Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα,

Εχτές το βράδυ, το Leo μου, έκανε βουτιά απ΄τον δεύτερο στον πρώτο όροφο, αφού χτύπησε περίπου στα 20 σκαλοπάτια της σκάλας.

Το τηλέφωνο έγινε κομμάτια, έφυγαν μπαταρία, καπάκι και πλαϊνό κουμπάκι. Ευτυχώς η οθόνη ΔΕΝ έσπασε.

όταν ενεργοποίησα το κινητό δούλευαν όλα εκτός από τη δόνηση.

Σήμερα αποφάσισα να το αποσυναρμολογήσω και να δω τι μπορώ να φτιάξω. Ακολουθώντας έναν οδηγό, κατάφερα να το λύσω. Συνειδητοποίησα ότι το φλάς είχε φύγει απ΄τη θέση του και είχε καρφωθεί πάνω στο μοτεράκι της δόνησης, τα κουμποσα σωστά όπως έπρεπε και τώρα δουλεύει.

Ένα πρόβλημα που προέκυψε, δεν ξέρω αν είναι απο την πτώση ή αν έγινε κατά τη διάρκεια αποσυναρμολόγησης είναι το εξής :

Όταν άνοιξα το καπάκι του κινητού, έπεσα κάτω μία μεταλλική επαφή (σπασμένη) ψάχνοντας εσωτερικά του leo αντίκρισα αυτό:

[ATTACH]21986[/ATTACH]

και είδα ότι κάνει επαφή πάνω στο εξωτερικό περίβλημα του leo εδώ: [ATTACH]21987[/ATTACH]

Τι έιναι αυτό το πράγμα; Είναι ο ένας απ΄τους 2 ακροδέκτες της κεραίας του GPS; Μετά από 1-2 τεστ που του έκανα δεν βλέπω να έχει κάποιο θέμα.

Έχω κολητήρι κτλ, αλλά φοβάμαι να μην του κάνω επιπλέον ζημιά γιατί ειναι όλα τόσο στριμωχτά..

Θα ήθελα τα φώτα σας, αν το αφήσω έτσι;

Ευχαριστώ!

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

Δεν κοιτάς
, μπας και βγάλεις άκρη;....

Αυτό κοίταξα και το έλυσα φίλε μου, αλλά δεν λέει πουθενά για αυτές τις 2 επαφές.

Τελικά η σπασμένη επαφή ακουμπάει στο Bluetooth & Wifi -->[ATTACH]21988[/ATTACH] (αριστερή μεριά)

και πάλι το σήμα είναι τέλειο όπως και πρίν...

Edited by George_mob

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

Σχετικα με το προβλημα που ειχα αναφερει σε παλιοτερο θεμα..... Ιδου η λυση.

Δεν μπορουσα να φανταστω πως το τζαμακι της καμερας που μεν φαινοταν λιγο θολο θα ευθυνόταν σε τοσο μεγαλο βαθμο για το χαλι των φωτογραφιων που εβγαζα του τελευταιους μηνες.

Αυτο που εκανα ηταν να αλλαξω το τζαμακι αναγκαστικα με το πισω καπακι της συσκευής και ω ναι επιτελους ευκρίνεια.

Το ολο σκηνικό μου κοστισε 50 ευρω στο myservice Θεσσαλονίκης.

Συνεπώς προσεξτε τις καμερες σας εαν δεν θελετε να το καταντήσετε ετσι.

πριν

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/3-3.jpg

μετα

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/3-4.jpg

πριν

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/10-1.jpg

μετα

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/11.jpg

Σοβαρα μιλας; Τοσο μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα απο το τζαμακι; Αδιανοητο! :wacko:

Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Και ομως φιλε μου...

Οι φωτογραφιες οι πρωτες ειναι λιγο πριν μπω στο service ( φαινετε το κατάστημα) ενω οι δεύτερες οι καλες ειναι βγαίνοντας μετα την αλλαγη της πισω οψης.

Και ομως φιλε μου...

Οι φωτογραφιες οι πρωτες ειναι λιγο πριν μπω στο service ( φαινετε το κατάστημα) ενω οι δεύτερες οι καλες ειναι βγαίνοντας μετα την αλλαγη της πισω οψης.

πως ειχε γινει θαμπο το τζαμι της καμερας και δεν καθαριζε?το ειχες γδαρει,η ειχε πεσει κατι επανω?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο πρόχειρο καθαρισμο.

Χρησιμοποιώντας το υφασμα οποιας μπλουζας τύχαινε να φορώ, αυτο σιγα σιγα έφθειρε το τζαμακι.

Για αυτο απο δω και στο εξής μονο με ειδικό πανακι.

Δεν μπορουσα να φανταστω πως το τζαμακι της καμερας που μεν φαινοταν λιγο θολο θα ευθυνόταν σε τοσο μεγαλο βαθμο για το χαλι των φωτογραφιων

Μόνο εσύ το κατάφερες αυτό ............. συγχαρητήρια :lol::lol::lol:

Μη με περάσετε για παλιοχαρακτήρα , με τον Αντρέα (telmusic) είμαστε παλιοί φίλοι .

Κι εγω καθαριζω τα παντα με τις μπλουζες μου! Τρομοκρατηθηκα τωρα... Μαλλον θα σερνω και κανενα πανακι μαζι... :wacko:

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Μόνο εσύ το κατάφερες αυτό ............. συγχαρητήρια :lol::lol::lol:

Μη με περάσετε για παλιοχαρακτήρα , με τον Αντρέα (telmusic) είμαστε παλιοί φίλοι .

Ναι ομως εγω το εχω δυο χρονια με τρελη καθημερινή χρηση ( εχω καταργήσει το laptop στα ταξίδια μου)

Ενω εσυ ολο αυτο το διάστημα το εχεις αγοράσει πουλήσει και ξαναγορασει καμια δεκαρια φορες....

Να τα λεμε αυτα...

καλησπέρα και από μένα

μια ερωτησούλα ακόμη έχω για τους ειδικούς ¨το ημερολόγιο της συσκευής είνβαι συνδεδεμένο με 2 λογαριασμούς google

και επειδη μπερδευω τα ραντεβου θα ήθελα να ρυθμίσω ετσι ώστε ο λογαριαμός Α να έχει κόκκινο χρώμμα-σημανση και ο λογαριασμός Β να έχει πράσινο

ΥΓ--αν είμαι εκτος θέματος παρακαλώ ππείτε μου σε ποιό forum να το ρωτήσω

και ευχαριστω πολλύ

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Εβαλα την cm7 nand android στο leo. Σε περιπτωση που θελησω να επιστρεψω σε wm, επιβαλλεται να φλασαρω πρωτα την official και επειτα να ακολουθησω τη γνωστη διαδικασια για co0ked? ή δεν εχει σημασια;

www.macspot.gr

Εβαλα την cm7 nand android στο leo. Σε περιπτωση που θελησω να επιστρεψω σε wm, επιβαλλεται να φλασαρω πρωτα την official και επειτα να ακολουθησω τη γνωστη διαδικασια για co0ked? ή δεν εχει σημασια;

Αν φλασάρεις την μαμά ρομ, καθαρίζουν τα πάντα στη συσκευή σου. (θυμάσε το πρόβλημα που είχες με το ξυπνητήρι;)

Αλήθεια σκέπτεσε να γυρίσεις πίσω;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Για να βαλεις cooked wm rom βαζεις το κινητο στον bootloader με power + volume down,το συνδεεις στο PC και φλασαρεις την ρομ με το γνωστο τροπο

Sent from my HD2 using Tapatalk

@NIKOLAOS68: προς στιγμην οχι Νικολα μου, αλλα εφοσον δε χρησιμοποιω πια το leo για τηλεφωνο, "παιζω".. Οποτε δεν αποκλειω μεταβαση στα wm ξανα...

@bbbb: Χρηστο φιλε μου σ ευχαριστω για τη βοηθεια ολες αυτες τις μερες! Κατα γραμμα οι οδηγιες σου.. :)

www.macspot.gr

@NIKOLAOS68: προς στιγμην οχι Νικολα μου, αλλα εφοσον δε χρησιμοποιω πια το leo για τηλεφωνο, "παιζω".. Οποτε δεν αποκλειω μεταβαση στα wm ξανα...

@bbbb: Χρηστο φιλε μου σ ευχαριστω για τη βοηθεια ολες αυτες τις μερες! Κατα γραμμα οι οδηγιες σου.. :)

Γιατί; Τι επέλεξες και δεν σου άρεσε (λειτουργικό);

Android nand rom Ανδρεα. Αλλα δεν ειναι οτι δε μου αρεσε. Απλως οπως προανεφερα, για ποικιλια... Αν το βαρεθω, πως πισογυριζω

www.macspot.gr

Αγαπητοί φίλοι,

έκανα κατά λάθος remote wipe στο HTC HD2 και όπως καταλαβαίνεται έχασα όλα τα data. Είναι μεγάλη ανάγκη για δικαστικό θέμα να βρω το call history και τα sms. O exchange δυστυχώς δεν είχε πάρει data. Η MS λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει αλλά μπορεί με sophisticated tools. HTC λέει δεν μπορούν να ανακτηθούν.

Είναι μεγάλη αναγκή να μπορεσω να ανακτήσω αυτές τις λεπτομέρειες.

pls help me!!!

kostas.

Αγαπητοί φίλοι,

έκανα κατά λάθος remote wipe στο HTC HD2 και όπως καταλαβαίνεται έχασα όλα τα data. Είναι μεγάλη ανάγκη για δικαστικό θέμα να βρω το call history και τα sms. O exchange δυστυχώς δεν είχε πάρει data. Η MS λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει αλλά μπορεί με sophisticated tools. HTC λέει δεν μπορούν να ανακτηθούν.

pls help me!!!

kostas.

βαλε την sd σε ενα card reader,εγκατεστησε στο pc την εφαρμογη TuneUp Utilities 2011,και δοκιμασε μηπως ανακτησει τα σβησμενα αρχεια
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπητοί φίλοι,

pls help me!!!

kostas.

Μήπως πρέπει να απευθυνθείς σε επαγγελματίες του είδους, Ανάκτηση αρχείων;

βαλε την sd σε ενα card reader,εγκατεστησε στο pc την εφαρμογη TuneUp Utilities 2011,και δοκιμασε μηπως ανακτησει τα σβησμενα αρχεια

sms και call log δεν αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη; Αν σβήστηκε και η sd μπορεί να δουλέψει το πρόγραμμα,αρκεί όμως να είχε προλάβει πρώτα να πάρει backup με κάποιο πρόγραμμα π.χ. ppcpimbackup

sms και call log δεν αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη; Αν σβήστηκε και η sd μπορεί να δουλέψει το πρόγραμμα,αρκεί όμως να είχε προλάβει πρώτα να πάρει backup με κάποιο πρόγραμμα π.χ. ppcpimbackup
εχεις δικιο,calls και sms ειναι στην κυρια μνημη,αρα δεν πιστευω οτι υπαρχει τροπος ανακτησης,εκτος αν οπως ειπες και εσυ,ειχε παρει backup στην καρτα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μπαταρια παρουσιαζει αισθητο drain. Δε γνωριζω αν οφειλεται στη nand ή απλως απαιτειται αλλαγη της. Εν προκειμενω, αυτες που κυκλοφορουν στο ebay μεγαλυτερης χωρητικοτητας, αξιζουν;

Φιλάκια ρουφηχτά απο το ανδροϊδές HTC HD2 μου, μέσω Tapatalk :p

www.macspot.gr

Η μπαταρια παρουσιαζει αισθητο drain. Δε γνωριζω αν οφειλεται στη nand ή απλως απαιτειται αλλαγη της. Εν προκειμενω, αυτες που κυκλοφορουν στο ebay μεγαλυτερης χωρητικοτητας, αξιζουν;

Φιλάκια ρουφηχτά απο το ανδροϊδές HTC HD2 μου, μέσω Tapatalk :p

Στη nand οφείλεται, Ειρήνη, το πιο πιθανό να μην έχει κάτι η μπαταρία σου.