NIKOLAOS68 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Ενημέρωση: Το κινητό το έχω παραλάβει σχεδόν 2 εβδομάδες από το service. Επισκευάστηκε σε 5 εργάσιμες. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την εγγύηση. Εντυπωσιάστηκα (για τα δεδομένα των ελληνικών αντιπροσωπειών) όταν μου είπε η υπάλληλος ότι η εγγύηση ανανεώνεται για άλλα 2 χρόνια από την ημερομηνία επισκευής. Δημιουργήθηκε όμως ένα πρόβλημα: κάτι δεν βίδωσαν σωστά και το τζάμι της οθόνης στο κάτω δεξί μέρος δεν είμαι εφαρμοστό στο σώμα της συσκευής. Φαίνεται με το μάτι ελάχιστα σηκωμένο. Θα πρέπει και πάλι να πάει στο service να το φτιάξουν και νευριάζω απίστευτα με την ιδέα ότι θα μου πουν να μείνει πάλι 5 εργάσιμες... Αν αγριέψεις λίγο θα στο φτιάξουν επιτόπου. :D Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Αν αγριέψεις λίγο θα στο φτιάξουν επιτόπου. :D Αυτό σκοπεύω να κάνω! Ούτως ή άλλως από δικό τους λάθος έγινε. Θα περιμένω να πάρω το άλλο μου κινητό από το service και θα το πάω. Ξενερώνω όμως στην ιδέα ότι πρέπει να το ξαναστήσω από την αρχή όταν μου το φτιάξουν... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Ξενερώνω όμως στην ιδέα ότι πρέπει να το ξαναστήσω από την αρχή όταν μου το φτιάξουν... Και γιατί δεν κρατάς ένα backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Αυτό σκοπεύω να κάνω! Ούτως ή άλλως από δικό τους λάθος έγινε. Θα περιμένω να πάρω το άλλο μου κινητό από το service και θα το πάω. Ξενερώνω όμως στην ιδέα ότι πρέπει να το ξαναστήσω από την αρχή όταν μου το φτιάξουν... Εμένα μετά από αλλαγή μητρικής ξεχάσανε να κουμπώσουν την κεραία του bluetooth/wifi. Τους το ξανάστειλα αμέσως και κάνανε 2 βδομάδες+ να το φτιάξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Δεν θα έπρεπε να το κάνει ... Αν δεν βρεις λύση δεν δοκιμάζεις μια επανεγκατάσταση ; Το έκανα αλλά δεν έγινε τίποτα . Έχεις κάποιο lock screen (S2U2 ή κάτι αντίστοιχο) μήπως; Αν θυμάμαι καλά είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και νομίζω ότι έφταιγε το lock screen του CHT..... Έχω περάσει το PPC Visuals Dusk 6.5 Lockscreenv3.0 διότι είναι ομορφότερο από το δικό του , αλλά αυτό όμως είναι για ξεκλείδωμα μόνο και δεν επεμβαίνει στο αυτόματο κλείδωμα της συσκευής . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) Καλησπέρα! Ψάχνω ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι.... ξέρει κανείς αν υπάρχει cab ή registry tweak ή αν γίνεται γενικότερα να μπαίνει GPS στίγμα στις φωτογραφίες που τραβάει το LEO? Κάτι τέτοιο από ότι θυμάμαι υπήρχε στο blackstone....το έκανες απλά enable.... Υπάρχει κάτι τέτοιο στο LEO? Εεεεμ...νομίζω ότι το βρήκα.... To enable GPS Photo mode: Go to HKLM\Software\HTC\Camera\P10 set "Enable" to "1" Το τεστάρω και σας λέω :) Σούπερ είναι....κάνει initialize το GPS και βγάζει ένδειξη στην οθόνη.....πολύ καλό :) Edited August 26, 2011 by staurakis Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Και γιατί δεν κρατάς ένα backup; Οι επαφές και το ημερολόγιο δεν με ενδιαφέρουν γιατί είναι σε Exchange 2010 server. Για τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις είναι το πρόβλημα... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Πάρε backup με το SPBbackup και όταν θα κάνεις restore θα έχεις το κινητό σου όπως πριν με όλες τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 επειδη θελω να το στειλω στο service και δεν μπορω να φορμαρω απο καρτα αν κατεβασω την νεα επισημη και την βαλω κανονικα τοτε θα εχω το σωστο spl??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Έχω περάσει το PPC Visuals Dusk 6.5 Lockscreenv3.0 διότι είναι ομορφότερο από το δικό του , αλλά αυτό όμως είναι για ξεκλείδωμα μόνο και δεν επεμβαίνει στο αυτόματο κλείδωμα της συσκευής . Δυστυχώς αυτό έφταιγε , οποιαδήποτε πρόταση για άλλο αντίστοιχο με το slider κάτω και την ώρα επάνω δεκτή και ευχαριστώ εκ των προτέρων . επειδη θελω να το στειλω στο service και δεν μπορω να φορμαρω απο καρτα αν κατεβασω την νεα επισημη και την βαλω κανονικα τοτε θα εχω το σωστο spl??? Δεν νομίζω φίλε μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 ποιο ειναι το επισημο λοιπον????ποσο να γραφει???? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Κοντεύει δυο χρονια η συσκευή μου και παρατήρησα πως η καμερα του πλεον δειχνει σημάδια γήρανσης. Η ποιοτητα των φωτογραφιών εχει πέσει αισθητα ( πολυ θολή απεικόνιση) και ενω στην αρχη νομιζα πως έφταιγε το software τελικα ειδα πως το τσαμακι απο τα τριψίματα εχει χασει την γυαλάδα που ειχε καινουργιο. Ισως μαλιστα να εχει περασει και απο μεσα σκονη που εντέλει εχει κανει τις φωτο που τραβαω να φαίνονται πολυ θολες. Σε αντιπαράθεση με το κινητο της γυναικάς μου ( wildfire ) η απεικόνιση μεσα απο την καμερα ( χωρις δηλαδη να τραβήξω φωτο) η διαφορα ειναι ευκολα αντιληπτή. Σκέφτομαι λοιπον να απευθυνθώ σε καποιο service για να ρωτησω εαν υπαρχει η δυνατότητα αλλαγης του φθαρμένου σημειου στη καμερα μπας και έρθει στα καλα του. Διαβάζοντας ειδα πως το επίσημο service ειναι της ace-hellas αλλα δεν ξερω τιποτα για αυτους. Εχει κανείς εμπειρία απο το συγκεκριμένο service ή εστω απο καποιο αλλο για την πολη της Θεσσαλονικης; http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/2-2.jpg HD2 http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/1-2.jpg Wildfire Οι φωτογραφιες ειναι τραβηγμένες με τις ιδιες ρυθμίσεις. http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/3-2.jpg Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 προσπαθω να συνδεθω με το pc αλλά τίποτα ενω βλεπω οτι προσπαθει στο τέλος δινει μηνυμα οτι δεν συβδεθηκε καποια ιδεα πως να προσπερασω το προβλημα με το active sync? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 προσπαθω να συνδεθω με το pc αλλά τίποτα ενω βλεπω οτι προσπαθει στο τέλος δινει μηνυμα οτι δεν συβδεθηκε καποια ιδεα πως να προσπερασω το προβλημα με το active sync? Κάνε επανεκίνηση στο pc και softreset στο HD2. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Διαβάζοντας ειδα πως το επίσημο service ειναι της ace-hellas αλλα δεν ξερω τιποτα για αυτους. Εχει κανείς εμπειρία απο το συγκεκριμένο service ή εστω απο καποιο αλλο για την πολη της Θεσσαλονικης; ΑΘΗΝΑ Αιγαίου Πελάγους 6 15341 Αγία Παρασκευή Τηλ: +30 210 6068600 Fax: +30 210 6068699 info@ace-hellas.gr ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Εθνικής Αντιστάσεως 7 55134 Καλαμαριά Tηλ: 2310 438960 Fax: 2310 438987 north@ace-hellas.gr ποιο ειναι το επισημο λοιπον????ποσο να γραφει???? Όποιο και να κατεβάσεις από την πρώτη σελίδα σωστό θα είναι. Με το εργαλείο που έκανες HSPL κάνε και επαναφορά του αντίστοιχου stock-SPL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) Κάνε επανεκίνηση στο pc και softreset στο HD2. εκανα μου βγάζει οτι με τις υπάρχουσες ρυθμισεις δενμπορω να συνδεθω!!!!!!!!!!!!!!!και σε δευτερη -τριτη προσπαθεια μου δινει μηνυμα Αποτέλεσμα το πιστοποιητικο ασφαλειας στο διακομιστη δεν είναι εγκυρο.Επικοινωνιστε με το διαχειριστη του exchenge server η μετην υπηρεσια παροχης internet για την εγκατασταση πιστοποιητικου στο διακομιστη κψδ υποστηριξης 0χ80072Φ06 τελευταιος συνχρονισμός κανένας Edited August 28, 2011 by skstelios νεοτερες πληροφοριες για την επίλυση του προβλάματος μου Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 εκανα μου βγάζει οτι με τις υπάρχουσες ρυθμισεις δενμπορω να συνδεθω!!!!!!!!!!!!!!!και σε δευτερη -τριτη προσπαθεια μου δινει μηνυμα Αποτέλεσμα το πιστοποιητικο ασφαλειας στο διακομιστη δεν είναι εγκυρο.Επικοινωνιστε με το διαχειριστη του exchenge server η μετην υπηρεσια παροχης internet για την εγκατασταση πιστοποιητικου στο διακομιστη κψδ υποστηριξης 0χ80072Φ06 τελευταιος συνχρονισμός κανένας Συνδέεις το κινητό με το pc μέσω usb; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα μία βοήθεια με κάτι που δεν ξέρω καν αν γίνεται. Έχασα το ημερολόγιό μου από κινητό και από outlook και από gmail και από παντού. Όχι με κάποιο μαγικό και ανεξήγητο τρόπο βέβαια, έκανα βλακεία κατά το συγχρονισμό, γι' αυτό τα έχασα. Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής: Από τα γενέθλια που είναι περασμένα στις επαφές, είτε χειροκίνητα, είτε μέσω του facebook, μπορώ με κάποιο τρόπο να ενημερώσω το ημερολόγιο αυτόματα ή πρέπει να τα περάσω ένα-ένα χειροκίνητα; Ευχαριστώ πολύ, ακόμα και αν δεν υπάρχει τρόπος. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα μία βοήθεια με κάτι που δεν ξέρω καν αν γίνεται. Έχασα το ημερολόγιό μου από κινητό και από outlook και από gmail και από παντού. Όχι με κάποιο μαγικό και ανεξήγητο τρόπο βέβαια, έκανα βλακεία κατά το συγχρονισμό, γι' αυτό τα έχασα. Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής: Από τα γενέθλια που είναι περασμένα στις επαφές, είτε χειροκίνητα, είτε μέσω του facebook, μπορώ με κάποιο τρόπο να ενημερώσω το ημερολόγιο αυτόματα ή πρέπει να τα περάσω ένα-ένα χειροκίνητα; Ευχαριστώ πολύ, ακόμα και αν δεν υπάρχει τρόπος. γινεται αν εχεις καποιο spb η pim backup στην καρτα σου. μια αλλη περιπτωση ειναι να κανεις restore point στον υπολογιστη σου για να ανακτησεις τα δεδομενα που χαθηκαν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Συνδέεις το κινητό με το pc μέσω usb; ναι το συνδέω(προσπαθω δηλαδη) αλλά δεν κανει συνδεση! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα μία βοήθεια με κάτι που δεν ξέρω καν αν γίνεται. Έχασα το ημερολόγιό μου από κινητό και από outlook και από gmail και από παντού. Όχι με κάποιο μαγικό και ανεξήγητο τρόπο βέβαια, έκανα βλακεία κατά το συγχρονισμό, γι' αυτό τα έχασα. Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής: Από τα γενέθλια που είναι περασμένα στις επαφές, είτε χειροκίνητα, είτε μέσω του facebook, μπορώ με κάποιο τρόπο να ενημερώσω το ημερολόγιο αυτόματα ή πρέπει να τα περάσω ένα-ένα χειροκίνητα; Ευχαριστώ πολύ, ακόμα και αν δεν υπάρχει τρόπος. Αν κατάλαβα καλά και έχεις τα γενέθλια περασμένα στις επαφές τότε αυτά περνιούνται μέσω του synchronisation του outlook σαν ολοήμερα συμβάντα birthdays στο ημερολόγιο και τα βλέπεις. Επίσης υπάρχει το manilla birthday ένα πολύ χρήσιμο προγραμματάκι από τους xda (εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=605879) το οποίο επίσης σου διαβάζει τις επαφές και σου κοπιάρει ότι επιλέξεις ή και σου σβήνεις αν αποεπιλέξεις..... :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Έχασα το ημερολόγιό μου από κινητό και από outlook και από gmail και από παντού. Στο outlook μπορείς να τα βρεις στα διεγραμμένα και στο gmail υπάρχει επιλογή για επαναφορά, δεν χάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Thanks παιδιά, είχα backup τελικά, ούτε που πήγε το μυαλό μου. Ωραίος, πολύ έξυπνος, μόνο για να σας ταλαιπωρώ... Sorry! Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 να ρωτησω πως γινεται να μπορω το hd2 μεσω bluetooth?οταν το κανω αναζητηση απο το Ν8 δεν το βρισκει.αν το κανω απο το hd2 βρισκω το Ν8.μονο αν τα κανω γνωστες συσκευες μπορω να στειλω και να παρω αρχεια απο το ενα στο αλλο.μηπως υπαρχει ρυθμιση που κανει το hd2 και φαινεται κρυφο?ολα αυτα με τη μαμα ρομ windows 6.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Το έχεις κάνει ανιχνεύσιμο μέσα από τις ρυθμίσεις του bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts