Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, έφτασε η γραφίδα και την δοκίμασα... Δεν είχα δει ΚΑΛΑ απ' τις φωτό ΠΩΣ είναι αυτή η γραφίδα - εάν είχα προσέξει πως ήταν, δεν θα την αγόραζα...

Πήρα αυτήν, την επίσημη:

http://cgi.ebay.co.uk/Genuine-Capacitive-Stylus-HTC-Wildfire-Legend-HD-2-New-/170633027682?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item27ba856062

Δεν με βολεύει για σκιτσάκια και μικρο-σημειώσεις. ΑΥΤΕΣ, οι δυο παρακάτω, τι λέτε; Εδώ:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220684120397&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400204394065&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Δε κάνει δουλειά η γραφίδα σε αυτές τις οθόνες.Αυτή που σκέφτεσαι να πάρεις είναι σαν να προσπαθείς να γράψεις με το μικρό σου δαχτυλάκι.Δε πρόκειται σε καμμία περίπτωση να σου δώσει την ευχέρεια στον σχεδιασμό που δίνει η κανονική γραφίδα σε resistive οθόνη. Edited by bbbb

Δε κάνει δουλειά η γραφίδα σε αυτές τις οθόνες.Αυτή που σκέφτεσαι να πάρεις είναι σαν να προσπαθείς να γράψεις με το μικρό σου δαχτυλάκι.Δε πρόκειται σε καμμία περίπτωση να σου δώσει την ευχέρεια στον σχεδιασμό που δίνει η κανονική γραφίδα σε resistive οθόνη.

Ναι, ρε παιδί, αλλά θέλω να σκιτσάρω, πως να το κάνουμε! Είδα διάφορα βιντεάκια που ο άλλος κάνει "παπάδες" με τέτοια (έστω "χοντρούλικα") stylus, σε iPhone & ΗΤC...

Επίσης, μου ήρθε σήμερα η ANDIDA 1600ρα μπαταρία που πήρα. Πρέπει να της βγάλω και το... χαρτί αυτό (με το λογότυπο και τα κινέζικα γράμματα) που είναι κολλημένο γύρω-γύρω, εκτός του πλαστικού προφυλακτικού που έχουν οι μεταλικές επαφές της;

Edited by andrewmaslim

Ε καλά τότε..Εγώ στο λέω από προσωπική άποψη γιατί και μένα με είχε ξενερώσει στην αρχή που δε μπορούσα να κάνω κάποια πράγματα που έκανα με την γραφίδα και την resisitve οθόνη του προηγούμενου wm κινητού μου,πήρα μια τέτοια γραφίδα και τελικά διαπίστωσα ότι δεν έχει καμμία σχέση με την κανονική γραφίδα.

Ε καλά τότε..Εγώ στο λέω από προσωπική άποψη γιατί και μένα με είχε ξενερώσει στην αρχή που δε μπορούσα να κάνω κάποια πράγματα που έκανα με την γραφίδα και την resisitve οθόνη του προηγούμενου wm κινητού μου,πήρα μια τέτοια γραφίδα και τελικά διαπίστωσα ότι δεν έχει καμμία σχέση με την κανονική γραφίδα.

Δεν γίνεται, φίλε... Την χρειάζομαι. Για τα παραπάνω που γράφω, τι έχεις να μου πεις;

Επίσης, αυτό αξίζει; Εδώ:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260765158331&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Αν τη χρειάζεσαι πάρτη.Σε προηγούμενα wm κινητά την γραφίδα την χρησιμοποιούσα πολύ για να κρατάω σημειώσεις αλλά στο hd2 ακόμη και με την ειδική γραφίδα,ποτέ δε το κατάφερα να το κάνω το ίδιο εύκολα.Από την άλλη όμως αν είχε resistive οθόνη θα έτρωγα μεγάλο ξενέρωμα στο android,οπότε απλά συμβιβάζομαι.Η βάση που δείχνεις είναι άριστη για να φορτίζει την έξτρα μπαταρία (φορτίζει και την original κανονικά) αλλά το κινητό δε κάθεται σωστά πάνω στην ειδική εγκοπή.Το τοποθετείς και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα "τινάζει".Πρέπει να το κρατάς με το χέρι για να λειτουργεί,οπότε προσωπικά δε το χρησιμοποιώ για προφανείς λόγους. Edited by bbbb

Αν τη χρειάζεσαι πάρτη.Σε προηγούμενα wm κινητά την γραφίδα την χρησιμοποιούσα πολύ για να κρατάω σημειώσεις αλλά στο hd2 ακόμη και με την ειδική γραφίδα,ποτέ δε το κατάφερα να το κάνω το ίδιο εύκολα.Από την άλλη όμως αν είχε resistive οθόνη θα έτρωγα μεγάλο ξενέρωμα στο android,οπότε απλά συμβιβάζομαι.Η βάση που δείχνεις είναι άριστη για να φορτίζει την έξτρα μπαταρία (φορτίζει και την original κανονικά) αλλά το κινητό δε κάθεται σωστά πάνω στην ειδική εγκοπή.Το τοποθετείς και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα "τινάζει".Πρέπει να το κρατάς με το χέρι για να λειτουργεί,οπότε προσωπικά δε το χρησιμοποιώ για προφανείς λόγους.

Άρα, δεν πολυ-αξίζει η βάση... Η μπαταρία που ανέφερα πάνω, την βάζω κανονικά ΚΑΙ με το αυτοκόλλητο χαρτί (με το λογότυπο και τα κινέζικα γράμματα επεξήγησης), έτσι;

Παιδιά θα ήθελα την συμβουλή σας. Ερχεται η ώρα και πάλι που θα πάρω την επιδότηση για να πάρω καινούριο κινητό. Να σημειώσω ότι είναι η πρώτη φορά που δεν καίγομαι, μια που με το leo είμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ και δεν βλέπω να το αλλάζω. Μια που όμως θα μου δωρίζουν κινητό και πρέπει να διαλέξω, για πείτε μου τι θα μπορούσα να πάρω που να είναι αντίστοιχο ή και καλύτερο από το HTC HDII; Θα προτιμούσα αν υπάρχει κάτι σε WM μια που έχω ήδη πολλά προγράμματα για WM, αλλά και επειδή έχω το IGO8 & PRIMO, καθώς και η συμβατότητα των επαφών για μεταφορά από το ένα κινητό στο άλλο μέσω Pim back up, τα οποία από όσο ξέρω δουλεύουν μόνο σε WM. Παρόλα αυτά κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη ακόμη και σε android.

Ποιός ο λόγος να πάρεις καινούργια συσκευή; Ο leonτας είναι αξεπέραστος.

Μπορείς κάλλιστα να πεις στην εταιρία σου να περάσουν την επιδότηση ως έκπτωση στα μηνιαία πάγια. ;)

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Άρα, δεν πολυ-αξίζει η βάση... Η μπαταρία που ανέφερα πάνω, την βάζω κανονικά ΚΑΙ με το αυτοκόλλητο χαρτί (με το λογότυπο και τα κινέζικα γράμματα επεξήγησης), έτσι;

Ναι την βάζεις κανονικά.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Ποιός ο λόγος να πάρεις καινούργια συσκευή; Ο leonτας είναι αξεπέραστος.

Μπορείς κάλλιστα να πεις στην εταιρία σου να περάσουν την επιδότηση ως έκπτωση στα μηνιαία πάγια. ;)

Πολύ σωστά, το 'κανα κι εγώ πέρσι!

--------

Άσχετο, σχετικό (με το Leo)... Μου 'ρχεται SMS ή έχω μια αναπάντητη κλήση, ενώ το Leo είναι σε αναμονή (με σβηστή οθόνη). ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ να ΑΝΑΒΕΙ αυτόματα η οθόνη, όταν έχω ένα μήνυμα ή κάποιο email κτλ., για να το διαβάζω αυτόματα το notification - χωρίς να πατάω το κουμπί του "off";;;

Και κάτι άλλο... Στο ΟΜΝΙΑ (και το 'βαλα κι εδώ) χρησιμοποιούσα το SRS WOWHD πρόγραμμα, για καλύτερο ήχο. Ξέρει κανείς τα σωστά settings για το Leo συγκεκριμένα;

Edited by andrewmaslim

--------

Άσχετο, σχετικό (με το Leo)... Μου 'ρχεται SMS ή έχω μια αναπάντητη κλήση, ενώ το Leo είναι σε αναμονή (με σβηστή οθόνη). ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ να ΑΝΑΒΕΙ αυτόματα η οθόνη, όταν έχω ένα μήνυμα ή κάποιο email κτλ., για να το διαβάζω αυτόματα το notification - χωρίς να πατάω το κουμπί του "off";;;

;

πηγαινε settings>sounds &notifications>notifications>text message και email και τσεκαρε το display message on screen
[sIGPIC][/sIGPIC]

--------

Και κάτι άλλο... Στο ΟΜΝΙΑ (και το 'βαλα κι εδώ) χρησιμοποιούσα το SRS WOWHD πρόγραμμα, για καλύτερο ήχο. Ξέρει κανείς τα σωστά settings για το Leo συγκεκριμένα;

Αφύπνιση της οθονης, αν καταλαβα καλα, κανεις πιο ευκολα μεσω τoυ bsb tweaks. Το ονομαζει ως "sms wake up" αλλα κανει κι αλλα.

Χαιρετίσματα απο το iPhone μου, με τη βοήθεια του Tapatalk

Edited by eirhnh_k

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Αφύπνιση της οθονης, αν καταλαβα καλα, κανεις πιο ευκολα μεσω τoυ bsb tweaks. Το ονομαζει ως "sms wake up" αλλα κανει κι αλλα.

Χαιρετίσματα απο το iPhone μου, με τη βοήθεια του Tapatalk

"Θενκς", θα το κοιτάξω.

πηγαινε settings>sounds &notifications>notifications>text message και email και τσεκαρε το display message on screen

Το 'χω ΗΔΗ κάνει αυτό! Αφού είχα ΔΥΟ χρόνια ΟΜΝΙΑ, ξέρω... Γι' αυτό το 'γραψα, γιατί το θεωρώ περίεργο. Μήπως ο τύπος με την "ENERGY" (αυτήν έχω) το 'χει αποδεσμεύσει με registry-entry;

_________

Ξέρει κανείς πως να κάνω edit τα icons της Sense slidebar; ΟΛΑ τα άλλα τα 'χω αλλάξει - φτιάχνω σύντομα το theme μου.

Edited by andrewmaslim

• Administrators

Όπως σωστά ειπώθηκε γίνεται μέσα από το BsBTweaks. Εναλλακτικά...

HKLM \ Drivers \ BuiltIn \ RIL \ DisableSMSWakeUpEvent

...άλλαξε το σε 0.

Δεν δουλεύει σωστά στο Leo και γιαυτό δεν το χρησιμοποιούμε. Παλαιότερα είχαν αναφερθεί και περιπτώσεις δημιουργίας μόνιμου προβλήματος στο ηχείο.

Modpic.gif

καλημέρα .Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή cab ακι ώστε αν μου κλέψει κάποιος το HD να μπορώ να το βρώ πού βρίσκεται?

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

• Administrators
καλημέρα .Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή cab ακι ώστε αν μου κλέψει κάποιος το HD να μπορώ να το βρώ πού βρίσκεται?

Έχουν κάνει την εμφάνισή τους κάποια προγράμματα αλλά μην στηρίζεσαι σε αυτά...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=464336

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=394203

http://www.umnet.com/download-software/5572-WIMP__Where_Is_My_Phone_v140

Modpic.gif

Καλησπέρα, ρε παιδιά έχω το εξής θέμα(..τακι, εύχομαι), ενός φίλου μου ο Leoντας ενώ μέχρι και χθες βράδυ έπαιζε κανονικά (και από ότι μου λέει δε το πείραξε το κινητό) σήμερα το πρωί έκλεισε μόνο του, δεν ανοίγει (δοκίμασα να το ανοίξω ενώ του είχα βάλει τη δική μου μπαταρία, αλλά μάταια) όταν το συνδέω με τον υπολογιστή μέσω καλωσίου usb δείχνει να ανοίγει μα με το που εμφανίζει (κάτω αριστερά στη λευκή οθόνη) την έκδοση του radio και της RAM ξανακλείνει και ξανά το ίδιο. Δοκίμασα να του κάνω hard reset αλλά δεν αντιδρά (παραμένει στη κλειστή μαύρη οθόνη).

Όποια ΒΟΗΘΕΙΑ, ιδέα δεκτή!!!

HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14

HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked

το καλυτερο ειναι το Sprite Terminator που εχω εγω το οποιο σου στελνει μυνημα σε αλλο προκαυοριμενο αριθμο η αριθμους το νουμερο του κλευτη βεβεα αν ειναι σε εξωτερικο χωρο στου στελνει και το που βρισκεται το κακο ειναι οτι δεν ειναι τζαμπα!!!

Edited by athanaso77

Δεν δουλεύει σωστά στο Leo και γιαυτό δεν το χρησιμοποιούμε. Παλαιότερα είχαν αναφερθεί και περιπτώσεις δημιουργίας μόνιμου προβλήματος στο ηχείο.

Xμμ... Όμως ο SECTOR το 'χε ρυθμίσει να δουλεύει για το Loe - και γνωρίζω προσωπικά απ' τον ίδιον ότι είχε Leo (άλλωστε το πρωτο-πόσταρε στο XDA).

Τέλος πάντων, ΑΛΛΟ πρόγραμμα ή ρυθμίσεις για να ΑΥΞΗΣΩ την ένταση του ήχου;

Επίσης, δεν μου είπε κάποιος, πως να κάνω edit (να αλλάξω) τα icons της Sense Slidebar...

• Administrators
Καλησπέρα, ρε παιδιά έχω το εξής θέμα(..τακι, εύχομαι), ενός φίλου μου ο Leoντας ενώ μέχρι και χθες βράδυ έπαιζε κανονικά (και από ότι μου λέει δε το πείραξε το κινητό) σήμερα το πρωί έκλεισε μόνο του, δεν ανοίγει (δοκίμασα να το ανοίξω ενώ του είχα βάλει τη δική μου μπαταρία, αλλά μάταια) όταν το συνδέω με τον υπολογιστή μέσω καλωσίου usb δείχνει να ανοίγει μα με το που εμφανίζει (κάτω αριστερά στη λευκή οθόνη) την έκδοση του radio και της RAM ξανακλείνει και ξανά το ίδιο. Δοκίμασα να του κάνω hard reset αλλά δεν αντιδρά (παραμένει στη κλειστή μαύρη οθόνη).

Όποια ΒΟΗΘΕΙΑ, ιδέα δεκτή!!!

Σιγουρέψου ότι η μπαταρία πατάει κανονικά στις ακίδες της συσκευής.

Modpic.gif

Γιάννη, για μια ακόμη φορά είσαι ΑΠΙΑΣΤΟΣ!!!

Αυτό ήταν είχε στραβώσει (σηκωθεί προς τα πάνω) η τρίτη ακίδα της συσκευής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14

HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked

Καλησπέρα παιδια,

Εχουμε καμια εφαρμογη που να διαβαζει QR codes και να παιζει καλα στο κινητό μας?

Δοκιμασα το i-nigma αλλα δεν δουλεύει..

Γιάννη, για μια ακόμη φορά είσαι ΑΠΙΑΣΤΟΣ!!!

Αυτό ήταν είχε στραβώσει (σηκωθεί προς τα πάνω) η τρίτη ακίδα της συσκευής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα πριν λιγες μερες και νομιζα οτι τα παιξε η συσκευη,χωρια που η ace οταν τους πηρα τηλ. δε γνωριζαν και μου ειπαν στειλτο απο δω και αν ειναι στην εγγυηση και υπαρχει ανταλακτικο νταξει αλλιως αν δε θελετε να επισκευαστη θα πληρωσετε 25 ευρω αν θυμαμαι καλα.

Ευτυχως που μου κοψε και το κοιταξα και βρηκα τι ειχε και γλιτωσα τη ταλαιπωρια των 10 και βαλε ημερων,χωρια τι θα μου βγαζανε οτι εχει!!:p

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

ερώτηση: προσπαθώ να μπω στο internet μέσω leo κάνοντας το hotspot κ με σύνδεση vodafone mobile broadband. όμως το netbook δε το ανιχνεύει κι αυτό αδύνατον να συνδεθεί. απεναντίας όταν το συνδεω μέσω usb ως modem, όλα μια χαρά. φταίει ότι σταμάτησε το tethering η vodafone ή τα έπαιξε το leo? γιατί ούτε με hard reset έστρωσε.

επί τη ευκαιρία, να σας χαιρετήσω όλους, γιατί θα κάνω πολύ καιρό να συνδεθω λόγω διαμονής στην Αγγλία! καλό καλοκαίρι! :)

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

ερώτηση: προσπαθώ να μπω στο internet μέσω leo κάνοντας το hotspot κ με σύνδεση vodafone mobile broadband. όμως το netbook δε το ανιχνεύει κι αυτό αδύνατον να συνδεθεί. απεναντίας όταν το συνδεω μέσω usb ως modem, όλα μια χαρά. φταίει ότι σταμάτησε το tethering η vodafone ή τα έπαιξε το leo? γιατί ούτε με hard reset έστρωσε.

επί τη ευκαιρία, να σας χαιρετήσω όλους, γιατί θα κάνω πολύ καιρό να συνδεθω λόγω διαμονής στην Αγγλία! καλό καλοκαίρι! :)

Καλημέρα :) Αν όπως λες δεν ανιχνεύεται ως router/hotspot από το netbook τότε μάλλον έχει να κάνει με το σετάρισμα του LEO ως Hotspot και όχι με την Vodafone. Αν καταφέρεις και το "δει" και συνδεθεί πάνω του τότε πρέπει να δεις αν δουλεύει ή όχι η σύνδεση....

Με ποιο πρόγραμμα το κάνεις HotSpot?

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U