NIKOLAOS68 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Παιδιά το παρακάτω πρόγραμμα χρειάζεται πραγματικάς; Βελτιώνει την ταχύτητα του τηλεφώνου από ότι καταλαβαίνω; Υπάρχει κίνδυνος για καμιά δυσλειτουργία; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=682663 Δεν δουλεύει και η συσκευή συνέχεια κολλάει. Το έχω δοκιμάσει: ΑΧΡΗΣΤΟ το ακουστικο της συσκευης ειναι δυνατο? γιατι με το lg shine Που εχω μετα βιας ακουω το συνομιλητη μου. η ιδια ερωτηση ισχυει και για το ηχειο :) Μια χαρά είναι, δεν έχει καμιά σχέση με το μπιχλιμπίδι που αναφέρεις.:D Θα μιλάς χωρίς να έχεις την ένταση του ακουστικού στο τέρμα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) Εγω εχω το ακριβως αναποδο θεμα, με ξεκουφαινει το ακουστικο κ το χαμηλωνω παρα πολυ προκειμενου να μιλησω! :) @mol: το ηχειο οχι δεν ειναι δυνατο πολυ κ ουτε η ποιοτητα ηχου εξαιρετικη! Δηλαδη αμα τη συγκρινεις με ΝΟΚΙΑ σειρας Ν και Ε, ειναι απογοητευτικη θα ελεγα! Σε σχεση με το lg σου, δεν ξερω! EDIT: Ακουστηκε τιποτα για το νεο sense 3.0? Ενδεχεται οι co0kers να το ενσωματωσουν και στο Leo η αφορα μονο android roms? Γιατι στο desire hd, ηδη ενσωματωθηκε για παραδειγμα Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Edited May 15, 2011 by eirhnh_k Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Μολις ανταλλαξα την δευτερη συσκευη που ειχα (iphone 3gs) με ενα HD 2 με τα παρακατω στοιχεια εκδοση λειτουργικου : 5.2.21869 (21869.5.0.82) εκδοση manila: 2.5.19211619.0 εκδοση rom: 1.66.482.1 (76641) ELL εκδοση ραδιο: 2.07.51.22_2 Να ρωτησω? βρισκομαι στην τελευταια εκδοση? θα χρειαστω αναβαθμιση σε κατι? Πιστευετε οτι αξιζει να κανω αναβαθμιση σε 7? ευχαριστωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Μολις ανταλλαξα την δευτερη συσκευη που ειχα (iphone 3gs) με ενα HD 2 με τα παρακατω στοιχεια εκδοση λειτουργικου : 5.2.21869 (21869.5.0.82) εκδοση manila: 2.5.19211619.0 εκδοση rom: 1.66.482.1 (76641) ELL εκδοση ραδιο: 2.07.51.22_2 Να ρωτησω? βρισκομαι στην τελευταια εκδοση? θα χρειαστω αναβαθμιση σε κατι? Πιστευετε οτι αξιζει να κανω αναβαθμιση σε 7? ευχαριστωωω Χμ για αναβαθμιση σε wp7 προσωπικα δε θα το προτεινα μιας και παρουσιαζουν καμποσες δυσλειτουργιες ακομα πανω στο Leo απ οσο ξερω! Η τελευταια επισημη rom ειναι η 3.14 αλλα απ οτι λενε καταναλωνει πολλη ram. Δεν ειναι απαραιτητο να αλλαξεις την υπαρχουσα, αλλα οποτε το αποφασισεις κοιταξε και τη λυση των custom roms γιατι μεταμορφωνουν τη συσκευη! :) Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Μολις ανταλλαξα την δευτερη συσκευη που ειχα (iphone 3gs) με ενα HD 2 με τα παρακατω στοιχεια εκδοση λειτουργικου : 5.2.21869 (21869.5.0.82) εκδοση manila: 2.5.19211619.0 εκδοση rom: 1.66.482.1 (76641) ELL εκδοση ραδιο: 2.07.51.22_2 Να ρωτησω? βρισκομαι στην τελευταια εκδοση? θα χρειαστω αναβαθμιση σε κατι? Πιστευετε οτι αξιζει να κανω αναβαθμιση σε 7? ευχαριστωωωαυτη η εκδοση rom που εχει η συσκευη σου ειναι παλια. ειναι ομως απροβληματιστη και εχεις και αρκετη ελευθερη ram.αν βαλεις την τελευταια,θα εχεις πολυ λιγοτερη μνημη ελευθερη και δεν θα βρεις και τιποτα σοβαρο σε αυτην που να αξιζει τον κοπο η αναβαθμιση,αντιθετως θα σου δημιουργησει ενα προβλημα με τα sms,και θα χρειαστει να εγκαταστησεις ενα sms fix για να μπορεις να γραφεις μηνυματα σωστα. αν θελεις να εξαντλησεις τις δυνατοτητες της συσκευης και εχεις χρονο για να μπεις σε μια διαδικασια,υπαρχουν cooked roms που το κανουν αλλη συσκευη πολυ πιο γρηγορη,και με σημαντικες διαφορες σε ολους τους τομεις. εγω χρησιμοποιω την energy παντα,αλλα υπαρχει και η omega,η αρτεμις,η duttys κορυφαιες,αλλα και πολλες αλλες. μια διαδικασια μισης ωρας και το κινητο σου πεταει...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) αυτη η εκδοση rom που εχει η συσκευη σου ειναι παλια. ειναι ομως απροβληματιστη και εχεις και αρκετη ελευθερη ram.αν βαλεις την τελευταια,θα εχεις πολυ λιγοτερη μνημη ελευθερη και δεν θα βρεις και τιποτα σοβαρο σε αυτην που να αξιζει τον κοπο η αναβαθμιση,αντιθετως θα σου δημιουργησει ενα προβλημα με τα sms,και θα χρειαστει να εγκαταστησεις ενα sms fix για να μπορεις να γραφεις μηνυματα σωστα. αν θελεις να εξαντλησεις τις δυνατοτητες της συσκευης και εχεις χρονο για να μπεις σε μια διαδικασια,υπαρχουν cooked roms που το κανουν αλλη συσκευη πολυ πιο γρηγορη,και με σημαντικες διαφορες σε ολους τους τομεις. εγω χρησιμοποιω την energy παντα,αλλα υπαρχει και η omega,η αρτεμις,η duttys κορυφαιες,αλλα και πολλες αλλες. μια διαδικασια μισης ωρας και το κινητο σου πεταει...:) Αυτες οι εκδοσεις που αναφερεις ειναι wm 6.5??? υπαρχουν διαφορες με αυτη που εχω? η ENERGY εχει και ελληνικα? Edited May 16, 2011 by angel1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) Ακουστηκε τιποτα για το νεο sense 3.0? Ενδεχεται οι co0kers να το ενσωματωσουν και στο Leo η αφορα μονο android roms? Γιατι στο desire hd, ηδη ενσωματωθηκε για παραδειγμα Δυστυχώς αφορά μόνο Android ROMs. Δεν νομίζω να έχει βγει Sense 3.0 για WM και ούτε πρόκειται γιατί τα WM θεωρούνται πλέον πεθαμένο OS. Ο μόνος τρόπος να μπει στο Leo είναι μέσω κάποιας Android ROM για το Leo. Edited May 16, 2011 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) μεχρι ποσα gb microSD υποστηριζει το HD2? πωω τα εχω ξεχασει ολα περι windows mobile...και εχουν γινει τοσες πολλες αλλαγες! Καμια βοηθεια να βαλω καμια custom??? Edited May 16, 2011 by angel1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Αυτες οι εκδοσεις που αναφερεις ειναι wm 6.5??? υπαρχουν διαφορες με αυτη που εχω? η ENERGY εχει και ελληνικα? Ολες αυτες οι rom που σου αναφερε ο Δημητρης ειναι wm 6.5.x και εχουν πρακτικα μεγαλη διαφορα απο την official rom αν και το λειτουργικο παραμενει το ιδιο στην πραξη! Διορθωνουν τα bugs της επισημης, αυξανουν την ταχυτητα της συσκευης και γενικως τη μεταμορφωνουν προς το καλυτερο! Ξεκλειδωνουν θα ελεγα, δυνατοτητες της η οποιες δεν ηταν ορατες με την επισημη rom που φορας! Η energy ειναι εξαιρετικα σταθερη και γρηγορη rom, αλλα ελληνικα δεν εχει. Εαν θες οπωσδηποτε ελληνικα τοτε οι λυσεις ειναι δυο! Η θα βαλεις custom rom που υποστηριζει τα ελληνικα(omega, artemis, duttys) η θα αλλαξεις μεσω ενος αρχειου τη γλωσσα του manila κι ετσι με αγγλικη rom θα εχεις ελληνικο sense. Πραγμα ομως που δε σου προτεινω! Βαλε καλυτερα μια omega rom που ειναι ελληνικοτατη και θα σαι μια χαρα! @DrMobile: Κωστα δηλαδη απογοητευτικα τα νεα ε? Παρολα αυτα ας βασιστουμε στο μοτο, η ελπιδα πεθαινει τελευταια! :( Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Ολες αυτες οι rom που σου αναφερε ο Δημητρης ειναι wm 6.5.x και εχουν πρακτικα μεγαλη διαφορα απο την official rom αν και το λειτουργικο παραμενει το ιδιο στην πραξη! Διορθωνουν τα bugs της επισημης, αυξανουν την ταχυτητα της συσκευης και γενικως τη μεταμορφωνουν προς το καλυτερο! Ξεκλειδωνουν θα ελεγα, δυνατοτητες της η οποιες δεν ηταν ορατες με την επισημη rom που φορας! Η energy ειναι εξαιρετικα σταθερη και γρηγορη rom, αλλα ελληνικα δεν εχει. Εαν θες οπωσδηποτε ελληνικα τοτε οι λυσεις ειναι δυο! Η θα βαλεις custom rom που υποστηριζει τα ελληνικα(omega, artemis, duttys) η θα αλλαξεις μεσω ενος αρχειου τη γλωσσα του manila κι ετσι με αγγλικη rom θα εχεις ελληνικο sense. Πραγμα ομως που δε σου προτεινω! Βαλε καλυτερα μια omega rom που ειναι ελληνικοτατη και θα σαι μια χαρα! @DrMobile: Κωστα δηλαδη απογοητευτικα τα νεα ε? Παρολα αυτα ας βασιστουμε στο μοτο, η ελπιδα πεθαινει τελευταια! :( Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Εχουν διαφορες οι rom που μου προτεινες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Εχουν διαφορες οι rom που μου προτεινες? Λιγο πολυ ιδιες ειναι. Στην εμφανιση αλλαζουν κυριως. Google them :p Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 ΝΑ ρωτησω ...πριν βαλώ την Omega να κανω αυτο το task 29 η θα τα κανω μανταρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Μια ερώτηση για όσους ξέρουν: Υπάρχει κάποια λύση για Skype στο Leo; Έχω έναν πολύ καλό φίλο από Taiwan και μιλάμε πολύ μέσω Skype όταν είμαι σπίτι (μέσω PC). Υπάρχει κάποια λύση για χρήση του Leo για voice κλήσεις μέσω Skype όταν είμαι εκτός σπιτιού (έχω απεριόριστο mobile internet); Ξέρω ότι η ίδια η Skype έβγαζε δική της native εφαρμογή για WM, αλλά σταμάτησε την υποστήριξή της εδώ και πολύ καιρό. Αυτή η παλιά εφαρμογή παίζει καλά στο Leo; Ή αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια 3rd-party εφαρμογή. Μιλάμε για voice chat, όχι μέσω πληκτρολογίου. @angel1979: Σίγουρα παίζει με 16 GB (με μια τέτοια το έχω εγώ και πολλοί άλλοι). Το όριο του SDHC standard είναι 32 GB, οπότε λογικά θα παίζει και με 32 GB, αλλά δεν μου έχει τύχει να δω ποτέ HD2 με κάρτα 32 GB. Για παραπάνω το βλέπω αδύνατο λόγω περιορισμού του SDHC standard. @eirhnh_k: Αφού έχουν βγει Android ROMs για το Leo, εσύ που είσαι ζουζούνι και το ψάχνεις, φλασάρεις και πειραματίζεσαι έχεις ελπίδες να "γευτείς" το Sense 3.0 μέσω κάποιας Android ROM. Για εμάς τους υπόλοιπους που επιμένουμε WM 6.5 το βλέπω αδύνατο δυστυχώς... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 ΝΑ ρωτησω ...πριν βαλώ την Omega να κανω αυτο το task 29 η θα τα κανω μανταρα? τα εκανα μανταρα....δε το τρεχει το τασκ 29. κολλαει στο 0%....θα προσωρησω χωρις να του κανω τασκ 29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 τα εκανα μανταρα....δε το τρεχει το τασκ 29. κολλαει στο 0%....θα προσωρησω χωρις να του κανω τασκ 29 Αν έχεις την στοκ ρόμ δεν χρειάζεται, προσπέρασε το και ακόλουθα την υπόλοιπη διαδικασία από την πρώτη σελίδα τις omega Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Μια ερώτηση για όσους ξέρουν: Υπάρχει κάποια λύση για Skype στο Leo;...το ειχα δοκιμασει πριν παω ν.υορκη και δεν δουλευε,αλλα προχθες που δοκιμασα παλι,δουλεψε κανονικα voice chat. αυτο που με χαλαει,ειναι η ποιοτητα του ηχου σε σχεση με το dhd.και στις τηλεφωνικες συνομιλιες και στο skype,δεν εχει πολυ καθαρο ηχο οταν μιλαω με handsfree Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Αν έχεις την στοκ ρόμ δεν χρειάζεται, προσπέρασε το και ακόλουθα την υπόλοιπη διαδικασία από την πρώτη σελίδα τις omega ολα πηγαν τελεια!!! ;) Σας ευχαριστω ρε παιδια! να ρωτησω, συγχρονισμο επαφων αναγκαστηκα μονο με outlook? τιποτα OTA δε παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 ολα πηγαν τελεια!!! ;) Σας ευχαριστω ρε παιδια! να ρωτησω, συγχρονισμο επαφων αναγκαστηκα μονο με outlook? τιποτα OTA δε παιζει?μπραβο για την ρομ!ειναι απο τις κορυφαιες. επαφες με outlook κανω,ισως γινεται και με google αλλα δεν το εχω κανει για να βοηθησω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 το ειχα δοκιμασει πριν παω ν.υορκη και δεν δουλευε,αλλα προχθες που δοκιμασα παλι,δουλεψε κανονικα voice chat. αυτο που με χαλαει,ειναι η ποιοτητα του ηχου σε σχεση με το dhd.και στις τηλεφωνικες συνομιλιες και στο skype,δεν εχει πολυ καθαρο ηχο οταν μιλαω με handsfree Αυτό φοβόμουνα... Κι εγώ το είχα δοκιμάσει παλιότερα με το Kaiser που είχα τότε και η ποιότητα ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Έπρεπε να περιμένω να πάνε/έρθουν τα πακέτα κτλ., ξέρεις τι εννοώ. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε άνετη συζήτηση. Θα μου πεις άλλο το Kaiser κι άλλο το Leo, αλλά απ' ό,τι λες παραπάνω μάλλον μια απ' τα ίδια θα 'ναι... Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει 3rd-party app έτσι; Αναμενόμενο κι αυτό... Δυστυχώς τα WM πέθαναν με ό,τι αυτό συνεπάγεται για εμάς τους χρήστες... :( Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) μπραβο για την ρομ!ειναι απο τις κορυφαιες. επαφες με outlook κανω,ισως γινεται και με google αλλα δεν το εχω κανει για να βοηθησω μαλιστα θα το ψαξω...ξερεις εχω συνηθισει το iphone που τα κανει ασυρματα και το προτιμω... τωρα για εφαρμογες προγραμματα και τα σχετικα...στο xda? ή υπαρχει και αλλου? :) πως απενεργοποιω να μην φορτιζει το κινητο οταν το συνδεω στο pc? Edited May 16, 2011 by angel1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Μια ερώτηση για όσους ξέρουν: Υπάρχει κάποια λύση για Skype στο Leo; Έχω έναν πολύ καλό φίλο από Taiwan και μιλάμε πολύ μέσω Skype όταν είμαι σπίτι (μέσω PC). Υπάρχει κάποια λύση για χρήση του Leo για voice κλήσεις μέσω Skype όταν είμαι εκτός σπιτιού (έχω απεριόριστο mobile internet); Ξέρω ότι η ίδια η Skype έβγαζε δική της native εφαρμογή για WM, αλλά σταμάτησε την υποστήριξή της εδώ και πολύ καιρό. Αυτή η παλιά εφαρμογή παίζει καλά στο Leo; Ή αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια 3rd-party εφαρμογή. Μιλάμε για voice chat, όχι μέσω πληκτρολογίου. @angel1979: Σίγουρα παίζει με 16 GB (με μια τέτοια το έχω εγώ και πολλοί άλλοι). Το όριο του SDHC standard είναι 32 GB, οπότε λογικά θα παίζει και με 32 GB, αλλά δεν μου έχει τύχει να δω ποτέ HD2 με κάρτα 32 GB. Για παραπάνω το βλέπω αδύνατο λόγω περιορισμού του SDHC standard. @eirhnh_k: Αφού έχουν βγει Android ROMs για το Leo, εσύ που είσαι ζουζούνι και το ψάχνεις, φλασάρεις και πειραματίζεσαι έχεις ελπίδες να "γευτείς" το Sense 3.0 μέσω κάποιας Android ROM. Για εμάς τους υπόλοιπους που επιμένουμε WM 6.5 το βλέπω αδύνατο δυστυχώς... Χαχα ναι Κωστα ζουζουνι ειμαι, αλλα με το που βαζω android, ο Διας μην πω τι παθαινει. :x Και δεν εννοω οτι μου κανει ανω κατω την καρτα, γιατι σε αυτο εχω υπομονη τα μαζευω παλι. Χαλανε ζωτικες λειτουργιες της συσκευης οπως τα μηνυματα. Κι εγω εχω αρρωστεια με αυτα. Δε νοειται να μη μπορω να λαβω η να στειλω μηνυμα! Ε αυτο επαθα την τελευταια φορα με το android! Oσο αφορα το skype τωρα, η δικη μου εφαρμογουλα πριν κανα μηνα που τη δοκιμασα, γιατι μονο ενα φιλο εχω στο skype οποτε δε το χρησιμοποιω, δουλευε μια χαρα! Οποτε μαλλον δε θα σε προβληματισει παροτι παλια! Τωρα η ποιοτητα ηχου δεν ξερω. Εγω καλα ακουγα, ο αλλος δεν ξερω. Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 ολα πηγαν τελεια!!! ;) Σας ευχαριστω ρε παιδια! να ρωτησω, συγχρονισμο επαφων αναγκαστηκα μονο με outlook? τιποτα OTA δε παιζει? μπραβο για την ρομ!ειναι απο τις κορυφαιες. επαφες με outlook κανω,ισως γινεται και με google αλλα δεν το εχω κανει για να βοηθησω Στην πρώτη σελίδα έχει οδηγίες και για συγχρονισμό με google όπως και πολλά αλλά χρήσιμα :) με το που βαζω android, ο Διας μην πω τι παθαινει. :x :lol::lol::lol: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 . Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει 3rd-party app έτσι; Αναμενόμενο κι αυτό... Δυστυχώς τα WM πέθαναν με ό,τι αυτό συνεπάγεται για εμάς τους χρήστες... :(εριξα μια ματια στο palringo αλλα ειναι μονο για chat με γραπτα μηνυματα.το msn δεν ξερω ,δεν το εχω δοκιμασει στο leo.. οσο για την ποιοτητα του ηχου,δεν ξερω αν φταινε οι συσκευες η τα λειτουργικα,αλλα ειναι πολυ χαλια κατα την γνωμη μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 εριξα μια ματια στο palringo αλλα ειναι μονο για chat με γραπτα μηνυματα.το msn δεν ξερω ,δεν το εχω δοκιμασει στο leo.. οσο για την ποιοτητα του ηχου,δεν ξερω αν φταινε οι συσκευες η τα λειτουργικα,αλλα ειναι πολυ χαλια κατα την γνωμη μου Έχω το ΙΜ+ που υποστηρίζει μεταξύ άλλων και Skype, αλλά μόνο με γραπτά μηνύματα όπως λες. Τελικά δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη εφαρμογή εκτός της παλιάς official. Άσε που κι εκεί δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο στο αυτί σου, νομίζω θέλει hands-free ή ανοιχτή ακρόαση. Τι να πεις... :mad: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Έχω το ΙΜ+ που υποστηρίζει μεταξύ άλλων και Skype, αλλά μόνο με γραπτά μηνύματα όπως λες. Τελικά δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη εφαρμογή εκτός της παλιάς official. Άσε που κι εκεί δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο στο αυτί σου, νομίζω θέλει hands-free ή ανοιχτή ακρόαση. Τι να πεις... :mad:και τι σε χαλαει που πρεπει να βαλεις handsfree φιλε κωστα?γλυτωνεις και την ακτινοβολια αν μιλας ωρες με τον κινεζο!:) παντως για να πω την αμαρτια μου,εγω το leo δεν θα το αφησω γιατι μετα απο τοσα φλασαρισματα που εχω κανει,υπαρχει αισθημα. κατα τα αλλα,με το desire δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.ειναι απιστευτη συσκευη σε ολους τους τομεις.μπορει να ειναι λογω android,αλλα εχει τοσο κρυσταλλινο ηχο στην συνομιλια,τηλεφωνικη και skype,τοση ποικιλια εφαρμογων,θυμασαι τι τραβηξαμε με τα sms στο hd2!το android εχει κατι προγραμματα για μηνυματα καταπληκτικα, και οχι μονο. και τωρα που βγαζουν ολες οι εταιριες tablet 10 ιντσων με touch screen και android,με βλεπω να βαζω στην ντουλαπα και το laptop.(αφου τα ipad εχουν εξαφανιστει και απο την αμερικη!):lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts