eirhnh_k Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Καλημερα.. Μολις ελαβα sms που νομιζω ομως οτι ειναι ηδη διαβασμενο και παλιο.. Ο αποστολεας, δειχνει οτι ειναι επαφη που ειχαμε καθημερινη και στενη επικοινωνια μεχρι πριν 2 μηνες. Πλεον ομως, δεν εχουμε καθολου, οποτε αποκλειω να εστειλε κατι τωρα. Η cosmote δηλωνει πως δε μπορει να δει τη γραμμη μου αν ελαβα κατι απο το νουμερο αυτο. Ενδεχεται κανενα "χαμενo" sms να εκκρεμει τοσο καιρο? Τα 'παιξε το τηλεφωνο μηπως? Εχει συμβει σε αλλον? :wacko: :cry: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Καλημερα.. Μολις ελαβα sms που νομιζω ομως οτι ειναι ηδη διαβασμενο και παλιο.. Ο αποστολεας, δειχνει οτι ειναι επαφη που ειχαμε καθημερινη και στενη επικοινωνια μεχρι πριν 2 μηνες. Πλεον ομως, δεν εχουμε καθολου, οποτε αποκλειω να εστειλε κατι τωρα. Η cosmote δηλωνει πως δε μπορει να δει τη γραμμη μου αν ελαβα κατι απο το νουμερο αυτο. Ενδεχεται κανενα "χαμενo" sms να εκκρεμει τοσο καιρο? Τα 'παιξε το τηλεφωνο μηπως? Εχει συμβει σε αλλον? :wacko: :cry: το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. ομεγα v 25 xt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. ομεγα v 25 xt Εγω με elegancia. Χτες την εβαλα μαλλον θα την ξηλωσω παλι. Αλλα δε νομιζω να χει η ρομ θεμα. :( Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. ομεγα v 25 xt Με cosmote και εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orgaleader Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Προσπαθω να ρυθμίσω το HTC HD2 να λαμβάνει emails απο τον microsoft outlook για τα email της δουλειας μου. νομίζω ότι βάζω σωστα όλα τα στοιχεία εκτός απο ενα πεδίο το οπόιο ζητά "τομεας" και στο οπόιο έβαλα διαφορα πειραματιζόμενος. δεν έχω καταφερει να το συγχρονίσω μέχρι τωρα ενω έχω ρυθμίσει με επιτυχία το κινητο να λαμβάνει gmail και το προσωπικό μου POP3 email account. Αυτό το οποίο προσπαθω να ρυθμίζω χρησιμοποιει exchange server Σας ευχαριστώ εκ των προτέρω Γ.Γ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 παιδια υπαρχει καμια πληροφορηση αν opera mini 6 και mobile 11 θα βγει για wm? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Με cosmote και εσύ; με wind. Το κάνει σχεδόν κάθε φορά που λαμβάνω νέο μύνμα. Α, μην το ξεχάσω, το θέμα με την μπαταρία δεν υπάρχει πλέον. Μάλλον ήθελε πολύ καλή φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 παιδια υπαρχει καμια πληροφορηση αν opera mini 6 και mobile 11 θα βγει για wm? Δύσκολο. Έχει σταματήσει το development στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδιά, εχει καταφερει κανείς να τρέξει το igo primo στο HD2 απροβληματιστα? Πριν μερικες μέρες που δόκιμασα να το εγκαταστησω δεν μου έβρησκε το gps και γενικά διάβασα για προβλήματα με συχνή απωλεια σηματος ή "σπασμένες" φωνητικες εντολες... Ψήνομαι να το βάλω κυρίως για την δυνατότητα να μπορείς να κάνεις κλικ στα pois πάνω στο χαρτη... Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδιά, εχει καταφερει κανείς να τρέξει το igo primo στο HD2 απροβληματιστα? Πριν μερικες μέρες που δόκιμασα να το εγκαταστησω δεν μου έβρησκε το gps και γενικά διάβασα για προβλήματα με συχνή απωλεια σηματος ή "σπασμένες" φωνητικες εντολες... Ψήνομαι να το βάλω κυρίως για την δυνατότητα να μπορείς να κάνεις κλικ στα pois πάνω στο χαρτη... Για το Primo συζητάμε εδώ. Διάβασε τις τελευταίες σελίδες και θα βρεις τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal7 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδιά είχα ακούσει ποιο παλιά για μια μπαταρία διπλάσιας χωρητικότητας από την original του HD2 αλλά στο ίδιο μέγεθος (σε διαστάσεις) με αυτήν. Έχετε ακούσει τίποτα; Δεν θέλω να βάλω την άλλη που πετάγεται από πίσω το καπάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδιά είχα ακούσει ποιο παλιά για μια μπαταρία διπλάσιας χωρητικότητας από την original του HD2 αλλά στο ίδιο μέγεθος (σε διαστάσεις) με αυτήν. Δεν υπάρχει διπλάσιας χωρητικότητας μπαταρία στο ίδιο μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδία, έχει πάρει κανείς θήκη τέτοιου τύπου που να εφαρμόζει σωστά στο κινητό; http://media-ram.gr/image.php?object_type=detailed&image_id=109712 Πήρα αυτή (link) και είναι εντελώς λάσκα («παίζει» δηλαδή) και δεν εφαρμόζει σαν γάντι... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Πήρα αυτή (link) και είναι εντελώς λάσκα («παίζει» δηλαδή) και δεν εφαρμόζει σαν γάντι... Σαν γάντι καμία σιλικόνης δεν εφαρμόζει λόγω υλικού. Αυτή κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη επιλογή... http://www.netimes.com/shop/resin-soft-jelly-case-for-htc-hd2-t8585-classic-p-2455.html?cPath=80_731 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδία, έχει πάρει κανείς θήκη τέτοιου τύπου που να εφαρμόζει σωστά στο κινητό; http://media-ram.gr/image.php?object_type=detailed&image_id=109712 Πήρα αυτή (link) και είναι εντελώς λάσκα («παίζει» δηλαδή) και δεν εφαρμόζει σαν γάντι... Μήπως σου παίζει λόγω διαφοράς μεγέθους? Μήπως δηλαδή έχεις ευρωπαϊκό μοντέλο και η θήκη είναι για το US (T-Mobile) που είναι λίγο μεγαλύτερο σε μήκος? Στο λινκ που σου δίνει ο Γιάννης στη NetTimes δείχνει την διαφορά. Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Πρεπει να πω σε καποιον τον πονο μου και τον εκνευρισμο μου και αυτοι μαλλον ειστε εσεις! Εχω εκνευριστει πολυ με το hd2 μου. Του φοραω εδω και καιρο omega roms καθε φορα και την καινουργια που βγαινει, αλλα τωρα τελευταια μου εχει σπασει τα νευρα. Θα σας πω τι κανει να μου πειτε αν εχετε καποαι ιδεα τι μπορει να φταιει. 1) και με την νεα rom και με την προηγουμενη, παταω στο τηλεφωνο για να παρω ενα αριθμο και στην θεση των αριθμητικων πληκτρων μου εμφανιζει την αρχικη οθονη, ενω απο πανω κανονικα τις τελευταιες κλησεις, . 2) Την ωρα που μιλαω και το εχω στο αυτι μου, αυτο προφανως δεν σβυνει καποιες φορες ή καμια, δεν ξερω, και οταν τελειωσω την κληση εχουν ανοιξει διαφορα παραθυρα, οπως το ark ή δεν θυμαμαι και τι αλλο.. Σε τεστ για να δω αν σβυνει η οθονη κατα την κλιση, οταν βαζω το χερι μου μπροστα στον αισθητηρα κλεινει, αλλα πολλες φορες που μιλαω και εχω τελειωσει το τηλεφωνο και το κοιταω, αυτο εχει ακομα οθονη σβυστη και ας το εχω τραβηξει απο τα αυτι μου! Το πρωτο στρωνει μονο με restart και ας το εχω ανοιξει μολις 2 ωρες...δεν ειναι μερες ανοιχτο για να θελει restart πχ. Το δευτερο δεν το κανει καθε φορα, αλλα αρκετες φορες και με εκνευριζει. Ειμαι ετοιμος να γυρισω και σε μαμα rom να δω τι κανει αλλα με κολλαει οτι τρεχω καμια φορα android, αλλιως θα ειχα βαλει μαμα. Εντω μεταξυ σε προηγουμενη rom εκει που μιλαγα εκλεινε η γραμμη, κοιταγα το τηλεφωνο και ειχε απενεργοποιηθει η λειτουργια του τηλεφωνου απο μονη της! Δεν εχω περασει ιδιατερα προγραμματα, μονο opera 10, ενα προγραμμα για να συνδεομαι με τον εγκεφαλο του αυτοκινητου, Igo. Τιποτα αλλο! Παρακαλω την αποψη σας! Ευχαριστω! Για την ιστορια να πω οτι το τηλεφωνο εστρωσε με μαμα rom και σβυσιμο απο επανω η android rom! Αλλα μπορω να πω οτι μου λειπει. Με βολευε σε καποιες εφαρμογες αφανταστα! Τι αλλη λυση εχω λοιπον για να δουλεψω και τα 2 χωρις προβληματα? Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Αλλα μπορω να πω οτι μου λειπει. Με βολευε σε καποιες εφαρμογες αφανταστα! Τι αλλη λυση εχω λοιπον για να δουλεψω και τα 2 χωρις προβληματα? Μήπως να τα ξαναδοκιμάσεις από την αρχή και με προσοχή; Εμείς δεν έχουμε προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 (edited) Οκ λοιπον, θα ξαναπροσπαθησω. Ειπατε οτι και με την τελευταια μαμα rom παιζει android απο καρτα ετσι? Edited March 28, 2011 by derizio Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 (edited) Σαν γάντι καμία σιλικόνης δεν εφαρμόζει λόγω υλικού. Αυτή κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη επιλογή... http://www.netimes.com/shop/resin-soft-jelly-case-for-htc-hd2-t8585-classic-p-2455.html?cPath=80_731 Μήπως σου παίζει λόγω διαφοράς μεγέθους? Μήπως δηλαδή έχεις ευρωπαϊκό μοντέλο και η θήκη είναι για το US (T-Mobile) που είναι λίγο μεγαλύτερο σε μήκος? Στο λινκ που σου δίνει ο Γιάννης στη NetTimes δείχνει την διαφορά. Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα το κοιτάξω. :up: ΥΓ: Τσίμπησα μια, θα μου έρθει και πιο φτηνά με τα μεταφορικά από την άλλη, όσο και αν κάνει να έρθει με απλό ταχυδρομείο... Από ότι μέτρησα πάντως πρέπει να έχω ευρωπαϊκό (μεταχειρισμένο το είχα πάρει οπότε δεν είμαι και πολύ σίγουρος). Φαίνεται από κανένα product code ή serial αυτό; Edited March 28, 2011 by aimilios Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα το κοιτάξω. :up: ΥΓ: Τσίμπησα μια, θα μου έρθει και πιο φτηνά με τα μεταφορικά από την άλλη, όσο και αν κάνει να έρθει με απλό ταχυδρομείο... Από ότι μέτρησα πάντως πρέπει να έχω ευρωπαϊκό (μεταχειρισμένο το είχα πάρει οπότε δεν είμαι και πολύ σίγουρος). Φαίνεται από κανένα product code ή serial αυτό; Το US (μεγαλύτερο) έχει το T-Mobile logo μπροστά και πάνω (κάτω από το ακουστικό) φάτσα κάρτα....δεν το χάνεις.... :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Το US (μεγαλύτερο) έχει το T-Mobile logo μπροστά και πάνω (κάτω από το ακουστικό) φάτσα κάρτα....δεν το χάνεις.... :) Και τα πλήκτρα αποδοχής και απόρριψης κλήσης είναι πράσινο και κόκκινο αντίστοιχα σε αντίθεση με το ευρωπαϊκό που είναι όλα λευκά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Και τα πλήκτρα αποδοχής και απόρριψης κλήσης είναι πράσινο και κόκκινο αντίστοιχα σε αντίθεση με το ευρωπαϊκό που είναι όλα λευκά. Σωστός....το ξέχασα ;) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Για την ιστορια να πω οτι το τηλεφωνο εστρωσε με μαμα rom και σβυσιμο απο επανω η android rom! Αλλα μπορω να πω οτι μου λειπει. Με βολευε σε καποιες εφαρμογες αφανταστα! Τι αλλη λυση εχω λοιπον για να δουλεψω και τα 2 χωρις προβληματα? Δε χρειαζεται να μεινεις με μαμισια αν δε το θελεις. Και με custom αλλα εκ νεου προσεκτικη εγκατασταση και της android, παλι δε θα χεις προβλημα. Η μπορεις να βαλεις σκετη android (νομιζω γινεται αλλα ας μιλησουν οι γνωστες καλυτερα), αν την προτιμας απο μια wm rom Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 (edited) Τα νέα δυστυχώς δεν είναι πολύ ευχάριστα Έχω πρόβλημα απο εχθές με το πλήκτρο home Παλιότερα (πριν τρεις μήνες + ) μου έπεσε κάτω, αλλά πρόβλημα δεν είχα! Χθές λοιπόν είδα οτι το πλήκτρο home δεν λειτουργούσε σωστά ,δηλαδή όταν το πατούσα δεν έκανε το χαρακτηριστικό ''κλικ''.Το πλήκτρο όμως δούλευε. Σήμερα δεν το πήρα μαζί μου (είχα αποφασίσει να μην το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο ,ακριβώς για να το προστατέψω απο τέτοια προβλήματα ;) ) και τώρα που το έπιασα στα χέρια μου βλέπω οτι το home δεν λειτουργεί καθόλου!. Θα το στείλω στο service και ελπίζω να το καλύψει η εγγύηση.Τώρα αρχίζει ο γολγοθάς :lol: Το τηλέφωνο αγοράστηκε απο Ελλάδα μέσω net.Είχε Ελληνική ROM (δεν έχω ιδέα ποιά) ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ SFR! Σε ποιά ROM πρέπει να το γυρίσω; Σε κάθε προσπάθειά μου να δω πού ανήκει το τηλέφωνο στο Ελληνικό αλλά και στο Γαλλικό site της HTC δεν είδα αποτέλεσμα. Αν θέλετε μπορώ να γράψω τον S/N ή IMEI Τι πρέπει να κάνω; Άσχετο Πέρασα μια κάρτα με δωρεάν ίντερνετ.Ενεργοποίησα την υπηρεσία gprs, αλλά ενώ είμαι συνδεδεμένος μέσω WiFi στο σπίτι ,δεν βλέπω internet! Το ίδιο και με την android ROM. Τι δεν κάνω σωστά; Η σύνδεση μέσω WiFi προηγείται της GPRS, σωστά ή είναι θέμα ρύθμισης και ποιες είναι αυτές αν υπάρχουν; Λύθηκε με μια επανεκκίνηση του rooter Edited March 28, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Αν θέλετε μπορώ να γράψω τον S/N ή IMEI Τι πρέπει να κάνω; Βάλε το S/Ν σου εδώ να δεις αν θα σου κατεβάσει τίποτα... http://www.htc.com/europe/SupportViewNews.aspx?dl_id=804&news_id=401 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts