Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Με τα HARD CASE - κορνίζα που λετε την πατησα σαν αγραμματος.... μπενω ΕΒΑΥ βρίσκω μια διάφανη που μαρεσε ερχετε και να μην μπαίνει με τίποτα!... μα γιατι μα γιατι...

μετά από μισή ώρα πεδέματος θυμήθηκα ότι έχω Τ ΜΟΒΙΛΕ συσκευη και διαφέρει στις διαστασεις!!!

Σωστό, στο κάτω μέρος είναι κάποια χιλιοστά μακρύτερο το αμερικάνικο.

Modpic.gif

Έβαλα μια διαφορετική έκδοση WIndows 7 αυτες τις μέρες στον Η-Υ και το πρότο παράξενο δεν είχε καν εγκατεστιμένο WMDC ... τεπσα το κατεβάζω μόνος αλλά βάζω συσκευές στο καλόδιο και δεν κάνει τίποτα δεν αρχίζει ούτε να ψάχνει! Σαν εξωτερική μνήμα τα βλέπει!

Στα προγράμματα το έχει κανονικά WMDC και την αναβάθμηση WMDC!!!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly

Το πρόβλημα με το να μην εμφανίζεται τίποτα στο ημερολόγιο στην ελληνική 3.14 έχει λυθεί με κάποιο fix ή πρόγραμμα;

Στο ημερολόγιο της αρχικής οθόνης δεν εμφανίζονται οι καταχωρήσεις της ίδιας ή της επομένης ημέρας εφόσον είναι ολοήμερες. Εκτιμώ ότι αυτό δεν είναι bug αλλά επιλογή του προγραμματιστή.

Αυτό που εγώ κάνω είναι να καταχωρώ όλες τις συναντήσεις με προσδιορισμό ώρας και όχι ως ολοήμερες.

Στο ημερολόγιο της αρχικής οθόνης δεν εμφανίζονται οι καταχωρήσεις της ίδιας ή της επομένης ημέρας εφόσον είναι ολοήμερες. Εκτιμώ ότι αυτό δεν είναι bug αλλά επιλογή του προγραμματιστή.

Αυτό που εγώ κάνω είναι να καταχωρώ όλες τις συναντήσεις με προσδιορισμό ώρας και όχι ως ολοήμερες.

Ναι αυτό τελικά έλυσε το πρόβλημα, 1000 ευχαριστώ για τη βοήθεια!

• Administrators
Έβαλα μια διαφορετική έκδοση WIndows 7 αυτες τις μέρες στον Η-Υ και το πρότο παράξενο δεν είχε καν εγκατεστιμένο WMDC ... τεπσα το κατεβάζω μόνος αλλά βάζω συσκευές στο καλόδιο και δεν κάνει τίποτα δεν αρχίζει ούτε να ψάχνει! Σαν εξωτερική μνήμα τα βλέπει!

Στα προγράμματα το έχει κανονικά WMDC και την αναβάθμηση WMDC!!!

Σε άλλες θύρες δοκίμασες; Επανεκκίνηση έκανες σε αμφότερες συσκευές;

Modpic.gif

Σε άλλες θύρες δοκίμασες; Επανεκκίνηση έκανες σε αμφότερες συσκευές;

E ναι ενοήτε!! Δοκίμασα και επανεγκατάσταση του προγραμματος αλλα και παλι τιποτα.... προβληματιζομαι^^ και δοκίμασα και το hd2 και το παλιο qtek 9100! Δεν κάνει τίποτα!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly

E ναι ενοήτε!! Δοκίμασα και επανεγκατάσταση του προγραμματος αλλα και παλι τιποτα.... προβληματιζομαι^^ και δοκίμασα και το hd2 και το παλιο qtek 9100! Δεν κάνει τίποτα!

Εαν το απεγκαταστησεις, συνδεσεις το hd2 και αφησεις μονα τους τα windows να βρουν drivers κλπ? Συνηθως αυτο πιανει στα 7αρια. Το εκανες? (φυσικα στην αρχη external device θα το δει) Τα ultimate περασες μηπως ενω πρωτα ειχες τα home premium?

Edited by eirhnh_k

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και εγώ! Είμαι και εγώ πλέον ένας περήφανος κάτοχος ενός HD2 (T-Mobile)! Έχω τρελαθεί όπως καταλαβαίνετε να διαβάζω το thread αλλά οκ....νομίζω είμαι σε καλό βαθμό ;)

Θα τα ξαναπούμε με απορίες σύντομα ;)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

• Administrators
Ούτως ή άλλως, μια "φρέσκια" εγκατάσταση των windows 7, με την πρώτη σύνδεση της συσκευής στον υπολογιστή θα κατεβάσει αυτόματα το wmdc.

Modpic.gif

Ούτως ή άλλως, μια "φρέσκια" εγκατάσταση των windows 7, με την πρώτη σύνδεση της συσκευής στον υπολογιστή θα κατεβάσει αυτόματα το wmdc.

ναι κι εγω αυτο προτεινα, αντι του να το κατεβασει ο ιδιος πριν καν συνδεσει τη συσκευη, οπως κι εκανε.

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Καλα μην "τρελαινεσαι"... Το galaxy tab το εχω κι εγω, και σου λεω πως δεν αξιζει να δωσεις το leo για το galaxy... ;) οχι οτι δεν ειναι καλη συσκευη, αλλα με το leo δε συγκρινεται κατ εμενα... ;)

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

Σα να χεις δικιο Ειρηνη!!

Δουλεψα καλα σημερα το Tab και το μονο που θα πω ειναι οτι δε τρελαθηκα κιολας!!;)

Συμπερασμα..ΔΕ το δινω το Leo μου για αυτο,παμε γι αλλα!!!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Administrators

Δουλεψα καλα σημερα το Tab και το μονο που θα πω ειναι οτι δε τρελαθηκα κιολας!!;)

Μάνο γνώμη μου είναι να πάρεις κάποιο άλλο, αλλά το HD2 να μην το δώσεις ούτως ή άλλως.

Modpic.gif

Μανο, χωρις να θελω να φανει καπως αυτο που θα πω, αλλα παιζω επι καθημερινης βασης με τις συσκευες τις υπογραφης μου (συν το desire hd που το ετοιμαζω για ταξιδι), και συγκρινω λιγο πολυ τα επιπεδα που κυμαινονται. Συσκευη ισαξια του hd2, βαζω το iPhone αλλα και το iTouch μου (κι ομως!). Το galaxy, ενταξει καλο, αλλα καπου δεν τραβαει. Δεν ξερω που.. Το χανει.. Επομενως κι αφου το hd2 δε το χρησιμοποιουσες ως τηλεφωνο, αντιστοιχη δουλεια σε μεγαλυτερη οθονη θα κανεις με το iPad που εχει συμπεριφορα κλασσικη. (και το οποιο ευελπιστω κι εγω να παρω) αλλα το leo επιμενω στο να μην το δωσεις. Για να μη βγαινω εκτος θεματος εδω, εαν θες μπορω να σου πω σε πμ την αποψη μου αναλυτικα. :)

www.macspot.gr

Μανο, χωρις να θελω να φανει καπως αυτο που θα πω, αλλα παιζω επι καθημερινης βασης με τις συσκευες τις υπογραφης μου (συν το desire hd που το ετοιμαζω για ταξιδι), και συγκρινω λιγο πολυ τα επιπεδα που κυμαινονται. Συσκευη ισαξια του hd2, βαζω το iPhone αλλα και το iTouch μου (κι ομως!). Το galaxy, ενταξει καλο, αλλα καπου δεν τραβαει. Δεν ξερω που.. Το χανει.. Επομενως κι αφου το hd2 δε το χρησιμοποιουσες ως τηλεφωνο, αντιστοιχη δουλεια σε μεγαλυτερη οθονη θα κανεις με το iPad που εχει συμπεριφορα κλασσικη. (και το οποιο ευελπιστω κι εγω να παρω) αλλα το leo επιμενω στο να μην το δωσεις. Για να μη βγαινω εκτος θεματος εδω, εαν θες μπορω να σου πω σε πμ την αποψη μου αναλυτικα. :)

Μες στο μυαλό μου είσαι..για ipad παω πλέον κ μάλιστα για το νέο!!!

Πάντως το HD2 δε το δίνω μιας κ απλά το..εχω ερωτευτεί!!!:):lol::D:D

Στείλε την άποψη σου μπας και βγάλω καμιά άκρη γιατί εχω κάτι φίλους μηλαράδες σε άλλο φόρουμ και πάνε να με προσηλητησουν οπότε βόηθα!!;):)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μες στο μυαλό μου είσαι..για ipad παω πλέον κ μάλιστα για το νέο!!!

Πάντως το HD2 δε το δίνω μιας κ απλά το..εχω ερωτευτεί!!!:):lol::D:D

Στείλε την άποψη σου μπας και βγάλω καμιά άκρη γιατί εχω κάτι φίλους μηλαράδες σε άλλο φόρουμ και πάνε να με προσηλητησουν οπότε βόηθα!!;):)

Εχεις πμ Μανο! (αν δε το ελαβες πες μου να το στειλω παλι, γιατι το αναρχοαυτονομο tapatalk μου, απεργει ενιοτε) :)

Edited by eirhnh_k

www.macspot.gr

Ρε παίδες, καμία λύσει για το freezing όταν απαντάς σε εισερχόμενη κλήση υπάρχει??.

Το παθαίνω συνέχεια.Όταν πάω να απαντήσω κολλάει τελείως.

έλεος αυτό το κινητό δλδ.

MY EVOLUTION ON PHONES

NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3

• Administrators
Ρε παίδες, καμία λύσει για το freezing όταν απαντάς σε εισερχόμενη κλήση υπάρχει??.

Ποια rom φοράς στη συσκευή σου;

Modpic.gif

Ποια rom φοράς στη συσκευή σου;

Την αρχική,δεν έχω αλλάξει τίποτα.

1.66.482.1 ELL...έτσι λέει

MY EVOLUTION ON PHONES

NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3

• Administrators
Την αρχική,δεν έχω αλλάξει τίποτα.

1.66.482.1 ELL...έτσι λέει

Μήπως χρησιμοποιείς το ραδιόφωνο; Πριν αφαιρέσεις τα ακουστικά το κλείνεις πρώτα;

Modpic.gif

κι εγώ την ιδια ρομ έχω και μου το έκανε κάποιες φορές όταν απαντούσα με το onscreen slider... δοκίμασε να απαντάς πατώντας το φυσικό πλήκτρο. με αυτόν τον τρόπο, δεν μου έχει ξαναπαρουσιαστει το προβλημα.

Δημήτρης

HTC HD2 (rom 1.66 ELL official)

Μήπως χρησιμοποιείς το ραδιόφωνο; Πριν αφαιρέσεις τα ακουστικά το κλείνεις πρώτα;

Ακριβώς.Έχω το ραδιόφωνο όλο το βράδυ.Μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα γιατί το freezing το παθαίνει μόνο το πρωί.

Εγώ τραβάω τα ακουστικά και νομίζω ότι κλείνει....:O

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις!.

MY EVOLUTION ON PHONES

• Administrators
Ακριβώς.Έχω το ραδιόφωνο όλο το βράδυ.Μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα γιατί το freezing το παθαίνει μόνο το πρωί.

Εγώ τραβάω τα ακουστικά και νομίζω ότι κλείνει....:O

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις!.

Αυτό φταίει. Κλείνεις το ραδιόφωνο και μετά βγάζεις τα ακουστικά. Μετά δεν θα έχεις το πρόβλημα που αναφέρεις.

Modpic.gif

παδια καλημερα.Ξερει κανεις που μπορω να κατεβασω το NET Compact Famework για το λεοντα και που το κανω εγκατασταση:!:το λινκ που υπαρχει στην πρωτη σελιδα δεν λειτουργει.Ευχαριστω.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Administrators
παδια καλημερα.Ξερει κανεις που μπορω να κατεβασω το NET Compact Famework για το λεοντα και που το κανω εγκατασταση:!:το λινκ που υπαρχει στην πρωτη σελιδα δεν λειτουργει.Ευχαριστω.

http://www.mediafire.com/?dydoztnzezd

Στην κύρια μνήμη.

Modpic.gif