mimo Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 η πρίζα όπως σου είπα , αλλά σοβαρά τώρα μ' αυτόν το πακέτο επεξεργαστή -οθόνης τι περιμένεις ,εφόσον το γαργαλάς συνέχεια , εγώ απ τις οχτώμισι είμαι WiFi ... αφού αντέχει το κάνω . Κάποιος είπε για 5 ημέρες ,βέβαια όταν είναι σβηστό θα εννοούσε ... Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 αμα μου έχεις όλη μέρα ανοιχτό το wifi τότε λογικό είναι να σου βγάζει με το ζόρι μια μέρα. Εγώ μιλάω χωρίς bluetooth και χωρίς wifi, αν βγάζει 2-3 μέρες. Εγώ με το D2 και με 1700αρα και με τα τweaks μου βγάζω 3-4 μέρες. 5 μέρες κανένα pda δεν βγάζει, άστους να λένε Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 αμα μου έχεις όλη μέρα ανοιχτό το wifi τότε λογικό είναι να σου βγάζει με το ζόρι μια μέρα. Εγώ μιλάω χωρίς bluetooth και χωρίς wifi, αν βγάζει 2-3 μέρες. Εγώ με το D2 και με 1700αρα και με τα τweaks μου βγάζω 3-4 μέρες. 5 μέρες κανένα pda δεν βγάζει, άστους να λένε το κλεινεις το βραδυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Κάτσε, δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι όσοι έχετε το HD2, έχετε μαζί σας και μια δεύτερη μπαταρία μην τυχόν και δεν σας βγάλει τη μέρα? όσο για το bsbtweaks, το βάζω πάντα, αλλά δεν είναι και τίποτα τρελό απο Options εγω εχω 1 φορτιστη αυτοκινητου κι ενα πριζας μαζι... λιγο ρευμα παντα βρισκεται καποιος προθυμος να μου δωσει... εναλλακτικα και μια Β´ μπαταρια, καλα ειναι... παντως με κατι να σαι προμηθευμενος μην πας «ξυπολητος στ αγκαθια» ειδικα αν λειπεις ωρες απο το σπιτι (like me) :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 2μερες με μέτρια gsm χρήση και χωρίς τα αλλά είναι εφικτό οι επιδόσεις πληρώνονται my friend ,πάντως δεν είναι σαν το diamond I .... Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 μιλατε να ειναι ανοιχτο το κινητο το βραδυ ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Πάντα ανοιχτό σε airmode Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Εγώ με το HD2 και με τα tytn1 και 2 προηγουμένος, βγάζοντας το από την πρίζα κατά τις 7:30 το πρωί, με πολύ χρήση στην διάρκεια της ημέρας, η μπαταρία φτάνει έως τις 8 με 9 το βράδυ. Τα Σαββατοκύριακα που δεν μιλάω η μπαταρία φτάνει και για τρίτη μέρα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Πάντα ανοιχτό σε airmode Sent from my HTC HD2 using Tapatalk air mode εννοεις airplane mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Yes airplane την νύχτα βέβαια μόνο Νικόλα εγώ μέχρι 1.5 μέρες έχω φτάσει Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 βρε παιδια οταν λεμε αυτονομια εννουμε με ανοιχτο το κινητο και την νυχτα σε κανονικο mode!ολα τα αλλα δεν ειναι ακριβη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 βρε παιδια οταν λεμε αυτονομια εννουμε με ανοιχτο το κινητο και την νυχτα σε κανονικο mode!ολα τα αλλα δεν ειναι ακριβη! Η μέτρηση κατανάλωσης δεν μπορεί πότε να είναι ακριβης γιατί εγώ κατα τ αλλά μπορεί να είμαι σε περιοχή με κακή λήψη και ο δέκτης του δικού μου να δουλεύει υπερωρίες ... Αλλά το βράδυ δεν θέλω να εκπέμπει ... Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 εγω μιλω για τη συσκευη ανοιχτη ολο το 24ωρο, σε 3G, με κλειστο wifi και bt.. η χρηση ποικιλει καθε φορα αλλα μες στις ακρες, εξαιτιας των sms που στελνω, κρατα 1.5 μερα... αμα το σκαλισω και λιγακι στο internet, τοτε καθως προειπα, το φορτιστη τον εχω κολλητο φιλο! ομως, οι επιδοσεις εχουν και το τιμημα τους... ;) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) θοδωρη η αυτονομια του πανω κατω μια απο τα ιδια με το d2. στα υπολοιπα,καμμια σχεση.(με μια ομεγα ρομ) δεν θα ξαναπιασεις το d2 στα χερια σου. Edited December 24, 2010 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Εγώ σκέφτομαι να κρεμάσω το καλώδιο του φορτιστή στο λαιμό και όπου βρίσκω pc να το φορτίζω...:D Καλά χριστούγεννα σε όλους... Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 παιδιά δεν ξέρω τι κάνετε εσείς, εγώ όμως το D2, μπορώ και το έχω με την 1700αρα 2-3 μέρες χωρίς φόρτιση, χωρίς να το βάζω σε airplane mode. Φυσικά δεν χρησιμοποιώ σε αυτή τη περίπτωση GPS, Bluetooth. Wifi χρησιμοποιώ λίγο στην καθημερινότητά μου, και πάνω κάτω, κάνω 10 τηλέφωνα την ημέρα (το χρησιμοποιώ όμως σαν pda, τρέχω διάφορα προγράμματα που χρειάζομαι δηλαδή καθημερινά και συνέχεια) Έχει δοκιμάσει κανείς απο σας τα Tweaks μου για καλή μπαταρία που αναφέρω στην υπογραφή μου? Κάνουν και για το HD2, εκτός απο τα αυτονόητα. εγω εχω 1 φορτιστη αυτοκινητου κι ενα πριζας μαζι... λιγο ρευμα παντα βρισκεται καποιος προθυμος να μου δωσει... εναλλακτικα και μια Β´ μπαταρια, καλα ειναι... παντως με κατι να σαι προμηθευμενος μην πας «ξυπολητος στ αγκαθια» ειδικα αν λειπεις ωρες απο το σπιτι (like me) :p Ειρήνη συγνώμη αλλά πάντα ήθελα να σε ρωτήσω, απλώς κρατιόμουν. Πως και έχεις εσύ σαν κοπέλα ένα HD2? Οκ ξέρω ότι έχεις και ένα Desire HD (αν θυμάμαι καλά), το καταλαβαίνω σχεδόν μια κοπέλα να έχει ένα android τηλέφωνο, αλλά ήδη για τα δικά μου τα γούστα θεωρώ το HD2 πολύ μεγάλο και δύσκολο στη καθημερινή χρήση (δλδ μπαταρία, μέγεθος, που να το βάζεις σε τσάντες (οι άντρες δεν έχουν τσάντες, ακόμα χειρότερα), "ταλαιπωρία" εννοώντας ότι τα WinMo, δεν είναι για απλούς χρήστες (δεν ξέρω πόσα ξέρεις, και αν ξέρεις είμαι χαρούμενος)). Μην με παρεξηγήσεις, η ερώτηση δεν είναι ειρωνική, απλώς προσπαθώ να καταλάβω ποιο "group" γυναικών είναι αυτό που ασχολείται με pda, και πόσο μάλλον να "κυνηγάει" το θέμα, ειδικά σε αυτή την ηλικία. Εγώ πάντως το να βλέπω κάποιον να κυκλοφορεί με ρεύματα και έξτρα μπαταρίες για να μπορεί να βγάλει την μέρα του, μου φαίνεται κάπως. Καλύτερα να πάρετε μια 2600αρα μπαταρία, αν τα πράγματα είναι τόσο χάλια. Θα δείξει όμως σύντομα, μόλις αρχίσω να ασχολούμαι και με αυτή τη μπαταρία. Δεν είδα πάντως πέρα απο 1-2 άτομα, να έχουν την 1600αρα. Έχετε όλοι σας την μαμά? ΥΓ. Συγνώμη προς τους υπόλοιπους για το off-topic, απλώς με έχει πιάσει η απορία καιρό τώρα :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 το microsoft.NET CF 3.5 υπαρχει στην μαμα ρομ 1.66 η πρεπει να το εγκαταστησω εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 το microsoft.NET CF 3.5 υπαρχει στην μαμα ρομ 1.66 η πρεπει να το εγκαταστησω εγω? μαλλον οχι αλλα παλι και να το ειχε δεν θα ειχες προβλημα αν εκανες παλι εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 μαλλον οχι αλλα παλι και να το ειχε δεν θα ειχες προβλημα αν εκανες παλι εγκατασταση οκ απλα ελεγα μηπως δεν χρειαζοταν για να γλιτωσουμε λιγο χωρο στην rom :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 το microsoft.NET CF 3.5 υπαρχει στην μαμα ρομ 1.66 η πρεπει να το εγκαταστησω εγω? Δεν υπάρχει στην official, θα χρειαστεί να το εγκαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Δεν υπάρχει στην official, θα χρειαστεί να το εγκαταστήσεις. Γενικά η 1.66 είναι για κλάματα παιδιά.Την είχα για αρκετούς μήνες και είχα τραβήξει του χριστού τα πάθη.Omega και ξερό ψωμί!Και αν θέλετε κάτι κοντινό στην official,η omega xt είναι ότι πρέπει! Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Ειρήνη συγνώμη αλλά πάντα ήθελα να σε ρωτήσω, απλώς κρατιόμουν. Πως και έχεις εσύ σαν κοπέλα ένα HD2? Οκ ξέρω ότι έχεις και ένα Desire HD (αν θυμάμαι καλά), το καταλαβαίνω σχεδόν μια κοπέλα να έχει ένα android τηλέφωνο, αλλά ήδη για τα δικά μου τα γούστα θεωρώ το HD2 πολύ μεγάλο και δύσκολο στη καθημερινή χρήση (δλδ μπαταρία, μέγεθος, που να το βάζεις σε τσάντες (οι άντρες δεν έχουν τσάντες, ακόμα χειρότερα), "ταλαιπωρία" εννοώντας ότι τα WinMo, δεν είναι για απλούς χρήστες (δεν ξέρω πόσα ξέρεις, και αν ξέρεις είμαι χαρούμενος)). Μην με παρεξηγήσεις, η ερώτηση δεν είναι ειρωνική, απλώς προσπαθώ να καταλάβω ποιο "group" γυναικών είναι αυτό που ασχολείται με pda, και πόσο μάλλον να "κυνηγάει" το θέμα, ειδικά σε αυτή την ηλικία. δε χρειαζεται να ζητας συγνωμη, ουτε το εξελαβα ως ειρωνια! :p δεν ξερω σε τι group γυναικας ανηκω, σιγουρα μειονοτητας ομως, αλλα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ΛΑΤΡΕΥΑ οτιδηποτε ηλεκτρονικο.. :) ενα αντιστοιχης κατηγοριας κινητο λοιπον, αναμενομενο.. οντως εχω και το desire HD γιατι γνωριζουν τον καλο μου και μου το εκαναν δωρο.. τις γνωσεις δε μπορω να τις κρινω αλλα ιδιατερα δεν εχω προβληματιστει ποτε με ηλεκτρονικη συσκευη, οποτε μαλλον σχετικα καλα βαδιζω.. :p τελος το μεγεθος, οντως τραγικο.. και του hd2 και του dhd, διοτι δε χωρανε στο χερι μου...αλλα...το παραβλεπω! :p συγνωμη κι εγω για το offtopic :O Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Γενικά η 1.66 είναι για κλάματα παιδιά.Την είχα για αρκετούς μήνες και είχα τραβήξει του χριστού τα πάθη.Omega και ξερό ψωμί!Και αν θέλετε κάτι κοντινό στην official,η omega xt είναι ότι πρέπει! εγω σε ολα τα wm κινητα που ειχα χρησιμοποιω το spb shell που ειναι πολυ παραμετροποιησιμο οποτε δεν "βλεπω" και καθολου την μαμα ρομ ποτε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) Όσον αφορά την αυτονομία σίγουρα βγάζει 2-3 μέρες. Εγώ από σήμερα δοκιμάζω 1600αρα μπαταρία ίδιας μάρκας (ANDIDA!!!) που είχα και στο diamond2 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος... Και ΝΑΙ από τότε που πήρα το HD2 δύσκολα μπορώ να δουλέψω το D2 κυρίως λόγω οθόνης, αφής (καμία σχέση-στην αρχή νόμιζα ότι η οθόνη του HD2 είχε πρόβλημα!!!) και ταχύτητας...!!! Edited December 24, 2010 by harris78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Χάρη μπορείς να μου δώσεις ένα link σε παρακαλώ, απο το buyer που το αγόρασες? την Andida την έχω και εγώ στο D2, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν πιστεύω να σου μεγαλώνει το καπάκι ε!? ευχαριστώ Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts