sb68s Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Δεν λεω οτι εινα προβλημα της rom προς θεου! Απλα το παρατηρησα και ειπα να ρωτησω μπας και βγαινει! Είναι θέμα του παρόχου (Cosmote) και όχι της εκάστοτε rom, εάν συνδέσεις κάποιο bluetooth ή τα ακουστικά δε θα φαίνεται πια το "ενοχλητικό" 1:D Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος για να στείλουμε όλες τις επαφές μας μονομιάς μεσω bluetooth?? Δεν υπάρχει κάποια επιλογή "αποστολή όλων" ή "επιλογή όλων" (ούτε στο μενού των επαφών, ούτε στο pocket outlook), και πρέπει να στείλω όλες τις επαφές μου σε ένα sony ericsson... Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος για να στείλουμε όλες τις επαφές μας μονομιάς μεσω bluetooth?? Δεν υπάρχει κάποια επιλογή "αποστολή όλων" ή "επιλογή όλων" (ούτε στο μενού των επαφών, ούτε στο pocket outlook), και πρέπει να στείλω όλες τις επαφές μου σε ένα sony ericsson... Μην πηγαίνεις μέσω του People αλλά μέσω του Contacts των windows. Εκεί υπάρχει η δυνατότητα για "Επιλογή όλων". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Μην πηγαίνεις μέσω του People αλλά μέσω του Contacts των windows. Εκεί υπάρχει η δυνατότητα για "Επιλογή όλων". Πώς πάμε στο Contacts των windows? Έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω... Edited December 7, 2010 by Jim84 Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Πώς πάμε στο Contacts των windows? Έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω...:worry: Έναρξη / Τηλέφωνο / Επαφές (Δεν έχω official rom και μπορεί να διαφοροποιείται από την official η τοποθεσία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Να'σαι καλά, βρε Γιάννη! Είχα φάει τον κόσμο να το βρώ! Ενώ πήγαινα κανονικά στα Contacts των windows (φάκελος outlook), δεν έβλεπα το "Επιλογή όλων" επειδή βρίσκεται χαμήλά στο μενού και για να φανεί έπρεπε να σκρολάρεις... Thanks! Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Υπάρχει κάποιος τρόπος για να στείλουμε όλες τις επαφές μας μονομιάς μεσω bluetooth?? Δεν υπάρχει κάποια επιλογή "αποστολή όλων" ή "επιλογή όλων" (ούτε στο μενού των επαφών, ούτε στο pocket outlook), και πρέπει να στείλω όλες τις επαφές μου σε ένα sony ericsson... ξέρει να μου πει κάποιος πως γίνετε το αντίθετο? δηλαδή από sony ericsson να πάνε οι επαφές στο hd2,ολες μαζι.μεσω outlook?bt?ενα φιλαράκι θέλει να το κάνει που πήρε τώρα το hd2 Edited December 7, 2010 by sisferas_sax Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 ξέρει να μου πει κάποιος πως γίνετε το αντίθετο? δηλαδή από sony ericsson να πάνε οι επαφές στο hd2,ολες μαζι.μεσω outlook?bt?ενα φιλαράκι θέλει να το κάνει που πήρε τώρα το hd2 Δεν υπάρχει η δυνατότητα να σταλούν μέσω bluetooth από το SE σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Βιάστηκα να χαρώ... Ενώ επιλέγονται όλες οι επαφές, όταν πατώ "αποστολή μεσω bluetooth", στέλνει μόνο την πρώτη επαφή...:blink: Καμιά ιδέα? Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Μήπως τις στέλνει όλες μαζί αλλά η άλλη συσκευή σου σε ρωτάει για την κάθε μία ξεχωριστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Nop... Μόνο την πρώτη στη λίστα και σταματάει. Edited December 7, 2010 by Jim84 Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 θεωρω πως εννοει αυτο που εμφανιζεται σε αρκετους κατοχους γραμμης cosmote.. κι εγω οσο ειχα συνδεση στη vodafone δεν υπηρχε. μολις εβαλα cosmote εμφανιστηκε ο αριθμος 1 εκει που περιγραφει ο φιλος παραπανω. κι ενας αλλος που ηξερα με Leo και cosmote συνδεση, παλι το ειχε. εκει το προσεξα πρωτα, και ηταν με rom energy. δεν νομιζω πως ειναι θεμα της rom... :) Εγω παντως που εχω cosmote συνδεση δεν μου βγαζει 1...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Nop... Μόνο την πρώτη στη λίστα και σταματάει. Δοκίμασε αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=283413&highlight=PPCContactsMgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Nop... Μόνο την πρώτη στη λίστα και σταματάει. απ το sony ericsson πας επαφές επιλογές άλλες επιλογές για προχωρημένους αποστολή όλων κ στο HD2 κανεις αποδοχή και είσαι ok! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 απ το sony ericsson πας επαφές επιλογές άλλες επιλογές για προχωρημένους αποστολή όλων κ στο HD2 κανεις αποδοχή και είσαι ok! Το αντίστροφο θέλει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 αυτο κανει μαλλον γι αυτο που ρωτησα εγω Δεν υπάρχει η δυνατότητα να σταλούν μέσω bluetooth από το SE σου; δεν ειναι δικο μου το s.e. .θα το δω αυριο το πρωι και θα σας πω.ευχαριστω παντος. Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) αυτο κανει μαλλον γι αυτο που ρωτησα εγω δεν ειναι δικο μου το s.e. .θα το δω αυριο το πρωι και θα σας πω.ευχαριστω παντος. Όχι, δεν κάνει για σένα. Τα SE κάνουν ομαδική bt αποστολή επαφών, όπως περιγράφεται παραπάνω. Edited December 7, 2010 by stranger72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 επειδη σε λιγες μερες σκοπευω να βγω εξωτερικο, χρειαζεται κατι να αλλαξω εγω στη συσκευη μου ωστε να δεχομαι κλησεις και sms η αρκει να μου ενεργοποιησει απλα ο παροχος την αντιστοιχη υπηρεσια? απλα αρκει να ενεργοποιησεις την περιαγωγη ( roaming) -θα σου προτεινα να βαλεις το skype -ετσι θα γλιτωσεις αρκετα χρηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Δοκίμασε αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=283413&highlight=PPCContactsMgr Όντως από την περιγραφή φαίνεται να με καλύπτει, αλλά είναι αρκετά παλιό (2006) και αναφέρεται σε χαρακτηριστικά του outlook contacts που έχουν πλέον προστεθεί (πολλαπλή επιλογή, αποστολή επιλεγμένων). Ψιλοφοβάμαι να το χρησιμοποιήσω μην γίνει κανά μπέρδεμα... Το έχεις χρησιμοποιήσει σε Hd2 (ή άλλο WM 6.5) ? απ το sony ericsson πας επαφές επιλογές άλλες επιλογές για προχωρημένους αποστολή όλων κ στο HD2 κανεις αποδοχή και είσαι ok! αυτο κανει μαλλον γι αυτο που ρωτησα εγω δεν ειναι δικο μου το s.e. .θα το δω αυριο το πρωι και θα σας πω.ευχαριστω παντος. Σωστά. Έτσι γίνεται η μεταφόρά από SE στο HD2, και λειτουργεί θαυμάσια! Άντε να δούμε πως θα καταφέρουμε το αντίστροφο... Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Όχι, δε μου χρειάστηκε μέχρι τώρα. Πάρε ένα full backup πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Δηλ. εσένα το contacts κάνει πολλαπλή αποστολή ή δεν έχει χρειαστεί να κάνεις? Γιατί αν και τα WM πλέον τυπικά υποστηριζουν πολλάπλή επιλογή και πολλαπλή αποστολή με bluetooth, στην πράξη σε εμένα δεν γίνεται. Φταίει, λοιπον, το σεταρισμά μου ή είναι γενικό bug? Για το ιστορικό, έχω την official elliniki rom 1.66 Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Δεν έχω δοκιμάσει. Δεν έχω δεύτερη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 απλα αρκει να ενεργοποιησεις την περιαγωγη ( roaming) -θα σου προτεινα να βαλεις το skype -ετσι θα γλιτωσεις αρκετα χρηματα αυτο το εχω ηδη ενεργοποιησει και με αυτο θα κινηθω κυριως! απλως δεν κατεχουν ολοι το skype, η γιαγια μου πχ, και ηθελα να ενεργοποιησω την περιαγωγη! ευχαριστω!!! Εγω παντως που εχω cosmote συνδεση δεν μου βγαζει 1...... το παραξενο ειναι οτι δε το βγαζει σε ολους τον αριθμο και δεν καταλαβαινω το γιατι. απ το τηλεφωνικο κεντρο εξυπηρετησης της cosmote μου 'παν οτι απλα δηλωνει πως ειναι ενεργοποιημενη 1 γραμμη...:confused: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Δηλ. εσένα το contacts κάνει πολλαπλή αποστολή ή δεν έχει χρειαστεί να κάνεις? Γιατί αν και τα WM πλέον τυπικά υποστηριζουν πολλάπλή επιλογή και πολλαπλή αποστολή με bluetooth, στην πράξη σε εμένα δεν γίνεται. Φταίει, λοιπον, το σεταρισμά μου ή είναι γενικό bug? Για το ιστορικό, έχω την official elliniki rom 1.66 Δοκίμασε το εξής Πήγαινε ρυθμίσεις--->menu--->all settings--->bluetooth στην τρίτη καρτέλλα επέλεξε bt send object--->menu change type--->contacts και μενού select all Το δοκίμασα σε μαζική αποστολή προς το vf 845 και δούλεψε άψογα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Εγω παντως που εχω cosmote συνδεση δεν μου βγαζει 1...... Μέχρι την 1.66 επίσημη ROM μετά την αποσύνδεση ακουστικών ή την απενεργοποίηση του Bluetooth, παρέμενε ενεργή ή συγκεκριμένη θέση της μπάρας και εμφανιζόταν τότε το 1 της Cosmote. Με την 3.14, ο αριθμός 1 εμφανίζεται μόνιμα εφόσον δεν είναι ενεργές οι πιο πάνω λειτουργίες. Υποθέτω ότι στις cooked ROMs, η αντίστοιχη συμπεριφορά τους θα εξαρτάται από την έκδοση της επίσημης στην οποία βασίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts