Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εάν έχει μπει άλλη rom και είναι ήδη μέσα θα το καταλάβεις. Εάν έχει μπει και έχει βγει επαναφέροντας το stock SPL δεν πρόκειται και δεν σε νοιάζει κιόλας μιας και η συσκευή ούτως ή άλλως θα είναι εντός εγγύησης. Το ίδιο ισχύει και για την HTC/ACE Hellas φυσικά.

Για να δεις εάν έχει official rom και stock spl απλά μπες σε bootloader mode πατώντας την έναρξη έχοντας πατημένο το volume down μέχρι να δεις την οθόνη με τα 4 χρώματα. Αν εκεί δεις SPL 1.42.0000 ή 3.3.0000 η συσκευή είναι με stock spl και εντός εγγύησης. Αν δεις 1.ΧΧ.HSPL, τότε έχει γίνει Hard-spl στη συσκευή σου και είναι εκτός εγγύησης μέχρι να επανέλθει με τον γνωστό απλό τρόπο.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία αυτό που ζητάς μιας και επανέρχεται εύκολα.

ωραια ευχαριστω!και κατι τελευταιο...πως...βγαινουμε απο bootloader mode?

Edited by ilka71

Παιδια καλησπερα!

Ειδα καπου οτι τα android εχουν ενα προγραμματακι (optional ? η απο ΄μαμα΄)το οποιο λεει που σπαταληθηκε η μπαταρια..με ποσοστα! Παιζει κανα cab για μας τετοιο? Ξερετε κατι αντιστοιχο?

Επισης καποιο cab που να εχει γενικα system information? Ram usage, cpu usage, battery amh, και γενικα διαφορα τετοια!!?

Εάν έχει μπει άλλη rom και είναι ήδη μέσα θα το καταλάβεις. Εάν έχει μπει και έχει βγει επαναφέροντας το stock SPL δεν πρόκειται και δεν σε νοιάζει κιόλας μιας και η συσκευή ούτως ή άλλως θα είναι εντός εγγύησης. Το ίδιο ισχύει και για την HTC/ACE Hellas φυσικά.

Για να δεις εάν έχει official rom και stock spl απλά μπες σε bootloader mode πατώντας την έναρξη έχοντας πατημένο το volume down μέχρι να δεις την οθόνη με τα 4 χρώματα. Αν εκεί δεις SPL 1.42.0000 ή 3.3.0000 η συσκευή είναι με stock spl και εντός εγγύησης. Αν δεις 1.ΧΧ.HSPL, τότε έχει γίνει Hard-spl στη συσκευή σου και είναι εκτός εγγύησης μέχρι να επανέλθει με τον γνωστό απλό τρόπο.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία αυτό που ζητάς μιας και επανέρχεται εύκολα.

Kάνε ρεσετ από το κόκκινο κουμπάκι ή βγάλε την μπαταρία

απο πιο μενου απενεργοποιειται το sense?

Καρτέλα ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΝΟΥ - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ - ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Τσεκαρε και ποσες ωρες εχει γραψει το τηλεφωνο σε κλησεις να ξερεις περιπου. Εμενα πηγε να μου πουλησει ενας τυπος ενα HD2 για καινουριο, τελικα πηγα και ηταν ανοικτο και μου λεει μεταχειρισμενο μια βδομαδα, κοιταω ωρες και ειχε 40ωρες εξερχομενες και αλλες τοσες περιπου εισερχομενες, που πιστευω εδειχνε ηλικια τουλαχιστον 6μηνων (δεν ειχε αποδειξη). Τελικα πηρα απο ενα παιδι στο φορουμ εδω με 18+20ωρες και αποδειξη 4 μηνων νομιζω.

• Administrators

Γιατί δεν σου αρέσει; Βάλε και το Cο0kie's Home Tab πριν το αποκλείσεις. :rolleyes:

Modpic.gif

Γαμώτ... Βάζω το πρωϊνό μου heavy metal Colosseum να ξυπνήσω απο τα ξύδια και όποτε τελειώνει το κάθε τραγούδι ο sound booster,off.WTF?

Πατάω το home όπως διάβασα αλλά και πάλι τα ίδια :mad:

Αυτό συμβαίνει αν αφήσεις να τελειώσει το τραγούδι.Αν το πας fast forward δεν θα κλείσει.Βασικά δεν κλείνει, απλά χάνετε το boost, σαν να τον έχεις απενεργοποιημένο.

Για οσους δεν διαβαζετε το thread της Omega (κακός :lol: )

Η μετάφραση στα Ελληνικά του CHTEditor

language_Greek.txt

και σε cab

απλά τρέξτε το cab, δεν θέλει επανεκκίνηση.

Την ανέβασα και στο xda

Ενημερώστε με για τυχόν διορθώσεις.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

παιδια παλι επειγον!

πηρα ενα hd2 αλλα στο πληκτρολογιο δεν εχει ελληνικα!εβαλα greek στα regional settings αλλα στις διαθεσιμες γλωσσες δεν εχει ελληνικα!πως βλεπω αν εχει?το εικονιδιο της ace hellas που ειναι για την εναλλαγη γλωσσας οπως στο hd?

παιδια παλι επειγον!

πηρα ενα hd2 αλλα στο πληκτρολογιο δεν εχει ελληνικα!εβαλα greek στα regional settings αλλα στις διαθεσιμες γλωσσες δεν εχει ελληνικα!πως βλεπω αν εχει?το εικονιδιο της ace hellas που ειναι για την εναλλαγη γλωσσας οπως στο hd?

καλημερα και καλοριζικο!

τελικα ειναι ελληνικο?

πατωντας το εικονιδιο του πληκτρολογιου θα σου βγαλει επιλογες

εγω εχω βαλει τo "tsipistri gr-en hd2 keyboard"

που εχει ελληνικο-αγγλικο πληκτρολογιο

υ.γ. 1γιατι δε ξεκινας κατεβαζοντας τη τελευταια ελληνικη ρομ

http://www.htc.com/gr/SupportDownloadList.aspx?p_id=297&act=sd&cat=2

υ.γ.2 δεν θυμαμαι να εχει εικονιδιο αλλαγης γλωσσας (εχω βαλει αλλη ρομ εδω και καιρο)

Edited by hellas200

καλημερα και καλοριζικο!

τελικα ειναι ελληνικο?

πατωντας το εικονιδιο του πληκτρολογιου θα σου βγαλει επιλογες

εγω εχω βαλει τo "tsipistri gr-en hd2 keyboard"

που εχει ελληνικο-αγγλικο πληκτρολογιο

υ.γ. 1γιατι δε ξεκινας κατεβαζοντας τη τελευταια ελληνικη ρομ

http://www.htc.com/gr/SupportDownloadList.aspx?p_id=297&act=sd&cat=2

υ.γ.2 δεν θυμαμαι να εχει εικονιδιο αλλαγης γλωσσας (εχω βαλει αλλη ρομ εδω και καιρο)

στις γλωσσες του πληκτρολογιου εχει αγγλικα,γαλλικα,γερμανικα και αλλες δυο.δεν εχει ελληνικα του το πηγα πισω και πηρα τα λεφτα.δεν ηταν ελληνικο αν και καινουργιο.μου ελεγε να δωσω το ιμει στην ace να δω οτι ειναι ελληνικο.τωρα πως γινεται να πουλαει η ace κινητα χωρις ελληνικα δεν ξερω

ποια ρομ (η τελευταια?) προκαλει προβληματα στην γραφη μηνυματων η στην ωρα δεν θυμαμαι?

εκει που μου ειπες λεει 1.66 παραπανω ο athanaso εγραψε κατι για 1.42 η 3.3 αυτα τι ειναι?

Edited by ilka71

στις γλωσσες του πληκτρολογιου εχει αγγλικα,γαλλικα,γερμανικα και αλλες δυο.δεν εχει ελληνικα του το πηγα πισω και πηρα τα λεφτα.δεν ηταν ελληνικο αν και καινουργιο.μου ελεγε να δωσω το ιμει στην ace να δω οτι ειναι ελληνικο.τωρα πως γινεται να πουλαει η ace κινητα χωρις ελληνικα δεν ξερω

ποια ρομ (η τελευταια?) προκαλει προβληματα στην γραφη μηνυματων η στην ωρα δεν θυμαμαι?

εκει που μου ειπες λεει 1.66 παραπανω ο athanaso εγραψε κατι για 1.42 η 3.3 αυτα τι ειναι?

-με το imei μπορει να δει η ace αν ειναι ελληνικο

(τους εχω παρει και γω τηλ. πριν αγορασω απο γερμανο γιατι φοβομουν μηπως ηταν παραλληλη εισαγωγη

-η τελευταια ελληνικη ειναι η Greece: 3.14.482.2 και ειναι στο λινκ που σου εδωσα παραπανω (αν και εχω διαβασει καποια προβληματακια οτι εχει)

πιο κατω εχει την Greece: 1.66.482.1 (παλαιοτερη αλλα πιο σταθερη)

- στο hd2 το δικο μου εχει αυτοκολλητο στο κουτι "εισαγωγεας ace ελλας αε" αλλα οι αναβαθμισεις γινονται απο το wwe site πλεον

-με το imei μπορει να δει η ace αν ειναι ελληνικο

(τους εχω παρει και γω τηλ. πριν αγορασω απο γερμανο γιατι φοβομουν μηπως ηταν παραλληλη εισαγωγη

-η τελευταια ελληνικη ειναι η Greece: 3.14.482.2 και ειναι στο λινκ που σου εδωσα παραπανω (αν και εχω διαβασει καποια προβληματακια οτι εχει)

πιο κατω εχει την Greece: 1.66.482.1 (παλαιοτερη αλλα πιο σταθερη)

- στο hd2 το δικο μου εχει αυτοκολλητο στο κουτι "εισαγωγεας ace ελλας αε" αλλα οι αναβαθμισεις γινονται απο το wwe site πλεον

σε λιγο θα παω να δω αλλο ενα πιστευω οτι ειναι καλο παιδι και δεν λεει ψεματα αλλα πως βλεπω εαν ειναι ελληνικο?

σε λιγο θα παω να δω αλλο ενα πιστευω οτι ειναι καλο παιδι και δεν λεει ψεματα αλλα πως βλεπω εαν ειναι ελληνικο?

δυο τροποι εγγυημενοι !!!

- παιρνεις τηλ. στη ace και με το imei τους ρωτας αν ειναι ελληνικο

- αν η ωρα εχει περασει και ειναι κλειστα κλεισε ραντεβου σε μερος με ιντερνετ

μπες στη σελιδα των αναβαθμισεων και προσπαθησε να κατεβασεις μια ελληνικη ρομ,αν δεχτει βαζοντας το serial number και αρχισει να κατεβαινει η ρομ το κινητο ειναι ελληνικο .

http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=1046

δυο τροποι εγγυημενοι !!!

- παιρνεις τηλ. στη ace και με το imei τους ρωτας αν ειναι ελληνικο

- αν η ωρα εχει περασει και ειναι κλειστα κλεισε ραντεβου σε μερος με ιντερνετ

μπες στη σελιδα των αναβαθμισεων και προσπαθησε να κατεβασεις μια ελληνικη ρομ,αν δεχτει βαζοντας το serial number και αρχισει να κατεβαινει η ρομ το κινητο ειναι ελληνικο .

http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=1046

και αμα αρχιζει και κατεβαζει την ρομ τι να κανω να κατσω στο αμαξι με το παιδι και να περιμενω να αναβαθμιστει :blink: ?

και αμα αρχιζει και κατεβαζει την ρομ τι να κανω να κατσω στο αμαξι με το παιδι και να περιμενω να αναβαθμιστει :blink: ?

Δεν θα σου κατεβάσει καμία ρόμ, μην αγχώνεσαι.

Απλά μόλις βάλεις το imei αν προχωρήσει και σε βάλει στην οθόνη για να κατεβάσεις την ρόμ, τότε είναι ελληνική η συσκευή.

Αλλιώς θα σου βγάλει μήνυμα ότι η συσκευή σου δεν είναι συμβατή με την ρόμ αυτή, άρα δεν είναι ελληνική συσκευή.

Κατάλαβες φίλε ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καλησπέρα σας!Έχω το εξής πρόβλημα,όποια rom κι αν βάλω τώρα τελευταία είτε έχω τσεκαρισμένη την αυτόματη ενημέρωση ώρας είτε όχι πάει σε ανύποπτο χρόνο μία ώρα μπροστά συνέχεια.Τι πρέπει να κάνω γιά να σταματήσει αυτό? Edited by gorgioar

Καλησπέρα σας!Έχω το εξής πρόβλημα,όποια rom κι αν βάλω τώρα τελευταία είτε έχω τσεκαρισμένη την αυτόματη ενημέρωση ώρας είτε όχι πάει σε ανύποπτο χρόνο μία ώρα μπροστά συνέχεια.Τι πρέπει να κάνω γιά να σταματήσει αυτό?

Η διόρθωση του προβλήματος με την αλλαγή ώρας δεν είναι στην επιλογή που αναφέρεις αλλά εκεί:

Ρυθμίσεις/ Μενού/ Περισσότερα/ Προσωπικά/ Τηλέφωνο/ Υπηρεσίες GSM/UMTS/ Συγχρονισμός ώρας. Λήψη ρυθμίσεων και ξετσεκάρεις την ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι''

• Administrators
Καλησπέρα σας!Έχω το εξής πρόβλημα,όποια rom κι αν βάλω τώρα τελευταία είτε έχω τσεκαρισμένη την αυτόματη ενημέρωση ώρας είτε όχι πάει σε ανύποπτο χρόνο μία ώρα μπροστά συνέχεια.Τι πρέπει να κάνω γιά να σταματήσει αυτό?

Πίνακας Έλεγχου > Προσωπικά > Τηλέφωνο > Καρτέλα Υπηρεσίες GSM/UMTS > Συγχρονισμός ώρας > Λήψη ρυθμίσεων. Ξετικάρουμε την επιλογή ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι''

Modpic.gif

• Administrators

Πες του πριν βρεθείτε να σου δώσει το serial number της συσκευής σου και δες αν το βρίσκει το site της HTC.com/gr όταν θα το βάλεις για να κατεβάσεις την ελληνική rom. Αυτό σου αρκεί. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε κατά τη συνάντηση.

Modpic.gif

Καλησπερα, θελω βοηθεια προσπαθω να κατεβασω το cab που δινει ο Ioathe με μεταφραση του cheat στα ελληνικα και δεν με αφηνει μου βγαζει οτι ειναι 0kb το αρχειο και με γυρναει παλι στην αρχη, πως το κατεβαζω οοοεεεοοοο! Συνχαρητηρια στα παιδια για την μεγαλη δουλεια που κανουν!!!

οκ ακυρο το κατεβασα.

Edited by tral