Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Καλησπέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω το εξής έχω περάσει το HSPL στο κινητό μου και θέλω να κάνω αναβάθμιση στην 3,14 θα πρέπει να το απεγκαταστήσω πριν προβώ στην αναβάθμιση; Όχι, μπορείς να την περάσεις κανονικά. Αν θες να επαναφέρεις το stock spl θα χρειαστεί να την περάσεις από την κάρτα μνήμης. Αν θες να μείνεις με το HSPL θα χρειαστεί να την περάσεις από τον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Inbox\Settings] "SMSNoSentMsg"=dword:00000001 δεν χρειάζεται softreset Τώρα έβαλα την omega, που το έχει απενεργοποιημένο... Thanks πάντως...;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typhoon031 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum και θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος και σαφής. Με την τελευταία ROM (3.14), εξαφανίστηκε από την οθόνη το κουμπί που ανοίγει το ημερολόγιο, την ώρα που πραγματοποιείται μια κλήση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να χρησιμοποιώ το ημερολόγιο την ώρα που μιλάω; Είναι πολύ χρήσιμο για όποιον κλείνει ραντεβού για τη δουλειά του από το τηλέφωνο. Πάντως δε μπορώ να καταλάβω τη λογική να αφαιρούνε μια χρήσιμη δυνατότητα, ενώ πριν υπήρχε και δούλευε άψογα. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 μου θυμιζει καποιος πως απενεργοποιω το flop του ρολογιου καθως και πως ενεργοποιω την αναφορα παραδοσης σε οοολα τα mms? (χωρις να χρειαζεται να ζηταω καθε φορα να μου δωσει αναφορα) ευχαριστω! :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 μου θυμιζει καποιος πως απενεργοποιω το flop του ρολογιου Touch_X_Homescreen_Flip_clock_OFF.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Touch_X_Homescreen_Flip_clock_OFF.cab χμ flip το λενε τελικα κι εγω το πα flop.. sorry:O ευχαριστω Γιαννη γιατι εχασα ολα τα .cab μου απο λαθος... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Επειδή μπερδεύτηκα τώρα... τη καινούργια οφίσιαλ ρομ τι hspl χρειάζεται για να την περάσω?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Καλημέρα!! Επειδή μπερδεύτηκα τώρα... τη καινούργια οφίσιαλ ρομ τι hspl χρειάζεται για να την περάσω?:confused: Κανένα, την περνάς κανονικά. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Επειδή μπερδεύτηκα τώρα... τη καινούργια οφίσιαλ ρομ τι hspl χρειάζεται για να την περάσω?:confused: Αφού πρόκειται για official περνάει ούτως ή άλλως ανεξαρτήτως αν έχεις κάνει hspl ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Να ρωτησω κι εγω αν αξιζει κανεις να βαλει την τελευταια official αναβαθμιση.Εχω εδω και καιρο εγκαταστησει μια omega leo rom. επισης ποια απο τις 2 europe εκδοσεις της rom κατεβαζουμε την europe 1 ή 2???? ειναι αναβαθμιση σε windows 7 ή απλα σε 6.5.x που ουτως η αλλως εχουμε σε μια omega rom??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Να ρωτησω κι εγω αν αξιζει κανεις να βαλει την τελευταια official αναβαθμιση.Εχω εδω και καιρο εγκαταστησει μια omega leo rom. επισης ποια απο τις 2 europe εκδοσεις της rom κατεβαζουμε την europe 1 ή 2???? ειναι αναβαθμιση σε windows 7 ή απλα σε 6.5.x που ουτως η αλλως εχουμε σε μια omega rom??? Η Omega περιεχέι όλες τις αναβαθμίσεις που εχει μεσα η τελευταια official αναβαθμιση 3.14. Πληροφοριακά είναι σε WM 6.5 και δεν παιζει ρολο απο που θα την καταβασεις (europe 1 ή 2) Αν θελεις να αναβαθμίσεις την συσκευη σου βαλει την τελευταία Omega v17 που εχει οτι νεοτερο υπαρχει :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Να ρωτησω κι εγω αν αξιζει κανεις να βαλει την τελευταια official αναβαθμιση.Εχω εδω και καιρο εγκαταστησει μια omega leo rom. Αν έχεις omega, μείνε όπως είσαι. Αν την έχεις καιρό, βάλε την τελευταία. επισης ποια απο τις 2 europe εκδοσεις της rom κατεβαζουμε την europe 1 ή 2???? Από όπου και να το κατεβάσεις η ίδια rom είναι, o server αλλάζει. Για πιο γρήγορα επέλεξε Europe 2. ειναι αναβαθμιση σε windows 7 ή απλα σε 6.5.x που ουτως η αλλως εχουμε σε μια omega rom??? Απλά 6.5, ούτε καν 6.5.X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.εντελως ενημερωτικα εχω την omega 13.2 ell οποτε λετε να κατεβασω την v17? εχει σημαντικες αλλαγες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Εμφανισιακά δεν θα δεις σημαντικές αλλαγές. Πρακτικά όμως έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.εντελως ενημερωτικα εχω την omega 13.2 ell οποτε λετε να κατεβασω την v17? εχει σημαντικες αλλαγες? Ναι εχει αλλαξει το 85% απο τοτε :lol::lol: Πληροφοριες εδω για τις αλλαγες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3166697#post3166697 Τα βασικα ειναι Base ROM 3.14 Oem Drivers + Packages from 3.14 manila 20191914 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς το g-alarm 2.5 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Μονο αυτο δουλευουμε οσοι το ξερουμε Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 καλησπερα παιδια μπορω να ρωτησω που υπαρχει thread για να δω ποιο λογισμικο για κινητα ειναι καλυτερο κοιταξα λιγο στους διαξιφισους αλλα δεν βρηκα κατι και εχω μια κουβεντα εδω και μερες με κατι φιλους και ειμαι ετοιμος να τους σκοτωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Καλησπέρα. Έχω εγκαταστήσει το magic call και προσπαθώ να φτιάξω ένα προφίλ, ΄το οποίο να πετάει όλους τους αριθμούς έξω εκτός από αυτούς που εγώ θα έχω επιλέξει (κάτι σαν white list δηλαδή) και δνε μπορώ να τα καταφέρω. Όποιος μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. :rolleyes: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς το g-alarm 2.5 ; Και το 2.6 μια χαρά δουλεύει. καλησπερα παιδια μπορω να ρωτησω που υπαρχει thread για να δω ποιο λογισμικο για κινητα ειναι καλυτερο κοιταξα λιγο στους διαξιφισους αλλα δεν βρηκα κατι και εχω μια κουβεντα εδω και μερες με κατι φιλους και ειμαι ετοιμος να τους σκοτωσω Αφού δεν βρίσκεις κάτι σχετικό, άνοιξε εσύ στους Διαξιφισμούς θέμα. Ούτως ή άλλως τέτοιες συζητήσεις μόνο εκεί επιτρέπονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 (edited) Μονο αυτο δουλευουμε οσοι το ξερουμε Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Το χτύπημα του ξυπνητηριού κρατάει μόνο ένα δευτερόλεπτο και μπαίνει σε λήθαργο μετρώντας κάποια λεπτά αντίστροφα! Έχεις κάποιες βασικές ας πούμε ρυθμίσεις ώστε να χτυπάει σωστά; Και το 2.6 μια χαρά δουλεύει. Νόμιζα πως το 2.5 ήταν η τελευταία έκδοση! Κάποια ιδέα για το στήσιμο του προγράμματος; Edited October 26, 2010 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Κάποια ιδέα για το στήσιμο του προγράμματος; http://www.ageye.de/index.php?s=galarm/support/manual Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 (edited) http://www.ageye.de/index.php?s=galarm/support/manual Ευχαριστώ για το link αλλά το έχω ρυθμίσει να μην σβήνει η οθόνη για 1800 δλ όταν χτυπάει το ξυπνητήρι ,αλλά αυτό κάνει τα δικά του. Άσχετα που έχω ρυθμίσει την ένταση του τηλεφώνου, στο ξυπνητήρι είναι πάντα χαμηλωμένη σχεδόν στο τέρμα Edited October 26, 2010 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Έβαλα σήμερα την omega v17 και καθώς την έστηνα και εγκατέστησα το καμπάκι για τα 25 shortcuts στο home tab του μανίλα μου χάλασε το εικονίδιο της ημερομηνίας!Μπορώ με κάποιο τρόπο να το διορθώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 καλησπέρα! ποιο cab διορθώνει την ηχογράφηση ομιλίας ωστε να ακούω το συνομιλητή το ίδιο δύνατά με εμένα? ευχαριστώ! Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts