Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καποια ιδεα για μια καλη ελληνικη cooked rom,τι καλουδια εχει και πως την εγκαθιστω>?

Μπες σε αυτό το φόρουμ. Πρέπει να διαβάσεις όμως. Όταν με το καλό το κάνεις, και δεν καταλαβαίνεις κάτι τότε στείλε μου private message.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

• Administrators
Καλησπέρα.

Εχω μια απορία ρε παιδιά και το θέμα έχει γίνει τεράστιο (> 1000 σελίδες) για να το ψάξω όλο. Τελικά τα WP7 θα παίζουν στο HD2 ή όχι ;

Σκέφτομαι την αγορά του τώρα που έχει πέσει η τιμή του αλλά στην τελική αξίζει να το αγοράσω πλέον ή θα πρέπει να στραφώ σε νέες τεχνολογίες (android) ;

Σημειώνω πως θα είναι η πρώτη smartphone αγορά μου και γενικά γουστάρω να την "ψάχνω" τη δουλειά, όπως και με τους υπολογιστές.

Ανάλογα με το τι λειτουργικό θέλεις πάρε και την αντίστοιχη συσκευή και απευθύνσου και στο αντίστοιχο thread. Κατά τα άλλα είμαστε εκτός θέματος. Για σύγκριση συσκευών και λειτουργικών υπάρχουν οι Διαξιφισμοί.

Modpic.gif

παιδια καλησπερα.μια ερωτηση που για μερικους ισως ειναι απλη.δεν μπορω να δω βιντεο απο το ιντερνετ μεσω οπερα.καμια βοηθεια:!::!::!:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Guys τα emails Μου δεν ερχονται κατευθειαν στο κινητο.εχω εγκαταστησει λογαριασμους exchange και gmail και μου ερχονται τα mails μετα απο 2 μερες...μπορω να κανω καποια ρυθμιση να μου ερχονται με ωθηση οπως εχει το iphone?(το οποιο με το που ερχεται καποιο email μου το λαμβανει αμεσως!)

παιδια καλησπερα.μια ερωτηση που για μερικους ισως ειναι απλη.δεν μπορω να δω βιντεο απο το ιντερνετ μεσω οπερα.καμια βοηθεια:!::!::!:

opera 10 ειναι μια λυση

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544770

Πρέπει όμως να διαβάσεις πολύ καλά το τι διαδικασίες κάνεις για την εγκατάσταση

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544770

Πρέπει όμως να διαβάσεις πολύ καλά το τι διαδικασίες κάνεις για την εγκατάσταση

ευχαριστω.θα το δοκιμασω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Guys τα emails Μου δεν ερχονται κατευθειαν στο κινητο.εχω εγκαταστησει λογαριασμους exchange και gmail και μου ερχονται τα mails μετα απο 2 μερες...μπορω να κανω καποια ρυθμιση να μου ερχονται με ωθηση οπως εχει το iphone?(το οποιο με το που ερχεται καποιο email μου το λαμβανει αμεσως!)

επειδη μπαινω μεσω hspa και δεν εχω πολυτελεια χρονου να ψαξω, οποιος γνωριζει sites που πουλανε θηκες για το hd2, με αντικαταβολη, ας μου στειλει καποια links σε πμ γιατι ψαχνω να αγορασω! ευχαριστω! :)

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Καλησπερα...

Μια ερωτηση....

Γινετε οταν τρεχω ενα αρχειο PDF η οταν τρεχω το Garmin να το βλεπω και οριζοντια ( Landscape ) στην οθονη του HTC ?

Γενικα το HD2 λειτουργει σε Landscape ?

Ευχαριστω

• Administrators
Λειτουργούν σε landscape όσες εφαρμογές το υποστηρίζουν. Δεν είναι περιορισμός της συσκευής.

Modpic.gif

Καλησπερα...

Μια ερωτηση....

Γινετε οταν τρεχω ενα αρχειο PDF η οταν τρεχω το Garmin να το βλεπω και οριζοντια ( Landscape ) στην οθονη του HTC ?

Γενικα το HD2 λειτουργει σε Landscape ?

Ευχαριστω

PLtoggle

Αυτο χρησιμοποιώ εγω που γυρνάει την οθονη επιλεκτικά οποτε θελω με παρατεταμένο πάτημα του call button (και οχι αυτόματα με βοήθεια G-sensor). Για το Garmin δε μπορω να σου πω σίγουρα αν το γυρναει γιατι δεν το εχω και δε μου γυρναει και μενα ολα τα προγραμματα ολοηγησης... Δοκιμασε...

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Φταιει η ρυθμιση του συνχρονισμου σου που πιθανως να ειναι σε 2 μερες ρυθμισμενο.

Μπορεις πας στην καρτελα των μαιλ να πατησεις εισερχομενα->μια επιλογη κατω δεξια που ειναι σαν λιστα->εργαλεια->επιλογες και πατα στον λογαριασμο που θες και βρες της ρυθμισεις συνχρονισμου και βαλε στην συχνοτητα συνχρονισμου κατα την αφιξη στοιχειων.

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
δε μου γυρναει και μενα ολα τα προγραμματα ολοηγησης...

Κανένα πρόγραμμα πλοήγησης δεν περιστρέφεται βάσει του G-Sensor. Πρέπει το εκάστοτε πρόγραμμα να υποστηρίζει την εναλλαγή Portrait/Landscape η οποία γίνεται μέσα από το μενού του ή με τις κατάλληλες αρχικές ρυθμίσεις (ανάλογα την εφαρμογή).

Modpic.gif

Έχω φάει σκάλωμα τώρα και δεν μπορώ να θυμηθώ που είναι η επιλογή να μην φαίνεται το ρολόι πάνω στη taskbar!!! :lol::p

Υ.Γ : Έχω τη ρομ Duttys_2.5_5.23139.5.3.9_3.14_HD2_ML_Family_ROM_(V1)_ELL

• Administrators
Στα WM6.5.X όπως είναι η rom που χρησιμοποιείς δεν φεύγει, εκτός και αν την "πειράξεις" πράγμα που δεν σου συνιστώ.

Modpic.gif