telmusic Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Κατι ακομα… Αυτος ο jetcet printer που εχει ενσωματωμένο το λειτουργικό πως στην ευχή δουλεύει;; Θα μπορεσω να συνδέσω το κινητο με οποιαδήποτε εκτυπωτή ώστε να τυπώσω καποιο έγγραφο από word η φωτογραφία; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 πιος μπορει να μου θυμησει πως βαζουμε της εφαρμογες που εγγαθιστουμε σε φακελους??? /Windows/Start menu/Programs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybe Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 πωσ μπορω να στειλω με bluetooth τις επαφες μ σε αλλο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Στη πρωτη σελιδα υπάρχουν καποιες αναφορες για οποιον επιθυμεί να αλλαξει την εμφάνιση του task bar ( της κατω αλλα και της πανω μπαρας) Παρολα αυτά δεν τα εχω καταφέρει να αλλαξω τη μορφη της κατω μπάρας ( που με ενδιαφέρει περισσότερο) Υπαρχει κατι άλλο; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 πωσ μπορω να στειλω με bluetooth τις επαφες μ σε αλλο κινητο? Ανοίγεις τις επαφές των windows στη συνέχεια από το μενού Επιλογές επαφών επιλέγεις "όλες", ξανά μενού "Αποστολή ,μέσω Bluetooth". Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Στη πρωτη σελιδα υπάρχουν καποιες αναφορες για οποιον επιθυμεί να αλλαξει την εμφάνιση του task bar ( της κατω αλλα και της πανω μπαρας) Παρολα αυτά δεν τα εχω καταφέρει να αλλαξω τη μορφη της κατω μπάρας ( που με ενδιαφέρει περισσότερο) Υπαρχει κατι άλλο; Κάτι τέτοιο ας πούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ξερει κανεις εαν υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει αντιγραφη της επαφες απο το κινητο στην σιμ γιατι δεν μου περνανε απο την διαχειρηση σιμ. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Για ποιο λόγο να τις περάσεις στη sim; Η sim έχει απαρχαιωμένες δυνατότητες και θα σου τις κάνει επιεικώς... χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgioar Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να περάσω το λειτούργικο anroid?Έχω κατεβάσει καί την 2.1 καί το froyo 2.2.Κάνω ότι μού λέει,δηλαδή extract των αρχείων στην micro sd κτλ. δείχνει να ξεκινάει η διαδικασία,δηλαδή μαυριζει η οθόνη,εμφανίζονται κάποιες εντολες με μικρη γραμματοσειρά αριστέρα πάνω της οθόνης και μένουν έκει και δεν κάνει τίποτα.Το άφησα καί 3 ώρες έτσι καί παλι τίποτα,στάσιμο.Κάνω κάτι λάθος?Φταίει η rom?Έχω την τελευταία επίσημη,1.66.482.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να περάσω το λειτούργικο anroid? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Κάτι τέτοιο ας πούμε; Κ ομως ουτε αυτό λειτουργεί. Μηπως χρειάζεται κατι ακόμα; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ποια rom φοράς στη συσκευή σου; Είσαι με official; Αν ναι κακώς σου έδωσα το παραπάνω, σίγουρα δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgioar Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 ναι με την επισημη ειμαι.Τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6313361&postcount=6 Καλημέρα σε όλους. Το δοκίμασα και εγώ αυτό και το μόνο που κάνει είναι να μικραίνουν τα εικονίδια τα οποία παραμένουν 15. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Για ποιο λόγο να τις περάσεις στη sim; Η sim έχει απαρχαιωμένες δυνατότητες και θα σου τις κάνει επιεικώς... χάλια. Για περισσοτερη ασφαλεια . Της εχω στο pc εκανα και ενα backup με το pim και το spb ε να της εχω και στην σιμ ποτε δεν ξερεις Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 (edited) Για περισσοτερη ασφαλεια . Της εχω στο pc εκανα και ενα backup με το pim και το spb ε να της εχω και στην σιμ ποτε δεν ξερεις Με το pim backup είσαι ασφαλής. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις και έναν συγχρονισμό με το Microsoft MyPhone. Καλημέρα σε όλους. Το δοκίμασα και εγώ αυτό και το μόνο που κάνει είναι να μικραίνουν τα εικονίδια τα οποία παραμένουν 15. Πρέπει να πειράξεις και τη registry. ναι με την επισημη ειμαι.Τι πρεπει να κανω? Στα wm6.5 που έχει η συσκευή σου δεν μπορείς να κάνεις και πολλά στην κάτω μπάρα. EDIT: Ένας mod να συνενώσει τα μηνύματά μου. Edited September 5, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Πρέπει να πειράξεις και τη registry. Ξέρεις τι πρέπει να κάνω? Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Ξέρεις τι πρέπει να κάνω? Από ότι διαβάζω εδώ, ακόμα και πειράζοντας τη registry για να αυξηθεί ο αριθμός των θέσεων, δεν μπορείς να αναθέσεις κάποια επαφή σε αυτές. Κατά συνέπεια... μάλλον θα πρέπει να αρκεστείς με αυτά που έχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhukov Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Ξερει κανεις εαν υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει αντιγραφη της επαφες απο το κινητο στην σιμ γιατι δεν μου περνανε απο την διαχειρηση σιμ. Όταν λες κινητό εννοείς την εσωτερική του μνήμη και κάρτα σιμ την κάρτα misro sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Όταν λες κινητό εννοείς την εσωτερική του μνήμη και κάρτα σιμ την κάρτα misro sd? Όχι. Δεν ξέρεις ποια είναι η SIM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Όταν λες κινητό εννοείς την εσωτερική του μνήμη και κάρτα σιμ την κάρτα misro sd? Ναι οταν λεω επαφες απο το κινητο εννοω αυτο ακριβως. Οταν λεω σιμ εννοω την καρτα σιμ , τι ακριβως δεν καταλαβες ? Την καρτα σιμ που την βαζεις κατω απο την μπαταρια για να μπορεις να μιλας , να περνεις μηνυματα , να μπαινεις στο ιντερνετ αυτη λεω. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Τα έχει μπερδέψει ο άνθρωπος, μην τον μαλώνεις! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgioar Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να περάσω το λειτούργικο anroid?Έχω κατεβάσει καί την 2.1 καί το froyo 2.2.Κάνω ότι μού λέει,δηλαδή extract των αρχείων στην micro sd κτλ. δείχνει να ξεκινάει η διαδικασία,δηλαδή μαυριζει η οθόνη,εμφανίζονται κάποιες εντολες με μικρη γραμματοσειρά αριστέρα πάνω της οθόνης και μένουν έκει και δεν κάνει τίποτα.Το άφησα καί 3 ώρες έτσι καί παλι τίποτα,στάσιμο.Κάνω κάτι λάθος?Φταίει η rom?Έχω την τελευταία επίσημη,1.66.482.1.Πρέπει να βάλω κάποια άλλη συγκεκριμένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamitis Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να περάσω το λειτούργικο anroid?Έχω κατεβάσει καί την 2.1 καί το froyo 2.2.Κάνω ότι μού λέει,δηλαδή extract των αρχείων στην micro sd κτλ. δείχνει να ξεκινάει η διαδικασία,δηλαδή μαυριζει η οθόνη,εμφανίζονται κάποιες εντολες με μικρη γραμματοσειρά αριστέρα πάνω της οθόνης και μένουν έκει και δεν κάνει τίποτα.Το άφησα καί 3 ώρες έτσι καί παλι τίποτα,στάσιμο.Κάνω κάτι λάθος?Φταίει η rom?Έχω την τελευταία επίσημη,1.66.482.1.Πρέπει να βάλω κάποια άλλη συγκεκριμένη? την απάντηση την έδωσες μόνος σου.για να βάλεις android πρέπει να έχεις κάνει HSPL το κινητό σου αλλιώς δεν μπαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να περάσω το λειτούργικο anroid?Έχω κατεβάσει καί την 2.1 καί το froyo 2.2.Κάνω ότι μού λέει,δηλαδή extract των αρχείων στην micro sd κτλ. δείχνει να ξεκινάει η διαδικασία,δηλαδή μαυριζει η οθόνη,εμφανίζονται κάποιες εντολες με μικρη γραμματοσειρά αριστέρα πάνω της οθόνης και μένουν έκει και δεν κάνει τίποτα.Το άφησα καί 3 ώρες έτσι καί παλι τίποτα,στάσιμο.Κάνω κάτι λάθος?Φταίει η rom?Έχω την τελευταία επίσημη,1.66.482.1.Πρέπει να βάλω κάποια άλλη συγκεκριμένη? Μιας και είναι η δεύτερη φορά που κάνεις ακριβώς την ίδια ερώτηση και προφανώς δεν έλαβες υπόψιν την απάντησή μου ας γίνω πιο αναλυτικός. Για αυτό το θέμα συζητάμε στο συγκεκριμένο thread που έχουμε ανοίξει για αυτόν ακριβώς τον λόγο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151 Εν ολίγοις... απευθύνσου εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts