Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επισης γινεται να αλλαξω την γλωσσα του κινητου? Επειδ ξερω ατομο που πηρε το HD mini και ειναι στα Ελληνικα και δεν αλλαζει! ειναι πολυ σπαστικο!!!!!!!!!! γινεται να το αλλαξω?

Επισης γινεται να αλλαξω την γλωσσα του κινητου? Επειδ ξερω ατομο που πηρε το HD mini και ειναι στα Ελληνικα και δεν αλλαζει! ειναι πολυ σπαστικο!!!!!!!!!! γινεται να το αλλαξω?

αν θελεις να ειναι αγγλικη λωσσα,βαλε μια ρομ wwe.υπαρχουν αρκετες

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θελεις να ειναι αγγλικη λωσσα,βαλε μια ρομ wwe.υπαρχουν αρκετες

εμμ... επειδη ειμαι λιγο ασχετος πως το κανω αυτο??? :/

ρε παιδες υπραχει κανενασ να μου πει αυτα τα απλα βηματακια ποθ χρειαζοντε για την αναβαθμιση διαβαζω διαβαζω και δεν βγαζω ακρη

ευτυχως που δεν μας παρακολουθει ο δημητρης, αλλιως θα σου εγραφε κανενα σεντονι .....γαλλικα...:lol:

πρωτα hspl (δες το βιντεο)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=621930

μετα απο την πρωτη σελιδα εχει ο zaharakis οδηγο φλασαρισματος απο την καρτα

μεσα σε 15 λεπτα κανονικα πρεπει να εχεις τελειωσει...!!!

...και μην φοβασε να πειραματιστεις.... ετσι θα μαθεις στα σιγουρα πολλα;);)

εμμ... επειδη ειμαι λιγο ασχετος πως το κανω αυτο??? :/

1.το ξεκλειδωνεις. με .HSPL2

αυτο γινεται μονο μια φορα.ακολουθεις τα παρακατω βηματα:

συγχρονίζουμε την συσκευή με τον υπολογιστή.

Τρέχουμε το πρόγραμμα HSPL2.exe από τον υπολογιστή.

Επιλέγουμε next και η συσκευή μπαίνει σε bootloader mode (η οθόνη με τα τέσσερα χρώματα.)

Μετά στο πρόγραμμα HSPL2 στον υπολογιστή επιλέγουμε 1.66.HSPL και Next.

Μόλις τελειώσει θα εμφανιστεί το μήνυμα: Successfully done!

το κατεβαζεις απο εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433

2.κατεβαζεις ενα radio,πχ αυτο http://www.energyroms.com/PostGraphics/Leo/Leo_RADIO_2.07.50.27_2.rar

βγαζεις τη μπαταρια ,την ξαναβαζεις,κρατας πατημενο το volyme down,και πατας μια φορα το δεξι πληκτρο end call.

βλεπεις στο κινητο μια οθονη με χρωματα και τοτε το συνδεεις με usb.

τρεχεις το προγραμμα CustomRUU,που βρισκεις μεσα στο φακελλο με το radio.ακολουθεις τις οδηγιες μεχρι το τελος.

3.κατεβασε μια αγγλικη ρομ πχ αυτη εδω.

http://hotfile.com/dl/52592652/bd86671/Energy.Leo.21907.Sense2.5.Reference.Jul.04.7z.html

φροντισε να ειναι παλι το κινητο στο boot mode με τα πολλα χρωματα,με τον ιδιο τροπο που σου ειπα πιο πανω.

συνδεσε το με το usb,και τρεξε το exe που θα βρεις μεσα στο φακελλο της ρομ,και ακολουθησε τις οδηγιες που σου εμφανιζει μεχρι το τελος.

4.κανεις hard reset και εισαι οκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

1.το ξεκλειδωνεις. με .HSPL2

αυτο γινεται μονο μια φορα.ακολουθεις τα παρακατω βηματα:

συγχρονίζουμε την συσκευή με τον υπολογιστή.

Τρέχουμε το πρόγραμμα HSPL2.exe από τον υπολογιστή.

Επιλέγουμε next και η συσκευή μπαίνει σε bootloader mode (η οθόνη με τα τέσσερα χρώματα.)

Μετά στο πρόγραμμα HSPL2 στον υπολογιστή επιλέγουμε 1.66.HSPL και Next.

Μόλις τελειώσει θα εμφανιστεί το μήνυμα: Successfully done!

το κατεβαζεις απο εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433

2.κατεβαζεις ενα radio,πχ αυτο http://www.energyroms.com/PostGraphics/Leo/Leo_RADIO_2.07.50.27_2.rar

βγαζεις τη μπαταρια ,την ξαναβαζεις,κρατας πατημενο το volyme down,και πατας μια φορα το δεξι πληκτρο end call.

βλεπεις στο κινητο μια οθονη με χρωματα και τοτε το συνδεεις με usb.

τρεχεις το προγραμμα CustomRUU,που βρισκεις μεσα στο φακελλο με το radio.ακολουθεις τις οδηγιες μεχρι το τελος.

3.κατεβασε μια αγγλικη ρομ πχ αυτη εδω.

http://hotfile.com/dl/52592652/bd86671/Energy.Leo.21907.Sense2.5.Reference.Jul.04.7z.html

φροντισε να ειναι παλι το κινητο στο boot mode με τα πολλα χρωματα,με τον ιδιο τροπο που σου ειπα πιο πανω.

συνδεσε το με το usb,και τρεξε το exe που θα βρεις μεσα στο φακελλο της ρομ,και ακολουθησε τις οδηγιες που σου εμφανιζει μεχρι το τελος.

4.κανεις hard reset και εισαι οκ.

ευχαριστω πολυ φιλε μου! να σαι καλα!!! :D:D:D

ρε παιδιά ας με βοηθησει και μένα τον ψιλοασχετο κάποιος!!!

οπως είπα και σε προηγούμενο ποστ δεν μπορώ να βάλω επαφές, στης συντομεύσης πρόσωπα!

επιλεγω επαφη-βαζω φωτογ. αλλα τιποτα!!!

έχω ψάξει -διαβάσει πολύ,άκρη δεν βρήκα!!!:wacko:

έχω την γνήσια rom 1.66.482.1 ελ

παρακαλώ τα φώτα σας.ευχαριστώ

• Administrators
O Skyfire τελικά δεν δουλεύει στην Ελλάδα άλλο πλέον?. Το έχει δοκιμάσει κανείς από τις 1η Ιουλίου ;. Βασικά κατέβασα το UzardWebP (beta version). Καλό είναι παίζει και youtube και έχει και flash player !!!

Edit

Άκυρο

Μόλις το πέρασα και το skyfire και τελικά όντως δεν δουλεύει

http://www.skyfire.com/blog/

Modpic.gif

οπως είπα και σε προηγούμενο ποστ δεν μπορώ να βάλω επαφές, στης συντομεύσης πρόσωπα!

πρεπει να πατησεις "προβολη καρτας επαφης"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δημητρη κοιταξες τα κλειδια που σου ειπα ?

εκανες δουλεια τελικα για wifi backup ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καντο διαφορετικά.

Πήγαινε στο άλμπουμ με τις φωτό άνοιξε μια απ αυτές που θες να την βάλεις σε κάποια επαφή, άνοιξε την και κανε κλικ πάνω της για να σου βγαλει το μενού. Επέλεξε set as contact icon και βαλτην στην επαφή που θέλεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δημητρη κοιταξες τα κλειδια που σου ειπα ?

εκανες δουλεια τελικα για wifi backup ?

sorry αντωνη δεν τα ειδα και σε ρωτησα σε προηγουμενο ποστ.σε ποια σελιδα ειναι να τα βρω?

edit

ενταξει αντωνη τα ειδα τωρα! σ ευχαριστω πολυ!θα το κανω και θα σου πω!

νασαι καλα!

Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καντο διαφορετικά.

Πήγαινε στο άλμπουμ με τις φωτό άνοιξε μια απ αυτές που θες να την βάλεις σε κάποια επαφή, άνοιξε την και κανε κλικ πάνω της για να σου βγαλει το μενού. Επέλεξε set as contact icon και βαλτην στην επαφή που θέλεις.

εχω τρελαθη!!!!!το δοκιμασα κι αυτο τιποτα!!!

:(:(:(:(:(:(:(:

Μήπως πρόκειται για επαφή της κάρτας SIM και όχι του τηλεφώνου; Αν ναι, η ένταξη της στην καρτέλα Πρόσωπα δεν επιτρέπεπεται.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Πριν λίγο μπήκα στο site της HTC να τσεκάρω αν έχει βγει κάτι καινούριο και έχουν ανεβάσει ένα update με ημερομηνία 2010-07-05 (χτες δηλαδή) και τίτλο "Update for HTC HD2 – New SMS Function Update". Μέσα στο κείμενο λέει ότι "This update is only applicable to ROM versions less than 1.66.XXX.X"... :confused:

Είναι πράγματι νέο update ή το παλιό του Ιανουαρίου; Γιατι απ' το κείμενο φαίνεται ότι είναι ίδιο με το παλιό και ότι δεν χρειάζεται στην 1.66 ROM... Επιπλέον το παλιό του Ιανουαρίου έχει εξαφανιστεί από την κεντρική λίστα και εμφανίζεται μόνο αν επιλέξω Updates... :confused:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Τις τελευταιες μερες εχω φαει κολλα με τις Maxsence ιδιαιτερα με τις task bar που κυκλοφορουν γι αυτες και τις απιθανες επιλογες που εχουν......

Π.Χ κανεις κλικ στην μπαταρια και βλεπεις τα παντα ακομα και την θερμοκρασια, απο καθε εικονιδιο της κανεις οτι θες!

Ηθελα να ξερω σε WM 6.5 η 6.5.χ δεν μπορουν να βαλουν τις συγκεκριμενες task bar?

Tελικα εφτασαν σε σταθερο και πολυ καλο επιπεδο και αν εχεις φαντασια κανεις πανεμορφες home pages etc:)

Ιδου και 1-2 screenshots!:worry:

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

• Administrators
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Πριν λίγο μπήκα στο site της HTC να τσεκάρω αν έχει βγει κάτι καινούριο και έχουν ανεβάσει ένα update με ημερομηνία 2010-07-05 (χτες δηλαδή) και τίτλο "Update for HTC HD2 – New SMS Function Update". Μέσα στο κείμενο λέει ότι "This update is only applicable to ROM versions less than 1.66.XXX.X"... :confused:

Είναι πράγματι νέο update ή το παλιό του Ιανουαρίου; Γιατι απ' το κείμενο φαίνεται ότι είναι ίδιο με το παλιό και ότι δεν χρειάζεται στην 1.66 ROM... Επιπλέον το παλιό του Ιανουαρίου έχει εξαφανιστεί από την κεντρική λίστα και εμφανίζεται μόνο αν επιλέξω Updates... :confused:

Αν έχεις την 1.66 στη συσκευή σου, που αυτή πρέπει να έχεις... το αγνοείς.

Modpic.gif

Τις τελευταιες μερες εχω φαει κολλα με τις Maxsence ιδιαιτερα με τις task bar που κυκλοφορουν γι αυτες και τις απιθανες επιλογες που εχουν......

Π.Χ κανεις κλικ στην μπαταρια και βλεπεις τα παντα ακομα και την θερμοκρασια, απο καθε εικονιδιο της κανεις οτι θες!

Ηθελα να ξερω σε WM 6.5 η 6.5.χ δεν μπορουν να βαλουν τις συγκεκριμενες task bar?

Tελικα εφτασαν σε σταθερο και πολυ καλο επιπεδο και αν εχεις φαντασια κανεις πανεμορφες home pages etc:)

Ιδου και 1-2 screenshots!:worry:

Καλήμερα Βασίλη,

από πια ρομ είναι τα screenshot??

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλήμερα Βασίλη,

από πια ρομ είναι τα screenshot??

Γιαννη ειναι απο του NRG με το θεμα του hello που σου ειχα στειλει ..........

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Αν έχεις την 1.66 στη συσκευή σου, που αυτή πρέπει να έχεις... το αγνοείς.

Αυτή έχω Γιάννη, απλά επειδή το έβγαλε με ημ/νία 5/7/2010 είπα μήπως είναι κάτι καινούριο. Μάλλον κάποιο glitch με τις ημ/νίες στο site της HTC...

Ελέγχω περιοδικά το site για την πολυπόθητη νέα official ROM αλλά τίποτα... Μάλλον δεν θα έχουμε άλλη αναβάθμιση στο HD2 απ' ό,τι φαίνεται. Δεν πειράζει, και με την 1.66 είμαι υπερευχαριστημένος, απλά έλεγα μήπως βλέπαμε και τα τελευταία WM (τα 6.5.x) σε official ROM.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

καλημερα σας! μετα την εγκατασταση της elegancia επιχειρησα χτες να σεταρω το mail μου στον παροχο του hotmail. μου εμφανιζει ενα μηνυμα σφαλματος ομως που λεει πως ειναι αδυνατο να το σεταρω γιατι η εφαρμογη WLMLauncher η δεν ειναι υπογεγραμμενη (signed) η λειπει η ενας τομεας της ειναι καταστραμμενος... σημειωτεον δεν πειραξα τιποτα περα απ το οτι εβαλα αλλη ρομ.. ξερει κανεις πως διορθωνεται? επιπλεον δεν εχει την εφαρμογη Μsn μεσα...:blink: πως βρισκω αφενος το msn και πως διορθωνω το mail? :O

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

καλημερα σας! μετα την εγκατασταση της elegancia επιχειρησα χτες να σεταρω το mail μου στον παροχο του hotmail. μου εμφανιζει ενα μηνυμα σφαλματος ομως που λεει πως ειναι αδυνατο να το σεταρω γιατι η εφαρμογη WLMLauncher η δεν ειναι υπογεγραμμενη (signed) η λειπει η ενας τομεας της ειναι καταστραμμενος... σημειωτεον δεν πειραξα τιποτα περα απ το οτι εβαλα αλλη ρομ.. ξερει κανεις πως διορθωνεται? επιπλεον δεν εχει την εφαρμογη Μsn μεσα...:blink: πως βρισκω αφενος το msn και πως διορθωνω το mail? :O

Το msn θα το βρεις απο το Windows Marketplace. Οσον αφορα το hotmail σου δεν ξερω. Θα σου που καποια αλλα παιδια!

Kαλημερα Ειρήνη,

Κατέβασε το Windows Live Messenger από εδώ:

http://rapidshare.com/files/382656830/Windows_Live_Messenger.cab

Κανε το εγκατάσταση και μετά κάνεις setup τον λογαριασμό σου hotmail μέσα από το Windows Live Messenger.

Αν έχεις πρόβλημα πες μας :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Ευχαριστω πολυ Γιωργο και Γιαννη! θα το εφαρμοσω τωρα κιολας ωστε να επανελθω αμα δεν βγαλω ακρη:D

Ευχαριστω πολυ Γιωργο και Γιαννη! θα το εφαρμοσω τωρα κιολας ωστε να επανελθω αμα δεν βγαλω ακρη:D

τελικα ηταν πολυ ευκολο! :D ευχαριστωωωω:shifty:

Edited by ioathe
Διπλο post

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr