Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια επειδη θελω να αγορασω μια καρτα μνημης και επειδη θελω να φλασαρω απο την καρτα και εχω μικρης μνημης ποια μαρκα να παρω που ξερετε οτι σιγουρα φλασαρει????ποια εχετε δοκιμασει???8gb θελω να ειναι..εχετε να προτεινετε και κανενα απο ebay???
Samsung Galaxy S8 plus.....

Νέα έκδοση:

Omega v2.7 WWE WM6.5.x.

Έκδοση Λειτουργικού 5.2.23569 (23569.5.5.0)

Βάση Rom 2.13.531.1

Manila 2.5.20142924.3

Ram 576 MB

200MB Ελεύθερο χώρο αποθήκευσης

Updated:

Manila 2.5.20142924.3

EXT packages (Αναλυτικά εδώ)

Αφαιρέθηκαν:

ADC

EBook Library Manager

Manila Document Browser Tab

(όποιος το θέλει μπορεί να το βάλει με cab από εδω)

Πληροφορίες:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Εχθές το έστησα και το έβαλα σε χρήση, έχω όμως μια απορία , είναι Ελληνικό με σφραγίδα της ACE HELLAS αλλά ο dialer έχει Αγγλικούς χαρακτήρες και στην αναζήτηση για να βρω επαφή από Ζ πρέπει να πατήσω το 3 που γράφει DEF , στο diamond δεν ήταν έτσι , είχε Ελληνικούς χαρακτήρες .

Ξέρει κανείς τι παίζει ?

Βρήκα δυο αρχεία εικόνας για greek dialer που στα πλήκτρα πλέον φαίνονται και οι Αγγλικοί και οι Ελληνικοί χαρακτήρες , αλλά είναι φυσιολογικό για Ελληνική συσκευή ?

Εχθές το έστησα και το έβαλα σε χρήση, έχω όμως μια απορία , είναι Ελληνικό με σφραγίδα της ACE HELLAS αλλά ο dialer έχει Αγγλικούς χαρακτήρες και στην αναζήτηση για να βρω επαφή από Ζ πρέπει να πατήσω το 3 που γράφει DEF , στο diamond δεν ήταν έτσι , είχε Ελληνικούς χαρακτήρες .

Ξέρει κανείς τι παίζει ?

Βρήκα δυο αρχεία εικόνας για greek dialer που στα πλήκτρα πλέον φαίνονται και οι Αγγλικοί και οι Ελληνικοί χαρακτήρες , αλλά είναι φυσιολογικό για Ελληνική συσκευή ?

τους δυο ελληνικους dialers τους βρηκες σαν αρχεια εικονας καπου μεσα στη μνημη της συσκευης,η στο φακελλο των windows?
[sIGPIC][/sIGPIC]

τους δυο ελληνικους dialers τους βρηκες σαν αρχεια εικονας καπου μεσα στη μνημη της συσκευης,η στο φακελλο των windows?

Αν δεν κάνω λάθος στο πρώτο ποστ του παρόντος , επειδή είχα σκοπό να πάρω από expansys , μάζευα τελευταία εφαρμογές για να κάνω την συσκευή πιο Ελληνική .

Τώρα είναι έτσι :

http://i558.photobucket.com/albums/ss26/kosmous/Assets_dialer_Normal.jpg

Edited by kosmous

Καλημέρα. Θέλω να κάνω μία ερώτηση.

Πάω να δω ένα video στο κινητό από το youtube και όταν το ψάχνω και το βρίσκω και το πατάω να το δω μου βγάζει μήνυμα "Ο χώρος αποθήκευσης είναι πλήρης"! τι πρέπει να κάνω???

Αν δεν κάνω λάθος στο πρώτο ποστ του παρόντος , επειδή είχα σκοπό να πάρω από expansys , μάζευα τελευταία εφαρμογές για να κάνω την συσκευή πιο Ελληνική .

/Assets_dialer_Normal.jpg[/img]

οκ! κοιταξε αν εχει την ελληνικη ρομ 1,66.αν εχει αυτη,τοτε ετσι ειναι η ελληνικη εκδοση του leo.(επειδη εχω αγγλικη δεν ξερω πως ειναι ο dialer στην ελληνικη).

παρε αυτα τα δυο αρχειακια και ριξτα χυμα στα windows και θα σου εμφανιζεται ο ελληνικος dialer που κατεβασες απο την πρωτη σελιδα αυτου του φορουμ.

αν το αγορασες μεταχειρισμενο,δες αν εχει γινει hardspl.υπαρχει και ενα μαγαζι που τα φερνει με αγγλικη ρομ και τα μετατρεπει σε ελληνικη.ειχε καταγγελθει στο φορουμ αλλα καποια στιγμη εξαφανιστηκε απο τις σελιδες του θεματος.γενικα παντως μην σε προβληματιζει και πολυ γιατι εχεις εγγυηση στην ελλαδα κανονικα οπως και να εχει.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

οκ! κοιταξε αν εχει την ελληνικη ρομ 1,66.αν εχει αυτη,τοτε ετσι ειναι η ελληνικη εκδοση του leo.

Αυτήν έχει (το πήρα δεύτερο χέρι αλλά αδούλευτο με σφραγισμένη την μπαταρία και την συσκευή με ζελατίνα) και είναι ελεγμένο και το ΙΜΕΙ στην ACE HELLAS .

Μάλλον έτσι είναι τα Ελληνικά , έκανα αντιγραφή τα αρχεία στον Windows και είναι όλα οκ .

Αυτήν έχει (το πήρα δεύτερο χέρι αλλά αδούλευτο με σφραγισμένη την μπαταρία και την συσκευή με ζελατίνα) και είναι ελεγμένο και το ΙΜΕΙ στην ACE HELLAS .

Μάλλον έτσι είναι τα Ελληνικά , έκανα αντιγραφή τα αρχεία στον Windows και είναι όλα οκ .

μια χαρα τοτε! αν βαλεις και καμμια cooked rom επανω θα πεταει!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι'εγω Ελληνικο hd2 εχω φιλε. μν σε ανυσηχει. ο dialer της μαμας 1.66 ρομ εχει οντως αγγλικους χαρακτηρες. βαλε τα αρχεια απο την πρωτη σελιδα και θα εισαι οκ :)

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καλημέρα. Θέλω να κάνω μία ερώτηση.

Πάω να δω ένα video στο κινητό από το youtube και όταν το ψάχνω και το βρίσκω και το πατάω να το δω μου βγάζει μήνυμα "Ο χώρος αποθήκευσης είναι πλήρης"! τι πρέπει να κάνω???

καλησπερα στην παρεα!!!

φιλε μου λογικα εχεις γεμισει την μνημη του τηλεφωνου γιαυτο σου βγαζει αυτο το μυνημα.πηγαινε και κοιτα την διαθεσημη μνημη του απο settings/system/memory

και κοιτα ποσο εχει ακομα. τα προγραμματα που τα εχεις εγκαταστησει στο τηλεφωνο η στην καρτα? εχεις βαλει την cache του οπερα να ειναι στην καρτα κ ΟΧΙ στο τηλεφωνο ,αν οχι εχεις παει μεσα στον φακελο windows/opera9/profil/cache και να διαγραψεις οτι εχει μεσα? για ολα αυτα μπορεις να χρησημοποιεισ το clear temp που βρησκετε στο 1οποστ με τις οδηγειες του Ζαχαρακη...

ελπιζω να σε βοηθησα.

γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X

valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!!

παντα φιλικα

πανα ω της

7 Ιούν. 2010, 12:47 #11940

Να πω επισης οτι μια ROM που με αφησε τελειως αναυδο απο πλευρας touch-scroll κλπ ειναι η παρακατω.......

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=680343

μαλλον δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι based 2.10 γι αυτο και ειναι τοσο βελουδινη και απιστευτη η αισθηση στην οθονη!!!

ειναι και σχετικα lite ωστε να βαλεις οτι θελεις.........την προτεινω με 1000........

Σε ειχα προλαβει Μητσο :D

Τελικα κατι καταλαβαινουμε και εμεις απο ROM.....και ας μην ειμαστε GURU!:X

Την δοκίμασα και εγώ εχθες, έτσι απλά μια από της καλύτερες ρομ που έχω βάλει αυτόν το μηνά .

Για οποιον θελει στην καρτελα "πληροφοριες λογισμικου" εκει που λεει την rom version, να βαλει καποιο δικο του ονομα (ετσι για χαβαλε ας πουμε), μπορειτε να πατε στο registry στο παρακατω κλειδι :

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\OEM\

εκει θα βρειτε το :

ROMVersion οπου το ανοιγετε και βαζετε οτι θελετε μεσα. εγω πχ εχω βαλει Antonis omega 2.7 extreme rom :lol:

* Μη με παρεξηγησουν οι δυο Ελληνες μαγειρες (b16b & ioathe) που δεν θα εχουμε το ονομα της ρομ οπως το εχουν γραψει. εγω παντως το Omega xtreme το εχω κρατησει προς τιμην του φιλου Ioathe Που εχει φτιαξει την ρομ :lol:

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

καλησπερα στην παρεα!!!

φιλε μου λογικα εχεις γεμισει την μνημη του τηλεφωνου γιαυτο σου βγαζει αυτο το μυνημα.πηγαινε και κοιτα την διαθεσημη μνημη του απο settings/system/memory

και κοιτα ποσο εχει ακομα. τα προγραμματα που τα εχεις εγκαταστησει στο τηλεφωνο η στην καρτα? εχεις βαλει την cache του οπερα να ειναι στην καρτα κ ΟΧΙ στο τηλεφωνο ,αν οχι εχεις παει μεσα στον φακελο windows/opera9/profil/cache και να διαγραψεις οτι εχει μεσα? για ολα αυτα μπορεις να χρησημοποιεισ το clear temp που βρησκετε στο 1οποστ με τις οδηγειες του Ζαχαρακη...

ελπιζω να σε βοηθησα.

Κατ'αρχην προσπαθώ να ανοίξω το youtube και να δω videos από την εφαρμογη youtube εχει το κινητο, αλλά και από το opera το ίδιο συμβαίνει. Προφανώς συμβαίνει αυτό που λες, δλδ έχω φορτώσει τη μνήμη του κινητού. Αλλά το φάκελο windows/opera9/profil/cache δεν μπορώ να τον βρω. Ο zaharaki δίνει οδηγίες να το κάνω αυτό με ένα πρόγραμμα από ότι κατάλαβα, αλλά εγώ δεν έχω αυτή τη δυνατότητα. Μπορώ να το κάνω αυτό χειροκίνητα και να σβήσω μερικά πράγματα για να μπόρώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το youtube μέχρι να κάνω τη λύση του zaharaki? Ευχαριστώ.

Πως το κανουμε αυτο?

ανοιξε τον οπερα και στην γραμμη διευθυσεων γραψε opera:config και απο τη λιστα που θα σου βγαλει πηγαινε στο user prefs μεσα εκει βρες το cache directory 4 βαλε εσυ την διαδρομη που θες και μετα σκρολαρε προς τα κατω και πατα το save

παντα φιλικα

πανα ω της

Να κανω μια ερωτηση....

Εχω αγοrαση προσφατα το HD2 υστερα απο το HD που ειχα και μια αποτυχημενη προσπαθεια να καταλαβω το iphone(για ενα μικρο διαστημα)......

Εχω βαλη τον core player v1.2.5 απο το HD που ειχα και επαιζε τελεια.......

Τωρα ενω ακουω ηχο κανονικα δε ωλεπω την ταινια?

Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω ή απλα δεν υποστηριζη την εκδοση αυτη το HD2 και εαν δεν την υποστηριζη με πιον player μπορω να βλεπω ταινιες?

Επισης απο οτι καταλαβα δεν εχει task manager πανω δεξια της οθονης.....υπαρχει καπιο αντιστοιχο προγραμμα οπως και για τα εικονειδια της μπαταριας και του σηματος?......(ε δεν ειναι εικονιδια αυτα που εχει)......

Κατά την εισερχόμενη κλήση αρκετές φορές κολλάει το τηλέφωνο και ζεσταίνεται η κεραία! Μετά συνήθως θέλει soft reset από το κόκκινο κουμπί γιατί σέρνεται η συσκευή! Το ζέσταμα στην κεραία μου το έκανε και μια φορά που το είχα συνδέσει στον υπολογιστή! Και βέβαια έκανα πάλι soft reset! Είναι λέτε πρόβλημα της συσκευής η του λογισμικού η τίποτα από τα 2 απλά κολλάει?

Την τελευταία φορά μου έβγαλε και ένα μήνυμα πρόβλημα με την εκτέλεση του gwes.exe!

Να κανω μια ερωτηση....

Εχω αγοrαση προσφατα το HD2 υστερα απο το HD που ειχα και μια αποτυχημενη προσπαθεια να καταλαβω το iphone(για ενα μικρο διαστημα)......

Εχω βαλη τον core player v1.2.5 απο το HD που ειχα και επαιζε τελεια.......

Τωρα ενω ακουω ηχο κανονικα δε ωλεπω την ταινια?

Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω ή απλα δεν υποστηριζη την εκδοση αυτη το HD2 και εαν δεν την υποστηριζη με πιον player μπορω να βλεπω ταινιες?

Επισης απο οτι καταλαβα δεν εχει task manager πανω δεξια της οθονης.....υπαρχει καπιο αντιστοιχο προγραμμα οπως και για τα εικονειδια της μπαταριας και του σηματος?......(ε δεν ειναι εικονιδια αυτα που εχει)......

για task manager δες αυτον

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=614172

και για player αυτον

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=634951

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδες μια απορια εχω με το spb backup, αν το εχει κανενας και ξερει ας απαντησει..

Αν κανω πληρη back up πχ στην ρομ που εχω τωρα (miri n dinik v17 wwe) και μετα κανω hard reset για οποιονδηποτε λογο , αν κανω restore στο back up θα επανελθουν ολα οπως ηταν?

Εννοω και ολα τα cabακια και οι εφαρμογες που ειχα περασει εγω εξτρα? (clear temp,clean ram, cookiez home tab,παιχνιδια κτλ)

Την καλησπερα μου σε ολους :)

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Εκδοση Max Manila 2.5 - Ultimate v3.0:

Omega v2.7 WWE WM6.5.x.

http://img812.imageshack.us/img812/2699/89996444.jpg

Πληροφορίες και περισσότερες φώτο για το Max Manila 2.5 - Ultimate v3.0 εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=551489

Όποιος θέλει δοκιμάζει και κάτι διαφορετικό!

Περισσότερα εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3206686#post3206686

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Ρε παιδες μια απορια εχω με το spb backup, αν το εχει κανενας και ξερει ας απαντησει..

Αν κανω πληρη back up πχ στην ρομ που εχω τωρα (miri n dinik v17 wwe) και μετα κανω hard reset για οποιονδηποτε λογο , αν κανω restore στο back up θα επανελθουν ολα οπως ηταν?

Εννοω και ολα τα cabακια και οι εφαρμογες που ειχα περασει εγω εξτρα? (clear temp,clean ram, cookiez home tab,παιχνιδια κτλ)

ναι φιλε μου θα ειναι ακριβως οπως πριν, απλα δεν θα ηταν καλο να περασεις buck up μιας ρομ πανω σε αλλη γιατι μπορει να σου δημιουργηθουν προβληματα...

παντα φιλικα

πανα ω της

Ναι...ναι, όλα θα είναι όπως τα άφησες....;)

Xiaomi Mi5 White 32GB

Eυχαριστω για τις απαντησεις παιδια, σιγουρα δεν θα ειναι καλο να εχω back up απο miri και να το επαναφερω παραδειγμα σε nrg rom :p

Αν ομως ειναι στην ιδια ρομ ολα θα ειναι ενταξει ε? :wacko:

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Eυχαριστω για τις απαντησεις παιδια, σιγουρα δεν θα ειναι καλο να εχω back up απο miri και να το επαναφερω παραδειγμα σε nrg rom :p

Αν ομως ειναι στην ιδια ρομ ολα θα ειναι ενταξει ε? :wacko:

αν κανεις restore στην ιδια ρομ γιωργο,ολα θα ειναι οπως τα ειχες τη στιγμη που εκανες backup.οχι μονο τα cabακια αλλα και τα sms που ειχες εκεινη τη μερα:)

[sIGPIC][/sIGPIC]