Te_salat Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Κώστα και σε εμένα έχει συμβεί αυτό και τότε ημουν με official 1.66. Θεωρώ ότι απλά μπορεί να τύχει να συμβεί....συσκευές ειναι και τρώνε που και που τα κολλήματα τους, και μου έχει συμβεί και με νόκια και με lg και με samsung που είχα κάποτε. Θεωρώ λοιπόν ότι μπορεί να γίνεται επειδή το βίντεο είναι μια εφαρμογή την οποία δεν χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Οπότε μην απογοητεύεσαι..... Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα σε ολες τις μητερες. Ρεβακκα στους 2.5 μηνες, εχω ανακαλυψει ορισμενα πραγματα που δεν θα επρεπε να ειναι ετσι σε μια συσκευη που θελει να θεωρειται η ναυαρχιδα της HTC. Γενικα το θεμα βιντεο εχει προβλημα. Αυτη ειναι και διαφορα φιλοσοφιας των Κινεζων με τους Ευρωπαιους και Αμερικανους κατασκευαστες. Την HTC την ενδιαφερει να ειναι μπροστα στην τεχνολογια, αλλα εχει την συνηθεια να δινει στην κυκλοφορια συσκευες που το λογισμικο τους εχει 2-3 σημεια που δεν ειναι απολυτως ετοιμα η δεν δινουν το 100% των δυνατοτητων τους. Καποια τα διορθωνει στην πορεια καποια οχι. Αντιθετα η apple για παραδειγμα, υστερει σε δυνατοτητες αλλα αυτο που θα σου δωσει, θα λειτουργει τελεια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Κώστα λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά πριν πάρω το HD2 ημουν 1 χρόνο με apple 3g και τέλος 3gs και με το τελευταίο είχα χάσει βίντεο ακριβώς με τον ιδιο τρόπο και το αποκορύφωμα ηταν όταν είχα παει βόλτα με ένα σκάφος και όλες οι φωτόγραφίες βγήκαν κουνημένες....όλες ήταν για πέταμα. Ενώ με το 3g είχα τραβήξει κάτω απο τις ίδιες συνθήκες και είχαν βγεί άψογες, θεώρησα λοιπόν ότι έφταιγε το auto focus που είχε η καινούργια συσκευή εως ότου τράβηξα και με το hd2 στις ίδιες συνθήκες....δεν έχασα ούτε μία....άψογες όλες. Οπότε κατ'εμέ όλα είναι σχετικά... . Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Κωστη,με του Kwbr την 1.5.2 οπως και με του energy τις ρομ(6.5.χ) οπως εχω αναφερει και πιο παλια,εχω τραβηξει βιντεο μεχρι και 25',ολοκληρη διαδρομη μεσα απο το αυτοκινητο. δεν πηγα ποτε να το ανοιξω μεσα απο το αλμπουμ με την καμερα ανοιχτη,μιας και ξερω τοσα χρονια οτι με htc συσκευη...δεν το σκεφτεσαι καν να το κανεις αυτο:lol::lol: εχω χασει βιντεος παλιοτερα ετσι,οποτε εχω παθει και εχω μαθει!!οσο πιο μεγαλο βιντεο τοσο πιο πολυ χρονο θελει να κανει buffering,στην αποθηκευση.ετσι αν πας να ανοιξεις μεσα απο το αλμπουμ,μεσω της καμερας,το βιντεο που μολις εχεις τραβηξει....το παιζεις λοττο ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in_flames Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 παιδια αν παρω το κινητο απο ebay(ΑΜΕΡΙΚΗ) και ειναι της t-mobile ξεκλειδωτο ομως θα λειτουργουνε ολα οκ???σημα ιντερνετ και τα αλλα???θα μπορω να αλλαξω τις rom???επισης μου ειπε ο τυπος που το πουλαει οτι εχει ενα χρονο εγγυηση κατασκευαστη και οτι κανει και για ΕΛΛΑΔΑ η εγγυηση.ισχυει??? ευχαριστω σε οποιον απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 παιδια αν παρω το κινητο απο ebay(ΑΜΕΡΙΚΗ) και ειναι της t-mobile ξεκλειδωτο ομως θα λειτουργουνε ολα οκ???σημα ιντερνετ και τα αλλα???θα μπορω να αλλαξω τις rom???επισης μου ειπε ο τυπος που το πουλαει οτι εχει ενα χρονο εγγυηση κατασκευαστη και οτι κανει και για ΕΛΛΑΔΑ η εγγυηση.ισχυει??? ευχαριστω σε οποιον απαντησει ολα οκ το μονο οτι δεν θα εχεις ταχυτητες 3g kai Η αμα αντεχεις με αυτο.... καλυτερα να μιλησει ο γιαννης που εχει.. ----------------------------- Τωρα πρωτιες και σε RADIO 2,10,50,28 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3173190&posted=1#post3173190 απο 1,78 ρομ Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in_flames Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 τι θα εχει???πεστο θα το αντεξω.τι εννοεις με την ταχυτητα 3g???δεν θα εχω γρηγορο ιντερνετ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Κωστη,με του Kwbr την 1.5.2 οπως και με του energy τις ρομ(6.5.χ) οπως εχω αναφερει και πιο παλια,εχω τραβηξει βιντεο μεχρι και 25',ολοκληρη διαδρομη μεσα απο το αυτοκινητο. δεν πηγα ποτε να το ανοιξω μεσα απο το αλμπουμ με την καμερα ανοιχτη,μιας και ξερω τοσα χρονια οτι με htc συσκευη...δεν το σκεφτεσαι καν να το κανεις αυτο:lol::lol: εχω χασει βιντεος παλιοτερα ετσι,οποτε εχω παθει και εχω μαθει!!οσο πιο μεγαλο βιντεο τοσο πιο πολυ χρονο θελει να κανει buffering,στην αποθηκευση.ετσι αν πας να ανοιξεις μεσα απο το αλμπουμ,μεσω της καμερας,το βιντεο που μολις εχεις τραβηξει....το παιζεις λοττο ;) Δημητρη δεν το ανοιξα αμεσως. Περασαν τουλαχιστον 10 λεπτα για να φτασω στο σπιτι. Οντως ειναι HTC συστηματα αυτα. Απλα ηλπιζα οτι με τετοιο hardware δεν θα συνεβαιναν. Δημητρη τα εχω παρει γενικως κυριως απο ενα ξεφτισμα στο πλαστικο γυρω απο την οθονη σ᾽ενα σημειο που δεν δικαιολογειται. Προσεχω το τηλεφωνο παρα πολυ, δεν εχει πεσει ποτε κατω, το εχω παντα σε θηκη ζωνης και οταν ειμαι στο γραφειο το ακουμπω παντα σε μαλακη επιφανεια. Οπουδηποτε αλλου αν χρειαστει να το αφησω σε τραπεζι το ακουμπαω πανω στα τσιγαρα μου. Δυστυχως αυτο το σημαδακι θα με κανει να χασω ακομα περισσοτερα χρηματα στην μεταπωληση. Ηταν δυο κουκιδες που την τελευταια βδομαδα εξεληχθηκαν σε ξεφτισμα. Δεν ειναι τρομερα εμφανες αλλα δεν ειναι για τηλεφωνο 2.5 μηνων. Και δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι θα μου πουν οτι ειναι χτυπημα. Αν παρεμαινα ελλαδα μερικες μερες ακομα θα το πουλαγα, αλλα φευγω την Τεταρτη. Κατι τετοια μου την σπανε και δεν σκεπτομαι καν τα χρηματα που χανω. Απλα θα το σκεφτω πολυ να ξαναπαρω HTC Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να επαναφέρω τη ρύθμιση για τον καιρό στην αρχική οθόνη έτσι ώστε να μου εμφανίζει τις καιρικές συνθήκες στην τρέχουσα θέση που θα βρίσκομαι την κάθε στιγμή. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Δημητρη δεν το ανοιξα αμεσως. Περασαν τουλαχιστον 10 λεπτα για να φτασω στο σπιτι. Οντως ειναι HTC συστηματα αυτα. Απλα ηλπιζα οτι με τετοιο hardware δεν θα συνεβαιναν. Δημητρη τα εχω παρει γενικως κυριως απο ενα ξεφτισμα στο πλαστικο γυρω απο την οθονη σ᾽ενα σημειο που δεν δικαιολογειται. Προσεχω το τηλεφωνο παρα πολυ, δεν εχει πεσει ποτε κατω, το εχω παντα σε θηκη ζωνης και οταν ειμαι στο γραφειο το ακουμπω παντα σε μαλακη επιφανεια. Οπουδηποτε αλλου αν χρειαστει να το αφησω σε τραπεζι το ακουμπαω πανω στα τσιγαρα μου. Δυστυχως αυτο το σημαδακι θα με κανει να χασω ακομα περισσοτερα χρηματα στην μεταπωληση. Ηταν δυο κουκιδες που την τελευταια βδομαδα εξεληχθηκαν σε ξεφτισμα. Δεν ειναι τρομερα εμφανες αλλα δεν ειναι για τηλεφωνο 2.5 μηνων. Και δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι θα μου πουν οτι ειναι χτυπημα. Αν παρεμαινα ελλαδα μερικες μερες ακομα θα το πουλαγα, αλλα φευγω την Τεταρτη. Κατι τετοια μου την σπανε και δεν σκεπτομαι καν τα χρηματα που χανω. Απλα θα το σκεφτω πολυ να ξαναπαρω HTC με εκανες και ξεψαχνισα το δικο μου για σημαδια :D ευτυχως ειναι τζαμι :) δεν το βγαζω απο την θηκη σχεδον καθολου,μονο για επανεκινηση μετα απο φλασαρισμα απο την καρτα.σκεφτομαι για να μην ανοιγοκλεινω το καπακι της μπαταριας,να κανω μια τρυπουλα(οπως ειχα και στο HD μου) στο reset button,ωστε με ενα stylous που εχω μαζι μου,να κανω reset χωρις να βγαζω καθολου το κινητο απο την θηκη του ποτε! περιμενω και εγω το νεο μηλο Κωστη,να δω τι θα κανει και τι οχι,αλλα το hardware της καμερας του λεο,δυσκολα το αλλαζω αυτην την στιγμη:) εμεις να ειμαστε καλα φιλε μου και ολα τα αλλα αλλαζουν;) σκεψου λιγο τις παλαιοτερες εκδοσεις ρομ του λεο,πριν μπουμε στο παιχνιδι των 6.5.χ ;) καθολου προβληματα και δυσλειτουργιες! εγω θα γυρισω στην 1.5.2 του kwbr καποια στιγμη ...ειχα ξεχασει τι παει να πει,κολημα-δυσλειτουργια-κρασαρισμα κλπ... οι 6.5.χ ρομς ειναι μονο για παιχνιδι και οχι για να εχεις ενα σταθερο εργαλειο που δεν θα σε προδωσει ποτε :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karav104 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 (edited) Παιδια εχω περασει το εορτολογιο μεσα στο HD2 3 φορες πως μπορω να το απεγκαταστησω? Edited May 9, 2010 by karav104 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in_flames Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 καμια απαντηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 με εκανες και ξεψαχνισα το δικο μου για σημαδια :D ευτυχως ειναι τζαμι :) δεν το βγαζω απο την θηκη σχεδον καθολου,μονο για επανεκινηση μετα απο φλασαρισμα απο την καρτα.σκεφτομαι για να μην ανοιγοκλεινω το καπακι της μπαταριας,να κανω μια τρυπουλα(οπως ειχα και στο HD μου) στο reset button,ωστε με ενα stylous που εχω μαζι μου,να κανω reset χωρις να βγαζω καθολου το κινητο απο την θηκη του ποτε! περιμενω και εγω το νεο μηλο Κωστη,να δω τι θα κανει και τι οχι,αλλα το hardware της καμερας του λεο,δυσκολα το αλλαζω αυτην την στιγμη:) εμεις να ειμαστε καλα φιλε μου και ολα τα αλλα αλλαζουν;) σκεψου λιγο τις παλαιοτερες εκδοσεις ρομ του λεο,πριν μπουμε στο παιχνιδι των 6.5.χ ;) καθολου προβληματα και δυσλειτουργιες! εγω θα γυρισω στην 1.5.2 του kwbr καποια στιγμη ...ειχα ξεχασει τι παει να πει,κολημα-δυσλειτουργια-κρασαρισμα κλπ... οι 6.5.χ ρομς ειναι μονο για παιχνιδι και οχι για να εχεις ενα σταθερο εργαλειο που δεν θα σε προδωσει ποτε :!: σε θηκη ε τοσο χαλια? το τπ2 δεν ειχε ουτε γρατζουνια 6μηνες χωρις θηκη το μηλο 4 θα ειναι φοβερο αλλα νομιζω το HD3 ακομα καλυτερο... το βλεπω για νοεμβρη μερια.. αν και εγω μολις απέκτησα το 2 --------------------- in_flames ναι δεν θα εχεις γρήγορο νετ μονο GPRS απλο.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in_flames Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 γρηγορο ιντερνετ σε σχεση με την καρτα π.χ. cosmote???to ασυρματο θα εχει την κανονικη ταχυτητα ομως???αυτο δεν αλλαζει με αλλαγη του radio ή της rom??? πριν που σε ρωτησα για την εγγυηση θα ισχυει στην ΕΛΛΑΔΑ η παπαλα και αυτο??? σορρυ αν γινομαι κουραστικος στις ερωτησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 με εκανες και ξεψαχνισα το δικο μου για σημαδια :D ευτυχως ειναι τζαμι :) δεν το βγαζω απο την θηκη σχεδον καθολου,μονο για επανεκινηση μετα απο φλασαρισμα απο την καρτα.σκεφτομαι για να μην ανοιγοκλεινω το καπακι της μπαταριας,να κανω μια τρυπουλα(οπως ειχα και στο HD μου) στο reset button,ωστε με ενα stylous που εχω μαζι μου,να κανω reset χωρις να βγαζω καθολου το κινητο απο την θηκη του ποτε! περιμενω και εγω το νεο μηλο Κωστη,να δω τι θα κανει και τι οχι,αλλα το hardware της καμερας του λεο,δυσκολα το αλλαζω αυτην την στιγμη:) εμεις να ειμαστε καλα φιλε μου και ολα τα αλλα αλλαζουν;) σκεψου λιγο τις παλαιοτερες εκδοσεις ρομ του λεο,πριν μπουμε στο παιχνιδι των 6.5.χ ;) καθολου προβληματα και δυσλειτουργιες! εγω θα γυρισω στην 1.5.2 του kwbr καποια στιγμη ...ειχα ξεχασει τι παει να πει,κολημα-δυσλειτουργια-κρασαρισμα κλπ... οι 6.5.χ ρομς ειναι μονο για παιχνιδι και οχι για να εχεις ενα σταθερο εργαλειο που δεν θα σε προδωσει ποτε :!: Μπα Δημητρη δεν σκεφτομαι ακομα για iphone, απλα μια απογοητευση ειναι. Πλεον εχω χασει οτι ειναι να χασω οποτε οποτε και να το δωσω το ιδιο θα ειναι. Τον επομενο Οκτωβρη θα αποφασισω τι θα κανω. Υποτιθεται η συσκευη αυτη δεν ειναι για να την εχεις συνεχως μεσα σε πλαστικα μαραφετια. Εξ αλλου ειπα οτι το προσεχω παρα πολυ, αρα δεν ειναι θεμα προσοχης αλλα αστοχιας υλικου ως συνηθως. Κατι που ειχε συμβει και στο πρωτο HD. Αγορασα μια αλλα δεν την αντεξα παραπανω απο μια ωρα. Αν θες την αποψη μου για τις ρομ μπορω να σου πω οτι υπαρχουν πολλες που ενω δειχνουν πιο αργες, στην πραξη ανοιγουν τις εφαρμογες το ιδιο γρηγορα η και γρηγοροτερα οπως για παραδειγμα γινεται στο ανοιγμα του Resco photo manager με την ρομ του Athineos που δοκιμαζω τωρα. Για μενα παντως ειναι πολυ πιο σημαντικο να μην εχω κολληματα η παγοματα απο το να ανοιγει μια εφαρμογη λιγα κλασματα του δευτερολεπτου πιο γρηγορα. Υπαρχουν 6.5.x που δεν εχουν προβληματα. Αξιζει μα επιμεινουμε γιατι τα συν ειναι πολλα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregrapt Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Δημητρη δεν το ανοιξα αμεσως. Περασαν τουλαχιστον 10 λεπτα για να φτασω στο σπιτι. Οντως ειναι HTC συστηματα αυτα. Απλα ηλπιζα οτι με τετοιο hardware δεν θα συνεβαιναν. Δημητρη τα εχω παρει γενικως κυριως απο ενα ξεφτισμα στο πλαστικο γυρω απο την οθονη σ᾽ενα σημειο που δεν δικαιολογειται. Προσεχω το τηλεφωνο παρα πολυ, δεν εχει πεσει ποτε κατω, το εχω παντα σε θηκη ζωνης και οταν ειμαι στο γραφειο το ακουμπω παντα σε μαλακη επιφανεια. Οπουδηποτε αλλου αν χρειαστει να το αφησω σε τραπεζι το ακουμπαω πανω στα τσιγαρα μου. Δυστυχως αυτο το σημαδακι θα με κανει να χασω ακομα περισσοτερα χρηματα στην μεταπωληση. Ηταν δυο κουκιδες που την τελευταια βδομαδα εξεληχθηκαν σε ξεφτισμα. Δεν ειναι τρομερα εμφανες αλλα δεν ειναι για τηλεφωνο 2.5 μηνων. Και δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι θα μου πουν οτι ειναι χτυπημα. Αν παρεμαινα ελλαδα μερικες μερες ακομα θα το πουλαγα, αλλα φευγω την Τεταρτη. Κατι τετοια μου την σπανε και δεν σκεπτομαι καν τα χρηματα που χανω. Απλα θα το σκεφτω πολυ να ξαναπαρω HTC Το πιό πιθανό είναι το σημάδι να έχει γίνει από τη θήκη της ζώνης... Στα σημεία που έχει την μεγαλύτερη αντίσταση στο "βάλε-βγάλε", είναι αναμενόμενο να φθαρεί πρώτα... Φυσικά και έχεις την απαίτηση από τόσο ακριβό gadget να έχει ηλεκτροστατική βαφή που να αντιστέκεται, αλλά η φθορά τριβής είναι...ανεπανόρθωτη... Παράθεση HD2 T-Mobile Rom: Elegancia V2-final-CHT 2.0 Radio: 2.15.50.14 Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς την βοήθεια του forum...Thanks to all:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 (edited) γρηγορο ιντερνετ σε σχεση με την καρτα π.χ. cosmote???to ασυρματο θα εχει την κανονικη ταχυτητα ομως???αυτο δεν αλλαζει με αλλαγη του radio ή της rom??? πριν που σε ρωτησα για την εγγυηση θα ισχυει στην ΕΛΛΑΔΑ η παπαλα και αυτο??? σορρυ αν γινομαι κουραστικος στις ερωτησεις περιμενε να σου απαντηση ο mod γιαννης που εχει δεν ισχυει εγγυηση απο οτι ξερω δεν ειναι htc οπως νομιζω και αν παρεις vodafone euro το σημα ειναι θεμα hardware οχι ραδιο... απο wifi ενοιτε οτι θα εχεις κανονικό σημα/ταχυτητα ψαξε λιγο και τα σπεκ του τ-mobile και της cosmote.. Bands: T-Mobile HD2: WCDMA/HSPA: 1700 MHz (AWS) / 2100 MHz, GSM: 850/900/1800/1900 MHz. HTC HD2: Europe: HSPA/WCDMA: 900/2100 MHz, GSM: 850/900/1800/1900 MHz. Asia Pacific: HSPA/WCDMA: 900/2100 MHz, GSM: 850/900/1800/1900 MHz. http://pocketnow.com/thought/t-mobile-hd2-vs-htc-hd2-comparison Νομιζω πως ολες η εταιριες στην ελλαδα χρησιμοποιούν 900Mhz HSPA Αν θες την αποψη μου για τις ρομ μπορω να σου πω οτι υπαρχουν πολλες που ενω δειχνουν πιο αργες, στην πραξη ανοιγουν τις εφαρμογες το ιδιο γρηγορα η και γρηγοροτερα οπως για παραδειγμα γινεται στο ανοιγμα του Resco photo manager με την ρομ του Athineos που δοκιμαζω τωρα. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια ελπιζω να μινεις απολυτα ευχαριστημένος... Η ρομ μου αν δεν ειναι η πιο γρηγορη σιγουρα ειναι μεσα στις πρωτες... το συνεσθημα μπορει να ερχεται απο το theme καποιος ισως εχει πιο ελαφρη.. αλλα ηδη εχεις αλλαξη ρολοει και εχεις cookie app που επιβαρηνουν την ταχητυτα στο home.. πολυ καλο το cookie αλλα τα 48 shortcut ειναι υπερβολη.. Edited May 9, 2010 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trigpan Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 (edited) Γεια σας παιδια Τακης νεο μελος ερωτηση με ιντερνετ ον δε γκοου πως μπορω να δω την επιφανεια εργασιας του pc στο σπιτι teamviewer δεν υποστηριζει τα windows mobile η οχι? το κινητο μου hd2 εχει απομακρυσμενη διαχειρηση αλλα δεν μπορω να το συνδεσω --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 9, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitas Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 εγω θα γυρισω στην 1.5.2 του kwbr καποια στιγμη ...ειχα ξεχασει τι παει να πει,κολημα-δυσλειτουργια-κρασαρισμα κλπ... οι 6.5.χ ρομς ειναι μονο για παιχνιδι και οχι για να εχεις ενα σταθερο εργαλειο που δεν θα σε προδωσει ποτε :!: Συμφωνώ απόλυτα. Η 1.2 του kwbr για εμένα που τις έχω δοκιμάσει όλες, μακράν η καλύτερη από θέμα σταθερότητας και ταχύτητας. Ακόμα και από την 1.5.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in_flames Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 καντο πιο λιανα λιγο.τι ακριβως δεν θα εχω????καλο σημα???τι???δεν εχω και την καλητερη σχεση με την τεχνολογια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Ευχαριστω για τα καλα σου λογια ελπιζω να μινεις απολυτα ευχαριστημένος... Η ρομ μου αν δεν ειναι η πιο γρηγορη σιγουρα ειναι μεσα στις πρωτες... το συνεσθημα μπορει να ερχεται απο το theme καποιος ισως εχει πιο ελαφρη.. αλλα ηδη εχεις αλλαξη ρολοει και εχεις cookie app που επιβαρηνουν την ταχητυτα στο home.. πολυ καλο το cookie αλλα τα 48 shortcut ειναι υπερβολη.. Κωστη η ταχυτητα της ρομ σου ειναι παραπανω απο γρηγορη. Εκτός απο το ανοιγμα των εμπορικων εφαρμογων που ειναι αμεσο, υπάρχουν και καποια αλλα πραγματα που δειχνουν το ποσο γρηγορη ειναι μια ρομ. Για παραδειγμα οταν θες να επιλεξεις ενα προγραμμα για να βαλεις το εικονιδιο του στο home tabs, τα εικονιδια εμφανιζονται με την μια στον σχετικο πινακα των διαθεσιμων προγραμματων. Στην energy τα εικονιδια οταν εκανες scrolling προς τα κατω για να τα δεις ολα, εμφανιζονταν σταδιακα. Γενικα δεν εχω βρει δισταγμο σε τιποτα. Το κυριοτερο ομως ειναι να συνεχιστει η σταθεροτητα. Προς το παρων δεν δειχνει τασεις για κολληματα κλπ. Περισσοτερες λεπτομεριες στο thread της ρομ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Συμφωνώ απόλυτα. Η 1.2 του kwbr για εμένα που τις έχω δοκιμάσει όλες, μακράν η καλύτερη από θέμα σταθερότητας και ταχύτητας. Ακόμα και από την 1.5.2 Θα σας παρακαλούσα να δοκιμάσετε και την δίκη μου πιστεύω οτι είναι ισάξια τις topiχ σε όλα (αν όχι καλύτερη και υπάρχει και σε Ελληνική) :):):):):lol::lol: (και αν δεν ειναι σιγουρα θα γινει) :):) Ο Δημήτρης την δοκιμάζει και τον ευχαριστώ και περιμένω σχόλια. Αν κάποιος την δοκιμάσει και βρει την topιx καλύτερη σε κάτι θα τον παρακαλούσα να το αναφέρει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in_flames Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 καμια απαντηση για την προηγουμενη ερωτηση???στην αρχη του ποστ λενε οτι η εγγυηση ισχυη.εξαλου πολλοι το πηρανε απο εξω και εχουν.απο αμερικη γιατι να μην εχει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 καμια απαντηση για την προηγουμενη ερωτηση???στην αρχη του ποστ λενε οτι η εγγυηση ισχυη.εξαλου πολλοι το πηρανε απο εξω και εχουν.απο αμερικη γιατι να μην εχει???? Γιατι η εγγυηση ισχυει για καθε Ηπειρο. Αν την αγορασεις απο οποιαδηποτε Ευρωπαικη χωρα ισχυει. Απο Αμερικη, Ασια κλπ δεν ισχυει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Παιδια εχω περασει το εορτολογιο μεσα στο HD2 3 φορες πως μπορω να το απεγκαταστησω? Ποιο εορτολόγιο έχεις περάσει; Μόνο αυτό δουλεύει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=126784 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 (edited) Καλησπερα σας, Εδω και καιρο σκεφτομουν να φτιαξω ενα δικο μου blog ωστε να μπορω να συγκεντρωνω νεα, ανακοινωσεις, βελτιωσεις, προγραμματα, παιχνιδια και οτι αλλο εχει σχεση με το hd2 μας. Τελικα καθισα αυτο το weekend και το εφτιαξα. Οι δυο πιο σημαντικοι λογοι για τους οποιους υλοποιησα ενα τετοιο blog ειναι : 1) Θα μπορει καποιος να βρει τα προγραμματα, τα παιχνιδια και οτι αλλο υπαρχει για το hd2, πολυ γρηγορα και μεσα σε μερικα κλικς, μιας και θα ειναι μαζεμενα και ταξινομημενα. Η διαφορα με τα φορουμ ειναι οτι στο blog δεν θα υπαρχουν σχολια και off topic οποτε θα επικεντρωνεται ο καθενας μονο στο να αναζητησει κατι και να το βρει χωρις να διαβαζει περιττα σχολια που ισως και να μην τον ενδιαφερουν. 2) δευτερο και αρκετα σημαντικο για μενα ειναι οτι πολλοι δεν εχουν λογαριασμο σε server οπως rapidshare, mediafire κ.τ.λ κατι που πολλες φορες δυσχαιρενει καποιους που θελουν να κατεβασουν αρχεια. Εγω θα χρησιμοποιησω τον λογαριασμο μου στο dropbox, οπου θα εχω εναν φακελλο δημοσιο (public) και ετσι θα δινω ενα direct link απ'οπου και θα μπορειτε να κατεβαζετε απευθειας, χωρις αναμονη καθε αρχειο. Επισης τα αρχεια εφοσον θα ειναι κατεβασμενα απο μενα, θα τα ελεγχω και για ιους αλλα και για spyware, trojan κ.τ.λ οποτε θα προσπαθησω να κρατησω οσο πιο ασφαλη τα αρχεια που θα μοιραζομαστε. Το link για το blog μου το εβαλα και στην υπογραφη μου για οποιον ενδιαφερεται. Για οσους το επισκεφθουν, ευχαριστω εκ'των προτερων και καθε σχολιο θα ειναι επιθυμητο. πειτε μου μια γνωμη και για το Logo που εφτιαξα. Θα ανακοινωνω την αναρτηση εφαρμογων, παιχνιδιων και αλλων σχολιων και στο twitter, το οποιο υπαρχει επισης στην υπογραφη μου. συγνωμη για το off topic αλλα το εγραψα μιας και απευθυνεται και στο αγαπημενο hd2 μας. Διαβαζωντας χθες την ερωτηση που εκανε η Ρεβεκκα για τους φακελλους του Opera που πρεπει να αποθηκευουμε για να μπορουμε να εχουμε συγχρονισμενα τα αγαπημενα μας στο hd2, εκατσα και εφτιαξα εναν συντομο οδηγο για το πως μπορουμε να συγχρονιζουμε τα αγαπημενα μας μεσω του opera link. θα επανελθω με τον οδηγο αν προλαβω να τον τελειωσω αποψε. :) edit : Οποιος θελει να βοηθησει για εφαρμογες, tips, παιχνιδια κ.τ.λ για το hd2 μπορει να μου στελνει p.m με οτιδηποτε, κι'εγω θα το ανεβαζω στο blog. Thanks :) Edited May 9, 2010 by TonyK Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts