athanasiosm Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Μια βοηθεια παρακαλω.Εχω κανει το HD συγχρονισμο με τον υπολογιστη.Ολα καλα. Πως μπορω να κανω συγχρονισμο με τον ιδιο υπολογιστη ενα ΑΛΛΟ τηλεφωνο(HTC Hero) με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ επαφες αποθηκευμενες. Ειναι αυτο δυνατον ετσι ωστε ναχω και απο τα δυο τηλεφωνα τις επαφες στον υπολογιστη χωρια μεταξυ τους ετσι ωστε να μην χαθουν και να μην συγχωνευτουν μεταξυ τους?Ετσι ωστε οταν συνδεω το HD να συγχρονιζει τις δικες του και οταν βαζω το HERO να συγχρονιζει τις δικες του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Μια βοηθεια παρακαλω.Εχω κανει το HD συγχρονισμο με τον υπολογιστη.Ολα καλα. Πως μπορω να κανω συγχρονισμο με τον ιδιο υπολογιστη ενα ΑΛΛΟ τηλεφωνο(HTC Hero) με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ επαφες αποθηκευμενες. Ειναι αυτο δυνατον ετσι ωστε ναχω και απο τα δυο τηλεφωνα τις επαφες στον υπολογιστη χωρια μεταξυ τους ετσι ωστε να μην χαθουν και να μην συγχωνευτουν μεταξυ τους?Ετσι ωστε οταν συνδεω το HD να συγχρονιζει τις δικες του και οταν βαζω το HERO να συγχρονιζει τις δικες του? μια φορα που δοκιμασα να το κανω μπλεχτηκαν ολες οι επαφες μαζι παρ ολο που οταν πηγε να συγχρονισει την αλλη συσκευη της εδωσα αλλο ονομα!αν ξερει καποιος πως γινεται,ας το γραψει γιατι ειναι ενα θεμα που απασχολει πολλους απο εμας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 πηρα προστασια οθωνης απο htc θα την βαλω μετα οταν ειμαι.σπιτι κατι αλλο μιλαω στο αυτοκινητο με hands free bt καθε φορα που με καλουν το δυναμωνω τερμα οταν με ξανα παιρνουν εχει πεφτει στην μεση ξερει κανεις πως θα καθεται τερμα; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techjunkie Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Μια βοηθεια παρακαλω.Εχω κανει το HD συγχρονισμο με τον υπολογιστη.Ολα καλα. Πως μπορω να κανω συγχρονισμο με τον ιδιο υπολογιστη ενα ΑΛΛΟ τηλεφωνο(HTC Hero) με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ επαφες αποθηκευμενες. Ειναι αυτο δυνατον ετσι ωστε ναχω και απο τα δυο τηλεφωνα τις επαφες στον υπολογιστη χωρια μεταξυ τους ετσι ωστε να μην χαθουν και να μην συγχωνευτουν μεταξυ τους?Ετσι ωστε οταν συνδεω το HD να συγχρονιζει τις δικες του και οταν βαζω το HERO να συγχρονιζει τις δικες του? Κάνεις export τις επαφές από το Outlook σε αρχείο και μετά τις σβήνεις. Κάνεις synchronise με το άλλο τηλέφωνο και τις κάνεις και αυτές export σε αρχείο. Μετά μπορείς να βάζεις όποιο τηλέφωνο θέλεις σβήνοντας τις επαφές από το Outlook και κάνοντας import κάθε φορά αυτές που πρέπει. Παράθεση Beware of geeks bearing gifts !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregrapt Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Τώρα έβαλα miri elegancia v.4 και το ράδιο το 2.10 .. To radio 2.10 είναι συμβατό με Elegancia? Κι αν ναι, έχεις δει διαφορά με τα άλλα δύο προτεινόμενα (από Miri + Steve0007) στην συγκεκριμένη ROM? Παράθεση HD2 T-Mobile Rom: Elegancia V2-final-CHT 2.0 Radio: 2.15.50.14 Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς την βοήθεια του forum...Thanks to all:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 σχετικά με τα προγράμματα CHTEditor v1.7.1.1 και Co0kie's Home Tab v1.7.1 λύθηκαν τα προβλήματα σχετικά με τον καιρό? . τα εγκατέστησα αλλά δεν είδα να έχουν λυθεί και ξαναγύρισα στο 1.61. έκανα επαναφορά με backup στην προηγούμενη έκδοση και με παρουσίασε κολλήματα το κινητό οπότε αναγκάστηκα και έκανα hard reset. και κάτι ακόμα το ζευγάρι αυτό με τα προγράμματα κάνει και για άλλο κινητό HTC π.χ diamond 2 ? κανέσας που να το έχει δοκιμάσει και να μην παρουσιάζει πρόβλημα και να απαντήσει ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 To 1.7.1 δεν έχει πρόβλημα με τον καιρό. Σχετικά με την ερώτησή σου, ναι και το Diamond 2 παίρνει κανονικά το Co0kie's Home Tab όπως και κάθε συσκευή με WVGA ανάλυση και HTC Sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 To radio 2.10 είναι συμβατό με Elegancia? Κι αν ναι, έχεις δει διαφορά με τα άλλα δύο προτεινόμενα (από Miri + Steve0007) στην συγκεκριμένη ROM? Στο δικό μου πάντως που το δοκίμασα η elegancia δεν δεχόταν το 2.10 radio... Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 To radio 2.10 είναι συμβατό με Elegancia? Κι αν ναι, έχεις δει διαφορά με τα άλλα δύο προτεινόμενα (από Miri + Steve0007) στην συγκεκριμένη ROM? Eμένα το δέχτηκε κανονικότατα, και αν διαβάσεις αυτά που γράφω έχει άψογο σήμα και κατανάλωση μπαταρίας.:) Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 To radio 2.10 είναι συμβατό με Elegancia? Κι αν ναι, έχεις δει διαφορά με τα άλλα δύο προτεινόμενα (από Miri + Steve0007) στην συγκεκριμένη ROM? Όπως έγραψε και η Ρεβέκκα είναι συμβατό με Elegancia και είναι πολύ καλό! Δοκίμασε το :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) Όπως έγραψε και η Ρεβέκκα είναι συμβατό με Elegancia και είναι πολύ καλό! Δοκίμασε το :) Καλημερα, κυριοι κ κυριες το RADIO 2.10 ειναι συμβατο με ολες τις ROM, το εχω δοκιμασει και με 2.10 και με 1.72 base και οπου υπαρχει δυνατοτητα απο την ROM ενεργοποιει και τα 576 της RΑM...:) Νεο RADIO......http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=667284 Edited April 21, 2010 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Στο δικό μου πάντως που το δοκίμασα η elegancia δεν δεχόταν το 2.10 radio... Τι εννοείς δεν την δεχόταν; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Mε την 1.66 την Ελληνικη το 2.10 ταιριαζει;;Τι εννοεις ενεργοποιει και τα 576...Δεν ειναι ενεργοποιημενα;; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) Αν αλλάξεις τη γλώσσα στο μανίλα ( μέσω registry απο 409 σε 408 ) και πας στις ρυθμίσεις - τοπικές και αλλάξεις τη χώρα στο region τότε το 80% του μενού σου είναι ελληνικό.... Εάν θέλεις τελείως ελληνικό μενού τότε περνάς είτε την ελληνική ρομ όπως πολύ σωστά σου είπε ο athanaso77 η περνάς την Artemis v.9 που είναι επίσης στα ελληνικά. :) Επίσης τι έχω παρατηρήσει με τα ράδιο..... Κάποια στιγμή είχα βάλει την Artemis v9 και είχα δοκιμάσει και τα 3 ράδιο που προτείνει δηλ. Official HTC radio 2.06.51.07 or 2.07.51.22_2 or 2.09.51.03 και με τα 3 βρήκα το εξής πρόβλημα...ήμουν Ραφήνα μου έδινε καιρό για Αρτεμη - Λούτσα καμμία σχέση δηλαδή, ήμουν Αθήνα - Γκύζη μου έδινε καιρό για Ταύρο επίσης καμμία σχέση. Με κάποια απο αυτά τα ράδιο όταν έκανα απανωτές ενημερώσεις μου έβρισκε κάποια στιγμή τη σωστή τοποθεσία με το 2.07 με τίποτα..... Δοκίμασα λοιπόν παρότι δεν το προτείνει να βάλω το ράδιο 2.08.50.08 που είναι απο tmous και δούλευε άψογα, ακαριαίο σήμα και με ακρίβεια. Αλλά ρούφαγε τη μπαταρία '' με το μπουρί της σόμπας '' δηλ. βράδυ σε αναμονή κοινώς το κινητό, απο τις 24:00 εως τις 7:30 το πρωί έπεφτε απο 100% που ήταν σε 89%. Τώρα έβαλα miri elegancia v.4 και το ράδιο το 2.10 και ακριβώς στις ίδιες συνθήκες, δηλ. με πλήρη φόρτηση τις ίδιες ακριβώς ώρες έπεσε στο 96%..... Μεγάλη διαφορά νομίζω.... Επίσης δεν έχω ενεργοποιήση το 3g σε αυτόματο και παρόλα αυτά όταν υπάρχει 3g δίκτυο μπαίνει κανονικότατα, και το βασικότερο δεν χάνει το σήμα του όταν είναι αρκετη ώρα σε sleep όπως έκανε κάποιες φορές, και μου δίνει το πιο δυνατό δίκτυο όπου και αν βρίσκομαι. Δηλ. στο μαγαζί μου όταν είχα το 3g σε αυτόματο επειδή ψιλοέπιανε HSPD μου εμφάνιζε το Η αλλά απο μία γραμμή εώς καμμία και όταν με πέρνανε τηλέφωνο έχανε το σήμα για δευτερόλεπτα και έμπαινε με gprs full, τώρα που δεν το έχω ενεργοποιημένο έχω μόνιμα gprs full χωρίς να χάνει το σήμα όταν σε καλούν. Μόλις πάω σπίτι μου εμφανίζει το Ε γιατί εκεί έχω full edge. Οπότε νομίζω ότι με τη ρύθμιση του αυτόματου 3g απενεργοποιημένη έχει καλύτερο και πιο σταθερό σήμα. Αν το δοκιμάσει η το εχει ήδη δοκιμάσει και κανένας άλλος ας μας πει άν όντως ισχύει αυτό που παρατήρησα..... σε ευχαριστω ρεββεκα,αυτο καταλαβα και εγω αλλα ο φιλος γιαννης καταλαβε να αλλαξω ρομ.οκ ολα καλα.το ξερω για την ρομ πχ μπορω να βαλω την ελληνικη αρτεμις.εγω εννοουσα αυτο που μου ειπες.μια αλλη απορια μου ειναι πως κανουμε ελληνικο τον dialer.ειδα το πρωτο ποστ αλλα δεν εβγαλα ακρη.τα βαζουμε χυμα στον φακελο windows τα 2 αρχειακια? Edited April 21, 2010 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrdrifter Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Έχεις κάποιο πρόγραμμα για να ενεργοποιείς - απενεργοποιείς τη σύνδεση του ίντερνετ; (πχ MoDacCo NoData ή Dial-up Enabler - Disabler) Αν ναι δοκήμασε να ανοιγοκλείσεις τη σύνδεση και λογικά θα φτιάξει. Μάλλον πέφτει το Data Connection γι'αυτό σου το κάνει. Φιλικά, Σάκης Ευχαριστω για την απαντηση σου! Εχω το ΝΟ-Data,αλλα μιας και πλεον εχω δωρεαν ιντερνετ σκεφοτμαι να το επαγκαταστησω για να δω αν θα κανει παλι το ιδιο. Επισης σκεφτομαι να διαγραψω ολες τις συνδεσεις που εχω δημιουργησει για ιντερνετ και να τις φτιαξω σωστα απο την αρχη. Ισως με τις συνεχεις εγκαταστασεις των ρυθμισεων για τον παροχο εχουν μπει τπτ σκουπιδια στο registry. Μου εκανε και σημερα το ιδιο προβλημα,δηλαδη δεν συνδεοτανε με 3G..δοκιμασα να απενεργοποιησω το nodata αλλα και παλι δεν εμπαινε. Μονο οταν εκανα εγκατασταση ξανα τις ρυθμισεις για τον παροχο μου και μια επανεκκινηση της συσκευης,συνδεθηκε. Τι να πω..δεν ξερω τι γινετε...και ειναι αρκετα κουραστικο να κανω συνεχεια επανεκκινισεις οποτε θελω να συνδεθω μεσω 3g στο ιντερνετ. Θα το παλεψω μηπως βρω καμια ακρη και θα επανελθω. Ευχαριστω κ παλι! Παράθεση "Ποτε μην πιστευεις αυτο που πιστευεις, γιατι μπορει να πιστεψεις αυτο που δεν πιστευεις"... (Κωνσταντινος):p Emulator games στο HD2-> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3106354#post3106354 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Mε την 1.66 την Ελληνικη το 2.10 ταιριαζει;;Τι εννοεις ενεργοποιει και τα 576...Δεν ειναι ενεργοποιημενα;; Ταιριάζει ναι. Αλλά η συγκεκριμένη rom δεν υποστηρίζει τα 576 ram και βλέπει 128ΜΒ λιγότερα όπως και στην official κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) σε ευχαριστω ρεββεκα,αυτο καταλαβα και εγω αλλα ο φιλος γιαννης καταλαβε να αλλαξω ρομ.οκ ολα καλα.το ξερω για την ρομ πχ μπορω να βαλω την ελληνικη αρτεμις.εγω εννοουσα αυτο που μου ειπες.μια αλλη απορια μου ειναι πως κανουμε ελληνικο τον dialer.ειδα το πρωτο ποστ αλλα δεν εβγαλα ακρη.τα βαζουμε χυμα στον φακελο windows τα 2 αρχειακια? Ναι, τα κάνεις copy στο φάκελο των windows και μετά κάνεις soft reset :) Edited April 21, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Ναι, τα κάνεις copy στο φάκελο των windows και μετά κάνεις soft reset :) αυτο εκανα φιλε μου.χυμα μεσα στον φακελο.θελει συγκεκριμενο φακελο?και εκανα φυσικα επανεκκινηση.θα δοκιμασω παλι δεν χανω τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madlef Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum. Πήρε ένας φίλος το HTC HD2 και δεν μπορεί να βρει που να πάει για να κάνει 3g κλήση με κάποιον! Που πρέπει να πάει....; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum. Πήρε ένας φίλος το HTC HD2 και δεν μπορεί να βρει που να πάει για να κάνει 3g κλήση με κάποιον! Που πρέπει να πάει....; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.Καλησπερα. Το HD2 δεν υποστηριζει κλησεις 3g!:) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 αυτο εκανα φιλε μου.χυμα μεσα στον φακελο.θελει συγκεκριμενο φακελο?και εκανα φυσικα επανεκκινηση.θα δοκιμασω παλι δεν χανω τιποτα Ριχτά χύμα :lol::lol: Δεν θέλει συγκεκριμένο φάκελο! :):) Το έχω γράψει και εδώ με φωτογραφία. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Ριχτά χύμα :lol::lol: Δεν θέλει συγκεκριμένο φάκελο! :):) τα ριξα φιλε μου.τιποτα,τι να φταιει?βεβαια δεν ειναι και καταστροφη αλλα θα μεινω με την απορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 τα ριξα φιλε μου.τιποτα,τι να φταιει?βεβαια δεν ειναι και καταστροφη αλλα θα μεινω με την απορια Θα μεινουμε και ειμεις με την απορια για κατι πολυ απλο :) Σαν εικονες τα δυο αρχεια Assets_dialer_Normal.bmp και Assets_dialer_Pressed.bmp ανοιγουν κανονικα? Τα βαζεις στον φακελο των windows στην μνημη του τηλεφωνου σωστα? Και κάνεις εππανεκκινηση μετά , σωστα? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Ταιριάζει ναι. Αλλά η συγκεκριμένη rom δεν υποστηρίζει τα 576 ram και βλέπει 128ΜΒ λιγότερα όπως και στην official κατάσταση. Ενα link αν ειναι ευκολο???? Αξιζει να αλλαξω την 2,06??? Ευχαριστω.... (εχω 1,66 WWE) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 τα ριξα φιλε μου.τιποτα,τι να φταιει?βεβαια δεν ειναι και καταστροφη αλλα θα μεινω με την απορια Με ποιον explorer τα κάνεις copy-paste?Χρησιμοποιείς τον resco? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts