Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω το λεω καιρο τωρα για την 1.5.2 Κωστη.δεν την αλλαζω με καμια αυτην την στιγμη!

περασε αν θελεις και το cab της νεας καμερας και πες μου;)

αν δεν το εχεις πες μου να δωσω λινκ,ειμαι δουλεια τωρα.

Δημητρη ειχα δοκιμασει παλια ενα cab αλλα δεν παιρναγε.

Στειλε μου το γιατι η καμερα που χρησιμοποιουσε ο Kwbr απο την 1.2 μεχρι τις 1.5.6 ηταν χαλια.

Το μοναδικο που δεν μου αρεσει στις ρομ του.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

εγω το λεω καιρο τωρα για την 1.5.2 Κωστη.δεν την αλλαζω με καμια αυτην την στιγμη!

περασε αν θελεις και το cab της νεας καμερας και πες μου;)

αν δεν το εχεις πες μου να δωσω λινκ,ειμαι δουλεια τωρα.

Αν θυμάσαι, είναι καλύτερη η 1.5.2 από την 1.2?

Θα γυρίσω κι εγώ στην Topix αλλά δεν εχω δοκιμάσει την 1.5.2. Από την 1.2 πηγα κατευθείαν στην 1.5.3 η οποία δεν ήταν τόσο καλή όσο η 1.2.

1) Note 8

2) Note III

Καλησπέρα.

Φαίνεται πως δεν υπάρχει σίγουρη λύση, αλλά κοίτα τι έκανα εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση:[...]

Πρώτα πρώτα ευχαριστώ φίλε. :)

Κατάργησα το partnership και από τα δύο μέρη. Στο κινητό τώρα, όταν πάω ActiveSync > Μενού >, δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα, η επιλογή "Επιλογές" δεν είναι ενεργή (είναι γκρίζα). Υποθέτω ότι οι ρυθμίσεις που αναφέρεις παρακάτω είναι από την πλευρά του PC:

[...]Πήγαινε στο "manage a parternship" και άνοιξέ το ,

στο πλαίσιο "name of PC" ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,

στο πλαίσιο "if there is a conflict" επέλεξε " remove items on the device",

κάνε save.

Αμέσως επέλεξε τα στοιχεία που θέλεις να συγχρονίσεις, αλλά απαιτητό είναι -τουλάχιστον στην περίπτωσή μου - να ΜΗΝ είναι ανοικτό παράθυρο Outlook ή Explorer.

Σ' εμένα το WMDC (6.1) μου προσφέρει μόνο αυτή την επιλογή για την ώρα μόλις πατάω το "Ρυθμίσεις σύνδεσης" (δεν υπάρχει και κάτι άλλο που να μπορώ να κλικάρω):

http://i211.photobucket.com/albums/bb160/leftezi/0_Diafora/HTC-HD2_sync_01.jpg

Το είχα ξαναπετύχει αυτό το "Διαχείριση σύνδεσης" (manage a parternship) που λες. Ελπίζω να το ξαναβρώ σίγουρα αλλά αν μπορείς διευκόλυνέ με.

Εφόσον κάνω την αρχή, θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα αύριο.

EDIT: Με την ευκαιρία: Από πού κάνουμε απεγκατάσταση ένα πρόγραμμα;

Edited by leftezi

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Θα γυρίσω κι εγώ στην Topix αλλά δεν εχω δοκιμάσει την 1.5.2. Από την 1.2 πηγα κατευθείαν στην 1.5.3 η οποία δεν ήταν τόσο καλή όσο η 1.2.

Τι πρόβλημα είχε και δεν σου άρεσε η 1.5.3.? τη χρησιμοποιώ από τότε που βγήκε (5/3) και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα σε ότι και αν κάνω.

Οι διαφορές μεταξύ 1.5.2. και 1.5.3 όπως φαίνεται και από το σχετικό thread στο xda είναι ελάχιστες (διαφορετικό build των windows και έκδοση opera):

Topix 1.5.3 (Mar.5.2010)

- CE OS 5.2.21891 (21891.5.0.88)

- Opera 9.70.35853.0

Topix 1.5.2 (Feb.28.2010)

- Microsoft Marketplace in Accessories

- Set Destination option in Digital Compass

- Total Commander plugins (ftp, regedit and LAN)

Topix 1.5.1 (Feb.26.2010)

- CE OS 5.2.21893 (21893.5.0.90)

- Office Mobile 2010

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Τι πρόβλημα είχε και δεν σου άρεσε η 1.5.3.? τη χρησιμοποιώ από τότε που βγήκε (5/3) και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα σε ότι και αν κάνω.

Οι διαφορές μεταξύ 1.5.2. και 1.5.3 όπως φαίνεται και από το σχετικό thread στο xda είναι ελάχιστες (διαφορετικό build των windows και έκδοση opera):

Topix 1.5.3 (Mar.5.2010)

- CE OS 5.2.21891 (21891.5.0.88)

- Opera 9.70.35853.0

Topix 1.5.2 (Feb.28.2010)

- Microsoft Marketplace in Accessories

- Set Destination option in Digital Compass

- Total Commander plugins (ftp, regedit and LAN)

Topix 1.5.1 (Feb.26.2010)

- CE OS 5.2.21893 (21893.5.0.90)

- Office Mobile 2010

Ενώ η 1.2 δε μου παρουσιασε ουτε ενα προβλημα, στην 1.5.3 αναγκαστηκα να κανω 2 φορές hard reset και τσαντιστηκα.

Θεωρητικά θα επρεπε η 1.5.3 να είναι καλύτερη από την 1.5.2 γι αυτό άλλωστε και ο topix εκανε step back στο 21891 διότι είχε κάποια θέματα με την 21893. Αλλά ο zaharakis εκθειάζει την 1.5.2 και επειδή εκτιμώ τη γνώμη του, τον ερωτώ.

Edited by anastassis

1) Note 8

2) Note III

Εχει μηπως κανας αλλος το cab με την νεα καμερα που λεει ο Ζαχαρακης;

Να το περασω αποψε γιατι ο Μητσος ειναι στην δουλεια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ενώ η 1.2 δε μου παρουσιασε ουτε ενα προβλημα, στην 1.5.3 αναγκαστηκα να κανω 2 φορές hard reset και τσαντιστηκα.

Θεωρητικά θα επρεπε η 1.5.3 να είναι καλύτερη από την 1.5.2 γι αυτό άλλωστε και ο topix εκανε step back στο 21891 διότι είχε κάποια θέματα με την 21893. Αλλά ο zaharakis εκθειάζει την 1.5.2 και επειδή εκτιμώ τη γνώμη του, τον ερωτώ.

Μήπως κάποια εφαρμογή που πέρασες σου έκανε τη ζημιά με επακόλουθο το hard reset, τη χρησιμοποιώ περισσότερο από μήνα και είναι απροβλημάτιστη και σταθερή, για κάποιον που θέλει μια rom για καθημερινή χρήση και "ενεργοποιημένα" και τα επιπλέον mb της ram, είναι η ιδανική επιλογή κατά τη γνώμη μου!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Πρώτα πρώτα ευχαριστώ φίλε. :)

Κατάργησα το partnership και από τα δύο μέρη. Στο κινητό τώρα, όταν πάω ActiveSync > Μενού >, δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα, η επιλογή "Επιλογές" δεν είναι ενεργή (είναι γκρίζα). Υποθέτω ότι οι ρυθμίσεις που αναφέρεις παρακάτω είναι από την πλευρά του PC:

Σ' εμένα το WMDC (6.1) μου προσφέρει μόνο αυτή την επιλογή για την ώρα μόλις πατάω το "Ρυθμίσεις σύνδεσης" (δεν υπάρχει και κάτι άλλο που να μπορώ να κλικάρω):

Το είχα ξαναπετύχει αυτό το "Διαχείριση σύνδεσης" (manage a parternship) που λες. Ελπίζω να το ξαναβρώ σίγουρα αλλά αν μπορείς διευκόλυνέ με.

Εφόσον κάνω την αρχή, θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα αύριο.

EDIT: Με την ευκαιρία: Από πού κάνουμε απεγκατάσταση ένα πρόγραμμα;

Χμμ...Κάτι δεν πάει καλά εδώ...

Πάμε στη συσκευή:

Από τις "ρυθμίσεις" στο κλασσικό μενού της κάτω μπάρας πρέπει να πάς στο "Άλλο" και μετά στην σύνδεση "USB to PC" και μετά θα σε βγάλει στο μενού όπου θα επιλέξεις "ActiveSync - Sync with Outlook και θα τσεκάρεις το Enable faster data synchronization"

Τώρα στην εικόνα του MobileDeviceCenter δεν έχεις άλλες επιλογές απλώς γιατί δεν έχει αναγνωρίσει το τηλέφωνό σου σαν συσκευή στην USB..

φού αναγνωριστεί ισχύουν όσα είπαμε...

Κάνε λοιπόν τα παραπάνω στη συσκευή, επανεκκίνησε χωρίς το τηλέφωνο συνδεδεμένο, συνέδεσε και δες αν αναγνωρίζει....και μετά θα σου βγάλει τις επιλογές.

Όσο για την εικόνα με την ρύθμιση συνδέσεων, εγώ έχω αποτσεκαρισμένο την τελευταία επιλογή, γιατί νόμιζα ότι όταν τα ιατρικά μου προγράμματα προσπαθούσαν να συνδεθούν στο σέρβερ τους για συγχρονισμό, κάτι τα "έκοβε"...Όταν το αποτσέκαρα, δούλεψαν για κάποιο φεγγάρι και μετά καθόλου....δεν ξέρω αν αυτό είχε βοηθήσει αλλά νομίζω πως δεν είναι τσεκαρισμένο από την αρχή στα Windows....

Απεγκατάσταση προγραμμάτων γίνεται απο την αντίστοιχη επιλογή/εικονίδιο που είναι μέσα στο φάκελλο "σύστημα"....

Sorry που δεν σε βοηθάω με το πλήρες path αλλά τρέχω cooked rom και δεν υπάρχει ακριβής αντιστοίχιση. Επίσης δεν έχω και πλήρες Ελληνικό μενού για να στα γράψω σε φουλ Ελληνικά....:O

Edit: Επίσης θυμίσου, ότι πρέπει να βεβαιωθείς στο pc από την Διαχείριση Εργασιών, ότι όταν επιχειρείς να ανοίξεις το WDMC, δεν τρέχει ήδη άλλο session του προγράμματος....Στα XP, έπρεπε να κλείσω manually στον Task Manager τα τρία .exe που αφορούσαν το ActiveSync, για να ανοίξει ξανά το πρόγραμμα...

Edited by gregrapt

HD2 T-Mobile

Rom: Elegancia V2-final-CHT 2.0

Radio: 2.15.50.14

Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς την βοήθεια του forum...Thanks to all:)

Δημητρη ειχα δοκιμασει παλια ενα cab αλλα δεν παιρναγε.

Στειλε μου το γιατι η καμερα που χρησιμοποιουσε ο Kwbr απο την 1.2 μεχρι τις 1.5.6 ηταν χαλια.

Το μοναδικο που δεν μου αρεσει στις ρομ του.

εδω Κωστη :)

LEO_Camera_6_26_20121425.rar

η 1.5.2 υποστηριζει την μεγαλη ραμ των 576mb

ασε που ειναι πολυ πιο γρηγορη απο την 1.2

1.5.2 με το ραδιο 2.08.50.08.2

Kwbr_Topix_1.5.2_based_on_2.10_.rar

Leo_Radio_2.08.50.08_2.rar

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Εδώ κοίταξες;

Σωστά. Οι καινούργιες του δεν είναι 2.10 based.

φυσικα κοιταξα

τωρα εχω φτιαξει πολλα isp στο προφιλ ιντερνετ

δεν μπορω να τα σβησω

τι πρεπει να κανω

οεο

• Administrators
Υπαρχει το spritebackup αλλα απο οτι λενε τα παιδια μετα απο αλλαγη rom ειναι προτιμοτερη καθαρη εγκατασταση σε ολα.

Συνιστώ περισσότερο το Spb Backup και χρήση του ROM Upgrade.

Modpic.gif

Γεια χαρα και παλι....μολις παρατηρησα ενα προβλημα στα Albums....ολες οι φωτογραφιες που βγαζω μου εμφανιζονται διπλες(!) ενω αν σβησω μια απο αυτες σβηνονται και οι δυο.....καμια λυση????

Μολις περασα το cab σου και οταν βγαζω φωτογραφιες μου δειχνει μονο μαυρο.

Μολις διεγραψα το cab απο τη διαχειριση εφαρμογων και εξαφανιστηκαν τα εικονιδια της καμερας και του βιντεο.....βοηθεια!!!!

Edited by tsifsta

μερικα ακομη must have για οσους χρησιμοποιουν ρομς βασισμενες σε 2.10 builds και ειδικα την topix 1.5.2 του Kwbr.

ειναι σχεδον οτι εχω περασμενο στο τηλ μου και ειναι ΟΛΑ δοκιμασμενα και δουλευουν αψογα.:)

μην ακουσω γκρινιες για κατι που πιθανον δεν εχει παει καλα :p

Enjoy:)

leo_must_cabs_2_for_2.10_build_as_topix_1.5.2.rar

ps

Γιαννη προσθεσε τα και αυτα στο 1ο ποστ φιλε αν θελεις :)

Γεια χαρα και παλι....μολις παρατηρησα ενα προβλημα στα Albums....ολες οι φωτογραφιες που βγαζω μου εμφανιζονται διπλες(!) ενω αν σβησω μια απο αυτες σβηνονται και οι δυο.....καμια λυση????

κανε μια βολτα στο 1ο ποστ ;)

Μολις περασα το cab σου και οταν βγαζω φωτογραφιες μου δειχνει μονο μαυρο.....????

πια ρομ εχεις??:confused:

γιατι εγω το εδωσα για καποια ρομ συγκεκριμενη.;)

εκτος αυτου,εκανες επανεκινηση μετα την εγκατασταση?

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

• Administrators
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ [update for HTC HD2 Facebook Albums ΣΕ ΑΝΕΠΙΣΙΜΗ ΡΟΜ????

1. Όπως και στην επίσημη

2. Δεν γράφουμε κεφαλαία. Στον κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους κανονισμούς.

Modpic.gif

Ευχαριστω Δημητρη

Το ειχα αυτο αλλα δεν παιρναγε παλια που το ειχα προσπαθησει, το δοκιμασα ομως και ειναι οκ.

Επαθα μεγαλη πλακα το απογευμα.

Θελησα να περασω την official 1.72 για να την στησω πετοντας τα αχρηστα και να εχω ενα backup αν το χρειαστω καμια φορα.

Κανω extract to ΝΒΗ το βαζω στην καρτα και παω να φλασαρω.

Ενω ξεκινα καποια στιγμη σταματα και τιποτα.

Εχει παρει το spl αλλα δεν παιρναει η ρομ.

Ξανα προσπαθω τιποτα, δοκιμαζω απο ενα netbook me XP τα ιδια, μου βγαζει μηνυμα οτι αυτη η ρομ δεν ειναι αποδεκτη.

Εν το μεταξυ εχω μεινει σε μια μαυρη οθονη μ ενα βελακι στην μεση.

Παω να κανω ξανα hspl τιποτα δεν γυρναει σε usb να το δει και να γινει το hspl.

Εκει τα χρειαστηκα, ειπα την καναμε τωρα. Αντε να το στειλω Αθηνα για επισκευη και ποτε θα το παρω.

Βεβαια ειχε γραψει spl 1.42 οποτε δεν θα μπορουσαν να μου πουν τιποτα ηταν εντος εγγυησης.

Πανω που ελεγα να τα παρατησω, λεω ας προσπαθησω με την official 1.66 να την φλασαρω απο το netbook.

Κραταω πατημενο το down vοlume button και πιεζω το κοκκινο κουμπακι για να μπω σε bootloader και το συνδεω.

Κατευθειαν το ειδε και περασε η 1.66

Ανασανα και εκανα ξανα HSPL και περασα παλι την 1.5.2

Αυτη την κολο 1.72 την ειχα κατεβασει απο το site της HTC με μαιμου S/N αλλα οπως αποδειχτηκε δεν την παιρνει.

Δεν ξερω μηπως εφταιγε οτι ημουν με hspl2.08 οταν επεχειρησα να την φλασαρω.

Αλλα και μετα που ειχε γυρισει σε 1.42 παλι δεν την επαιρνε.

Τελος παντων λεω να κανω κανα μηνα να ξαναφλασαρω να ησυχασω:lol:

Α ξεχασα. Δοκιμασα με την 1.66 το radio 2.09

Δειχνει πολυ καλο. Το σημα στα δυσκολα σημεια του σπιτιου μου ηταν μια χαρα.

Edited by Te_salat

πια ρομ εχεις??:confused:

γιατι εγω το εδωσα για καποια ρομ συγκεκριμενη.;)

εκτος αυτου,εκανες επανεκινηση μετα την εγκατασταση?

Την 1,66 WWE εχω το κανα επανεκκινηση αλλα αφου εβγαζε τις φωτος μετα μου εμφανιζοταν μαυρη οθονη.....υπαρχει τροπος να βρω το επισημο cab να εμφανιστιυν τουλαχιστον η καμερα και το βιντεο.....? :cry:

Ευχαριστω Δημητρη

Το ειχα αυτο αλλα δεν παιρναγε παλια που το ειχα προσπαθησει, το δοκιμασα ομως και ειναι οκ.

Επαθα μεγαλη πλακα το απογευμα.

Θελησα να περασω την official 1.72 για να την στησω πετοντας τα αχρηστα και να εχω ενα backup αν το χρειαστω καμια φορα.

Κανω extract to ΝΒΗ το βαζω στην καρτα και παω να φλασαρω.

Ενω ξεκινα καποια στιγμη σταματα και τιποτα.

Εχει παρει το spl αλλα δεν παιρναει η ρομ.

Ξανα προσπαθω τιποτα, δοκιμαζω απο ενα netbook me XP τα ιδια, μου βγαζει μηνυμα οτι αυτη η ρομ δεν ειναι αποδεκτη.

Εν το μεταξυ εχω μεινει σε μια μαυρη οθονη μ ενα βελακι στην μεση.

Παω να κανω ξανα hspl τιποτα δεν γυρναει σε usb να το δει και να γινει το hspl.

Εκει τα χρειαστηκα, ειπα την καναμε τωρα. Αντε να το στειλω Αθηνα για επισκευη και ποτε θα το παρω.

Βεβαια ειχε γραψει spl 1.42 οποτε δεν θα μπορουσαν να μου πουν τιποτα ηταν εντος εγγυησης.

Πανω που ελεγα να τα παρατησω, λεω ας προσπαθησω με την official 1.66 να την φλασαρω απο το netbook.

Κραταω πατημενο το down vοlume button και πιεζω το κοκκινο κουμπακι για να μπω σε bootloader και το συνδεω.

Κατευθειαν το ειδε και περασε η 1.66

Ανασανα και εκανα ξανα HSPL και περασα παλι την 1.5.2

Αυτη την κολο 1.72 την ειχα κατεβασει απο το site της HTC με μαιμου S/N αλλα οπως αποδειχτηκε δεν την παιρνει.

Δεν ξερω μηπως εφταιγε οτι ημουν με hspl2.08 οταν επεχειρησα να την φλασαρω.

Αλλα και μετα που ειχε γυρισει σε 1.42 παλι δεν την επαιρνε.

Τελος παντων λεω να κανω κανα μηνα να ξαναφλασαρω να ησυχασω:lol:

Α ξεχασα. Δοκιμασα με την 1.66 το radio 2.09

Δειχνει πολυ καλο. Το σημα στα δυσκολα σημεια του σπιτιου μου ηταν μια χαρα.

σε αυτην την περιπτωση παντα να κανεις extract το RUU_signed.nbh απο την ρομ που θελεις να φλασαρεις και να το κανεις απο την καρτα!!μετα να γυρνας το spl!!

ποτε δεν φλασαρω αν θελω να επαναφερω spl μαμα,απο το pc!!

ειναι αυτα που λεγαμε πιο πριν με το γαιδουρι bootloader που φορουν οι νεες συσκευες και δεν παιρνουν χαμπαρι τπτ!!:)

και κατι που ξεχασα να σου πω,δοκιμασε να ενεργοποιησεις το assisted gps ;)

με το advanced configuration η μεσω registry και πες μου τι θα δεις μετα

Την 1,66 WWE εχω το κανα επανεκκινηση αλλα αφου εβγαζε τις φωτος μετα μου εμφανιζοταν μαυρη οθονη.....υπαρχει τροπος να βρω το επισημο cab να εμφανιστιυν τουλαχιστον η καμερα και το βιντεο.....?

δεν σου εμφανιζεται μεσα στα προγραμματα ωστε να το κανεις απεγκατασταση?

Edited by zaharakis

• Administrators
Νέα miri v12

http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1786

Changelog V 12.0

- Updated WM build to 23557

- Upgraded Base ROM / Drivers to 2.10.531.1

Μην την κατεβάσετε ακόμα. Ο miri έχει ξεχάσει να βγάλει το time bomb (το οποίο βγαίνει λόγο του γεγονότος ότι βασίζεται σε beta build) και πετάει το σχετικό pop-up message. Αύριο ο miri θα βγάλει έκδοση χωρίς time-bomb.

Modpic.gif

Αυτο εκανα, απο την καρτα επιχειρησα την πρωτη φορα αλλα δεν την παιρνει την 1.72 με τιποτα δεν ταιριαζει με το S/N

Αυτο εκανα, απο την καρτα επιχειρησα την πρωτη φορα αλλα δεν την παιρνει την 1.72 με τιποτα δεν ταιριαζει με το S/N

τωρα το ειδα...δεν το διαβασα καλα σορυ :)

την καμερα πως την ειδες?εχει καλυτερη απεικονιση στις φωτο με φλας και το βιντεο μου φαινεται να εχει πιο καθαρα χρωματα τωρα(οχι οτι δεν ειχε πριν)..

με το agps ενεργοποιημενο η ταχυτητα κλειδωματος του IGO ειναι σχεδον ακαριαια:confused:

δεν σου εμφανιζεται μεσα στα προγραμματα ωστε να το κανεις απεγκατασταση?

Το εκανα απεγκατασταση και διαγραφηκε γενικα η καμερα και το βιντεο!!! Δεν υπαρχουν πουθενα....

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις ρυθμίσεις για προσθήκη νέας τοποθεσίας στο υπάρχων πρόγραμμα καιρού του HTC HD2 .

Προσπαθώ εκτός απο τις υπάχουσες τοποθεσίες για τον καιρό(Αθήνα Θεσ/νίκη κ.λ.π)να κάνω απο΄το μενού των ρυθμίσεων προσθήκη τοποθεσίας αλλά μου βγάζει το μήνυμα "Αδύνατη η εύρεση αντιστοιχίσεων".

Δεν υπάρχει η δυνατότητα για πρόβλεψη σε άλλες πόλεις, ή χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση;

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

Το εκανα απεγκατασταση και διαγραφηκε γενικα η καμερα και το βιντεο!!! Δεν υπαρχουν πουθενα....

ειναι μεσα στα windows,μην ανυσηχεις.

απλα κανε μια αναζητηση με τον resco για "camera" και "camcorder" και κανε αντιγραφη/επικοληση συντομευσης μεσα στο windows/start menu/programs ;)

μετα επανεκινηση και πες μας τι εγινε

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις ρυθμίσεις για προσθήκη νέας τοποθεσίας στο υπάρχων πρόγραμμα καιρού του HTC HD2 .

Προσπαθώ εκτός απο τις υπάχουσες τοποθεσίες για τον καιρό(Αθήνα Θεσ/νίκη κ.λ.π)να κάνω απο΄το μενού των ρυθμίσεων προσθήκη τοποθεσίας αλλά μου βγάζει το μήνυμα "Αδύνατη η εύρεση αντιστοιχίσεων".

Δεν υπάρχει η δυνατότητα για πρόβλεψη σε άλλες πόλεις, ή χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση;

μεσα στα addons του 1ου ποστ θα βρεις ενα cab που λεγεται weathercities gr

αφου το κανεις εγκατασταση και κανεις επανεκινηση στο τηλ σου,μετα κανε αναζητηση για να προσθεσεις μια πολη που εσυ θελεις ειτε

1.με ελληνικα τονιζομενα με το 1ο γραμμα της πολης που αναζητας κεφαλαιο

ειτε

2. με την λεξη Greece και θα σου βγαλει ολες τις πολεις που μπορεις να προσθεσεις απο την Ελλαδα :)

Edited by zaharakis

Συνιστώ περισσότερο το Spb Backup και χρήση του ROM Upgrade.

Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για τις λιτές αλλά περιεκτικές απαντήσεις σου...

Δίνουν ένα ήρεμο και σίγουρο τόνο σε όλο το thread...

Φυσικά υπάρχουν, απ' ότι βλέπω τόσο καιρό, και πολλά άλλα καλά παιδιά.

Thanks.:D

EDIT: Sorry, το...ROM Upgrade είναι πρόγραμμα ή διαδικασία?

Edited by gregrapt

HD2 T-Mobile

Rom: Elegancia V2-final-CHT 2.0

Radio: 2.15.50.14

Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς την βοήθεια του forum...Thanks to all:)

πολύ σκληρό![/b] :confused:

είναι σίγουρα γρατζουνιά, δεν είχε τίποτα η μπλούζα επάνω, τη τσέκαρα, μπορεί να είχε φύγει μετά λόγω της τριβής...

anyway, τώρα δε γυρνάει, καθυστερημένη λίγο η απάντηση αλλά έχω μπλέξει στη δουλειά κι ούτε χρόνο για να

τσεκάρω τα mail μου δεν έχω, κάπου άκουσα ότι υπάρχει ένα υγρό που ψιλοκαλύπτει τέτοιες γρατζουνιές,

δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως στο θέμα αυτό αλλά δεν μπορώ να καλύψω 600+ σελίδες αναρτήσεων για να το δώ

επίσης, έχω κι εγώ πρόβλημα με windows 7 x64 και το συγχρονισμό του κινητού, δε μου το αναγνωρίζει καν.

Edited by crossmission
συμπληρωματική ερώτηση