Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε Κώστα με miri είσαι κι εσύ? Γενικά βλέπω κάποια θέματα με τη διαχείριση της ram. Με καμμία εφαρμογή ανοιχτή και είναι μόνιμα κάτω από 200mb...

Επειδή λέω να ξαναδοκιμάσω την topix ποιά έκδοση θεωρείται καλύτερη with or w/o htc messaging? Ρωτάω γιατί έχω δουλέψει μόνο με htc messaging roms...

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Φίλε Κώστα με miri είσαι κι εσύ? Γενικά βλέπω κάποια θέματα με τη διαχείριση της ram. Με καμμία εφαρμογή ανοιχτή και είναι μόνιμα κάτω από 200mb...

Επειδή λέω να ξαναδοκιμάσω την topix ποιά έκδοση θεωρείται καλύτερη with or w/o htc messaging? Ρωτάω γιατί έχω δουλέψει μόνο με htc messaging roms...

Ναι αυτην εχω.

Προβλημα με την μνημη δεν εχω σπανια ξεπερνα το 45% μετα απο ολοκληρη μερα χρησης.

Εγω δεν μπορω να γυρισω σε ρομ που δεν ειναι 576ΜΒ οποτε αν γυριζα σε topix θα πηγαινα στην 1.52

Γενικα στο XDA δεν βλεπω ενθουσιασμο για καποια ρομ.

Δεν γινεται αυτο που γινονταν με το HD1. Το κοινο των WM εχει μοιραστει, πολλοι πηγαν σε android και λιγοτεροι σε iphone. Δεν υπαρχουν πολλες σοβαρες επιλογες.

Μεχρι που σκεφτομαι να περασω την τελευταια official WWM να της πεταξω απο μεσα οτι μπορω και να παψω να ασχολουμαι.

Βλεπω το HD2 του ανηψιου μου που περασε μια ρομ με δικες μου οδηγιες, τα γνωστα προγραμματα, ενα πληκτρολογιο και 15 μερες τωρα δεν εχει κανενα προβλημα. Γιατι; μα δεν το σκαλιζει σαν εμας, ουτε περναει οτι σαβουρα βρει στο xda.

To πιστευεις οτι ενω δεν θυμαται ποτε εκανε softreset, σε συγκρισεις που κανουμε μεσω skype γιατι ειμαι μακρια, το δικο του ειναι πιο γρηγορο.

Και δεν οφειλεται στην ρομ που εχει, αλλα σ αυτο που ειπα πριν. Οτι δεν το πειραζει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μα η miri δεν ενεργοποιεί τα 576mb ή κάνω λάθος?

edit: Όντως τα ενεργοποιεί ! Δεν το είχα προσέξει... Όμως στο πρόγραμμα "system info" δεν τα βλέπει (αυτό έβλεπα και δεν το πρόσεξα). Υπάρχει τρόπος να τα δει?

Πάντως για τις rom του xda έχεις δίκιο... Άντε να αξίζουν 1-2, οι υπόλοιπες είναι γεμάτες προβλήματα. Πιο πολύ ενδιαφέρει κάποιους να βγάλουν καινούργιο build για να δείξουν ότι "πρωτοπορούν" χωρίς να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους. Είχα δει χαρακτηριστικά στις 30/3 rom με ημερομηνία (υποτίθεται) 1/04 (!!!). Λες και είναι διαγωνισμός ταχύτητας.

Βέβαια είναι γεγονός ότι οι official roms του HD2 είναι πολύ προσεγμένες. Καμμία σχέση με παλιότερα ppc.

Edited by Don Karlos

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Μα η miri δεν ενεργοποιεί τα 576mb ή κάνω λάθος?

Πάντως για τις rom του xda έχεις δίκιο... Άντε να αξίζουν 1-2, οι υπόλοιπες είναι γεμάτες προβλήματα. Πιο πολύ ενδιαφέρει κάποιους να βγάλουν καινούργιο build για να δείξουν ότι "πρωτοπορούν" χωρίς να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους. Είχα δει χαρακτηριστικά στις 30/3 rom με ημερομηνία (υποτίθεται) 1/04 (!!!). Λες και είναι διαγωνισμός ταχύτητας.

Βέβαια είναι γεγονός ότι οι official roms του HD2 είναι πολύ προσεγμένες. Καμμία σχέση με παλιότερα ppc.

Της ξαναδινω μια ευκαιρεια. Εβαλα το αρχικο μου backup και θα την κρατησω ετσι μερικες μερες.

Εχει περασμενα ολα μου τα προγραμματα με μοναδικο εξτρα τον task manager. Tιποτα αλλο.

Αρχιζω να υποψιαζομαι οτι πιθανως καποια tweaks απο τον CHTEditor οπως το να ανοιγουν διαφορες εφαρμογες κανοντας ταπ στην ωρα η στο alarm, δημιουργουν τα μπερδεματα.

Θα δουμε. Δεν προκειται να περασω τιποτα αλλο μεχρι να σιγουρευτω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν αργησε το πρωτο κολλημα και μαλιστα εις διπλουν.

Πηγα να αλλαγω την εικονα στην lockscreen και κολλησε στο tab των ρυθμισεων.

Την μια φορα σε μαυρη οθονη και την δευτερη εμεινε στο μενου οπως ηταν.

Οποτε δεν την κραταω θα φυγει.

@@@@EDIT

Πριν την απεγκαταστησω δοκιμασα 3 ακομα φορες συνεχεια το ιδιο.

Καποια στιγμη αντι για την official εικονα που ζητησα να επιστρεψει μου εβγαλε μια μπλε και απο εκει και μετα δεν αλλαζε με τιποτα.

Περασα ξανα την topix 1.5.2 και η πρωτη διαπιστωση μολις εριξα το backup μου, ηταν οτι δεν υπαρχει αυτο το μικρο lag στο ανοιγμα του σταρτ μενου και μια εντυπωση οτι ολα ανοιγουν λιγο πιο γρηγορα.

Το χερι μου βεβαια συνηθισε να πηγαινει χαμηλα ψαχνοντας το Χ αλλα τι να κανουμε.

Θα δουμε αν βρεθει κατι πραγματικα καλο θα το δοκιμασουμε.

Edited by Te_salat

καλημερα.

υπαρχει καποιο λινκ σε rapidshare η αλλο για την topix 1.5.2 ,

γιατι στο htcpedia δεν βρισκω απο που να την κατεβασω?

βρισκω μονο νεοτερες εκδοσεις.

ευχαριστω εκ των προτερων

Καλημέρα σε όλους!

Ανάβω σήμερα το πρωί το κινητό και τσακ... δεν φορτώνει το sense! Κάνω reset... τίποτα, Hard reset... πάλι τίποτα!!! :wacko::wacko::wacko:

Rom Topix 1.5.6

Καμιά ιδέα; Δεν μπορώ να έχω το titanium σαν home screen!!! :mad:

Φιλικά Γιώργος

Κι εγω μετα απο τοσες μερες εχω να αναφερω πολλα περιεργα, οπως αδικαιολογητα κοληματα.

Νωριτερα ημουν στις ρυθμισεις του wifi για να δω σε τι καναλι ειναι και ξαφνικα εμφανιζεται το παραθυρο των notifications.

Το κλεινω και απο κει και μετα στην taskbar εμφανιζονταν η λεξη notifications που ειναι η επικκεφαλιδα του παραθυρου των notifications.

Επανηλθε μονο κανοντας softreset.

Και δεν εχω περασει περιεργα οπως tweaks, themes, task bar icons κλπ.

Μαλλον μολις βρω χρονο θα δοκιμασω καποια αλλη ρομ. Παντως δεν δειχνουν συγκεκριμενα προβληματα. Δειχνει επιρεπης.

καλημερα :)

Κωστη,εγω την πεταξα αμεσως για κατι τετοια προβληματα που εγω τα θεωρω απλα απαραδεκτα!

1.5.2 με το ραδιο 2.08.50.08.2

Δεν αργησε το πρωτο κολλημα και μαλιστα εις διπλουν.

Πηγα να αλλαγω την εικονα στην lockscreen και κολλησε στο tab των ρυθμισεων.

Την μια φορα σε μαυρη οθονη και την δευτερη εμεινε στο μενου οπως ηταν.

Οποτε δεν την κραταω θα φυγει.

@@@@EDIT

Πριν την απεγκαταστησω δοκιμασα 3 ακομα φορες συνεχεια το ιδιο.

Καποια στιγμη αντι για την official εικονα που ζητησα να επιστρεψει μου εβγαλε μια μπλε και απο εκει και μετα δεν αλλαζε με τιποτα.

Περασα ξανα την topix 1.5.2 και η πρωτη διαπιστωση μολις εριξα το backup μου, ηταν οτι δεν υπαρχει αυτο το μικρο lag στο ανοιγμα του σταρτ μενου και μια εντυπωση οτι ολα ανοιγουν λιγο πιο γρηγορα.

Το χερι μου βεβαια συνηθισε να πηγαινει χαμηλα ψαχνοντας το Χ αλλα τι να κανουμε.

Θα δουμε αν βρεθει κατι πραγματικα καλο θα το δοκιμασουμε.

κατσε με αυτην και απολαυσε το τηλεφωνο σου Κωστη:)

Καλημέρα σε όλους!

Ανάβω σήμερα το πρωί το κινητό και τσακ... δεν φορτώνει το sense! Κάνω reset... τίποτα, Hard reset... πάλι τίποτα!!! :wacko::wacko::wacko:

Rom Topix 1.5.6

Καμιά ιδέα; Δεν μπορώ να έχω το titanium σαν home screen!!! :mad:

bad flash μου δειχνει αυτο Γιωργο.

task 29 και αλλαξε ρομ αλλα και ραδιο ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δεν μου εμφανίζει τις επιλογές, παρά μόνο την κατάσταση κι έναν κωδικό υποστήριξης

[ATTACH]15936[/ATTACH] [ATTACH]15937[/ATTACH]

Για να ξέρεις την επόμενη φορά, αυτές τις επιλογές τις βγάζει όταν δεν είναι συνδεδεμένο το κινητό με τον υπολογιστή...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

bad flash μου δειχνει αυτο Γιωργο.

task 29 και αλλαξε ρομ αλλα και ραδιο ;)

Ευχαριστώ φίλε Δημήτρη!

Κάτι τέτοιο φαντάστηκα κι εγώ! Έπεσα στην περίπτωση που δεν έχω pc να κάνω το φορμάτ με το task29 και να ξαναφλασάρω την παλιά και καλή 1.5.2 :happy:

Φιλικά Γιώργος

αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει την topix 1.5.2 ή έστω να δώσει ένα λινκ...

Ανεβαινει Κωστη :)

Ευχαριστώ φίλε Δημήτρη!

Κάτι τέτοιο φαντάστηκα κι εγώ! Έπεσα στην περίπτωση που δεν έχω pc να κάνω το φορμάτ με το task29 και να ξαναφλασάρω την παλιά και καλή 1.5.2

Φλασαρε απο το τηλ σου,δεν παθαινει τπτ αν το κανεις ακομη μια φορα ;)

κανε ενα καλο backup και οποτε μπορεσεις,περνας το task29,ρομ και το backup σου ;)

Edited by zaharakis

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

@Ζαχαρακης

Δημητρη η miri V11 παρουσιαζει κατι που δεν μπορω να το εξηγησω και που για να το δεις χρειαζονται μερες.

Για παραδειγμα πας να κανεις κατι και πατας καπου λαθος οποτε διπλοπατας για να πας στο σωστο. Εκει δημιουργει κολλημα.

Δεν συγχωρει λαθη που λεμε.

Αυτες τις μερες εφαγα κολληματα που μου θυμισαν παλιες εποχες.

Και επαναλαμβανω οτι δεν εχω εγκαταστησει τιποτα υποπτο για δημιουργια προβληματων.

Καθε φορα που εβαζα κατι το οποιο δεν μου αρεσε, δεν εκανα απλα μια απεγκατασταση.

Εκανα hard reset και επαναφορα του backup που χρησιμοποιω σαν μητρα και που εχει μονο τις ρυθμισεις μου και ολες τις εμπορικες εφαρμογες που χρησιμοποιω. Τιποτα αλλο.

Στα τελευταια χθεσινα κολληματα ημουν αμεσως μετα απο hard reset και οτι ειχα επαναφερει αυτο το backup.

Οτι υπάρχει προβλημα υπάρχει.

Δεν ειναι εντονο αφου παρουσιαζεται αραια και μ᾽ενα softreset επανερχεται, αλλα οταν εχεις περασει απο ρομ που δεν καταλαβαινουν τιποτα οτι και να τους βαλεις, δεν μπορεις να δεχεσαι εστω κι ενα κολλημα στις 3 μερες.

Νομιζω η V9 ηταν καλυτερη. Δεν την κρατησα τοσο καιρο οσο την V11, αλλα δεν μου ειχε βγαλει τετοια πραγματα.

@Ζαχαρακης

Δημητρη η miri V11 παρουσιαζει κατι που δεν μπορω να το εξηγησω και που για να το δεις χρειαζονται μερες.

Για παραδειγμα πας να κανεις κατι και πατας καπου λαθος οποτε διπλοπατας για να πας στο σωστο. Εκει δημιουργει κολλημα.

Δεν συγχωρει λαθη που λεμε.

Αυτες τις μερες εφαγα κολληματα που μου θυμισαν παλιες εποχες.

Και επαναλαμβανω οτι δεν εχω εγκαταστησει τιποτα υποπτο για δημιουργια προβληματων.

Καθε φορα που εβαζα κατι το οποιο δεν μου αρεσε, δεν εκανα απλα μια απεγκατασταση.

Εκανα hard reset και επαναφορα του backup που χρησιμοποιω σαν μητρα και που εχει μονο τις ρυθμισεις μου και ολες τις εμπορικες εφαρμογες που χρησιμοποιω. Τιποτα αλλο.

Στα τελευταια χθεσινα κολληματα ημουν αμεσως μετα απο hard reset και οτι ειχα επαναφερει αυτο το backup.

Οτι υπάρχει προβλημα υπάρχει.

Δεν ειναι εντονο αφου παρουσιαζεται αραια και μ᾽ενα softreset επανερχεται, αλλα οταν εχεις περασει απο ρομ που δεν καταλαβαινουν τιποτα οτι και να τους βαλεις, δεν μπορεις να δεχεσαι εστω κι ενα κολλημα στις 3 μερες.

Νομιζω η V9 ηταν καλυτερη. Δεν την κρατησα τοσο καιρο οσο την V11, αλλα δεν μου ειχε βγαλει τετοια πραγματα.

Κωστα,ακομη και στο HD ο kwbr ο Laurentius μαζι με τον oncolog,ηταν οι μαγειρες με τις πιο σταθερες ρομ.

ο Miri ακομη και εκει ειχε προβληματα παντα...εξου και οι απανωτες νεες εκδοσεις που εβγαζε καθε 3 και λιγο!

τα ιδια κανει και στο λεο...δεν τον εμπιστευομαι καθολου...την δοκιμασα μονο και μονο επειδη το ειχες πει εσυ οτι την δουλευες και ειχες μεινει ευχαριστημενος!

ωραια τα 6.5.χ αλλα ακομη δεν εχουν σταθεροποιηθει...δεν ξαναδοκιμαζω αλλη ρομ με τα 6.5.χ ,εκτος και αν ο kwbr ασχοληθει με αυτα :)

επισης τωρα με τον οπερα 10 με την υποστηριξη flash του Tx,μπορω να κανω και την δουλεια μου στο web banking της εθνικης που ειχε προβλημα με τον 9.7.

τους εχω και τους 2,αλλα χρησιμοποιω τον 10 μονο για τετοιες δουλειες και εχω τον 9.7 για ολα τα υπολοιπα

Edited by zaharakis

Καλημέρα

Μερικά ερωτήματα...

Δουλεύω την topix 1.5.8 με radio 2.08.50.08_2.

Στην αρχική σελίδα αντί για WIND έχει ΤΙΜ (αλλάζει αυτό?)

Στο My Location με την Official είχα πληροφορίες του καιρού και της περιοχής στα ελληνικά. Μπορώ να τις έχω και με την topix?

Πως μπορώ να εμφανίσω τα 576MB της RAM?

Παρατήρησα ότι η κατανάλωση μπαταρίας έχει αυξηθεί σε ποσοστό τέτοιο που να χρειάζεται φόρτιση σε λιγότερο από 24ώρες, όταν κάνοντας την ίδια χρήση η διάρκεια ήταν κάτι λιγότερο από 40ώρες (φορώντας official 1.66).

Ευχαριστώ

I am technophobic. Technology scares me.I try to avoid technology whenever possible, and I publish this very blog from a typewriter and telegraph. STOP

Καλημέρα

Μερικά ερωτήματα...

Δουλεύω την topix 1.5.8 με radio 2.08.50.08_2.

Στην αρχική σελίδα αντί για WIND έχει ΤΙΜ (αλλάζει αυτό?)

Στο My Location με την Official είχα πληροφορίες του καιρού και της περιοχής στα ελληνικά. Μπορώ να τις έχω και με την topix?

Πως μπορώ να εμφανίσω τα 576MB της RAM?

Παρατήρησα ότι η κατανάλωση μπαταρίας έχει αυξηθεί σε ποσοστό τέτοιο που να χρειάζεται φόρτιση σε λιγότερο από 24ώρες, όταν κάνοντας την ίδια χρήση η διάρκεια ήταν κάτι λιγότερο από 40ώρες (φορώντας official 1.66).

Ευχαριστώ

Κατ αρχας αν η 1.5.8 ειναι σαν την 1.5.6 & 1.5.7 δεν χρειαζεσαι αυτο το ραδιο γιατι δεν υποστηριζει 576ΜΒ. Θα το δω μηπως αλλαξε ο Kwbr σ αυτη την version.

Να βαλεις το 2.09 αν δεν υποστηριζει τα 576.

Το ΤΙΜ οφειλεται στο οτι μαλλον η καρτα σου ειναι παλια. Μπορεις να το αλλαξεις χρησιμοποιοντας το CHTEditor οπου υπαρχει επιλογη να γραφει οτι θελεις εσεις στο ονομα του παροχου.

Αν εχεις ενα Golf και το πουσαρεις να βγαζει περισσοτερα απο τα 106 αλογα που εχει, λογικο ειναι να καιει περισσοτερα καυσιμα.

Με το 2.09 θα δεις βελτιωση αλλα μην περιμενεις πολλα γιατι ολες οι custom rom ειναι πουσαρισμενες.

Κωστα εδω εισαι :)

Kwbr_Topix_1.5.2_based_on_2.10_.rar

ραδιο αυτο

Leo_Radio_2.08.50.08_2.rar

Guys θα με βρίσετε, αλλά όταν λέμε ότι περνάμε καινούρια ROM τι εννοούμε? Καινούρια έκδοση λειτουργικού (λογικά όχι)? Και για ποιο λόγο την αλλάζουμε?

Π.χ. εγώ που δε σκοπεύω να βάλω σπασμένες εφαρμογές, όχι για λόγους ηθικής, αλλά γιατί δε νομίζω να χρειάζομαι κάτι extra από αυτά που έχει από το εργοστάσιο, θα υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξω κάτι στο μαμά λειτουργικό του phone για να το κάνω πιο "λειτουργικό" ας πούμε?

Επίσης, δεν έχω συνηθίσει ελληνικά σε ηλ. συσκευές (PC, τωρινό μου κινητό, κτλ), θα μπορώ να επιλέξω αγγλική γλώσσα μενού κατά την πρώτη εκκίνηση του κινητού, όπως έκανα στο 5800ΧΜ? Αν δε γίνεται τόσο απλά τότε τι διαδικασία χρειάζεται να γίνει, αλλά φυσικά να μπορώ να γράφω ελληνικούς χαρακτήρες σε επαφές, κάνα sms κτλ?

Μη βαράτε, είμαι εντελώς noob σε PDA συσκευές... Και να σας πω την αλήθεια δεν έχω και καμιά όρεξη να γίνω expert σε αυτό το αντικείμενο, μου φτάνουν 14-15 ώρες που περνάω μπροστά σε ένα laptop προγραμματίζοντας... Θα μου πείτε "Γιατί το παίρνεις τότε?" Γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να το πάρω με 90€, και γιατί βαρέθηκα λίγο το 5800ΧΜ...

Κωστα εδω εισαι :)

Kwbr_Topix_1.5.2_based_on_2.10_.rar

ραδιο αυτο

Leo_Radio_2.08.50.08_2.rar

Μία ερώτηση.

Με το 2.08.50.08_2 υπάρχει κανένα πρόβλημα σε απόδοση σήματος εντός Ελλάδος; Μήπως δηλαδή επειδή το radio ΔΕΝ είναι φτιαγμένο για Ευρώπη, υπάρχουν προβλήματα με ποιότητα σήματος και συνομιλίας;

Γιατί καλά όλα τα υπόλοιπα, ... ... αλλά θα πρέπει να μιλάμε κιόλας με την συσκευή...

edit

Επίσης: Ποιό HardSPL χρησιμοποιούμε; Μπορούνα να χρησιμοποιήσουμε το HSPL2;

Edited by pavlidisc

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Guys θα με βρίσετε, αλλά όταν λέμε ότι περνάμε καινούρια ROM τι εννοούμε? Καινούρια έκδοση λειτουργικού (λογικά όχι)? Και για ποιο λόγο την αλλάζουμε?

Π.χ. εγώ που δε σκοπεύω να βάλω σπασμένες εφαρμογές, όχι για λόγους ηθικής, αλλά γιατί δε νομίζω να χρειάζομαι κάτι extra από αυτά που έχει από το εργοστάσιο, θα υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξω κάτι στο μαμά λειτουργικό του phone για να το κάνω πιο "λειτουργικό" ας πούμε?

Επίσης, δεν έχω συνηθίσει ελληνικά σε ηλ. συσκευές (PC, τωρινό μου κινητό, κτλ), θα μπορώ να επιλέξω αγγλική γλώσσα μενού κατά την πρώτη εκκίνηση του κινητού, όπως έκανα στο 5800ΧΜ? Αν δε γίνεται τόσο απλά τότε τι διαδικασία χρειάζεται να γίνει, αλλά φυσικά να μπορώ να γράφω ελληνικούς χαρακτήρες σε επαφές, κάνα sms κτλ?

Μη βαράτε, είμαι εντελώς noob σε PDA συσκευές... Και να σας πω την αλήθεια δεν έχω και καμιά όρεξη να γίνω expert σε αυτό το αντικείμενο, μου φτάνουν 14-15 ώρες που περνάω μπροστά σε ένα laptop προγραμματίζοντας... Θα μου πείτε "Γιατί το παίρνεις τότε?" Γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να το πάρω με 90€, και γιατί βαρέθηκα λίγο το 5800ΧΜ...

Οταν λεμε custom rom εννοουμε μετατροπη του λειτουργικου με διαφορες βελτιωσεις και ενταξη καποιων εφαρμογων που δεν υπαρχουν στην official.

Επισης συνηθιζεται να χρησιμοποιουνται beta εκδοσεις του λογισμικου οπως οι custom που βασιζονται στην beta εκδοση των windows 6.5.3

Και ακομα να «παντρευουν» την παραπνω beta εκδοση με την αμερικανικη ρομ.

Εφοσον δεν σ ενδιαφερουν αυτα, φροντισε να εχεις την τελευταια Ελληνικη ρομ την οποια νομιμα μπορεις να κανεις update απο το site της HTC για να εχεις τις νεες βελτιωσεις.

Για να περασεις σπασμενες εφαρμογες δεν ειναι απαραιτητο να εχεις custom rom. Αυτα γινονται σε αλλα λειτουργικα οχι εδω.

Σιγουρα απαιτουνται και εξτρα εφαρμογες οπως καποιο προγραμμα πλοηγησης κλπ, αλλα αυτο θα το κρινεις εσυ συμφωνα με τις αναγκες σου.

Για το θεμα της γλωσσας δεν γνωριζω γιατι ποτε δεν ειχα συσκευη με Ελληνικο μενου.

που ακριβώς στο πρόγραμμα

CHTEditor έχει την ένδειξη για

να αλλάξεις το όνομα του παρόχου?

οκ το βρήκα και το άλλαξα

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

• Administrators
Με το 2.08.50.08_2 υπάρχει κανένα πρόβλημα σε απόδοση σήματος εντός Ελλάδος; Μήπως δηλαδή επειδή το radio ΔΕΝ είναι φτιαγμένο για Ευρώπη, υπάρχουν προβλήματα με ποιότητα σήματος και συνομιλίας;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δουλεύει κανονικά εδώ.

Επίσης: Ποιό HardSPL χρησιμοποιούμε; Μπορούνα να χρησιμοποιήσουμε το HSPL2;

Χρησιμοποίησε το HSPL2 και βάλε το αντίστοιχο της rom που θα περάσεις στη συσκευή σου. Αν βάλεις αυτή του kwbr που είναι βασισμένη στη 2.10 rom, βάλε το 2.08.HSPL.

Modpic.gif

Ζητήθηκε σε κάποιο ποστ το παιχνίδι αυτό.

Επειδή σε κάποιες ρομ δεν υπάρχει έφτιαξα ένα cab απο το 21869 build που το έχει.

Δοκιμασμένο σε htc hd2.

Νομίζω ότι βρήκα την λύση για το συγχρονισμό των επαφών με MSOutlook 2007 (se Win7)

Στον υπολογιστή, (Windows Mobile Device): στις επιλογές ποιά αρχεία θέλουμε να συγχρονίσουν, τα ξετσέκαρα όλα.

Αποσύνδεσα το κινητό, το σύνδεσα και ξανά το αποσύνδεσα.

Τώρα ξανά σύνδεση και επέλεξα (από τον υπολογιστή πάντα, στις επιλογές συχρονισμού) μόνο τις επαφές. Ξεκίνησε να συγχρονίζει και τον τέλειωσε με επιτυχία. Είχα μεν μετά όλες τις επαφές διπλές στο Outlook (μάλλον επειδή τις είχα κατεβάσει στο τηλ από το Windows MyPhone), αλλά φαίνεται πλέον να λειτουργεί άψογα.

Τώρα θα δοκιμάσω να τσεκάρω ένα ένα και τα άλλα πεδία να δούμε τι θα γίνει...

Το ίδιο πρόβλημα είχα παλιότερα με το 7500 (ATHENA) αλλά μόνο την πρώτη φορά ή μετά από ανβάθμιση. Εάν του πείτε νά συγχρονίσει χωρίς τίποτα τσεκαρισμένο και μετά μόλις τελειώσει ο 1ος συγχρονισμός, τσεκάρεται ΕΠΑΦΕΣ, ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΕΡΓΑΣΙΕΣ κλπ. θα συγχρονίσει κανονικά και θα συνεχίσει να συγχρονίζει όποτε το συνδέεται με το pc μέχρι να χρειαστεί να ορίσετε ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

[sIGPIC][/sIGPIC]