Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

RADIO 2.07

To εβαλα και βλέπω πως έχει χαμηλή ένταση το ακουστικό και το κουδούνι.

Γύρισα στο 2.05.50.11 που μου φαίνεται καλύτερο σε αυτο τον τομέα.

Το HD2 έχει κρυφό μενού (όπως το OMNIA) για ανέβασμα έντασης ring, ακουστικού κτλ. ?

Το backup, μέσω του myphone της microsoft δεν σας καλύπτει? Εάν ενδιαφερόμαστε μόνο για τις επαφές και το ημερολόγιο, μπορούμε να αρκεστούμε σε αυτό? Είναι αξιόπιστο? Για ποιο λόγο δεν το συνιστάτε?

Το backup, μέσω του myphone της microsoft δεν σας καλύπτει? Εάν ενδιαφερόμαστε μόνο για τις επαφές και το ημερολόγιο, μπορούμε να αρκεστούμε σε αυτό? Είναι αξιόπιστο? Για ποιο λόγο δεν το συνιστάτε?

δεν μιλαμε για backup μονο επαφων...που εγω για αυτο χρησιμοποιω pim backup αλλα για full backup...

Samsung Galaxy S8 plus.....

Καλησπερα στην παρεα. Να κανω και γω μια γρηγορη ερωτηση γιατι αν καθησω να διαβασω 350 σελιδες δεν θα τελειωσω ουτε του χρονου. Νεος στα wm, καθως ειμαι και κατοχος iPhone 3gs, πηρα χθες το hd2. Ειναι ελληνικο το μενου του ομως. Πως στο καλο το γυρναω σε αγγλικο? Εχω ψαξει το κινητο κανα 2ωρο και ακρη δεν εβγαλα.

RADIO 2.07

Το HD2 έχει κρυφό μενού (όπως το OMNIA) για ανέβασμα έντασης ring, ακουστικού κτλ. ?

Γιατί έχει σχέση το ράδιο με τους ήχους του συστήματος;;;; :confused::wacko:

Φιλικά Γιώργος

Πραγματικά γίνετε χαμός με τις απορίες όλων μας σε μια τέτοια συσκευή και λογικό είναι...

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω γιατί όταν ηχογραφείς τις φωνητικές εντολές από Bleutooth ακουστικό για φωνητική κλήση όταν λες το όνομα αυτού που θες να καλέσεις το αναπαράγει από το τηλέφωνο και όχι από το ασύρματο ακουστικό; Έχω κάνει και την ρύθμιση που αναφέρεται στη πρώτη σελίδα. Είναι λογικό αυτο; Θα ήθελα η επιβεβαίωση του κληθέντος ονόματος να ακούγετε από το ακουστικό. Γίνετε;

Το καλυτερο βackup με διαφορα απο ολα τα αλλα και χωρις προβληματα και χωρις κολληματα και πονοκεφαλου ειναι αυτο που γινεται μεσω Activesync.

Εγω πχ συνδεω ολες μου τις επαφες με το facebook profile ττους. Οποιοδηποτε αλλο μπακαπ πλην του activesync δεν το επαναφερει.

Κατεβαζω την καινουρια επισημη αγγλικη ρομ. Θα τη δοκιμασω και θα επιστρεψω με εντυπωσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καλυτερο βackup με διαφορα απο ολα τα αλλα και χωρις προβληματα και χωρις κολληματα και πονοκεφαλου ειναι αυτο που γινεται μεσω Activesync.

Εγω πχ συνδεω ολες μου τις επαφες με το facebook profile ττους. Οποιοδηποτε αλλο μπακαπ πλην του activesync δεν το επαναφερει.

Κατεβαζω την καινουρια επισημη αγγλικη ρομ. Θα τη δοκιμασω και θα επιστρεψω με εντυπωσεις.

Βαγγελη να δοκιμασουμε την νεα επισημη η τη νεα του λαυρεντη τι λεσ????

Βαγγελη να δοκιμασουμε την νεα επισημη η τη νεα του λαυρεντη τι λεσ????

Δοκιμασε εσυ του Λαυρεντη να δοκιμασω εγω την επισημη:lol:

Πλακα πλακα θα γλιτωσουμε και χρονο.

Απλα εγω εχω απογοητευτει που σταματησε ο Kwbr τις Topix. Η τελευται του ειναι ασυληπτη, παραμενει η καλυτερη σε σταθεροτητα και ταχητυτα. Και η λεπτομερεια ειναι οτι την εχει τοσο οργανωμενη που δε πειραζεις τπτ απο το σταρτ μενου. Ειναι ολα οπως πρεπει. Κριμα...

Επισης θα δοκιμασω ρομ μαγειρεμενη αφου βασιστουνε στην καινουρια και μετα απο 2 - 3 εκδοσεις που θα βγαλουν. Να εχουν κατασταλαξει και οι μαγεροι!!

Προς Echidna:

Radio 2.06.51.07

Edited by vanzelvoul
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκιμασε εσυ του Λαυρεντη να δοκιμασω εγω την επισημη:lol:

Πλακα πλακα θα γλιτωσουμε και χρονο.

Απλα εγω εχω απογοητευτει που σταματησε ο Kwbr τις Topix. Η τελευται του ειναι ασυληπτη, παραμενει η καλυτερη σε σταθεροτητα και ταχητυτα. Και η λεπτομερεια ειναι οτι την εχει τοσο οργανωμενη που δε πειραζεις τπτ απο το σταρτ μενου. Ειναι ολα οπως πρεπει. Κριμα...

Επισης θα δοκιμασω ρομ μαγειρεμενη αφου βασιστουνε στην καινουρια και μετα απο 2 - 3 εκδοσεις που θα βγαλουν. Να εχουν κατασταλαξει και οι μαγεροι!!

Προς Echidna:

Radio 2.06.51.07

εχεθσ δικιο μεγαλη απωλεια πραγματικα η topix 1.1.7 ειναι απλα must......

εχεθσ δικιο μεγαλη απωλεια πραγματικα η topix 1.1.7 ειναι απλα must......

Έβγαλε και την 1.2!!! :);)

Φιλικά Γιώργος

Μικρές, σύντομες απορίες μου.

1.Το hard reset στις windows phones συσκευές, διαφέρει σε κάτι από την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις άλλων συσκευών, ή από το master reset του sonyericsson P1i, ή από την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του iphone?

2. Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει η συσκευή μας, εκτός από προβλήματα που σχετίζονται με το hardware, λύνονται με το hard reset? Αν έχουμε "κολλήσει" κάποιο μικρόβιο, το hard reset διορθώνει κάθε τέτοιας λογής πρόβλημα?

3. Ποιός ο λόγος να πηγαίνουμε την συσκευή μας για αναβάθμιση, εφόσον το hard reset την επαναφέρει στην αρχική της κατάσταση και αφού τις αναβαθμίσεις μπορούμε να τις κάνουμε από τον υπολογιστή μας?

Μικρές, σύντομες απορίες μου.

1.Το hard reset στις windows phones συσκευές, διαφέρει σε κάτι από την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις άλλων συσκευών, ή από το master reset του sonyericsson P1i, ή από την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του iphone?

2. Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει η συσκευή μας, εκτός από προβλήματα που σχετίζονται με το hardware, λύνονται με το hard reset? Αν έχουμε "κολλήσει" κάποιο μικρόβιο, το hard reset διορθώνει κάθε τέτοιας λογής πρόβλημα?

3. Ποιός ο λόγος να πηγαίνουμε την συσκευή μας για αναβάθμιση, εφόσον το hard reset την επαναφέρει στην αρχική της κατάσταση και αφού τις αναβαθμίσεις μπορούμε να τις κάνουμε από τον υπολογιστή μας?

1.οχι ειναι το ιδιο....

3.κανενας......

Έβγαλε και την 1.2!!! :);)

H 1.1.7 ηταν λιγο καλυτερη!

Κριμα πραγματικα.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια

εχω δυο μικρα θεματακια

-με ενεργοποιημενο το wifi, οταν παω να ανοιξω το msn, ανοιγει για μισο sec και κλεινει μονο του πριν καν προλαβω να πατησω Sign In

εχετε καμια ιδεα για το τι φταιει?

μηπως να το εγκαταστησω πανς στο ηδη υπάρχων?

αν ναι καποιο λινκ θα ηταν πολυ χρησιμο

-θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος και να ενημερωσει ιδιαιτέρως στο να "αγορασω" το G-alarm γιατι δυσκολευομαι πολυ ειναι η αληθεια...

ευχαριστωωωωωωωωω :)

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

• Administrators
Καλησπερα στην παρεα. Να κανω και γω μια γρηγορη ερωτηση γιατι αν καθησω να διαβασω 350 σελιδες δεν θα τελειωσω ουτε του χρονου. Νεος στα wm, καθως ειμαι και κατοχος iPhone 3gs, πηρα χθες το hd2. Ειναι ελληνικο το μενου του ομως. Πως στο καλο το γυρναω σε αγγλικο? Εχω ψαξει το κινητο κανα 2ωρο και ακρη δεν εβγαλα.

Δεν κοίταξες όμως στο πρώτο post.

Modpic.gif

RADIO 2.07

Ισως υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά εγώ έκανα το εξής και είδα μεγάλη διαφορά:

Με ένα registry editor, πήγαινε στην επιλογή:

HKCU\control panel\sound categories\in call\

και στην παράμετρο "initial volume" άλλαξε την τιμή στο 4.;)

Βάλε και το link εάν το έχεις διαθέσιμο.

Εδώ είναι και το link!!! :)

http://www.xs4all.nl/~titanxs/theboiler/

Φιλικά Γιώργος

η συσκευη μου φοραει την επισημη

1.48.702.2 (71294) WWE (date: 11/25/09)

απ οταν το πηρα

παω να κατεβασω την WWE:1.66.405.2 απο την επισημη σελιδα, αλλα μου πεταει το κλασικο

Sorry, this software download is not suitable for your device.

γιατι? δεν μπορω να καταλαβω....

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

η συσκευη μου φοραει την επισημη

1.48.702.2 (71294) WWE (date: 11/25/09)

απ οταν το πηρα

παω να κατεβασω την WWE:1.66.405.2 απο την επισημη σελιδα, αλλα μου πεταει το κλασικο

Sorry, this software download is not suitable for your device.

γιατι? δεν μπορω να καταλαβω....

Θα πρεπει να περιμενει την εκδοση WWE eastern europe δυστυχως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια παντωσ εγω προτη φορα συνανταω την htc με τοσες αναβαθμισεις...μπραβο τους....