ktsak Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Thanks! Αν και δεν είχα ποτέ iphone, τo Cydia νομίζω πως έχει πειρατικές εφαρμογές. Αυτό έχει νόμιμες και freeware. Λαθος κανεις, εχει και freeware και shareware (ΝΟΜΙΜΕΣ), αλλα και σπασμενες :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmetz Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Μαζί με τις παραπάνω απορίες μου, έχετε να προτείνετε και κάποια καλή εφαρμογή για RSS που να συγχρονίζει με Google Reader; Έχω βάλει το GoNews Touch αλλά θέλει μια ώρα (μετρημένη) για να κάνει update 30 feeds... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Ένας από τους κυριότερους λόγους… γκρίνιας των κατόχων Windows Mobile τηλεφώνων, είναι το MarketPlace. Εκτός του ότι διαχωρίζει τις διαθέσιμες εφαρμογές βάσει χώρας με συνέπεια αγορές όπως η ελληνική να έχουν μετά βίας 20 apps, υπολείπεται αρκετά και σε χρηστικότητα από ανταγωνιστικές υλοποιήσεις. Μια χείρα βοηθείας φαίνεται πως φέρνει το OpnMarket, ένα εξαιρετικό utility που αποτελεί ουσιαστικά frontend του δημοφιλούς freewarepocketpc.net, προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής και εγκατάστασης εκατοντάδων δωρεάν εφαρμογών! Download here: http://www.freewarepocketpc.net/opnmarket/ ή χρησιμοποιήστε το Tag Reader για απευθείας κατέβασμα στο κινητό σας. Ελπίζω να σας αρέσει όπως άρεσε σε μένα. Edited January 19, 2010 by rastabla Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Διαβασα αρκετες σελιδες, και πηρα μια ιδεα απο το κινητο... Εχω μερικες ερωτησεις-διευκρινησεις!! Η μπαταρια ποσο κραταει?? Σε κατασταση, σχεδον, αναμονης... Δλδ, απλα μερικα μηνυματα, 1-2 τηλεφωνα, μικρη χρηση εφαρμογων και απλη πλοηγηση στο μενου... Το Χ1 μου κραταει περιπου 3 μερες με τοσο απλη χρηση... Επισης, ειναι επισημο απο την HTC οτι το τηλεφωνο θα αναβαθμιζεται στα WM7? Και τελος, υπαρχει καποιο μειονεκτημα ή ελαττωμα που θα πρεπει να γνωριχω πριν το αγορασω?? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!:happy: Υπολόγισε την μπαταρία σου να σου κρατάει περίπου στις δύο μέρες. Επίσημη ανακοίνωση υποστήριξης των WM7 δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει κατά τη γνώμη μου μιας και όταν θα τα δούμε στην αγορά θα έχει κάνει την εμφάνιση του και ο αντικαταστάτης του. Σε γενικές γραμμές προβλήματα δεν έχει η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_knight Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι, από θέμα σκόνης μέσα οθόνη έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα? Έχει κάνεις τίποτα υπόψη? Και γενικός μπορεί να περάσει εύκολα σκόνη μέσα στην οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Υπολόγισε την μπαταρία σου να σου κρατάει περίπου στις δύο μέρες. Επίσημη ανακοίνωση υποστήριξης των WM7 δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει κατά τη γνώμη μου μιας και όταν θα τα δούμε στην αγορά θα έχει κάνει την εμφάνιση του και ο αντικαταστάτης του. Σε γενικές γραμμές προβλήματα δεν έχει η συσκευή. Πάντως φήμες λένε ότι τα wm7 χτίζονται πάνω στο hd2, όπως τα 6.5 χτιζόντουσαν στο Diamond 2 Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι, από θέμα σκόνης μέσα οθόνη έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα? Έχει κάνεις τίποτα υπόψη? Και γενικός μπορεί να περάσει εύκολα σκόνη μέσα στην οθόνη? Η ποιότητα κατασκευής της συσκευής βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Δεν έχουμε μέχρι τώρα τέτοιες ενδείξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 οποτε προφανως τα αποσυρουμε και εμεις απο το κινητο. ετσι? για να μην <<βαραινουν>> αδικα τη συσκευη. Το τελευταίο Hot Fix "HTC HD2_LEO08007" εγώ πάντως το έψαξα (στο κινητό) στις εφαρμογές για απεγκατάσταση και δεν υπάρχει... ενώ όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Ουτε και σε μενα παρουσιαστηκε τετοιο φαινομενο αν και εργαζομαι σε περιβαλλον με σκονη και δεν εχω screen protector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Χαίρεται σε όλους... Μία ερώτηση και από μένα. Έχω την εντύπωση ότι πηγαίνοντας στα email (εκεί που σου τα δείχνει σαν σελίδες την μία πάνω στην άλλη) και κάνοντας click πάνω σε ένα το άνοιγε. Τώρα δεν μου το κάνει. Πρέπει να πάω στα περισσότερα και να το ανοίξω από εκεί. Ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Κατοχοι του HD2 ειμαι σε σκεψη και απευθυνομαι σε εσας που εχετε ηδη μια πρωτη επαφη με το HD2.Εχω το HD και σκεφτομαι αν αξιζει τον κοπο να παραω αφενος ενα HD2 αν εχει καποιες αισθητες διαφορες απο τον προκατοχο του που να φαινονται οχι στα χαρτια αλλα στην πραξη η να παρω ενα apple(βεβαια ειναι απαγορευτικο να ρωταω για appla εδω)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Κατοχοι του HD2 ειμαι σε σκεψη και απευθυνομαι σε εσας που εχετε ηδη μια πρωτη επαφη με το HD2.Εχω το HD και σκεφτομαι αν αξιζει τον κοπο να παραω αφενος ενα HD2 αν εχει καποιες αισθητες διαφορες απο τον προκατοχο του που να φαινονται οχι στα χαρτια αλλα στην πραξη η να παρω ενα apple(βεβαια ειναι απαγορευτικο να ρωταω για appla εδω)!! εγω που ειχα apple και για λιγο ομνια 2 τα εδωσε και πηρα το λεοντα. ειναι αλλη κλαση για μενα πολυ καλο ακομα και με την ρομ μαμα. το εχω 1.5 μηνα και ειναι οτι καλητερο ειχα εως τωρα σε ολους τους τομεις. το παλιο HD δεν το ειχα αλλα το ειχα σκαλισει λιγο στο πλαισιο και μπορω να πω οτι το hd2 ειναι παρα πολυ καλητερο. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiTeRaL Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Ένας από τους κυριότερους λόγους… γκρίνιας των κατόχων Windows Mobile τηλεφώνων, είναι το MarketPlace. Εκτός του ότι διαχωρίζει τις διαθέσιμες εφαρμογές βάσει χώρας με συνέπεια αγορές όπως η ελληνική να έχουν μετά βίας 20 apps, υπολείπεται αρκετά και σε χρηστικότητα από ανταγωνιστικές υλοποιήσεις. Μια χείρα βοηθείας φαίνεται πως φέρνει το OpnMarket, ένα εξαιρετικό utility που αποτελεί ουσιαστικά frontend του δημοφιλούς freewarepocketpc.net, προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής και εγκατάστασης εκατοντάδων δωρεάν εφαρμογών! Download here: http://www.freewarepocketpc.net/opnmarket/ ή χρησιμοποιήστε το Tag Reader για απευθείας κατέβασμα στο κινητό σας. Ελπίζω να σας αρέσει όπως άρεσε σε μένα. To OpnMarket φαίνεται να είναι πολύ καλό πάντως. Δεν ξέρω αν έχει πειρατικές εφαρμογές (δεν κατάφερω να πετύχω καμιά) αλλά όσο αφορα freeware apps, υπάρχουν πάρα πολλές. Νομίζω βρήκα τι θα κάνω 10 ώρες απόψε στη δουλειά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι, από θέμα σκόνης μέσα οθόνη έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα? Έχει κάνεις τίποτα υπόψη? Και γενικός μπορεί να περάσει εύκολα σκόνη μέσα στην οθόνη? Φιλε μου η ποιοτητα οπως σου ειπαν και τα παιδια ειναι οτι καλυτερο και ειδικα αν εχεις καμια εμπειρια απο τιποτα Νοκια 5800 οπως ειχα και εγω που γεμιζαν σκονη και ειχαν και τρυπα και φαινοταν το εσωτερικο φως της οθονη τους να τη ξεχασεις γιατι απλα ειναι η μερα με τη νυχτα!! Γενικα τα htc ειναι ποιοτηκα τηλεφωνα με αποκορυφα το Λεοντα!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Μήπως ξέρει κανένας αν μπορώ να ανοίγω αρχεία AutoCad στο κινητό; Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Δεν αντεξα κ φλασσαρα πρωτα για δοκιμη μια Ελληνικη Ρομ του STERNAS ARTEMΙS V2.5....:) Προς το παρον ολα οκ αν κ το στηνω ακομη, φαινεται ομως σταθερη κ αρκετα γρηγορη! ΕΙΔΩΜΕΝ.........:X Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Μήπως ξέρει κανένας αν μπορώ να ανοίγω αρχεία AutoCad στο κινητό; Το είχα ψάξει παλιότερα εδώ: http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-shortcad-2009-07-12-1.html αλλά δεν βρήκα κάτι να λειτουργεί, ρίξε μια ματιά μήπως έφτιαξαν κάτι καλύτερο. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Χαίρεται σε όλους... Μία ερώτηση και από μένα. Έχω την εντύπωση ότι πηγαίνοντας στα email (εκεί που σου τα δείχνει σαν σελίδες την μία πάνω στην άλλη) και κάνοντας click πάνω σε ένα το άνοιγε. Τώρα δεν μου το κάνει. Πρέπει να πάω στα περισσότερα και να το ανοίξω από εκεί. Ξέρει κανείς κάτι? Κλείνεις χειροκίνητα τη συσκευή με το κάτω δεξιό κουμπί-->Lock Device--> την ανοίγεις και όλα ΟΚ χωρίς εξήγηση. Τάκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiTeRaL Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 εμενα παντως ειχαν αποτελεσμα, δεν βεβαια ξερω ποιο απο τα 2 συγκεκριμενα, αρχικα, οταν ανοιγα ενα σμσ κι εμφανιζοταν ολα τα προηγουμενα απο την ιδια επαφης απο πανω του, οι ημερομηνιες καθε σμσ εμφανιζοταν πανω στο κειμενο του αντιστοιχου σμσ οποτε προσωπικα δεν εχω λογω να τα βγαλω, καθως το μονο προβλημα που αντιμετωπισα λυθηκε! Κι εγώ είχα το πρόβημα με τα sms που έμεναν στο outbox, αλλά μετά το τελευταίο hotfix, έχει λυθεί. Το έβαλα μόλις βγήκε και παρόλο που δεν έχω κάνει restart τη συσκευή εδώ και 4 μέρες, κανένα απο τα sms μου δεν έμεινε κολλημμένο. Έχω στείλει πάνω απο 100 sms αυτές τις μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Μαζί με τις παραπάνω απορίες μου, έχετε να προτείνετε και κάποια καλή εφαρμογή για RSS που να συγχρονίζει με Google Reader; Έχω βάλει το GoNews Touch αλλά θέλει μια ώρα (μετρημένη) για να κάνει update 30 feeds... Γιατί όχι κατ'ευθείαν από OPERA http://www.google.com/reader/i/ ακριβώς όπως στο IPHONE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Κλείνεις χειροκίνητα τη συσκευή με το κάτω δεξιό κουμπί-->Lock Device--> την ανοίγεις και όλα ΟΚ χωρίς εξήγηση. Τάκης Ok έπαιξε :thanks: αλλά γιατί??? Δεν μου αρέσουν τέτοιες πρωτοβουλίες από το κινητό :down: Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Γιατί όχι κατ'ευθείαν από OPERA http://www.google.com/reader/i/ ακριβώς όπως στο IPHONE φιλε αμα πας στις ρυθμισεις του gonews και απεςνεργοποιησεις το κατρεβασμα των εικονων μεσα σε 3 λεδπτα εισαι τελιωμενος.. εγω αφησα ολοκληρα τα αρθρα αλλα απενεργοποιησα τις εικονες στην εκδοση 1.3 .. δουλευει αψογα τωρα :) Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=e4510356-4b0b-4e9c-ab38-7c19f55df5d3 ?Λέει ότι είναι το καινούργιο windows live.Aν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας μας πει και μας εντυπώσεις. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrdrifter Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) παιδια χαιρετε! Καινουριος εδω και μαλλον μελλοντικος κατοχος του πολυσυζητημενου κινητου αυτου του τοπικ. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει. Αν παρω το κινητο απο expansys το ελληνικο(η και καποιο αλλο αν γινετε) θα εχει εγγυηση ACE hellas?Θα καλυπτετε πληρως δηλαδη?Ρωτω γιατι τα expansys το δινουν στα αγγλικα και θελω να του περασω την ελληνικη γλωσσα. Αν οχι μπορειτε να μου προτεινετε ενα καταστημα με χαμηλη τιμη (την χαμηλοτερη ισως) που να καλυπτετε πληρως απο την ACE hellas? Εχω μπει παντου,clove,expansys,skroutz(οπου η χαμηλοτερη ειναι 590€) αλλα για τα πρωτα επιφυλασσομαι για την εγγυηση.Περιμενω πως και πως απο την cosmote να το φερει για να δω τι επιδοτηση δινει. Ξεχασα να προσθεσω πως επικοινωνησα μεσω email με ACE και εκανα τα παραπανω ερωτηματα..αλλα...παπαλαα!!!Ακομα περιμενω(νομιζω εδω και 2 βοδμαδες περιπου)! Ευχαριστω εκ των προτερων. Με εκτιμηση, Κων/νος ΥΓ1: αν για οποιονδηποτε λογω δεν εκανα καλα που το ποσταρα εδω παρακαλω τους mods να το μεταφερουν! ΥΓ2: HD2 RULESS!!:D....:) Edited January 19, 2010 by mrdrifter Προθηκη πληροφοριας Παράθεση "Ποτε μην πιστευεις αυτο που πιστευεις, γιατι μπορει να πιστεψεις αυτο που δεν πιστευεις"... (Κωνσταντινος):p Emulator games στο HD2-> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3106354#post3106354 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Οσον αφορα το Hardware θα καλειπτετε πληρως εφοσον η συσκευη προοριζετε για Ευρωπη,τωρα αν θες να αλλαξεις ΡΟΜ και να βαλεις ελληνικη γλωσσα πρεπει να κανεις hspl αλλα θα χασεις την εγγυηση(επανερχετε). Βεβαια μπορεις να το αφησεις στα αγγλικα και να βαλεις ελληνικα πληκτρολογεια και εισαι οκ. Δες στο 1ο ποστ υπαρχουν ολα εκει!:) Αυτο που βρηκες απο Ελλαδα στα 590 ΔΕΝ ειναι της ACE Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts