sb68s Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 με την v2 Σπυρο ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα και στην μαγνητοφωνηση κλησεων!δεν ειναι σαν του hd αλλα εον ακους καθαρα και τις 2 φωνες και αυτη του συνομιλητη ειναι πλεον πολυ κοντα σε ενταση οπως η δικη μας. αυτο απο μονο του εμενα μου δειχνει οτι δειχνει οτι δεν ειναι μονο θεμα hardware Δημήτρη έχεις δίκιο, σήμερα δοκίμασα το Vito και δουλεύει ικανοποιητικά, όχι στo επίπεδo του hd αλλά ακούς πολύ καθαρά το συνομιλητή πλέον. Τα περί hardware προβλήματος είναι μάλλον "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε των εταιρειών" γιατί κανένας δεν κάθισε να το ψάξει (Resco support). Είναι η μοναδική rom (Λαβρέντη) που το Vito δουλεύει τόσο καλά:) Δημητρη σε ευχαριστουμε για τα ανωτερω. Μπορεις να μου πεις, για αγγλικη official rom να κατεβασω μια απο αυτες που υπαρχουν στο Htcpedia, οπως μας κατευθυνει η πρωτη σελιδα εδω? Γιατί δε δίνει το serial number της συσκευής σου στο site της htc για να κατεβάσεις ακριβώς της rom με την οποία κυκλοφόρησε το κινητό σου? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Θα με ενδιεφεραν και μενα μιας και δεν εχω και τοοοση ορεξη να φλασαρω και να ξαναφλασαρω καθε λιγο και λιγακι τα εξης Αν δε θέλεις να φλασάρεις σε μόνιμη βάση, μείνε όπως είσαι με την official rom. Δουλεύει ικανοποιητικότατα και είναι πολύ αξιόλογη για τον μέσο χρήστη. καλο αλλα μολις τελος ...τωρα θελει πληρωμη....και τωρα? Σου ζητάει πληρωμή γιατί έχει βγει beta3. Βάλτη και δεν θα έχεις πρόβλημα. Είναι η τελευταία beta έκδοση του resco explorer και πολύ κοντά στην final. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 καλημερα παιδια! οταν το κιν ειναι σε stand by (κλειστο) κι ερθει ενα μνμ, παιζει κανονικα το ρινγτονε, δονειται του κερατα :p , αναβοσβηνει και το πρασινο λεντακι διπλα απο το ακουστικο αλλα η οθονη δεν αναβει... αυτο ειναι αναμενομενο? Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 δηλαδη athanaso77 για ενα προχωρημενο χρηστη γιατι δεν κανει μια official rom μιλα ελευθερα η αν θες μεσω πμ ειμαι προχωρημενος χρηστης υ/π εδω και 16 χρονια( windows linux mac) αλλα ομολογω οτι με windows mobile μολις πριν 2 εβδομαδες ασχοληθηκα κ ειμαι λιγο μπερδεμενος επανω στο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argal Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 (edited) Γιατί δε δίνει το serial number της συσκευής σου στο site της htc για να κατεβάσεις ακριβώς της rom με την οποία κυκλοφόρησε το κινητό σου? Δεν ηξερα οτι γινεται και ετσι. Σε ευχαριστω πολυ. θα το ψαξω. Γιατί δε δίνει το serial number της συσκευής σου στο site της htc για να κατεβάσεις ακριβώς της rom με την οποία κυκλοφόρησε το κινητό σου? Σπυρο το εψαξα, αλλα δεν βρηκα τιποτα online. Εννοεις μηπως να τους ρωτησω με email? Edited January 16, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της «Τροποποίησης» ή της «Πολλαπλής Παράθεσης». Παράθεση Αρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Καλημέρα, Τελικά το πρόβλημα που δεν έσβηνε η οθόνη πλησιάζοντας την στο μάγουλο ήταν η θήκη http://www.netimes.com/shop/resin-soft-jelly-case-for-htc-hd2-t8585-htc-leo-p-2455.html?cPath=80_731 Μόλις την εγκατέλειψα το τηλέφωνο άρχισε να σβήνει οταν το πλησιάζεις στο μάγουλο και να ανάβει οταν το απομακρύνεις, όπως είναι το φυσιολογικό δηλαδή. Μέχρι να την βγάλω είχα εγκαταστήσει το πρόγραμμα pocket shield για να σβήνει η οθόνη, με πάρα πολλά προβλήματα όμως (πάγωνε ενω ήταν κλειδωμένο). δεν ξερω τι λες εσυ ,αλλα αυτη η θηκη που λες ειναι στο τηλεφωνο μου απο τις αρχες και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! και αυτο γιατι η θηκη δεν εχει καμια σχεση και επαφη με τον proximity sensor!!!! εμενα με αυτη τη θηκη εδω και 3 βδομαδες δουλευει μια χαρα. μα δεν νομιζω ...πρεπει να εχουμε και εμεις προβλημα ,απλα δεν το ξερουμε :lol::lol: καλημερα παιδια! οταν το κιν ειναι σε stand by (κλειστο) κι ερθει ενα μνμ, παιζει κανονικα το ρινγτονε, δονειται του κερατα :p , αναβοσβηνει και το πρασινο λεντακι διπλα απο το ακουστικο αλλα η οθονη δεν αναβει... αυτο ειναι αναμενομενο? καλημερα Γιωργο.βαλε το BsB tweaks/ (πηγαινε στο σημειο που λεει )SMS Wake up/και βαλε την επιλογη στο enabled ειναι disabled απο default ;) και κανε επανεκινηση Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelopidasp Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Καλημέρα, Τελικά το πρόβλημα που δεν έσβηνε η οθόνη πλησιάζοντας την στο μάγουλο ήταν η θήκη http://www.netimes.com/shop/resin-soft-jelly-case-for-htc-hd2-t8585-htc-leo-p-2455.html?cPath=80_731 Μόλις την εγκατέλειψα το τηλέφωνο άρχισε να σβήνει οταν το πλησιάζεις στο μάγουλο και να ανάβει οταν το απομακρύνεις, όπως είναι το φυσιολογικό δηλαδή. Μέχρι να την βγάλω είχα εγκαταστήσει το πρόγραμμα pocket shield για να σβήνει η οθόνη, με πάρα πολλά προβλήματα όμως (πάγωνε ενω ήταν κλειδωμένο). Εγω και χωρις θηκη εχω προβληματα και με το pocket shield για να σβήνει η οθόνηεχω και εγωπολλά προβλήματα μπορει να μου κολλησει τελειος!εαν εβρισκα μια αλλη εφαρμογη του ιδιου τυπου θα ηταν το καλυτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Σπυρο το εψαξα, αλλα δεν βρηκα τιποτα online. Εννοεις μηπως να τους ρωτησω με email? Στο πρώτο post κοίταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Δεν ηξερα οτι γινεται και ετσι. Σε ευχαριστω πολυ. θα το ψαξω. Σπυρο το εψαξα, αλλα δεν βρηκα τιποτα online. Εννοεις μηπως να τους ρωτησω με email? Θα πας εδώ και θα βάλεις το serial number της συσκευής σου, θα σου υποδείξει το site ποια rom πρέπει να κατεβάσεις! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 παιδια ειτε με topix ειτε με του λαυρεντη ενω ειναι στη μπριζα το κινητο δεν δειχνει να φορτιζει αλλα εναλλασεται η πρασινη με την κοκκινη ενδειξη...και δειχνει οτι χρησιμοποει μπαταρια...ξερετε γιατι????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christav Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση το Ρesco Photo Manager v7.03, αλλά δεν τα καταφέρνω. Μου βγάζει συνέχεια το εξής: Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του "Ρesco Photo Manager¨, για να δοκιμάσετε ξανά την εγκατάσταση σε διαφορετικό σημείο, επιλέξτε μια θέση: συσκευή ή storage card . Ο απαιτούμενος χώρος για την εγκατάσταση του προγράμματος είναι 3258 KB ενώ ο διαθέσιμος χώρος στη storage card είναι 2620352 KB (Γράφω για τις χωρητικότητες διότι κάπου είχα διαβάσει ότι για την εγκατάσταση του εν λόγω προγράμματος θέλει extra άπλετη μνήμη που νομίζω οτι υπάρχει. Anyway, ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;;; Παράθεση クリストス.....Χρήστος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 παιδια ειτε με topix ειτε με του λαυρεντη ενω ειναι στη μπριζα το κινητο δεν δειχνει να φορτιζει αλλα εναλλασεται η πρασινη με την κοκκινη ενδειξη...και δειχνει οτι χρησιμοποει μπαταρια...ξερετε γιατι????? μηπως εχεις απενεργοποιησει να φορτιζει μεσω usb? start/settings/system/power/battery και ειναι τσεκαρισμενο το κουτακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 μηπως εχεις απενεργοποιησει να φορτιζει μεσω usb? start/settings/system/power/battery και ειναι τσεκαρισμενο το κουτακι? οχι....μου το κανει ομωσ και με το φορτιστη...αρχικα δειχνει οτι φορτιζει και μετα αρχιζει την εναλλαγη...οχι παντα βεβαια.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 καλημερα Γιωργο.βαλε το BsB tweaks/ (πηγαινε στο σημειο που λεει )SMS Wake up/και βαλε την επιλογη στο enabled ειναι disabled απο default ;) και κανε επανεκινηση thanks δημητρη εχω και μια αλλη απορια.. ετσι εγκυκλοπαιδικα! εχουν βγει στην αγορα 32αρες microsd?? Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 (edited) τωρα θα μου πειισ?????χαχαααχχαχα...... τωρα Μαλιστα :lol: αλλαξε καλωδιο η θυρα usb αν δεν εχεις τσεκαρισμενη την επιλογη "να μην φορτισζει απο την usb":) μηπως εχεις απενεργοποιησει να φορτιζει μεσω usb? start/settings/system/power/battery και ειναι τσεκαρισμενο το κουτακι? και μενα εκει πηγε το μυαλο μου στην αρχη..:) thanks δημητρη εχω και μια αλλη απορια.. ετσι εγκυκλοπαιδικα! εχουν βγει στην αγορα 32αρες microsd?? micro sd οχι ακομη,αλλα αν κρινω απο την ταχυτητα εξελιξης των 16GB(αργη....) μαλλον θα αργησουμε να εχουμε τετοιες (αξιοπιστες) λυσεις χωρητικοτητας... οχι....μου το κανει ομωσ και με το φορτιστη...αρχικα δειχνει οτι φορτιζει και μετα αρχιζει την εναλλαγη...οχι παντα βεβαια.... ωχ...αυτο ειναι σοβαρο.... στην καλυτερη (εχεις βαλει καποια φορα τον φορτιστη τσαπατσουλικα) να σου εχει στραβωσει καποια επαφη στο βισμα του τηλ!! Edited January 16, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 λοιπον για οσουσς ειναι στην wind και καιγονται τοσο πολυ να το παρουν, διαωαστε τι μου εγραψε γνωστος μου που δουλευει στην wind (sorry για τα greeklish, αλλα ετσι μου τα εστειλε :O) i wind to exei, apla den to poulaei akoma... Opws exei kai to iphone kai diafora alla "dithen" exclusive apo alla diktua, alla ta dinei mono se etairikous pelates... Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelopidasp Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 παιδια ειτε με topix ειτε με του λαυρεντη ενω ειναι στη μπριζα το κινητο δεν δειχνει να φορτιζει αλλα εναλλασεται η πρασινη με την κοκκινη ενδειξη...και δειχνει οτι χρησιμοποει μπαταρια...ξερετε γιατι????? το ειχα και εγω το ειχα βαλει και ερωτημα αλλα κανενας δεν μου απαντησε! τελικα hard reset ενα ενα εβαζα προγραμματα και εκανα ελεγχο για αυτο το πραγμα! Τελικα εφτιαξε αλλα δεν ξερω τι εφταιγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 το ειχα και εγω το ειχα βαλει και ερωτημα αλλα κανενας δεν μου απαντησε! τελικα hard reset ενα ενα εβαζα προγραμματα και εκανα ελεγχο για αυτο το πραγμα! Τελικα εφτιαξε αλλα δεν ξερω τι εφταιγε! υπηρχε περιπτωση να εχεισ μπαταρια πχ 20% και να μην φορτιζει γιατι εμενα μου το κανει στο 90%????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 λοιπον για οσουσς ειναι στην wind και καιγονται τοσο πολυ να το παρουν, διαωαστε τι μου εγραψε γνωστος μου που δουλευει στην wind (sorry για τα greeklish, αλλα ετσι μου τα εστειλε :O)[/QUO παιδια καλησπερα.δηλ.εμεις που εχουμε wind τι κανουμε :!:εκτος απο υπομονη δεν ξερω αν τα:X .............:Xειναι λυση υπαρχει κατι αλλο καθε προταση δεκτη::mad::mad::mad: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Εγκατεστησα το BsB tweaks μπορει καποιος να μου πει ποιες ρυθμισεις θεωρει οτι πρεπει να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 ο καθε χρηστησ κανει τισ δικες του ρυθμισεισ....διαβασε κατανοησε τι κανει το καθενα και μετα κανε οποιεσ ταιριαζουν σε εσενα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Τελικά με την αλλαγή radio είναι απαραίτητο να περάσουμε και το Rilphone.dll και αν ναι που; :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelopidasp Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 υπηρχε περιπτωση να εχεισ μπαταρια πχ 20% και να μην φορτιζει γιατι εμενα μου το κανει στο 90%????? οχι με 55% θυμαμαι μια φορα και ειχα το ιδιο προβλημα με την φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 micro sd οχι ακομη,αλλα αν κρινω απο την ταχυτητα εξελιξης των 16GB(αργη....) μαλλον θα αργησουμε να εχουμε τετοιες (αξιοπιστες) λυσεις χωρητικοτητας... Βασικα σημερα ανακοινωθηκε απο τη Samsung νομιζω οτι καταφερε να φτιαξει το πρωτο micro SD 32αρι!! Οποτε σε κανα τριμηνο!! :p Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Και τωρα δυο προβληματα για γερους λυτες :P Πρωτο.. Οποτε μου ερθει μηνυμα και παω να πατησω απαντηση απευθειας απο το αρχικο μενου παντα μου βαζει να απαντησω με αριθμους.. Οχι με κειμενο.. Οτι και να πατησω αγγλικα ελληνικα λεξικα τπτ.. Μονο αριθμους γραφω. Αν πατησω πανω στη συνομιλια ξεκολλαει και γραφω κανονικα η αν το ανοιξω απο το μενου.. Ξερετε τι ειναι? Δευτερο.. Θελω να συγχρονισω τα Favorites του υπολογιστη μου με τον ΟΠΕΡΑ. Οταν παταω συγχρονισμο τα βγαζει αλλα ντ' αλλον.. Αν κανω copy paste απο τα favorites του PC στο Mobile Favorites που μου εμφανιστηκε στα Αγαπημενα βαζει τα μισα τα αλλα μισα δε τα εχει κτλ... Τι μπορω να κανω?? Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts