Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γι'αυτό υπάρχουν μερικά προγραμματάκια, που κάνουν soft reset χωρίς να βγάλεις το καπάκι :)

Το ξερω αλλα τι θα στοιχιζε αν υπηρχε απο την αρχη κατι τετοιο στο κινητο ???

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ευχαριστ φιλε μου.Θα με πειτε κακο αλλα ειναι δυνατον να χρειαζεται να βγαλουμε το καπακι για μια επανεκκινηση ? Ενα κουμπακι απο την μαννα του στην οθονη χαθηκε να υπαρχει ?

θα μπορουσες απλα να απενεργοποιησεις την συσκευη κρατωντας πατημενο το power off, σου δινει την επιλογη και μετα κανεις ενεργοποιηση με το ιδιο κουμπι, δεν ειναι αναγκη να βγαλεις το καπακι και να ψαχνεις να βρεις στυλους...;)

το κοκκινο κουμπακι ειναι για περιπτωση σοβαρο κολληματος που δεν ανταποκρινεται η συσκευη.

θα μπορουσες απλα να απενεργοποιησεις την συσκευη κρατωντας πατημενο το power off, σου δινει την επιλογη και μετα κανεις ενεργοποιηση με το ιδιο κουμπι, δεν ειναι αναγκη να βγαλεις το καπακι και να ψαχνεις να βρεις στυλους...;)

Ναι το ξερω κι αυτο και ειναι φυσικα προτιμοτερο απο το καπακι...:D

Επανεκκινηση και τερματισμος και εκ νεου εκκινση ειναι παντα το ιδιο ???? Στα pc μας νομιζω δεν ειναι.Με επιφυλαξη αν τα λεω καλα.

Φιλικά Γιάννης

Όσο για το screen protector, δεν επηρεάζει τον proximity sensor αλλά κάτι φίλοι μου είπαν να αφήσω ελεύθερη την οθόνη γιατί δεν έχει φόβο να χαραχθεί ενώ με το screen protector ανεβάζει θερμοκρασία και ίσως μου κάψει κάποιο πίξελ. Αλήθεια ή ψέματα δεν ξέρω! Πάντως τελικά το έβγαλα καλού κακού...:confused:

θα ανεβω για ποτακι Καθοδον το βραδυ :)

φερε και αυτους τους φιλους σου να μου τους γνωρισεις :lol::lol:

χρονια πολλα Μαρια :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Administrators
γι'αυτό υπάρχουν μερικά προγραμματάκια, που κάνουν soft reset χωρίς να βγάλεις το καπάκι :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3031507#post3031507

Επανεκκινηση και τερματισμος και εκ νεου εκκινση ειναι παντα το ιδιο ???? Στα pc μας νομιζω δεν ειναι.Με επιφυλαξη αν τα λεω καλα.

Το ίδιο πράγμα είναι.

Modpic.gif

νομίζω ότι ο Γιάννης, έχει τέτοιο πρόγραμα, για soft reset...

Εχω το ελληνικο απο το link που δινει ο athanaso77.

Φιλικά Γιάννης

Καλησπερα μετα τις αναβαθμισεις (για το ημερολογιο) μου εχουν εμφανιστει διπλες συντομεύσεις προγρ.στο μενου εναρξη.Ξερει κανεις πως μπορουμε να τις σβήσουμε?

• Administrators
Καλησπερα μετα τις αναβαθμισεις (για το ημερολογιο) μου εχουν εμφανιστει διπλες συντομεύσεις προγρ.στο μενου εναρξη.Ξερει κανεις πως μπορουμε να τις σβήσουμε?

Πρώτο post, τελευταία γραμμή.

Modpic.gif

Έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν βρήκα κάποια λύση αναφορικά με το πρόβλημα των μηνυμάτων. Περίπου 1 στα 3-4 μηνύματα δεν φτάνουν έγκαιρα στον παραλήπτη τους- μπορεί να φτάσουν και μια ημέρα μετά. Έχει διαβάσει πουθενά κανείς κάτι σχετικό;;

Καλημερα,χρονια σας πολλα και καλη χρονια.Eχω ενα προβλημα.

Την περασμενη εβδομαδα αγορασα ενα htc hd2.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν μπορω να στειλω sms,ενω τα λαμβανω κανονικοτατα.Στην vodafone απο το τμημα εξ.πελατων μου ειπαν να ελενξω τον αριθμο του κεντρου μηνυματων.Δεν τη βρισκω πουθενα αυτη την επιλογη.Μηπως γνωριζει κανεις τι συμβαινει ή πηπως θελει καποια ρυθμιση???

Μια απο τα ιδια...λογο Πρωτοχρονιας εστελα πολλα μηνυματα που δεν πηγαν!!! Οσα δεν πανε ή αργουν να πάνε μενουν στα εξερχομενα... Καμια λύση???

Μια απο τα ιδια...λογο Πρωτοχρονιας εστελα πολλα μηνυματα που δεν πηγαν!!! Οσα δεν πανε ή αργουν να πάνε μενουν στα απεσταλμενα... Καμια λύση???

Εγω με Voda εστειλα καμμια 10αρια και πηγαν αμμεσα ολα !!!!

Φιλικά Γιάννης

Μια απο τα ιδια...λογο Πρωτοχρονιας εστελα πολλα μηνυματα που δεν πηγαν!!! Οσα δεν πανε ή αργουν να πάνε μενουν στα απεσταλμενα... Καμια λύση???

Αφού μπήκαν στο φάκελλο με τα ''απεσταλμένα μηνύματα'' σημαίνει ότι εστάλησαν κανονικά. Διαφορετικά θα είχαν μπει στα ''εξερχόμενα''

EDIT: Αν είναι στα εξερχόμενα και όχι στα απεσταλμένα το πιθανότερο είναι ότι οφείλεται σε αδυναμία υποδοχής τους από την εταιρία κινητής (ασθενές σήμα, αυξημένος φόρτος κλπ)

Λεωνιδα,αν εχεις cosmote..πρεπει να ζησεις με αυτο :O

δεν εισαι ο μονος που το εχει παθει αυτο....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

για να ακουσει στον οπερα το τηλ και να δεχτει το πατημα των δαχτυλων,

πρωτα θελει ενα καλο screen alingment

μετα μια ρυθμιση στον οπερα και

(ειλικρινα μιλαω) ΚΑΘΟΛΟΥ πιεση στην οθονη!!!

Πώς κάνουμε screen alignment και ρύθμιση στον όπερα δηλαδή;

Ειναι δυνατον να ευθυνεται η συσκευη για την μη αποστολη των sms ? Δεν ειναι καθαρα θεμα δικτυου κινητης ???

Φιλικά Γιάννης

Πώς κάνουμε screen alignment και ρύθμιση στον όπερα δηλαδή;

Για screen alignment -->Start Menu> settings> Menu> All settings>System ----> screen

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3020902#post3020902

................................

Γιαννης

παντως ειναι κριμα να σκεπασεις αυτην την οθονη ;)δεν χαραζει και δεν σημαδευεται,γιατι να το κανεις?

Δηλαδη εγω που περιμενω να ερθει να μην το βαλω ??? Με υγρα πανακια που ειναι για οθονες lcd μπορουμε να περναμε την οθονη ???

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

• Administrators
Δηλαδη εγω που περιμενω να ερθει να μην το βαλω ??? Με υγρα πανακια που ειναι για οθονες lcd μπορουμε να περναμε την οθονη ???

Ευχαριστω.

Βάλτο αν θέλεις. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Όσον αφορά την οθόνη... με ένα απλό πανάκι κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.

Modpic.gif

Βάλτο αν θέλεις. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Όσον αφορά την οθόνη... με ένα απλό πανάκι κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.

Οκ...Ευχαριστω.Μου φαινεται ή ευκολα πιανει δαχτυλιες ?

Φιλικά Γιάννης

Εύκολα αλλά λογικό δεν είναι;

Πιθανον....Του μηλοφωνου εχω την εντυπωση οτι λερωνοταν πιο δυσκολα.Μπορει να κανω και λαθος.

Φιλικά Γιάννης

Αφού μπήκαν στο φάκελλο με τα ''απεσταλμένα μηνύματα'' σημαίνει ότι εστάλησαν κανονικά. Διαφορετικά θα είχαν μπει στα ''εξερχόμενα''

Εχεις δίκιο...μενουν στα εξερχομενα.Λαθος εκανα...

Εχω Wind Δημητρη...αλλα μάλλον ειναι γενικο το προβλημα.Στην αρχη ειχαν κολησει τα mms επειτα μερικα μηνυματα.Καποιο bug θα είναι μάλλον :(

Παντως δεν βλεπω να μπαινουν στις υπογραφες σας τα ονοματα σας...

κριμα που καποιοι προτιμανε την ανωνυμια περισσοτερο:O

Με Vodafone το πρόβλημα υπάρχει σε μένα και εξάλλου, εξ όσων γνωρίζω, το πρόβλημα δεν σχετίζεται με συγκεκριμένο πάροχο.

Παντως δεν βλεπω να μπαινουν στις υπογραφες σας τα ονοματα σας...

κριμα που καποιοι προτιμανε την ανωνυμια περισσοτερο:O

Συφωνω μαζί σου:D:D

クリストス.....Χρήστος....