mcosgeorge Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Βρήκα και αυτό, απλά δεν το έχω "τσεκάρει" από πιστότητα... http://www.simplyelectronics.net παιδια καποιο σχολιο πανω σε αυτο? γιατι η τιμη με εχει κανει να κρατιεμαι με το ζορι να το παραγειλω αλλα επειδη δεν το ξερω το καταστημα κι αν ειναι "εμπιστο"... θα ηθελα και την αποψη καποιου αλλου Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christav Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Μου ήρθε σήμερα το κιτ με την βάση αυτοκινήτου και τον φορτιστή αυτοκινήτου που είχα παραγγείλει από e-bay. Ο φορτιστής γράφει πάνω 500 MA. ΘΑ είναι επαρκής για το κινητό; Μαρία μπορείς να μου πεις πιο car kit πήρες και αν είσαι ευχαριστημένη;; Αναρωτιέμαι αν το HTC HD2 CU S400 Car Kit είναι καλό;) Παράθεση クリストス.....Χρήστος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Καλησπέρα και πάλι... μετά από μια πολύωρη και πλήρως αποτυχημένη προσπάθεια να βάλω το σωστό Igo8 με τους σωστούς χάρτες και τις σωστές φωνές κ.λπ. Σταμάτησε να δουλεύει ο File Explorer του HD2 (αυτό που είχε μέσα το τηλέφωνο από την μαμά HTC-Microsoft). Ανοίγει σε λευκή οθόνη και μου δείχνει το animation του ότι "σκέφτεται" αλλά...δεν! Όση ώρα κι αν το αφήσω μένει εκεί κολλημένο. Τα WM όμως δουλεύουν κανονικά μιας και απλά κλίνω τον F.explorer από τον TaskManager και όλα ΟΚ. Χρησιμοποιώ κυρίως τον RESCO αλλά θα ήθελα να φτιάξω και τον κλασσικό του :O Μήπως από registry μπορώ να το φτιάξω κάπως;;;; Ε; Καταπληκτικέ Τροχονόμε;;; :D Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλα. Έχω μια επιδότηση από την Wind. Γίνεται να την χρησιμοποιήσω για να αγοράσω το HTC HD2 από το Plaisio; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλα. Έχω μια επιδότηση από την Wind. Γίνεται να την χρησιμοποιήσω για να αγοράσω το HTC HD2 από το Plaisio; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές γιορτές. Καλώς ήρθες και χρόνια πολλά. Όχι δεν γίνεται. Καλησπέρα και πάλι... μετά από μια πολύωρη και πλήρως αποτυχημένη προσπάθεια να βάλω το σωστό Igo8 με τους σωστούς χάρτες και τις σωστές φωνές κ.λπ. Σταμάτησε να δουλεύει ο File Explorer του HD2 (αυτό που είχε μέσα το τηλέφωνο από την μαμά HTC-Microsoft). Ανοίγει σε λευκή οθόνη και μου δείχνει το animation του ότι "σκέφτεται" αλλά...δεν! Όση ώρα κι αν το αφήσω μένει εκεί κολλημένο. Τα WM όμως δουλεύουν κανονικά μιας και απλά κλίνω τον F.explorer από τον TaskManager και όλα ΟΚ. Χρησιμοποιώ κυρίως τον RESCO αλλά θα ήθελα να φτιάξω και τον κλασσικό του :O Μήπως από registry μπορώ να το φτιάξω κάπως;;;; Ε; Καταπληκτικέ Τροχονόμε;;; :D Επανεκκίνηση έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Καλώς ήρθες και χρόνια πολλά. Όχι δεν γίνεται. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Μήπως ξέρουμε πότε το φέρνει η wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 καλεσε τη wind για σιγουρα..... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Επανεκκίνηση έκανες; Ναι τουλάχιστον 4 φορές! :mad: Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ναι τουλάχιστον 4 φορές! :mad: εχεις καλο backup??κανε hard reset.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortha Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 για μια καρτα μνημης 16gb μπορει κανεις να πει τι να παρουμε απο που και αν την υποστηριζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 για μια καρτα μνημης 16gb μπορει κανεις να πει τι να παρουμε απο που και αν την υποστηριζει? Αυτη πηρα εγω και ειναι σουπερ: http://photoagora.gr/sandisk-microsd-hc-ultra-16-gb.html Ειναι class 4 και ειναι αρκετα γρηγορη στη μεταφορα δεδομενων απο και προς το τηλεφωνο. Επισης προτεινω ανεπιφυλακτα το συγκεκριμενο μαγαζι. Σε μια δυο μερες απο την παραγγελια θα την εχεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 για μια καρτα μνημης 16gb μπορει κανεις να πει τι να παρουμε απο που και αν την υποστηριζει? Φυσικά υποστηρίζει όπως και τις επερχόμενες 32GB. Όσο μεγαλύτερο το class, τόσο πιο γρήγορη είναι η επικοινωνία της συσκευής με την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 εχεις καλο backup??κανε hard reset.... :cry: Αν απλά αγνοώ το συγκεκριμένο πρόβλημα και συνεχίσω την χρήση μέχρι να έρθει μια σωστή cooked ROM;;; Είμαστε κοντά από ότι διαβάζω... κρίμα είναι να κάνω hard reset για π.χ. 10 μέρες :) Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Μήπως ξέρουμε πότε το φέρνει η wind? Μετά τις 15 Ιανουαριου θα γινει πρωτη τοποθετηση HD2 στα καταστηματα. Μεχρι τοτε το εμπορευεται μονο η VODAFONE .... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 κρίμα είναι να κάνω hard reset για π.χ. 10 μέρες :) Όσα hard reset και να κάνεις, δεν παθαίνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Έχετε δίκιο, δικό μου το λάθος της παραπληροφόρησης. οκ λυθηκε το θεμα! θα περασω την τελευταια αναβαθμιση και το sms hot fix! athanaso77 με εχεις βοηθησει αρκετες φορες και σ ευχαριστω παρα πολυ.απλα διαπιστωσα διασταση αποψεων στο συγκεκριμενο θεμα και δεν ηξερα τι να κανω. νασαι καλα!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Με το hot fix ειχε λύθει το πρόβλημα κενών χαρακτήρων στο sms και σε εμενα και το ειχα ξανα αναφερει! Το σπαστικο ομως για μενα ειναι που ΔΕ ΜΠΟΡΩ να κανω ΝΕΟΥΣ δικους μου φακελους στα sms! Και αυτο το εχω ξανα αναφερει,καποιος που να ξερει κατι?? Τι στην ευχη WM ειναι αυτα,να εχουμε τα sms χυμα και να χασουμε το μεγαλο πλεονεκτημα της τακτοποιησης των που ειχαμε ρως τωρα!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 παιδια καποιο σχολιο πανω σε αυτο? γιατι η τιμη με εχει κανει να κρατιεμαι με το ζορι να το παραγειλω αλλα επειδη δεν το ξερω το καταστημα κι αν ειναι "εμπιστο"... θα ηθελα και την αποψη καποιου αλλου Καλή η τιμή του... Ελλάδα τσέκαρες αν στέλνει :cool: ????? Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Το σπαστικο ομως για μενα ειναι που ΔΕ ΜΠΟΡΩ να κανω ΝΕΟΥΣ δικους μου φακελους στα sms! Και αυτο το εχω ξανα αναφερει,καποιος που να ξερει κατι?? Τι στην ευχη WM ειναι αυτα,να εχουμε τα sms χυμα και να χασουμε το μεγαλο πλεονεκτημα της τακτοποιησης των που ειχαμε ρως τωρα!! http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-sms-filter-rules.html αυτο μπορει να σου κανει!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 ΠΑρατηρησα το εξης...στην home screen...ο καιρος εχει κολησει σε μια παλια ημερομηνια(πριν απενεργοποιησω τον εντοπισμο).Ενω ανανεωνω κανονικά τον καιρο(tab καιρού)δεν τον εμφανιζει στην home screen.Πως μπορω να βάλω να τραβάει τον καιρο μόνιμα απο αθηνα ή απο την περιοχή που εχω στο tab του καιρού??? Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex17 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Άρα το θέμα μπαταρίας θα το χω... Τουλάχιστο με τη μπαταρία θα μπορώ να εχω το νου μου. Με το σήμα φοβάμαι να μην έχω πάλι τα ίδια, γιατί δε μπορώ να συγκρατηθώ όταν βλέπω όλα τα κινητά να έχουν κανονικά και το δικό μου να ψάχνει να το βρει... Κρίμα είναι και το hd2 να να έχει την ίδια κατάληξη... :dash: Καλή χρονιά σε όλους!!! Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Άρα το θέμα μπαταρίας θα το χω... Τουλάχιστο με τη μπαταρία θα μπορώ να εχω το νου μου. Με το σήμα φοβάμαι να μην έχω πάλι τα ίδια, γιατί δε μπορώ να συγκρατηθώ όταν βλέπω όλα τα κινητά να έχουν κανονικά και το δικό μου να ψάχνει να το βρει... Κρίμα είναι και το hd2 να να έχει την ίδια κατάληξη... :dash: Καλή χρονιά σε όλους!!! φιλε το τεστσρα για σημα σε συνθηκεσ που κανενα cosmote δεν επιανε κ εμεινα πολυ εντυπωχιασμενοσ.....ειχα σημα.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex17 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Να σαι καλά!! Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Πως μπορω να βάλω να τραβάει τον καιρο μόνιμα απο αθηνα ή απο την περιοχή που εχω στο tab του καιρού??? Πάτησε πάνω στο ρολόι του home screen και εκεί επέλεξε την πόλη που θέλεις (η ώρα θα είναι η ίδια εξάλλου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Πάτησε πάνω στο ρολόι του home screen και εκεί επέλεξε την πόλη που θέλεις (η ώρα θα είναι η ίδια εξάλλου). Τόσο απλο??? Αλλα τοσο θαυματουργο! Σε ευχαριστώ πολυ :) Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts