firiel Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 μου αρεσει που επιμενεις οτι ειναι εναλλακτικη αυτο που εδωσες.... Μα είναι, απλά το ένα στοχεύει στην ευχρηστία και απλότητα ενώ το άλλο στη λεπτομέρεια. Σίγουρα με το WTask μπορείς να δεις άμα τρέχει το app του facebook Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 To μόνο που με χαλάει με το WTask ειναι η task bar...που έχει επάνω....απενεργοποιείται κάπως? Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 εύκολα, στα preferences battery gauce Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Εάν το κάνεις μια φορά χειροκίνητα, μετά θα σου κλειδώνει κανονικά (μέχρι το επόμενο soft reset βέβαια). . Εχω και εγω το ιδιο προβλημα καμια πιο μονημη λυση για το Screen LOck Δοκιμασα και αυτη την λυση (forisp2004) HKCU\ControlPanel\Keybd και αλλαξε το DeviceLockWhenSuspend σε 1 εαν δεν υπαρχει το DeviceLockWhenSuspend δημιουργησε το εσυ(DWORD). ΑΝΑΝΕΩΣΗ:Με Soft Reset μετα δουλευει κανονικα... Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Παιδια θελω την βοηθεια σας...Θελω η οθονη που φαινεται οταν ξεκλειδωνουμε το κινητο να ειναι σαν του Iphone με εικονιδια γεματη οσο γινεται που το καθε ενα να οδηγει σε εφαρμογη που θελουμε. Αυτες οι εφαρμογες να ειναι επιλεγξιμες απο εμας. Πως γινεται ???? Καπου ειχε αναφερθει εδω και το πως γινεται η αναφορα παραδοσης sms αλλα δεν θυμαμαι....Ηχο δικο μας για εισερχομενο sms μπορουμε να βαλουμε και πως ??? Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα καμια πιο μονημη λυση για το Screen LOck Δοκιμασα και αυτη την λυση (forisp2004) HKCU\ControlPanel\Keybd και αλλαξε το DeviceLockWhenSuspend σε 1 εαν δεν υπαρχει το DeviceLockWhenSuspend δημιουργησε το εσυ(DWORD). Αλλα τίποτα.... :( έναρξη-κλείδωμα και θα κλειδώνει μετά κανονικά koklas +1 αυτό που έχω να πω είναι να ανοίγουμε και κανένα Manual... δεν καίει... έχω βαρεθεί να διαβάζω όλο τις ίδιες απορίες. δηλαδή οι μισοί είναι χαζοί που διαβάσανε όλες τις σελίδες εδώ μέσα και οι άλλοι τα θέλουνε όλα στο πιάτο??? και εξάλλου τα περισσότερα tips είναι στην πρώτη σελίδα...έλεος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christav Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Προσπαθώ να κάνω upgrade στη ROM και το αρχείο που κατεβάζω απο το site της HTC είναι .exe και δεν μου τρέχει απο το MacBook. Τι να κάνω;; Εχει κανείς MAC;; Παράθεση クリストス.....Χρήστος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 φιλε μου μαλλον δεν ξερεις τι ζητας....μιλαμε για touchflo 3d και αλλο ui απο αυτο που εχεις στο μηλο σου. ειναι μακρυς και επιπονος αυτος ο δρομος του να εφαρμοσεις αλλα/ iphone sense ui σε wm με tf3d.. πρεπει να ασχοληθεις μονο σου μεσω xda,υπαρχει εκει λυση,αλλα δεν νομιζω να βρεθει λογικος ανθρωπος να σου προτεινει που και πως θα το κανεις...μονο στην ιδεα...ζαλιστηκα :happy: οσο για την αναφορα sms,το iphone δεν εχει,εσυ γιατι θελεις να εχει το λεο?:wacko: περαν της πλακας,πηγαινε μηνυματα/περισσοτερα/μενου/ρυθμισεις/επιλογες.... οποτε just R.T.F.M.:) Γιατι δεν ξερω τι ζηταω ???? Νομιζω ημου σαφης....Το οτι δεν ειχε κατι το μηλοφωνο ηταν και η αιτια που πηρα το winphone. Ευχαριστω για την πραγματικη απαντηση. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Γιατι δεν ξερω τι ζηταω ???? Νομιζω ημου σαφης....Το οτι δεν ειχε κατι το μηλοφωνο ηταν και η αιτια που πηρα το winphone. Ευχαριστω για την πραγματικη απαντηση. μαλλον εγω δεν ημουν σαφης...:O λεγοντας δεν ξερεις τι ζητας,δεν ενοουσα οτι εισαι τρελος και δεν ξερεις τι ζητας,αλλα οτι δεν μπορεις να φανταστεις ποσο δυσκολο,πολυπλοκο και παρα πολυ προβληματικο σαν αποτελεσμα ειναι αυτο που ζητας :) δεν εχει καταφερει κανεις ακομη να κανει το ui του μηλου να δουλεψει σωστα σε wm συσκευη με tf3d :!: σορυ αν με παρεξηγησες :) ριξε μια ματια εκει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=508429 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=260 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=525 και ολο και κατι θα βρεις..μολις ομως διαβασεις τι χρειαζεται να κανεις για να το κανεις να δουλεψει αυτο που θες...(αν δουλεψει ποτε...)τα ξανα λεμε Δημητρης :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Παιδια θελω την βοηθεια σας...Θελω η οθονη που φαινεται οταν ξεκλειδωνουμε το κινητο να ειναι σαν του Iphone με εικονιδια γεματη οσο γινεται που το καθε ενα να οδηγει σε εφαρμογη που θελουμε. Αυτες οι εφαρμογες να ειναι επιλεγξιμες απο εμας. Πως γινεται ???? Καπου ειχε αναφερθει εδω και το πως γινεται η αναφορα παραδοσης sms αλλα δεν θυμαμαι....Ηχο δικο μας για εισερχομενο sms μπορουμε να βαλουμε και πως ??? Ευχαριστω προκαταβολικα. Κατι τετοιο θα θελεις σιγουρα ε; εχει και αλλες τετοιες επιλογες, αλλα πρεπει να ψαξεις λιγο. Δεν το δοκιμασα, οποτε δεν μπορω να βοηθησω αλλο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=508429 Edit: Υπαρχει και αυτο που πρεπει να ειναι πολυ καλο και λεω να το δοκιμασω κι εγω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=4329781#post4329781 http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=53&t=88860&hilit=iphone Οπως και το παρακατω, το οποιο απο οτι λεει ειναι σκιν του Wisbar advance http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=53&t=63265&hilit=iphone Και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=436656 Ελπιζω να καταλαβες περιπου τι υπαρχει. Εκεινο που δεν μου αρεσε στην αρχη οταν εβγαζαν αυτα τα προγραμματα, ηταν το οτι ετρωγες αρκετη ωρα να κανεις ολα τα shortcuts και μετα αν εκανες hard reset, η αλλαζες ρομ, επρεπε να τα ξανακανεις ολα απο την αρχη. Δεν ειχε δηλαδη επιλογη backp. Στην πορεια ομως δεν ασχοληθηκα αλλο και δεν ξερω τι γινετε. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 νομιζω οτι με το spb mobile shell θα κανεις αυτο που θελεις. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroshal Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 πήγα στο πλαίσιο στο κέντρο της θεσσαλονίκης να δώ άν το έχουν δείγμα, και μου είπε ο υπάλληλος εκεί ότι σήμερα το παρέλαβαν και ότι απλά λόγω δουλειάς (όντως είχε πάρα πολύ κόσμο το κατάστημα) δεν είχε προλάβει να το βγάλει μπροστά. αντέ απο δευτέρα να το πιάσω λίγο στα χέρια μου να δω τι λέει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 νομιζω οτι με το spb mobile shell θα κανεις αυτο που θελεις. Καλησπερα Αντωνη:) φιλε μου με το touch flo 3d να ειναι μεσα στο τηλ το μονο που θα καταφερουν οσοι παιδευονται με τετοιου ειδους εφαρμογες ... ειναι να κανουν αργη μια συσκευη που μονο αργη δεν ειναι!! Παντως με την ρομ την ελληνικη και τα fixes των xda το τηλ εχει βελτιωθει πολυ και αυτο μονο θετικο μπορει να θεωρηθει! Εχω ενα τωρα στα χερια μου για στησιμο ενος φιλου και μου αρεσει που ειναι ηδη πολυ πιο σταθερο απο την 1η συσκευη που ειχα παρει μολις ειχε πρωτοκυκλοφορησει!! Παντως αν και εχουν αλλαξει και την εκδοση του οπερα σε αυτην την ρομ και τα πραγματα ειναι πιο ανθρωπινα στο browsing... Μολις χρειαστηκα να ποσταρω εδω... Το κανα απο το μηλο μου:) το θετικο παντως ειναι οτι με ελαχιστα πραγματα εχεις μια φουλ λειτουργικη συσκευη πλεον! Ελπιζω να το καταλαβουν οσοι την εχουν και να την χαρουν σωστα και οχι να πλακωνουν και να βαζουν οτι βρισκεται μπροστα τους απο εφαρμογες... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 πήγα στο πλαίσιο στο κέντρο της θεσσαλονίκης να δώ άν το έχουν δείγμα, και μου είπε ο υπάλληλος εκεί ότι σήμερα το παρέλαβαν και ότι απλά λόγω δουλειάς (όντως είχε πάρα πολύ κόσμο το κατάστημα) δεν είχε προλάβει να το βγάλει μπροστά. αντέ απο δευτέρα να το πιάσω λίγο στα χέρια μου να δω τι λέει! Κατι τετοιο ηθελα κι εγω αλλα δεν το εβρισκα.Ρισκαρα και το πηρα και δεν μετανοιωνω.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airwaterdirt Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Ηχο δικο μας για εισερχομενο sms μπορουμε να βαλουμε και πως ??? Μπορείς αφού πρώτα φροντίσεις τα αρχεία να είναι σε μορφή wma. Στη συνέχεια τα τοποθετείς στο φάκελο windows και όχι στο φάκελο rings καθώς από τον τελευταίο αντλούνται οι ήχοι κλήσης σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Ηχο δικο μας για εισερχομενο sms μπορουμε να βαλουμε και πως ??? Μπορείς αφού πρώτα φροντίσεις τα αρχεία να είναι σε μορφή wma. Στη συνέχεια τα τοποθετείς στο φάκελο windows και όχι στο φάκελο rings καθώς από τον τελευταίο αντλούνται οι ήχοι κλήσης σου. Αν θελετε ηχους κλησης ολοκληρων mp3's απλα δημιουργειστε εναν φακελο my documents στην καρτα μνημης σας και ριξτε εκει μεσα XYMA οχι σε φακελο, ολα τα τραγουδια που θελετε να αντιστοιχιζετε σε ηχο κλησης/ηχους επαφων κλπ! Με αυτον τον τροπο ΔEN επιβαρυνετε την ηδη μικρη χωρητικοτητα της μνημης της συσκευης σας και τον φακελο ringtones(τον οποιο μπορειτε αν θελετε να τον αδειασετε τελειως!!) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Φιλε μου Δημητρη (zaharakis) συμφωνω απολυτα με οσα εγραψες και επαυξανω. εγω ανεφερα το spb mobile shell μιας και ειναι πιο ευκολο να το βαλει σε σχεση με ολα αυτα που προτεινουν στο xda :). απο'κει και περα ομως εγω αν ειχα το hd2 θα το αφηνα οπως εχει με το sense και θα εκανα μονο τις απαραιτητες διορθωσεις/tweeking/αναβαθμισεις και τιποτα παραπανω. τελικα αρχιζω και ψηνομαι κι'εγω για το hd2. Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομουν να παρω το hero αλλα λεω να περιμενω μεχρι το καλοκαιρι η το επομενο φθινοπωρο για να παω σε android, τοτε που θα βγει καποια συσκευη με τα χαρακτηριστικα του hd2 (και ισως καλυτερα) και ενα πιο ωριμασμενο/δοκιμασμενο/τελιοποιημενο android. τοτε που θα κυκλοφορησουν ισως και οι πρωτες συσκευες με win mobile 7 για να μπορουμε να εχουμε και νεες συγκρισεις (wm7 με android). Αν θελετε ηχους κλησης ολοκληρων mp3's απλα δημιουργειστε εναν φακελο my documents στην καρτα μνημης σας και ριξτε εκει μεσα XYMA οχι σε φακελο, ολα τα τραγουδια που θελετε να αντιστοιχιζετε σε ηχο κλησης/ηχους επαφων κλπ! Με αυτον τον τροπο ΔEN επιβαρυνετε την ηδη μικρη χωρητικοτητα της μνημης της συσκευης σας και τον φακελο ringtones(τον οποιο μπορειτε αν θελετε να τον αδειασετε τελειως!!) πολυ σωστο και χρησιμο tip Δημητρη. Επισης αν θυμαμαι καλα ισχυει το ιδιο και αν τα βαλεις στο φακελλο My documents\My Ringtones\ Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 ρε παιδιά μπορεί να φτιαχτεί ένα poll. να δούμε για πόσους το hd2 εϊναι το 1ο τους wm phone. Επίσης καλό θα ήταν να φτιαχτεί ένα thread γενικό για τα Windows mobile. Παρακολουθώ αυτό το thread καιρό τώρα και θα ήθελα κάπου να μπορώ να συζητησώ για τις νέες δυνατότητες του leo, όπως το multitouch ή τον driver που βγάλανε στο xda, αλλά μέσα σε αυτό το χάος, είναι πολυ δύσκολο. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 για ποιά fixes του xda αναφέρεσαι πιο πάνω? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 ποιος μπορει να μου εξηγησει τι κανουν οι ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Εγώ το έβαλα με Kenwood 7200 και δουλεύει καλά μέχρι στιγμής...απλά δεν έχεις πρόσβαση σε καταλόγους του κινητού αλλά δεν ξέρω μήπως φταίει και το ότι το Kenwood είναι 2 ετών... Μολις το δοικιμασα με την Kenwood 8022BT και δουλεψε αψογα.Εμφανιζει επαφη και αριθμο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Παιδια θελω την βοηθεια σας...Θελω η οθονη που φαινεται οταν ξεκλειδωνουμε το κινητο να ειναι σαν του Iphone με εικονιδια γεματη οσο γινεται που το καθε ενα να οδηγει σε εφαρμογη που θελουμε. Αυτες οι εφαρμογες να ειναι επιλεγξιμες απο εμας. Πως γινεται ???? Ευχαριστω προκαταβολικα. υπαρχει ενα προγραμματακι που κανει αυτο που θες λεγεται ifonz (αναφερθηκε και καπου πιο πανω) ,εγω το'χω χρησιμοποιησει σε αλλο κινητο που ειχε windows mobile το κατεβαζεις απο εδω http://handheld.softpedia.com/get/System-Utilities/Launcher-Applications/iFonz-58978.shtml ειναι πολυ παραμετροποιησιμο και μπορεις να το κανεις να ξεκιναει ετσι το κινητο (like iphone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 για ποιά fixes του xda αναφέρεσαι πιο πάνω? αν εκανες αυτο που λεω απο κατω και που απαντησες κι ολας θα ηταν ολα καλυτερα εδω μεσα... εχω το τηλ μολις μερικες ωρες στα χερια μου και ηδη εχω βρει οτι υπηρχε και οτι δεν υπηρχε για αυτο διαθεσιμο... ρωτησα κανεναν εδω μεσα? εδω εσυ που λες ποσο σε ενοχλει που δεν μπορεις να συζητησεις σοβαρα με κανεναν λογω ατελειωτου σπαμαρισματος εδω σε αυτο το thread και δεν εχεις ψαξει να βρεις καποια πραγματα .... που υπαρχουν καιρο τωρα και ειναι must για την συσκευη σας....:O Παρακολουθώ αυτό το thread καιρό τώρα και θα ήθελα κάπου να μπορώ να συζητησώ για τις νέες δυνατότητες του leo, όπως το multitouch ή τον driver που βγάλανε στο xda, αλλά μέσα σε αυτό το χάος, είναι πολυ δύσκολο. Φιλε μου ευλογο αυτο που ζητας αλλα αν δεν αρχισει ο κοσμος πρωτα να διαβαζει και μετα να ποσταρει... Δυσκολο το βλεπω! σιγά που δεν θα είχες:p βλέπω από βδομάδα το μιλo στο συρτάρι:lol: το μηλο θα αργησει πολυ Κωστη να μπει στο συρταρι :lol: και αυτο μονο κακο ειναι για τα υπαρχουσα νεα και την ολη κατασταση της αγορας αυτην την στιγμη ;) ειναι μακρια ο ανταγωνισμος ακομη.... τωρα γιατα fixes που λεω και μετα λυπης μου βλεπω οτι επαληθευομαι για την επαναλαμβανομενη ομνια εποχη και στο λεο....:O http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=584415 http://www.htc.com/europe/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all ειναι πολλα ακομη αλλα μηπως θα επρεπε να ψαξετε και εσεις λιγακι?;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 αυτά τα έχω δει. Ελεγα μηπως και έχεις κάτι καινούργιο. και όλα αυτα από το xda είναι tweaks όχι fixes, για αυτό και με μπέρδεψες. Επίσης Ηρέμησε λίγο Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 ερωτηση ....μπορει καποιος να βαλει στο stocks να παρακολουθει μετοχες του δικου μας χρηματιστηριου ???? ..επισης ειδα οτι λειπει πλεον το κουμπι για βιντεοκληση ...οχι οτι εκανα και ποτε αλλα λεμε τωρα Ναι φίλε μου μπορείς.....ψάξε με το όνομα της εταιρεία ή με το stock name και θα στη βγάλει να τη προσθέσεις...δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα άλλο....άργησα και εγώ αλλά το βρήκα.... και έχει και πολλές δυνατότητες...... Αν θελετε ηχους κλησης ολοκληρων mp3's απλα δημιουργειστε εναν φακελο my documents στην καρτα μνημης σας και ριξτε εκει μεσα XYMA οχι σε φακελο, ολα τα τραγουδια που θελετε να αντιστοιχιζετε σε ηχο κλησης/ηχους επαφων κλπ! Με αυτον τον τροπο ΔEN επιβαρυνετε την ηδη μικρη χωρητικοτητα της μνημης της συσκευης σας και τον φακελο ringtones(τον οποιο μπορειτε αν θελετε να τον αδειασετε τελειως!!) Μπορείς να τα βάλεις και μέσα στο My ringtones...όπως λέει παρακάτω ο Tony.... οπότε καμιά φορά "μαθαίνουν" και οι παλιοί.... ή "ξαναθυμούνται"..... :) πολυ σωστο και χρησιμο tip Δημητρη. Επισης αν θυμαμαι καλα ισχυει το ιδιο και αν τα βαλεις στο φακελλο My documents\My Ringtones\ Έτσι είναι.... Μολις το δοικιμασα με την Kenwood 8022BT και δουλεψε αψογα.Εμφανιζει επαφη και αριθμο. Στο είχα πει φίλε μου...... ;) Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts