Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Σβήσε το sys.txt που υπάρχει στον φάκελο του iGO, και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Ναι, τις έχω διαβάσει και τις 100 σελίδες (2-3 φορές ορισμένες) και έχω βάλει και ROM και όλα τα καλούδια (είμαι παλιός χρήστης HTC). Και με του kplr τα ίδια μου κάνει.. Επιβεβαιώνω κι εγώ το πρόβλημα (έχω 1.48 WWE) με το SMS messaging, όταν γράφω ελληνικά (ακόμα και με Fingerkeybord !) που αφήνει κενά ή μετακινεί γράμματα...Βρήκε κανείς λύση;;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Μπορείς να απενεργοποιήσεις το htc messaging αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Επιβεβαιώνω κι εγώ το πρόβλημα (έχω 1.48 WWE) με το SMS messaging, όταν γράφω ελληνικά (ακόμα και με Fingerkeybord !) που αφήνει κενά ή μετακινεί γράμματα...Βρήκε κανείς λύση;;:( Μήπως έχεις εγκαταστήσει το BsB Tweaks;;; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Μήπως έχεις εγκαταστήσει το BsB Tweaks;;; και μενα τα ιδια κνει. και το εχω εγκαταστησει. λες να φταιει αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 οχι το κανει και σε μενα που δεν το εχω βαλει Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 οχι το κανει και σε μενα που δεν το εχω βαλει Όχι, δεν έχω εγκαταστήσει το BsB Tweaks...Μάλλον είναι θέμα της rom (όταν είχα την 1.43 δεν το είχα το πρόβλημα αυτό....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 και μενα τα ιδια κνει. και το εχω εγκαταστησει. λες να φταιει αυτο? Το έχουν παρατηρήσει όταν είναι ενεργοποιημένο το tweak στα Graphics-> Manila Send Button, που ενεργοποιεί ένα εικονίδιο για την αποστολή μηνύματος οχι το κανει και σε μενα που δεν το εχω βαλει Όχι, δεν έχω εγκαταστήσει το BsB Tweaks...Μάλλον είναι θέμα της rom (όταν είχα την 1.43 δεν το είχα το πρόβλημα αυτό....) Άρα μάλλον είναι θέμα rom! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Λοιπον για αυτους που ψαχνονται με το Fpsece δλδ για να παιζουν παιχνιδια psx στο ppc τους. 1.Παμε εδω http://www.htcmania.com/showthread.php?t=24322 και κατεβαζουμε την τελευταια εκδοση του emulator. 2.Ξεζιπαρισμα και αντιγραφη του φακελου στην καρτα μνημης. 3.Παμε μετα εδω http://community.livejournal.com/gamexchange/974.html και κατεβαζουμε το bios αυτο, το οποιο και αντιγραφουμε αφου το ξεζιπαρουμε στο φακελο bios στο φακελο που ξεζιπαραμε πριν. 4.παμε options->bios->choose bios-> και επιλεγουμε αυτο που περασαμε. 5.στο country βαζουμε το region της εκαστοτε ρομ 6.cpu mode->recompiler 7.cpu type-> ARM V5 8.Joypad-> on screen maping και κανουμε asign οπου θελουμε πανω στην οθονη τα κουμπια 9.Misc-> GFX Driver -> GAPI 10. Misc-> fps counter τσεκαρισμενο 11. Misc-> Mdec BW οχι τσεκαρισμενο 12. Misc-> Frameskip οχι τσεκαρισμενο (και τσεκαρισμενο ισω δεν επηρεαζει) 13. Μisc-> Display-> Landscape οποιο σας βολευει αλλα οχι portrait γιατι το on screen χειρηστηριο δεν δουλευει. Κατεβαζουμε ρομ απο εδω http://www.emuparadise.org/roms/psx/ προτιμοτερα σε μορφη iso και τις περναμε στο φακελο iso του emulator 14.Για να επιλεξουμε παιχνιδι παμε start-> start ISO και επιλεγουμε το iso που θελουμε. Ψαχνω ακομα πως θα τρεχω σε full screen γιατι ακομα τρεχει σε 640 χ 480. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Σβήσε το sys.txt που υπάρχει στον φάκελο του iGO, και ξαναδοκίμασε. λοιπόν το έσβησα εντελώς και παίζει (στο μπαλκόνι τουλάχιστον στο δρόμο μια δοκιμή θα μας πείσει.) τώρα ξέρεις πως θα βάλω skin να το βλέπω σε όλη την οθόνη ? Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Γιατί τώρα πως το δείχνει; :confused: Το iGO είναι πάρα πολύ παραμετροποιήσιμο. Τα πάντα για αυτό υπάρχουν εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 -Εγκατάσταση Cyberon Voice Speed Dial: CyberonVoiceSpeedDial_1_2_b080227_0R3.cab και για ενεργοποίηση του με το Hold Button: Cyberon speed dial hold button.cab Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει τo Cyberon speed dial hold button.cab , καθώς το linκ δεν δουλεύει πια; Eυχαριστώ πολύ Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Έχει "πέσει" προσωρινά το xda-developers.com. Σε λίγο που θα επανέλθει θα είναι και το link διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvaway Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Καταρχήν καλως σας βρήκα όλους! Απο χθες είμαι κάτοχος του leo μετά απο επι σειράς ετών παράδοσης στην Nokia. Προς το παρόν προσπαθώ να αφομοιώσω όλο τον όγκο των πληροφοριών και των δυνατοτήτων του κινητού με αργά αλλα σταθερά βηματα... Αυτο που ήθελα να πω είναι οτι όσο παρατήρησα στη φωτογραφική δεν είχε το προβλημα με το ροζ δαχτυλίδι αλλα αυτό ίσως και να έτυχε. Έχω την αγγλικη εκδοση σημειωτέον απο ενα απο τα site που ήδη έχουν αναφερθεί. Αυτο που είδα στις φωτογραφίες ειναι οτι εκτος οτι το φλας είναι για να καις τον αμφιβλιστροειδή σου τη φωτογραφία εν τέλει μερικες φορες τη βγάζει σκοτεινη αλλα δεν ασχολήθηκα και πολυ. Αυτά για αρχή, περισσοτερα απο αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Καλορίζικη! Αυτο που ήθελα να πω είναι οτι όσο παρατήρησα στη φωτογραφική δεν είχε το προβλημα με το ροζ δαχτυλίδι αλλα αυτό ίσως και να έτυχε. Είσαι σίγουρος; Πρέπει να είναι από τις ελάχιστες συσκευές. Φαίνεται κυρίως την ημέρα πάντως ή ακόμα όταν πας να φωτογραφήσεις την οθόνη του υπολογιστή σου... τα δείχνει ροζ. Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει τo Cyberon speed dial hold button.cab , καθώς το linκ δεν δουλεύει πια; Eυχαριστώ πολύ Link is back. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvaway Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Διατηρώ μία επιφύλαξη για να μην δημιουργηθούν λάθος εντυπωσεις αλλα εβγαλα περιπου 10 φωτογραφίες και αλλες 5 σε λευκό φόντο οπου δεν παρατήρησα κατι. Τις λευκές μάλιστα τις είδα και στον υπολογιστή. Θα το δοκιμάσω πάλι αύριο να εξακριβώσω το ενδεχόμενο να προερχεται απο Hardware το δαχτυλίδι κατοπιν αυξησης της θερμοκρασίας γιατι με την φωτογραφική όντως δεν ασχολήθηκα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Γιατί τώρα πως το δείχνει; :confused: Το iGO είναι πάρα πολύ παραμετροποιήσιμο. Τα πάντα για αυτό υπάρχουν εδώ. Και ομως το δειχνει Γιαννη! Το ιδιο ακριβως εχω κανει και εγω σε 1 TC 09 που μου εκανε διαφορα κουλα δε μου ανοιγε με κανενα αρχεο sys οτι και να εγραφε και μολις το εσβησα ΤΕΛΕΙΩΣ ολα ok!!! Αγνωστε οι βουλαι του iGO!!:):lol: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 τελικα εβαλα την ελληνικη ρομ και ολα καλα.και γρηγορο και σταθερο και εχει και σαν fefault επιλογη το lock screen,γιατι καπυ διαβασα οτι στην 1.48 δεν το εχει. οποιος ξερει ας μου λυσει μερικες απορειες. Οταν βγαζω μια φοτο δεν μου δινει επιλογη μετα να την στειλω με bluetooth,ξερει κανεις πως γινετε??? Το Papadi hellenikc calendar σε εσας δουλευει γιατι σε εμενα μου βγαζει ερρορ,υπαρχει καποιο αλλο παρομοιο προγραμμα? Τελος οταν εχω συνδεδεμενο το λεο με τον η/Υ οταν δεχομαι μειλ δεν με ειδοποιει με ηχο ουτε το λεντ αναβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 τελικα εβαλα την ελληνικη ρομ και ολα καλα.και γρηγορο και σταθερο και εχει και σαν fefault επιλογη το lock screen,γιατι καπυ διαβασα οτι στην 1.48 δεν το εχει. Γιατί, και η ελληνική που έβαλες 1.48 δεν είναι; Οταν βγαζω μια φοτο δεν μου δινει επιλογη μετα να την στειλω με bluetooth,ξερει κανεις πως γινετε??? Στείλε τη μέσω του Resco Explorer. Το Papadi hellenikc calendar σε εσας δουλευει γιατι σε εμενα μου βγαζει ερρορ,υπαρχει καποιο αλλο παρομοιο προγραμμα? Δουλεύει κανονικά. Τελος οταν εχω συνδεδεμενο το λεο με τον η/Υ οταν δεχομαι μειλ δεν με ειδοποιει με ηχο ουτε το λεντ αναβει. Δες στο πρώτο post. (- Notifications σε Ελληνικό manilla - Solved (thanks to tsipistri)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 τελικα εβαλα την ελληνικη ρομ και ολα καλα.και γρηγορο και σταθερο και εχει και σαν fefault επιλογη το lock screen,γιατι καπυ διαβασα οτι στην 1.48 δεν το εχει. οποιος ξερει ας μου λυσει μερικες απορειες. Οταν βγαζω μια φοτο δεν μου δινει επιλογη μετα να την στειλω με bluetooth,ξερει κανεις πως γινετε??? Το Papadi hellenikc calendar σε εσας δουλευει γιατι σε εμενα μου βγαζει ερρορ,υπαρχει καποιο αλλο παρομοιο προγραμμα? Τελος οταν εχω συνδεδεμενο το λεο με τον η/Υ οταν δεχομαι μειλ δεν με ειδοποιει με ηχο ουτε το λεντ αναβει. To calendar μου δουλεύει κανονικά.... Το email αν το έχεις διαβάσεις στον Η/Υ δεν θα σε ειδοποιήσει με ήχο ή led στο κινητό, και σωστά κάνει..έξυπνο αυτό.... δοκίμασε το... μη το δεις στον Η/Υ και κάνει send/receive να δεις ότι έτσι είναι..... Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Για άλλη μία φορά θα ρωτήσω... Στην Wind παιδιά, μήπως έχουμε καμμία πληροφορία πότε θα έρθει ?... Το περιμένω πώς κ πώς !!!...:!: Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvaway Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Κατοπιν εκτενέστερης δοκιμής της φωτογραφικης το κινητό αρχισε να κανει το ίδιο ακριβως με τον ροζ κύκλο... Το προβλημα όντως γίνεται εμφανες σε ηλιοφάνεια, (χθες με συννεφια δεν παρατήρησα τίποτα) σε φωτογραφίες χωρίς φλας αλλα κυρίως οταν είδα τα thumbnail στον υπολογιστή μου. Ανέβασα και την ποιότητα σε super fine τωρα που το σκέφτομαι οπότε μπορει να έπαιξε και αυτό τον ρόλο του στη διαφορα απο χθες. Εν αναμονή λοιπόν για το fix ΥΓ. Οταν εχω λιγο περισσοτερο χρόνο θα προσπαθήσω να βρω ρυθμίσεις στο Photoshop ωστε να εκμηδενίζει τη διαφορα με όλες τις παραμέτρους, ισως κάποιος απο εδω μπορει να τις μεταφράσει σε καποιο fix γιατι απο προγραμματισμο δεν εχω ασχοληθεί πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Για άλλη μία φορά θα ρωτήσω... Στην Wind παιδιά, μήπως έχουμε καμμία πληροφορία πότε θα έρθει ?... Το περιμένω πώς κ πώς !!!...:!: Δεν διαβάζετε καλά, φωνάζετε κιόλας.. δες π.χ. εδώ, εδώ και εδώ... Οι δύο από τις οποίες είναι απάντηση σε ΣΕΝΑ! Πώς να μη σε αγνοεί μετά ο άλλος..... Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Έχει μετρήσει κανείς πόσο του κρατάει η μπαταρία? Περνάει τις 2 μέρες? Οταν έρθει το κινητό στην Ελλάδα θα έχει την 1.48 ελληνική ΡΟΜ? ή κάποια ποιο καινούργια? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 όχι δεν της περνάει δυστυχως. εμένα μου φαινεται ότι τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα η μπαταρία. Αντίθέτως το HD μου κρατούσε 3-4 μέρες άνετα, τώρα αυτό μου κρατάει 1 το πολύ 1μιση μέρα. Είναι λίγο εφιαλτικό αυτό, να ψάχνω όλη την ώρα φορτιστή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts