Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελος...Θα πρεπει για αλλη μια φορα να πουμε ενα μεγαλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στον Steve Jobs και την Apple...Χωρις την ελευση του μηλοφωνου και των καινοτομιων που εισηγαγε,τοτε η Microsoft και οι εταιριες που χρησιμοποιουν το λειτουργικο της,θα κοιμοντουσαν ακομα τον υπνο το βαθυ..

Τωρα σιγα-σιγα ξυπνανε και στρωνουν το κωλο τους στη δουλεια για να μπορεσουν να ανταγωνιστουν (εστω και δια της αντιγραφης),τον κορυφαιο "friendly" χειρισμο που προσεφερε και προσφερει το μηλοφωνο..;)

όταν η microsoft δεν μπορεί να σβήσει τον ανταγωνισμό... τον εξαγοράζει.

οπότε υπομονή :D

Και τι θα γινει εαν το HD2 μας πεσει κατω στο εδαφος απο υψος ενος μετρου?:worry:

:p:p:p

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Και τι θα γινει εαν το HD2 μας πεσει κατω στο εδαφος απο υψος ενος μετρου?:worry:

Σε παρκέ δεν παθαίνει τίποτα... σε μάρμαρο όμως;;;; :p:p:p:rolleyes:

Φιλικά Γιώργος

Με τοσο βαρος που εχει και σε συνδιασμο με το υψος πτωσης *+$<% Χ ("/#=Θα σπασει το μαρμαρο..:lol::lol::lol:

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

μόλις παρέλαβα:love:

είναι απλά καταπληκτικό:clap::D

προσπαθώ όμως να βάλω το RandomAccess κάνω επανεκκίνηση και τίποτα.πάλι αγγλικά βγάζει στη μπάρα.καμια ιδέα???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο είναι για την μπάρα των windows και όχι για την μπάρα του manila.

Μέσω registry γύρνα το manila σε Ελληνικά και θα γυρίσει και η πλαινή μπάρα.

Λείπουν βασικά πράγματα και πληροφορίες από το πρώτο post...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
Λείπουν βασικά πράγματα και πληροφορίες από το πρώτο post...

Λογικό δεν είναι; Εάν βλέπεις κάτι λάθος ή αν έχεις κάποια περαιτέρω σχόλια/προσθήκες, ευχαρίστως να τα επισημάνεις.

Modpic.gif

Ύστερα απο προσεκτικό calibration παρατήρησα μεγάλη βελτίωση στο πάτημα των μικρών πλήκτρων αλλά το πρόβλημα παραμένει αν και οχι τόσο έντονο οσο στην αρχή.

Επίσης ευχάριστη έκπληξη η πολύ καλή ποιότητα ήχου πλέον από τα ακουστικά αλλά δεν ξέρω εαν δουλεύουν τα πλήκτρα στο hans free όσο και το μικρόφωνο, τα εχει δοκιμάσει κανείς?

Γιαννη πολυ καλη αναφορα :)

το μονο αρνητικο και που με ανυσηχει,ειναι το πιθανο προβλημα στην εκδοση hspl λογω ιδιαιτεροτητας της συσκευης απο οτι αναφερουν στους xda :O

""Just got word from this forum that SPL'ing this device could prove a little more difficult

than usual. ""

πηγη

1

Δημήτρη, κατάφερες να δουλέψει το Vito Audio Notes, με τις ρυθμίσεις στη registry που κάναμε στα 6.1 δεν έχω καταφέρει να ακούω το συνομιλητή?

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Λογικό δεν είναι; Εάν βλέπεις κάτι λάθος ή αν έχεις κάποια περαιτέρω σχόλια/προσθήκες, ευχαρίστως να τα επισημάνεις.

Στη θέση του random access έπρεπε να μπει η αλλαγή στη registry για Ελληνικό manila που δίνει συγχρόνως και Ελληνική μπάρα αναζήτησης.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2979798#post2979798

Ξέρω πως σ'ένα συντονιστή δεν του αρέσει να του κάνουν υποδείξεις (είμαι κι εγώ σε παραπλήσιο φόρουμ)

αλλά στη προκειμένη περίπτωση μπερδεύουμε τα καινούρια παιδιά που μας διαβάζουν.:O

Συγγνώμη και πάλι για την υπόδειξη...:(

Στη θέση του random access έπρεπε να μπει η αλλαγή στη registry για Ελληνικό manila που δίνει συγχρόνως και Ελληνική μπάρα αναζήτησης.

Ξέρω πως σ'ένα συντονιστή δεν του αρέσει να του κάνουν υποδείξεις (είμαι κι εγώ σε παραπλήσιο φόρουμ)

αλλά στη προκειμένη περίπτωση μπερδεύουμε τα καινούρια παιδιά που μας διαβάζουν.:O

Kαι αν θέλει κάποιος να έχει αγγλικά μενού στο κινητό αλλά ελληνική μπάρα στο Manila δεν γίνεται?

There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

Ναιιι!!! :D Μου ήρθε mail ότι το έχουνε στείλει! Σε πόσες μέρες από σήμερα θα παραλάβω;

Μήπως οι πιο έμπειροι του forum να φτιάχνατε ένα check list με το πώς γίνονται κάποια βασικά πράγματα στο HD2 για εμάς τους αρκετά πιο άσχετους;;;

Δηλαδή, πώς και ποιο ελληνικό πληκτρολόγιο βάζουμε, πώς και γιατί μπαίνει η RandomAccess κλπ,κλπ...

Λοιπόν συμβαίνει το εξής κουφό....ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΗ....

Το κινητό έχει "κάψει" δύο SIM κάρτες... πήγα το πρωί και πήρα άλλη γιατί είδα ότι αυτή που είχα δεν έπαιζε σε άλλο κινητό από τότε που την έβαλα μέσα.... και τη δεύτερη το ίδιο πράγμα, τη δοκιμάζω στο παλιό...μια χαρά...τη βάζω στο καινούριο...επαφές κάτω, κομμένο γωνία έξω αριστερά... τίποτα......τη ξαναβάζω στο παλιό....sim card is missing.... τί να κάνω ρε ****το ..... να το δηλώσω DOA ... στην Expansys????? Δεν θέλω να μπλέξω με ACE τώρα...... Για πείτε.....

EDIT: Μίλησα με Expansys, το δήλωσε στο τεχνικό τμήμα και μάλλον το στέλνω πίσω για αλλαγή. Επίσης μου είπε ότι άσχετα τί γράφει το website HD2 παραλαμβάνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...... γκαντεμιά μου ρε να πάρει.....

(το δοκίμασα και με άλλες κάρτες και αλλης εταιρείας...τα ίδια σε όλες.....απλά τελικά μάλλον δεν τις "καιει" αλλά τη πρέπει να βγουν και να ξαναμπουν 2 φορές για να παίξουν.....ΚΟΥΛΑ πράγματα....κάτι τρέχει....)

Problem solved!!!!

Τόσο απλά αλλά να μη πηγαίνει το μυαλό μου..... ο δρόμος σήμερα με έβγαλε στην Ace....λέω δεν πάω εκεί να ρωτήσω κάνα καλόπαιδο....... μίλησα με κάνα δυο, μετά από λίγο ήρθε και ο τεχνικός διευθυντής τους (Άγγλος) όπου αφού τσεκάραμε τη συσκευή και είδαμε ότι είναι από Αγγλία μου είπε ότι έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν να κάνουν flash ROM από το εργοστάσιο και να "ξεχνάνε" το hard reset..... OΠΟΤΕ με ένα απλό hard reset, ώπου ο βλάκας εγώ δεν είχα κάνει, όλα είνα ok.... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόσο μπορεί να κολλήσει το μυαλό κάποιου..... απορώ όμως πώς και δε το σκέφτηκε να το προτείνει κανένας.... τέλος καλό, όλα καλά... τώρα αρχίζει το στρώσιμο και οι ερωτήσεις.... :):)

There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

• Administrators

Αυτό είναι διαφορετικό από αυτό που λέω εγώ πιο πάνω.

Η συγκεκριμένη αλλαγή που αναφέρεις υπάρχει στο link Leo Hits & Tricks που έχω βάλει και έκρινα ότι δεν υπάρχει λόγος για επανάληψη. Εντούτοις αφού το ζητάτε... μπορεί να αλλάξει.

Εδώ φίλε Οδυσσέα είσαι εντελώς λάθος! Εάν διαβάσεις πιο πίσω, θα δεις ότι αυτή η προσπάθεια για να συγκεντρωθούν κάποιες βασικές πληροφορίες στο πρώτο post ήταν υπόδειξη άλλων κατόχων της συσκευής την οποία φυσικά ενέκρινα να βοηθήσω αλλά με απαραίτητη τη δική σας βοήθεια.

Modpic.gif

Problem solved!!!!

Τόσο απλά αλλά να μη πηγαίνει το μυαλό μου..... ο δρόμος σήμερα με έβγαλε στην Ace....λέω δεν πάω εκεί να ρωτήσω κάνα καλόπαιδο....... μίλησα με κάνα δυο, μετά από λίγο ήρθε και ο τεχνικός διευθυντής τους (Άγγλος) όπου αφού τσεκάραμε τη συσκευή και είδαμε ότι είναι από Αγγλία μου είπε ότι έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν να κάνουν flash ROM από το εργοστάσιο και να "ξεχνάνε" το hard reset..... OΠΟΤΕ με ένα απλό hard reset, ώπου ο βλάκας εγώ δεν είχα κάνει, όλα είνα ok.... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόσο μπορεί να κολλήσει το μυαλό κάποιου..... απορώ όμως πώς και δε το σκέφτηκε να το προτείνει κανένας.... τέλος καλό, όλα καλά... τώρα αρχίζει το στρώσιμο και οι ερωτήσεις.... :):)

Εμένα πάλι γιατί δε μου φαίνεται λογικό όλο αυτο;

1) Μετά το flashing γίνεται αυτόματα hard reset (εκτός αν κάνανε μεταγενέστερα rom ugprade στο ράδιο των ήδη flash-αρισμένων συσκευών)

2) Δηλαδή (σύμφωνα με τον τεχνικό) σε μια συσκευή που δεν έχουν κάνει hard reset πρέπει να βάλεις και να βγάλεις 2 φορές τη sim για να δουλέψει;

Problem solved!!!!

Οι παλαιότεροι χρήστες πάντα έλεγαν ότι μόλις πάρουμε μια συσκευή (και μετά κάθε νέο φλασάρισμα ρομ), πριν τη βάλουμε σε λειτουργία κάνουμε hard reset, κάτι ήξεραν!!!!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Αυτό είναι διαφορετικό από αυτό που λέω εγώ πιο πάνω.

Η συγκεκριμένη αλλαγή που αναφέρεις υπάρχει στο link Leo Hits & Tricks που έχω βάλει και έκρινα ότι δεν υπάρχει λόγος για επανάληψη. Εντούτοις αφού το ζητάτε... μπορεί να αλλάξει.

Εδώ φίλε Οδυσσέα είσαι εντελώς λάθος! Εάν διαβάσεις πιο πίσω, θα δεις ότι αυτή η προσπάθεια για να συγκεντρωθούν κάποιες βασικές πληροφορίες στο πρώτο post ήταν υπόδειξη άλλων κατόχων της συσκευής την οποία φυσικά ενέκρινα να βοηθήσω αλλά με απαραίτητη τη δική σας βοήθεια.

OK, συγγνώμη και πάλι για την αναστάτωση.:(

• Administrators
Μήπως οι πιο έμπειροι του forum να φτιάχνατε ένα check list με το πώς γίνονται κάποια βασικά πράγματα στο HD2 για εμάς τους αρκετά πιο άσχετους;;;

Δηλαδή, πώς και ποιο ελληνικό πληκτρολόγιο βάζουμε, πώς και γιατί μπαίνει η RandomAccess κλπ,κλπ...

Δες στο πρώτο post.

OK, συγγνώμη και πάλι για την αναστάτωση.:(

Μα αυτό θέλω να σου πω... δεν πρόκειται για αναστάτωση γιατί αυτό δεν είναι μια προσπάθεια που την κάνω μόνος μου. Οι διευκρινήσεις, οι υποδείξεις, οι διορθώσεις λαθών, είναι απαραίτητες από όλους σας ανεξαιρέτως. :rolleyes:

Modpic.gif

Εμένα πάλι γιατί δε μου φαίνεται λογικό όλο αυτο;

1) Μετά το flashing γίνεται αυτόματα hard reset (εκτός αν κάνανε μεταγενέστερα rom ugprade στο ράδιο των ήδη flash-αρισμένων συσκευών)

2) Δηλαδή (σύμφωνα με τον τεχνικό) σε μια συσκευή που δεν έχουν κάνει hard reset πρέπει να βάλεις και να βγάλεις 2 φορές τη sim για να δουλέψει;

Η συσκευή δεν δούλεψε ΠΟΤΕ (αυτό με τις 2 φορές έπρεπε να γίνει με τις sim που έμπαιναν στο HD2 για δοκιμή)....έδειχνε "κολλημένη" και δεν αναγνώριζε καμία sim.... έλα όμως που δεν μου πήγαινε το μυαλό σε κάτι τέτοιο και δεν είχα δοκιμάσει hard reset....

Οι παλαιότεροι χρήστες πάντα έλεγαν ότι μόλις πάρουμε μια συσκευή (και μετά κάθε νέο φλασάρισμα ρομ), πριν τη βάλουμε σε λειτουργία κάνουμε hard reset, κάτι ήξεραν!!!!

Ακριβώς..................

:up:

@Athanasso77: Thanks!!! :up:

Hard reset πώς γίνεται στο HD2; Δεν είναι σαν format όταν το κάνουμε στην συσκευή;

• Administrators
Hard reset πώς γίνεται στο HD2; Δεν είναι σαν format όταν το κάνουμε στην συσκευή;

Πριν προβείτε σε απορίες και προβλήματα στο στήσιμο της συσκευής, δείτε και αυτό:

---> *Leo Hints & Tips* - Things you may not have known <---

Από το πρώτο post.

Modpic.gif

@Athanasso77: Thanks!!! :up:

Κρατάς πατημένα τα πλήκτρα αυξομειώσης του ήχου και συγχρόνως πατάς το πλήκτρο εκκίνησης της συσκευής, ακολουθείς τις οδηγίες.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Πριν προβείτε σε απορίες και προβλήματα στο στήσιμο της συσκευής, δείτε και αυτό:

---> *Leo Hints & Tips* - Things you may not have known <---

Από το πρώτο post.

Αχ πάλι βιάστηκα να ρωτήσω...:X

Αχ πάλι βιάστηκα να ρωτήσω...:X

Να ρωτας οποτε θες! γιαυτο ειμαστε ολοι εδω! Ασε που μας χρειαζονται γυναικειες παρουσιες, γιατι το thread τεινει να βρωμαει μπυρα και λαδι μηχανης! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]