Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε θελω να ξανα αναψω τα αιματα, αλλα προσωπικα εμενα (και ειμαι σιγουρος και πολους αλλους) με ενδιαφερει αυτη η συγκριση με το iphone pου επιχειρησε ο Ζαχαρακης και αλλοι. Ενταξυ, δεν θα το κανουμε διαξιφισμους εδω, αλλα, κακα τα ψεματα στην ουσια προκειτε για τα 2 ποιο κορυφεα κινητα, με το καθενα να εχει τα συν και τα πλην του. Οι περισσοτεροι που θελουν να παρουν νεο κινητο, αναμεσα σε αυτα τα 2 βρισκονται και η συγκριση αναμεσα τους ειναι αναποφευκτη. Αφηστε τον καθενα να κρινει αν καποιος ειναι προκατηλημενος υπερ ή της αλλης συσκευης. Απο τη συγκριση τους μονο θετικα μπορουν να βγουν και δεν καταλαβαινω αυτους που ενοχλουνται. Αμα βαριεστε να διαβαζετε για το iphone, μη διαβαζετε τα σχετικα ποστ, και αφηστε τους αλλους που τους ενδιαφερει να τα διαβαζουν. Και πιστεψτε με , ειναι πολοι δεν ειναι 2-3 ατομα. Προσωπικα περιμενα τον Ζαχαρακη να ποσταρει ακριβως για να δω μια γνωμη απο καποιον εμπειρο, που εχει και το iphone αρα μπορει να κανει μια συγκριση σωστη. Τωρα αμα ειναι υπερβολικος ή οχι αφηστε να το κρινουμε απο ολες τις απαντησεις.

+1000.

Σωστά τα λες φίλε μου. Και γω περίμενα πως και πως το review του Δημήτρη (zaxarakis) για να δω αν τελικά κρατήσω το iphone ή το δώσω για να πάρω το leo. Aπο αυτά που έγραψαν (ο Δημήτρης και τα άλλα παιδιά) κράτησα αυτά που με ενδιαφέρουν εμένα (θετικά και αρνητικά) και πήρα την απόφασή μου.

Απλά με λύπη μου διαπιστώνω πως δεν υπάρχει η φιλική διάθεση που υπάρχει στο"περι ανέμων και υδάτων...":(

Αν είναι δυνατόν.λες και έβαλε το όπλο στο κεφάλι

και είπε να μην το πάρετε!να ναι καλά ο Δημητρης και

ο κάθε Δημητρης,που δοκιμάζουν κάποιες συσκευές,και μας

λένε την γνώμη τους.μικρά παιδιά δεν είμαστε,διαβάζουμε κρίνουμε

και αποφασίζουμε!όσοι ξέρουμε τον Δημήτρη,γνωρίζουμε πολύ καλά οτι

δεν χαριζετε σε καμία συσκευή.-

υγ.έχω αγοράσει σχεδόν όλες τις συσκευές της htc,και

μπορεί αργότερα και το Leo.

+1000.

Σωστά τα λες φίλε μου. Και γω περίμενα πως και πως το review του Δημήτρη (zaxarakis) για να δω αν τελικά κρατήσω το iphone ή το δώσω για να πάρω το leo. Aπο αυτά που έγραψαν (ο Δημήτρης και τα άλλα παιδιά) κράτησα αυτά που με ενδιαφέρουν εμένα (θετικά και αρνητικά) και πήρα την απόφασή μου.

Απλά με λύπη μου διαπιστώνω πως δεν υπάρχει η φιλική διάθεση που υπάρχει στο"περι ανέμων και υδάτων...":(

Δυστυχως αυτο δεν γινεται κατανοητο απο πολλους.

Ο Δημητρης ειναι αυστηρος γιατι λατρευει τα WWM και εχει απαιτησεις που αλλοι χρηστες δεν τις αντιλαμβανονται.

Για μενα και για να τελειωνουμε, το iphone ειναι καλυτερο σε καποια πραγματα και το HD2 σε καποια αλλα.

Καθενας κρινει με βαση τι ειναι πιο σημαντικο γι αυτον.

Σαν μετριος χρηστης που εχω μαθει μα παιρνω τουλαχιστον το 70% των δυνατοτητων της συσκευης που χρησιμοποιω, λεω με σιγουρια, οτι θα μπορουσα να κανω την δουλεια μου και με τα δυο.

Απλα σε καποια πραγματα θα συμβιβαζομουν. Το ίδιο κανω και τωρα με το iphone.

Συμβιβαζομαι στο απαραδεκτο πακετο GPS-προγραμματα πλοηγησης-υπερθερμανση και εχω το PNA ετοιμο για χρηση, την μηδαμινη διαχειριση excel files, την περιπλοκη προσβαση στα αρχεια μεσω τριτων προγραμματων.

Ολα αυτα γιατι θεωρω πιο σημαντικο για μενα την ταχυτερη προσβαση σε βασικες λειτουργιες που το κανουν πιο "εξυπνο" τηλέφωνο. Αυτη ειναι η φιλοσοφια των MAC.

To ιδιο θα κανουν και οι χρηστες του HD2.

Περιμεντε κανα μηνα, θα δειτε τι βελτιωσεις θα βγουν στο XDA και ποσες εφαρμογες προσαρμοσμενες στην οθονη του.

Οι εταιριες που φτιαχνουν εφαρμογές θα εχουν ηδη αρχισει να εγκαταλειπουν τα ορνιθοσκαλισματα που χρειαζονταν πενακι γιατι εκει παει η τεχνολογια και θα χαθουν αν δεν το κανουν.

Τελος

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και stylous για το hd2 :)

http://wmpoweruser.com/?p=10104

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Και stylous για το hd2 :)

http://wmpoweruser.com/?p=10104

Υπάρχουν καιρό αυτά τα stylus.Δεν βολεύουν ιδιαίτερα πάντως ;)

http://img35.imageshack.us/img35/3664/img0065mpi.jpg

斯塔夫罗斯 :O

Ένα πρόβλημα λίγο ενοχλητικό είναι πως το manila πάντα βρίκσεται μια ώρα πίσω και όταν έρθει σε πρώτο πλάνο γυρίζει στη σωστή ώρα.

Ξέρει κανείς κάποια λύση γι'αυτό;

Για να επιστρέψουμε λίγο στην πραγματική φιλοσοφία του thread (ιερόδουλη το κάνατε το θέμα εδώ μέσα. Χειρότερο και απο το Unofficial. Μην κουράζεται και το Γιάννη που πρέπει να μας προσέχει σαν παιδιά)

ορίστε η απάντηση και η λύση σου...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583161

Για να επιστρέψουμε λίγο στην πραγματική φιλοσοφία του thread (ιερόδουλη το κάνατε το θέμα εδώ μέσα. Χειρότερο και απο το Unofficial. Μην κουράζεται και το Γιάννη που πρέπει να μας προσέχει σαν παιδιά)

ορίστε η απάντηση και η λύση σου...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583161

Να είσαι καλά. Δουλεύει.

Έφτιαξα και ένα cab file για να γίνεται πιο εύκολα το "φαινομενικό" overwrite (το αρχείο είναι στη rom, και να μπορείς να επιστρέψεις πίσω αν θελήσεις με uninstall.

Αν το θέλει κανείς πείτε μου να το κάνω attach

εντυπωση κανει παντως και η ace hellas δεν το εχει καν στο σαιτ και δεν δινει ουτε ενα review.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• Administrators
εντυπωση κανει παντως και η ace hellas δεν το εχει καν στο σαιτ και δεν δινει ουτε ενα review.

Αυτή είναι η πολιτική της. Το βάζει επίσημα στο forum μόνο όταν έρθει η ελληνική συσκευή και είναι άμεσα διαθέσιμη στα καταστήματα.

Modpic.gif

αν και δεν είναι σωστό να το συζητάμε εδώ, εγώ πιστεύω ότι είναι π@π@ρ1ες αυτά που λέει.

δεν πιστεύω ότι η HTC θα βγάλει καλύτερα χαρακτηριστικά απο το Leo σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. θα την πιάσουν απο το μαλλί αυτοί που αγόρασαν το Leo και θα τους βαράνε όλη μέρα.

αν μεγαλώσουν την φανταστική οθόνη του D2 θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

επίσης το βλέπω πολύ χλωμό να γίνεται τέτοια συσκευή, γιατί μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ upgrade απο όλα τα pda που βγήκαν ποτέ.

πρέπει να πω ότι WOW απο τα χαρακτηριστικά, και για αυτό το λόγο δεν τα πιστεύω. Παρα είναι τέλεια.

αν δεν μεγαλώσουν την οθόνη, τότε ήδη έχω αρχίσει να μαζεύω λεφτά.

ειναι η τελευταια μου αναφορα σε αυτο το thread μιας και απο οτι μετα λυπης μου διαπιστωσα,δεν θελουν ολοι να ακουσουν την αληθεια...

δεν θα κατσω να κρινομαι απο ατομα που εχουν παρωπιδες...ελπιζω οσοι ηθελαν μια αντικειμενικη γνωμη να την πηραν και αναλογα μπορουν να πραξουν σε οτι τους συμφερει.

παντα ημουν αυστηρος σε οποια συσκευη δοκιμαζα στα χερια μου και ετσι θα ειμαι παντα...ασχετα αν δεν ακουγονται ευνοικα στα αυτια καποιων..

οπως παντα θα αναφερομαι ρεαλιστικα και αντικειμενικα και στα θετικα αλλα και στα αρνητικα μιας συσκευης..

αυτος ειμαι και αν δεν αρεσω σε καποιους συγγνωμη αλλα δεν ειμαι διατεθιμενος να αλλαξω τροπο σκεψης...

η ειρωνια ειναι οτι κατηγορηθηκα ως iphonακιας :confused: ποιος ??εγω.....:O:O

εγινε χαμος γιατι ειπα οτι ακριβως εβλεπα...

δεν ειναι δυνατον να σκεφτω καν,οτι θα επρεπε να συγκρινω το λεο με το hd....

αφου δεν εχουν καμια σχεση....εκτος του οτι ειναι wm και οι 2 συσκευες....

η δικαιη κριση θα επρεπε να γινει αναμεσα στις 2 κορυφαιες συσκευες που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη και αυτες ειναι (πολλοι θα ηθελαν να ειναι αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι ακριβως) το λεο και το μηλο...

ολοι μας εδω μεσα που εχουμε δουλεψει καλα τα wm ξερουμε οτι καποια στιγμη πολλα θα φτιαχτουν στο λεο....οπως και σε καθε προηγουμενη wm συσκευη και αυτο μονο και μονο χαρη στους xda και την πολυτιμη για εμας κοινοτητα τους..

αλλα δεν μπορω να αναφερομαι στο τι θα φτιαχτει μετα απο καιρο ....

οσοι θελουν να το παρουν θελουν και προσδοκουν ενα τελειως διαφορετικο παντα προς το καλυτερο,τηλεφωνο...

ε λοιπον εγω δεν θα κρινω σχετικα με το τι ΘΑ φτιαχτει στην συσκευη αλλα με το τι μπορει να κανει σωστα η οχι στην μορφη που το αγοραζουμε....

επιγραμματικα ειναι ενα διαφορετικο wm ...μα παρα πολυ...ειναι δυνατο γρηγορο με πολυ καλες (εως και κορυφαιες για την κατηγορια θα ελεγα ) πλεον multimedia δυνατοτητες,κατι που σε αυτον τον τομεα η htc εχει κανει αλματα σε αυτην την συσκευη!!

το gps του απαιχτο,η καμερα του και η διαχειριση του τομεα dialer/τηλεφωνο απλα ταχυτατο και ακαριαιο!!

ακουστικη μικροφωνου ηχειου αριστη!

οθονη με κορυφαια αισθηση,απλα εδω μπορω να το πω με ανεση,πισω απο του μηλου!!

το μανιλα απλα πεταει,κατι που μπορει εμενα να με αφηνει παγερα αδιαφορο,αλλα οφειλω να το αναφερω μιας και με εξπληξε!!

το browsing τωρα,που ειναι μπελας...γιατι?

δεν κεντραρει ο οπερα αλλα ουτε και ο explorer σωστα στο πεδιο που θελεις να βλεπεις τι γραφεις...δοκιμασα πολλα πληκτρολογια και τωρα εχω το resco keyboard που ειναι καπως πιο familiar απο το finger keyboard...

καθε φορα που θελεις να κανεις scroll στο πεδιο του μηνυματος που γραφεις και θες να βλεπεις τι γραφεις....εξαφανιζεται το πληκτρολογιο και οταν ξαναπατας στο πεδιο για να γραψεις παλι για να εμφανιστει το πληκτρολογιο,χανεται παλι το μερος που εχεις γραψει...και πρεπει ξανα παλι να κανεις το ιδιο και το ιδιο...

μονο με τα oem/finger keyboard που εχουν τα βελη πανω-κατω-δεξια-αριστερα μπρεις να επαναφερεις το πεδιο του μηνυματος σου ωστε να το βλεπεις και να μην χαθει το πληκτρολογιο ξανα....

αν αυτο δεν ειναι κουραστικο στο browsing και ενας λογος πολυ σοβαρος να το κατηγορησεις τοτε ποιος αλλος μπορει να ειναι??

κατα τα αλλα ο οπερα ειναι πολυ πιο γρηγορος με πολυ καλο ζουμ και ευκρινεια στην αναγνωση.

portrait/landscape κατα το browsing θεωρειται πολυ λιγο σε σχεση με του μηλου και αυτο για τους παραπανω λογους που αναφερα...γινεται αλλα (δυστυχως πρεπει να το συγκρινω με του μηλου) με πολυ χαλια αποδοση....παντα σε σχεση με οτι περιμενα οτι θα ηταν!!!

η συσκευη δεν εχει το net framework 3.5 μεσα και αφου το βαλεις για να δουλεψουν σωστα καποιες εφαρμογες που το χρειαζονται,απλα χανεις το finger friendly menu του file explorer της συσκευης :blink:

οποτε η χρηση του resco explorer γινεται επιτακτικη(οχι οτι δεν θα ηταν αλλοιως ετσι?:p)

η ακριβεια του gps σε υψομετρο,θεση κλπ ειναι κορυφαια ειλικρινα εντυπωσιαστηκα!!ο χρονος αναπροσαρμογης διαδρομης ελαχιστος εως μηδαμινος,σημα δυνατο και συνεχες ακομη και σε δυσκολα σημεια..

η ακουστικοτητα και η αναπαραγωγη μουσικης ειναι παρα πολυ καλη!

το εξωτερικο ηχειο μπορω να πω αριστο,αν σκεφτεις οτι ειναι ενα,αλλα παρολα αυτα τα καταφερνει πολυ καλα.

το μεγεθος της συσκευης αν κοιτας την οθονη σου φαινεται μικρο!

για να μην παρεξηγηθω,δεν ειναι μικρο το τηλ απλα βλεποντας ποσο χωρο καταλαμβανει η οθονη ολα τα υπολοιπα γυρω της ειναι μινιμαλιστικα!εχει γινει πολυ καλη δουλεια εδω σε αυτον τον τομεα απο την htc.

σημα wifi πολυ καλο αν και αυτο στα wm ποτε δεν ηταν προβλημα μιας και με δοκιμες ραδιος αλλαζαν ευκολα αυτα ..

το μεγα αρνητικο της συσκευης τωρα

υπαρχουν πολλα σημεια στο μενου των windows που θα προβληματιστεις εως και θα τσαντιστεις επειδη δεν μπορεις να τα πετυχεις ευκολα....με το δαχτυλο...

και εκει ειναι η μεγαλη ενσταση μου για το ολο πακετο!!

δεν γινεται να εχεις μια τετοια οθονη και ενα τετοιο hardware και να σε περιοριζουν οι αδυναμιες σε θεμα softare της πλατφορμας του λογισμικου....

γενικα ειναι μια παρα πολλα υποσχομενη συσκευη απλα ακομη δεν ειναι φουλ εκμεταλευσιμη λογω αδυναμιων του λογισμικου και των υπαρχουσων εφαρμογων στα wm για να υποστηριξουν μια full finger friendly συσκευη..

αυτη ειναι η γνωμη μου,αυτην καταθετω,οσοι θελετε την λαμβανετε υποψιν,οσοι δεν,ειναι δικαιωμα σας και απολυτα σεβαστο,αλλα μην πυροβολειτε....

θα παρακαλουσα ολους αυτους που το εκαναν, να μην μου επιτεθουν ξανα σε προσωπικο επιπεδο την στιγμη που δεν με γνωριζουν...και δεν ενοω απο κοντα αλλα απο τα χρονια που γραφω εδω μεσα και την ολη παρουσια μου στο φορουμ..

φιλικα προς ολους Δημητρης:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δημητρη σε ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες σου. Εμενα η ενσταση μου ηταν στο τροπο που τα ειπες. Σε καποιους απο δω που σε ξερουν δεν εκανε εντυπωση, αλλα φαντασου καποιον που δεν σε ξερει οταν διαβαζει οτι το κινητο ειναι για να μπαινει στο συρταρι και κλειστο, τοτε λογικο ειναι να παρεξηγησει και να θεωρησει οτι το κιν ειναι μια μεγαλη πατατα!

Τελοσπαντων ελπιζω να μας γεμισεις παλι αργοτερα με δοκιμες, συμβουλες και προτασεις οπως εκανες στο thread του HD!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες...λίγο άσχετο, αλλά τι παίζει με αυτό? http://htcdevs.nstars.org/forum-f1/topic-t1.htm#1

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ο panosha δεν αρχισε δουλειά!!;)
N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX

• Administrators

Αφαιρέθηκε το post του Δημήτρη (tsipistri) σχετικά με το ελληνικό πληκτρολόγιο μιας και δεν δούλευε, ύστερα από δική του προτροπή. Φυσικά αφαιρέθηκε και η συζήτηση που ακολούθησε σχετικά με αυτό.

(Είμασε σε αναμονή για ότι νεότερο...)

Modpic.gif

Ο panosha δεν αρχισε δουλειά!!;)

Δε νομίζω οτι θα ασχοληθεί. Τουλάχιστον όχι σύντομα. ;)

• Administrators
Παίδες...λίγο άσχετο, αλλά τι παίζει με αυτό? http://htcdevs.nstars.org/forum-f1/topic-t1.htm#1

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Και να πω ότι έχουμε πρωταπριλιά... να το καταλάβω! :X

Modpic.gif

ειναι η τελευταια μου αναφορα σε αυτο το thread μιας και απο οτι μετα λυπης μου διαπιστωσα,δεν θελουν ολοι να ακουσουν την αληθεια...

φιλικα προς ολους Δημητρης:)

Η καλύτερη περιγραφή που έχω δει για το HD2.... μετά από αυτό νομίζω οτι ο καθένας μπορεί να κρίνει εύκολα αναλόγως με τις ανάγκες του αν του κάνει η συσκευή η όχι.

Μια τέτοια περιγραφή περίμενα να δω από σένα Δημήτρη (zaharakis) ελπίζω και άλλες μελλοντικά.

Φιλικά

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Κάποιος από τα παιδιά που έχουν την συσκευή στην κατοχή τους , θα το εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσαν να βγάλω τουλάχιστον τα πρώτα μου συμπεράσματα σε ότι αφορά τις δικές μου ανάγκες

Σχετικά με τις δυνατότητες του στο θέμα video κ φωτο με ικανοποίηση είδα τις ενημερώσεις . Φυσικά μια τέτοια συσκευή δεν την παίρνεις για τον λόγο αυτό μα καλοδεχούμενη η βελτίωση , ειδικά αν μεγαλώνεις παιδία πχ :)

Ικανοποιημένος πρέπει να είμαι και από τις δυνατότητες πλοήγησης , πάντα σε σχέση με το hd που έχω , οπως και στο τηλεφωνικό κομματι.

Όμως εξίσου κρίσιμο για μένα και πολύ περισσότερο, είναι αφενός το θέμα office και δίχως φυσικά να έχω την απαίτηση να αντικαταστήσω το laptop , μπορεί να μου πει κάποιος με βεβαιότητα ότι προσπερνώ εύκολα η έστω υποφερτά την απουσία stylus σε word & excel?

Επίσης , μπορεί κανένα καλόπαιδο να του βάλει το diary της spb ή το pocketbreeze και να μου πει αν μπορεί να κάνει δουλεία με το χέρι και δίχως στυλό??

Είναι πολύ σημαντικό για μένα η διαχείριση επαφών, ημερολογίου , ραντεβού , σημειώσεων. Must για τις ανάγκες μου και κρίσιμο το πόσο τα καταφέρνει.

Τα παραπάνω αν γινόταν καλύτερα από συσκευή που τρέχει άλλη πλατφόρμα ίσως να γινόταν αιτία να φύγω από τα wm αλλα αυτό αν μπορεί κάποιος ας μου το απαντήσει με pm για να μην φύγουμε από το θέμα μας εδω

Ευχαριστώ

Υγ Επίσης αν τρέχει κανονικά κάποιο από τα προγράμματα ηχογράφησης συνομιλίας έτσι όπως είναι από την μανα του κ δίχως μαγειρεμένη ροομ

σε τι αναφαιρεσε θοδωρη;

για το D3 λέω.

"Επειδή όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε πως 2 χρόνια τώρα, σας δίνω πάντα τις πιο έγκυρες πηγές σχετικά με νέες συσκευές όταν άλλοι παπαντζήδες, κάνουν preview και δεν πέφτουν ποτέ μέσα για τα specifications των συσκευών."

ότι να ναι το παλικάρι.

@Christou

Σε ευχαριστώ! Όντως λύθηκε με επαναφορά στο αγγλικό manilla!

Αυτό σημαίνει πως για να έχουμε ελληνικό random access και smart dialing πρέπει να περιμένουμε την ελληνική rom ή κάποιο σχετικό πρόγραμμα...

Επίσης, ακούω τις συνομιλίες με λίγα παράσιτα...(είμαι σε GSM)...Το έχει κανείς άλλος το πρόβλημα αυτό;;

To πρώτο αρνητικό που βρήκα, δυστυχώς επαναφορά σε manilla με Αγγλικά...:(

Μιλάω για την μη ειδοποίηση ούτε με ήχο ούτε με δόνηση σε εισερχόμενο sms.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.