scorpio_1976 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή για να μπορεί το τηλέφωνο μας να γίνει wifi spot... μετά από λίγο ψάξιμο που έκανα (και με την πάντα πολύτιμη βοήθεια της lilifee :) ) βρήκαμε το barnacle wifi tether το οποίο λειτουργεί μόνο σε root συσκευή. δεν μπορώ όμως να το κάνω με τίποτα να δουλέψει. έχω μπερδευτεί με τις ρυθμίσεις και είμαι σίγουρος ότι κάτι δεν κάνω σωστά. έχει κανείς σας εμπειρία από τέτοιου είδους προγράμματα ή από το συγκεκριμένο? ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Δες λίγο στις ρυθμίσεις να είναι το wpa-supplicant απενεργοποιημένο. Λένε στους XDA ότι κάνεις εγκατάσταση, δίνεις SSID, απενεργοποιείς το wpa-supplicant και παίζει απευθείας. Για δοκίμασε το. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Δες λίγο στις ρυθμίσεις να είναι το wpa-supplicant απενεργοποιημένο. Λένε στους XDA ότι κάνεις εγκατάσταση, δίνεις SSID, απενεργοποιείς το wpa-supplicant και παίζει απευθείας. Για δοκίμασε το. το απ ενεργοποίησα, έδωσα ssid αλλά μόλις πατάω start μου βγάζει unexpected error occured! inspect the log and try the troubleshooting guide. στο log μου βγάζει ότι η διαδικασία κολλάει στο parameter brncl_if_lan is unset :ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 (edited) ...go into settings and set lan interface to athwlan0 Το τελευταίο είναι μηδέν. EDIT. Το δοκίμασα μόλις στο δικό μου και παίζει άψογα. Αν έχεις πρόβλημα είναι θέμα ρυθμίσεων. Edited August 13, 2010 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 το δοκίμασα κι έχεις δίκαιο...!!! thanks a lot... τώρα μπορώ να συνδέσω το ipad wifi άνετα!!! edit: τα data που κατεβάζει τα μετράει στο δικό του μετρητή δεδομένων που έχει... στο 3gwatchdog όμως δεν τα μετράει ή είναι ιδέα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Δεν το πρόσεξα αλλά νομίζω έχεις δίκιο. Μάλλον δεν το μετράει σαν 3G αλλά σαν WiFi traffic. Πολλή προσοχή λοιπόν μην ξεπεράσουμε τα όρια. Κι εγώ με το iPad έτσι σκέφτομαι να κάνω. Για μια αλλαγή σελίδας στο myphone (σελ 125) μετέφερε 143,85 kb download & 135,43 upload. Πολλά δεν είναι ή μου φαίνεται? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 εντάξει είμαστε λοιπόν... x10i+ipad wifi+μπλοκάκι και στυλό για να σημειώνουμε kb/s :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 έβαλα το πληκτρολόγιο htc ime και μου το βγάζει μικρο, γίνετε να μ βγάζει πιο μεγάλο το πληκτρολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 (edited) Πρέπει να εγκαταστήσεις αυτά τα δύο, HTC_IME_hi.apk και Clicker_hi.apk που υπάρχουν στο htc_ime_jonasl_hires_27.zip. Αν δεν το έχεις κατέβασε το από εδώ http://www.hallerud.se/htc_ime_jonasl_hires_27.zip. Edited August 13, 2010 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Πρέπει να εγκαταστήσεις αυτά τα δύο, HTC_IME_hi.apk και Clicker_hi.apk που υπάρχουν στο htc_ime_jonasl_hires_27.zip. Αν δεν το έχεις κατέβασε το από εδώ http://www.hallerud.se/htc_ime_jonasl_hires_27.zip. thanks bro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 βρηκα ενα παιχνιδι στο ιντερνετ. Το Need for Speed Shift.δειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=747494 .Το θεμα μου ειναι οτι το βρηκα καπου και το κατεβασα.Ειναι 99 mb .Moυ φαινεται πολυ μεγαλο και οταν πηγα να το τρεξω μου ειπε οτι δεν εχω αρκετη μνημη.Μπηκα στη διαχειρηση εφαρμογων και τοσα mb για να συγκρινω δε βρηκα πουθενα.Υπαρχει τροπος αποθηκευσης στη sd? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Μονο αν είσαι root μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές στην SD ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 ειμαι.πως γινεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 (edited) ειμαι.πως γινεται? Έλα μου ντέ , καπου το διάβασα η το έχω μπερδεψει με την 2,2 ,πολλα μαζεμενα μου πεσαν τωρα τελευταία . EDIT: Καλά την εσωτερική μνημη του Χ10 την έχεις γεμίσει όλη ,πως τα κατάφερες Δε στέλνεις το λινκ με το NFS να το παλέψω :confused: Edited August 13, 2010 by Sotarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 my homescreen. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Καλησπερα θα ηθελα να κανω 3 ερωτησεις πριν καταληξω σε κινητο,λοιπον: 1)Εχει παρει την 2.2 froyo? 2)Το θεμα ακουστικο συνεχιζετε η εχει βελτιωθει,επειδη ειχα και παλαιοτερα το κινητο 3)Στο zoom in,out εχει multitouch?(Αν το λεω καλα....:) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Καλησπερα θα ηθελα να κανω 3 ερωτησεις πριν καταληξω σε κινητο,λοιπον: 1)Εχει παρει την 2.2 froyo? 2)Το θεμα ακουστικο συνεχιζετε η εχει βελτιωθει,επειδη ειχα και παλαιοτερα το κινητο 3)Στο zoom in,out εχει multitouch?(Αν το λεω καλα....:) negative^3...:lol: Αναλυτικα: 1) Ακομα στην 1.6 ειμαστε δυστυχως 2) Η' διορθωθηκε λιγο ή οξυνθηκε η ακοη μας... 3) Υπαρχει περιορισμος του hardware και θα μεινει απιαστο ονειρο απ'οτι φαινεται... Αν κατα τη γνωμη σου αυτα ειναι βασικα κριτηρια για την αγορα καποιου androphone θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στο Desire... Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 negative^3...:lol: Αναλυτικα: 1) Ακομα στην 1.6 ειμαστε δυστυχως 2) Η' διορθωθηκε λιγο ή οξυνθηκε η ακοη μας... 3) Υπαρχει περιορισμος του hardware και θα μεινει απιαστο ονειρο απ'οτι φαινεται... Αν κατα τη γνωμη σου αυτα ειναι βασικα κριτηρια για την αγορα καποιου androphone θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στο Desire... Εχω το desire(μην βλεπεις το avatar) απλως ελεγα μηπως ειχα συνδιασμο τα καλα του desire με λιγο καλυτερη φωτοκαμερα.....ευχαριστω παντως απο οτι βλεπω θα παραμεινω με το desire αρκετο καιρο μεχρι να βγει κατι ποιο αξιολογο.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 2) Η' διορθωθηκε λιγο ή οξυνθηκε η ακοη μας... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι υφίσταται , χωρίς πλάκα όμως...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι υφίσταται , χωρίς πλάκα όμως...! Μαλλον βγηκε νεο firmware για το τυμπανο μας (εκδοση 2.0) και εκανε update μονο του!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 my homescreen. Πολλή καλα στημένο μπράβο :) negative^3... 2) Η' διορθωθηκε λιγο ή οξυνθηκε η ακοη μας... ... Ααααααα καλόοοοοοοοο :grin::grin::grin::grin::grin::grin: Αλλα νομίζω πως εισακούστηκαν οι προσευχές μας γιατί όντος έχει βελτιωθεί . Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές στην SD η δεν μπορούμε τελικά ακόμη και μετά το ροοτ :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Μαλλον βγηκε νεο firmware για το τυμπανο μας (εκδοση 2.0) και εκανε update μονο του!:lol::lol: Ε? Τι 2.0? Android 2.0? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 να ρωτησω μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη να κατεβαζει βιντεο???????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Παίδες σήμερα αγόρασα το http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=100x100&chl=http://cyrket.com/qr/58038 Armored Strike Online παιχνιδάρα που θυμίζει παλίες Scorched Earth εποχές και παίζει άψογα στο X10 μας ;) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Ε? Τι 2.0? Android 2.0? :mad: Ενα σαββατοκύριακο λέμε να φύγουμε και μας ανάβετε φωτιές. Ας μας πει κάποιος τι ακριβώς βγήκε γιατί δεν έχουμε και wifi #%&&&%#%:/( :-( Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts