prioxxx Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Το τελευταίο διάστημα το Χ10 τα έχει παίξει , μου κάνει συνεχώς restart είτε όταν μιλάω στο τηλ, είτε σε κάποιο παιχνίδι , όχι σε κάποιο συγκεκριμένα, αλλά σε τυχαία , μετά απο 2-3 λεπτά κανει απενεργοποίηση , το περίεργο είναι πως όταν το αφήσω χωρις να νανω κάτι δουλεύει καλα γι αυτό και μερικες φορες ξεχνάω το πρόβλημα και όταν παω να παρω τηλ κλείνει , μάλλον με βαρέθηκε :lol: Τα πέρασα όλα απο την αρχή αλλα πάλι τα ίδια κάνει , έχω μαμα rom root & xrecovery , μήπως έχετε καμιά ιδέα πριν πάει στα σκουπίδια. Αφου εχεις κανει root δοκιμασε να περασεις custom ρομ.Ειναι πολυ καλο τηλεφωνο για να παει στα σκουπιδια!:lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Σαν συσκευή το έχω βολευτεί πάρα πολλή & με δυσκολία θα το αποχωριστώ , θα κάνω μια δοκιμή με κάποιες ρομ, αλλά πολλή φοβάμαι οτι είναι hardware η ζημιά ,μακάρι να βγω ψεύτης , ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Σαν συσκευή το έχω βολευτεί πάρα πολλή & με δυσκολία θα το αποχωριστώ , θα κάνω μια δοκιμή με κάποιες ρομ, αλλά πολλή φοβάμαι οτι είναι hardware η ζημιά ,μακάρι να βγω ψεύτης , ευχαριστώ για την απάντηση. Eπισης δοκιμασε να αλλαξεις μπαταρια:) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Η μπαταρία του πάει καλά ,του έκανα ένα wipe battery με xrecovery , πέταξα αρκετή σαβούρα απο προγράμματα ,άφησα μονο αυτά που χρειάζομαι καθημερινά και δε μου το έχει κάνει ακόμη εδώ και 2 μέρες περίπου , εύχομαι το πρόβλημα να ήταν σε κάποια εφαρμογή που τώρα δεν είναι στο κινητό μου , θα δούμε στη πορεία ............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_Sg Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Παιδια βρηκα το κινητο σε πολυ καλη τιμη. Το θελω για την κοπελα μου που ειχε το x10 mini. Αξιζει ακομα το κινητακι? Απο τεχνικης αποψης βλεπω ειναι δυνατο με τα σημερινα δεδομενα. Φοραει 2.3 επανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Παιδια βρηκα το κινητο σε πολυ καλη τιμη. Το θελω για την κοπελα μου που ειχε το x10 mini. Αξιζει ακομα το κινητακι? Απο τεχνικης αποψης βλεπω ειναι δυνατο με τα σημερινα δεδομενα. Φοραει 2.3 επανω. Είναι αρκετά καλύτερο σε σχέση με το mini. Το έπνιξε ένας φίλος μου πρόσφατα και πήρε το mini από την αδερφή του.. Πληγώθηκε :lol:! Πόσο το βρήκες? Sent from my Galaxy S using homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_Sg Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Δεν εχει ραδιοφωνο?? Ισχυει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Δεν εχει ραδιοφωνο?? Ισχυει?? Ναι δεν είχε ενσωματωμένο ραδιόφωνο!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Λεω να αγοράσω αυτή την μπαταρία για το Χ10 , η δικιά μου τα έπεξε μήπως την έχει δοκιμάσει κανεις η έχετε να προτείνεται κάποια άλλη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Λεω να αγοράσω αυτή την μπαταρία για το Χ10 , η δικιά μου τα έπεξε μήπως την έχει δοκιμάσει κανεις η έχετε να προτείνεται κάποια άλλη . Εγω δεν θα αγοραζα τετοιου τυπου μπαταρια γιατι υπαρχουν προβληματα.Αμα ψαξεις απο ελληνικα ιντερνετικα μαγαζια μπορεις να βρεις την αυθεντικη σε παρα πολυ καλη τιμη!Και αξιζει πιστεψε με! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Μία δοκιμή θα μας πείσει , άλλωστε η τιμή της είναι γελοία , όταν την παραλάβω θα ενημερώσω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Μία δοκιμή θα μας πείσει , άλλωστε η τιμή της είναι γελοία , όταν την παραλάβω θα ενημερώσω . Nαι πεσμας ετσι απο περιεργεια τι γινετε! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr1 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Υπάρχει κανένασς οδήγος για το πως να βαλουμε καποια rom στο κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Υπάρχει κανένασς οδήγος για το πως να βαλουμε καποια rom στο κινητο μας? Μπορεις να δεις στους xda.Εγω εχω custom και ειναι σουπερ! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Παδια γεια και απο μενα. ειμαι κατοχος ενος galaxy s plus .... βρηκα ενα x10i και σκευτομαι να το παρω. θελω ομως την βοηθεια σας: 1 οθονη χρωματα καλα? 2 κοληματα? 3 skype? 4 βιντεο οντως vga? γενικα αξιζει? ευχαριστω.... αυτο που βρηκα φορραει 2.3. Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Παδια γεια και απο μενα. ειμαι κατοχος ενος galaxy s plus .... βρηκα ενα x10i και σκευτομαι να το παρω. θελω ομως την βοηθεια σας: 1 οθονη χρωματα καλα? 2 κοληματα? 3 skype? 4 βιντεο οντως vga? γενικα αξιζει? ευχαριστω.... αυτο που βρηκα φορραει 2.3. 1 Σχετικά καλά τα χρώματα αν και λίγο soft θα χρειαστεί να δουλεύεις την φωτεινότητα 50-60% για να έχει καλή απόδοση. 2 Ο SE launcher σέρνετε απλά επιλέγεις κάποιον γρηγορότερο. 3 Δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλα έχω διαβάσει οτι παίζει η εφαρμογή πειραγμένη απο xda δε γνωρίζω αν η κανονική απο το google play θα κάνει δουλειά. 4 HD 720p Αν το βρήκες σε καλή τιμή αγόρασε το. Nαι πεσμας ετσι απο περιεργεια τι γινετε! Ίσως να είναι νωρίς για να μιλήσω αφού χτες το πρωί μόλις παρέλαβα την νέα μου μπαταρία για το Χ10 που είναι 2500 mAh . Όταν την έβαλα πάνω ήταν φορτισμένη 68% , έκανα μια 2ωρη φόρτιση και άρχισα να δουλεύω κανονικά το τηλέφωνο. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές , μετά απο ένα εικοσιτετράωρο 3 ώρες παιχνίδια και 1 ώρα Internet η μπαταρία δείχνει 67% με την παλιά μου μπαταρία θα χρειαζόταν μια φόρτιση οπωσδήποτε αλλα ας μη συγκρίνω γιατι η παλιά τα είχε φάει τα ψωμιά της . Θα περιμένα να δω που θα πάει με την χρήση που κάνω κάθε μέρα και θα σας πω όταν έχω μιν ποιο ολοκληρωμένη εικόνα . Edited April 18, 2012 by Sotarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 1 Σχετικά καλά τα χρώματα αν και λίγο soft θα χρειαστεί να δουλεύεις την φωτεινότητα 50-60% για να έχει καλή απόδοση. 2 Ο SE launcher σέρνετε απλά επιλέγεις κάποιον γρηγορότερο. 3 Δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλα έχω διαβάσει οτι παίζει η εφαρμογή πειραγμένη απο xda δε γνωρίζω αν η κανονική απο το google play θα κάνει δουλειά. 4 HD 720p Αν το βρήκες σε καλή τιμή αγόρασε το. Ίσως να είναι νωρίς για να μιλήσω αφού χτες το πρωί μόλις παρέλαβα την νέα μου μπαταρία για το Χ10 που είναι 2500 mAh . Όταν την έβαλα πάνω ήταν φορτισμένη 68% , έκανα μια 2ωρη φόρτιση και άρχισα να δουλεύω κανονικά το τηλέφωνο. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές , μετά απο ένα εικοσιτετράωρο 3 ώρες παιχνίδια και 1 ώρα Internet η μπαταρία δείχνει 67% με την παλιά μου μπαταρία θα χρειαζόταν μια φόρτιση οπωσδήποτε αλλα ας μη συγκρίνω γιατι η παλιά τα είχε φάει τα ψωμιά της . Θα περιμένα να δω που θα πάει με την χρήση που κάνω κάθε μέρα και θα σας πω όταν έχω μιν ποιο ολοκληρωμένη εικόνα . To κινητο εγω το πηρα σε καλη τιμη και ειναι σουπερ!Ξεκιναει απο τα 330 στο skroutz.Εγω εχω custom rom και δεν το χω μετανιωσει καθολου!Εγω πηρα την ιδια μπαταρια σημερα αυθεντικη.Παντως με ενδιαφερει να δουμε και κατα ποσο θα ειναι αποδοτικη μακροπροθεσμα.Παντως μετα απο καμια βδομαδα χρηση ενημερωσε μας αν θες:) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Καλη τιμη? Δηλαδη ποσο? γιατι ψαχνω να αγορασω.... αν το πουλαει κανεις..... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Καλη τιμη? Δηλαδη ποσο? γιατι ψαχνω να αγορασω.... αν το πουλαει κανεις..... Eγω το πηρα 140 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Για αγοροπωλησίες αρμόδιο topic είναι το Buy and Sell. Εκτός αυτού δεν επιτρέπονται συναλλαγές οπότε θα παρακαλέσω να μην επεκταθούμε. dskopa προς το παρόν δεν έχεις πρόσβαση στο Buy and Sell. Για να αποκτήσεις πρόσβαση θα πρέπει να συμπληρώσεις 100 μέρες παραμονής στο site και 150 post. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Επιστρέφω στο θέμα που με είχε απασχολήσει στο παρελθόν σχετικά με τα απρόβλεπτα κλεισίματα του τηλεφώνου . Τελικά κύριος υπεύθυνος ήταν η μπαταρία που είχε παραδώσει πνεύμα ,μόλις έπαιζα κάποιο παιχνίδι η μια εφαρμογή που απαιτούσε αρκετή ενέργεια το Χ10 έκλεινε μόνο του χωρίς να βγάλει ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας , ευτυχώς όλα τα παραπάνω αποτελούν παρελθόν. Με την νέα μπαταρία που είναι 2500 mAh κρατάει μιάμισή μέρα περισσότερο απ ότι η παλιά όταν ήταν στα καλά της φυσικά , με την χρήση που του κάνω το φορτίζω κάθε 3+ ημέρες περίπου , όλα καλά λοιπόν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Επιστρέφω στο θέμα που με είχε απασχολήσει στο παρελθόν σχετικά με τα απρόβλεπτα κλεισίματα του τηλεφώνου . Τελικά κύριος υπεύθυνος ήταν η μπαταρία που είχε παραδώσει πνεύμα ,μόλις έπαιζα κάποιο παιχνίδι η μια εφαρμογή που απαιτούσε αρκετή ενέργεια το Χ10 έκλεινε μόνο του χωρίς να βγάλει ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας , ευτυχώς όλα τα παραπάνω αποτελούν παρελθόν. Με την νέα μπαταρία που είναι 2500 mAh κρατάει μιάμισή μέρα περισσότερο απ ότι η παλιά όταν ήταν στα καλά της φυσικά , με την χρήση που του κάνω το φορτίζω κάθε 3+ ημέρες περίπου , όλα καλά λοιπόν :D Ποια πηρες?Εγω πηρα την αυθεντικη. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ποια πηρες?Εγω πηρα την αυθεντικη. 2-3 ποστ πανω θα την δείς τοποθετημένη στο τηλεφωνό μου έχω ανεβάσει φωτο Αυτή πήρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Δουλευει κανεις το skype για βιντεοκληση? οι xda νομιζω οτι βγαλανα μια εκδοση Και με τις δυο καμερες. το εχει δουλεψει κανεις? Ποια εκδοση για να μην ψαχνωμαι.... ευχαριστω Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Δουλευει κανεις το skype για βιντεοκληση? οι xda νομιζω οτι βγαλανα μια εκδοση Και με τις δυο καμερες. το εχει δουλεψει κανεις? Ποια εκδοση για να μην ψαχνωμαι.... ευχαριστω Τι εννοεις με τις δυο καμερες?Εχουν βγαλει μια εκδοση αλλα δεν την εχω δοκιμασει για να σου πω.Αμα κανεις search στο xda θα την βρεις ευκολα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts