kooky Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Με το που παω να βαλω τη μπαταρια αναβει μονο του και δεν γινεται δουλεια... Εχω παθει ζημια εε;; Δηλαδή ανάβει το logo και αφού πατάς το back button και συνδέεις το usb στο τηλέφωνο το seus δεν ανταποκρίνεται? Δεν ξεκινάει τη διαδικασία update? Για δοκίμασε να κάνεις τα βήματα σαν να ήταν κλειστό. Πες ότι δεν ανάβει... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Αν εχεις το θεο σου βαζω τη μπαταρια και ξεκιναει μονο του.. Παω SEUS και δεν κανει κατι... χωρις να πατησω POWER ON Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Αν εχεις το θεο σου βαζω τη μπαταρια και ξεκιναει μονο του.. Παω SEUS και δεν κανει κατι... χωρις να πατησω POWER ON εχεις pm ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Αν εχεις το θεο σου βαζω τη μπαταρια και ξεκιναει μονο του.. Παω SEUS και δεν κανει κατι... χωρις να πατησω POWER ON Μου φαίνεται περίεργο. Δοκίμασε με το pc companion και όχι το seus τώρα. Κατ'αρχήν να συνδέσεις το τηλέφωνο ενώ είναι έτσι στο Logo για να δούμε αν το αναγνωρίζει σαν συσκευή. Εμένα όταν είχε κολλήσει δεν άνοιγε καθόλου. Δεν φόρτιζε. Δεν το αναγνώριζε το pc companion κλπ. Τότε αναγκάστηκα να το πάω στο service. Αλλά αφού έστω υπολειτουργεί θα έπρεπε να ανταποκρίνεται στο seus. Δοκίμασε τώρα να το συνδέσεις στο pc να δούμε αν το "βλέπει". Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Πραγματικα να απορεις ειναι... αλλη φορα root μονο με την γνωστη εφαρμογη που ηταν ενα κλικ. Μου ειπε ο chaosm απο πανω θα καλεσει εναν τεχνικο μπας και κανει κατι διοτι ουτε με SEUS γινεται δουλεια ουτε με companion αναβει το κινητο πλεον με το που βαλω τη μπαταρια και σταματαει στο logo.. Αλλη μια φορα τον Μαιο το κινητο δυο φορες ειχε τελειωσει τη μπαταρια σε δυο μερες και μετα δεν φορτιζε απλα αναβοσβηνε το το κοκκινο φωτακι αμα παταγες το power on. Τοτε το πηγα στο service να δουμε σημερα.. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Ξαναπέρασε την 2.3.3 με το seus. Και σε εμένα κόλλησε γιατι κάτι δεν έκανα σωστά και με το πέρασμα ξάνα του update επανήλθε. Διάβασε προσεκτικά ξανά τις οδηγίες. Δες και το βίντεο 4-5 φορές για να είσαι σίγουρος για τα βήματα. Στην τελική κάνε τα βήματα παράλληλα με τον browser ανοιχτό στη σελίδα των xda και κοίτα τις οδηγίες πριν κάνεις κάτι. Κι εγώ ψιλοταράχτηκα αλλά το ξαναπροσπάθησα και με τη δεύτερη το έκανα το root. Τελικά το πήγα στο service και μου είπαν όντως 3 εβδομάδες. Το έδωσα και ταυτόχρονα αγόρασα και ένα Galaxy S II. Απλά δεν μπορούσα να μείνω 3 βδομάδες χωρίς smartphone. Εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση το X10 να το ξεφορτωθώ.. από την άλλη στα συγκεκριμένα χρήματα δεν νομίζω ότι άξιζε πχ να πάω σε Arc. Anyways, δευτερη φορά στα ιστορικά που δεν πήρα SE.. :p Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) Πραγματικα να απορεις ειναι... αλλη φορα root μονο με την γνωστη εφαρμογη που ηταν ενα κλικ. Μου ειπε ο chaosm απο πανω θα καλεσει εναν τεχνικο μπας και κανει κατι διοτι ουτε με SEUS γινεται δουλεια ουτε με companion αναβει το κινητο πλεον με το που βαλω τη μπαταρια και σταματαει στο logo.. Αλλη μια φορα τον Μαιο το κινητο δυο φορες ειχε τελειωσει τη μπαταρια σε δυο μερες και μετα δεν φορτιζε απλα αναβοσβηνε το το κοκκινο φωτακι αμα παταγες το power on. Τοτε το πηγα στο service να δουμε σημερα.. Λοιπον τι εγινε χθες... Στελνει πμ ο chaosm οτι μενει παραδιπλα και αν θελω να φωναξει εναν δικο του να μου τι φτιαξει.. Λεω ναι.. Το παιρνει και σε μια μιαμιση ωρα το ειχα πισω. ΤΟ αλλο παληκαρι ηθελε 20 Ε βεβαια αλλα το ειχα την ιδιο απογευμα. Απ οτι ειπε ο τεχνικος στον chaos διοτι δεν ημουν μπροστα δεν ειχα την καταλληλη baseband και δεν γινοταν ( με εναν φορητο και κατι προγραμματα το πασπαταγε ) .. Πριν ερθει η 2.3.3 για καιρο το "Ενημερωση Τωρα" δεν εδειχνε κατι.. Παντως παρατηρησα οτι υπαρχουν πλεον και ειδικοι για κινητα σου παιρνανε costum roms, softaware προβληματα.. ( οχι μονο hardware ) Απ οτι ειπε ο chaosm μετα αυτος ειχε iphone με dual boot ( πςςςςς ) Παντως τι σου ειναι τα φορουμ εε... Ακριβως ενα χρονο ασχολουμε με το myphone.gr και εδω και τρεις μερες ειπα ας δω και το νημα " Android ".. παρτηρω το SETCPU ηθελε root και λεω ας το κανω και..... Edited August 18, 2011 by astrovasilis Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile2 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Τελικα εχει προβλημα το MyWhatsUp ? το εβαλα εχτες με την 2.3.3 που εβαλα με το Flashtool , και root εννοειται οπως αναφερει ο azuzu , αλλα δεν ενημερωνεται αυτο το πραματακι. Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα? Παράθεση http://www.gsmblog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subaruxperia Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Γειά σας , Έχω αγοράσει πριν 1 βδομαδα ένα Sony Ericcsson Xperia X10. Λοιπόν δεν είμαι εξπερτ στις ρυθμίσεις κινητών και για αυτό θα ήθελα να με βοηθήσετε να ρυθμίσω το timescape του Xperia μου. Που μπορώ να βρώ τις ρυθμίσεις γιατί μπερδέυτηκα με όλα τα pop και τα ssl κλπ.??? Ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agglos Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Τελικα εχει προβλημα το MyWhatsUp ? το εβαλα εχτες με την 2.3.3 που εβαλα με το Flashtool , και root εννοειται οπως αναφερει ο azuzu , αλλα δεν ενημερωνεται αυτο το πραματακι. Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα? Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και οταν επικοινωνησα με τον δημιουργο μου ειπε οτι ακομα δεν εχει βρει την αιτια του σφαλματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katekar Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Τα κατάφερα, άλλα ένα βλακεία και δεν αποθήκευσα στον υπολογιστή μου τις επαφές και τα μηνύματα καθώς χρησιμοποίησα το back up της 2.1 και τώρα δεν μπορώ να τα επαναφέρω!!! Μήπως ξέρει κανείς κάνα τρόπο?? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια...είχα αρχίσει και γινόμουν ανυπόμονος !!!! EDIT: Οκ το κατάφερα κ αυτό για όποιον το χρειαστεί : http://www.mediafire.com/?1n07llajeaoo03y το δικο μου προβλημα με το backup δυστυχως δεν εχει λυθει ακομα γιατι ενω εχω τκατεβασει το αρχειο απο το site που εδωσες (το οποιο εχει κ η se στο m.sonyericsson.com) οταν παω να κανω την εγκατασταση μου λεει "η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη"! Λες και δεν το ηξερα... εδω μπορει κανεις να βοηθησει? Καμια ιδεα? κατεβασει το αρχειο απο το site που εδωσες () 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile2 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Flash Player πως τον κανουμε να παιξει στην official rom (rooted)? Παράθεση http://www.gsmblog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Flash Player πως τον κανουμε να παιξει στην official rom (rooted)? Τον εγκαθιστάς. Το έχεις κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile2 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Το εκανα αλλα μπηκα στον Ant1 , και δεν παιζει το live tv Παράθεση http://www.gsmblog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Το εκανα αλλα μπηκα στον Ant1 , και δεν παιζει το live tv Σ εμένα παίζουν τα παντα κανονικά , έχεις εγκαταστήσει τον Adobe flash player ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 (edited) παιδιά μου έσπασε το γυαλί απο το χ10... πως μπορώ να το κάνω αντικατάσταση; http://img197.imageshack.us/img197/9057/photoon27811at1259.jpg Uploaded with ImageShack.us Edited August 27, 2011 by caveman21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agglos Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Πρεπει να πας σε ενα Sony Ericsson Center Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 παιδιά μου έσπασε το γυαλί απο το χ10... πως μπορώ να το κάνω αντικατάσταση; Επίσημα μέσω service center. Ανεπίσημα με αγορά digitizer από ebay, το κάνεις μόνος σου ή κάποιος άλλος και χάνεις την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_G Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Με μια καλή πτώση εχτές ράγισε και σε εμένα το τζάμι της οθόνης του Xperia μου στην κάτω δεξιά γωνία. Αν δεν είχα και ζελατίνα οθόνης ίσως να έσπαγε και τελείως Ξέρει κανείς τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση? Αλλάζει το τζάμι? Η πρόσοψη? Και που θα με συμβουλεύατε να απευθυνθώ? Δεν το έχω ούτε 6 μήνες και πραγματικά το είχα βολευτεί.... Παράθεση Nokia 6600 --> Samsung E800 --> SE K750i --> Samsung E780 --> Nokia 6500-s --> Nokia E66 --> LG GM750 --> SE Xperia X10i --> Samsung Galaxy S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Με μια καλή πτώση εχτές ράγισε και σε εμένα το τζάμι της οθόνης του Xperia μου στην κάτω δεξιά γωνία. Αν δεν είχα και ζελατίνα οθόνης ίσως να έσπαγε και τελείως Ξέρει κανείς τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση? Αλλάζει το τζάμι? Η πρόσοψη? Και που θα με συμβουλεύατε να απευθυνθώ? Δεν το έχω ούτε 6 μήνες και πραγματικά το είχα βολευτεί.... Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η αλλαγή μιας touch οθόνης είναι δύσκολη διαδικασία, αλλαζει αλλά καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικευμένο. Για να έχεις μια ιδέα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6368979&postcount=82 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η αλλαγή μιας touch οθόνης είναι δύσκολη διαδικασία, αλλαζει αλλά καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικευμένο. Έτσι είναι, αν δεν έχεις εμπειρία πάνω στο θέμα, σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν προσεχθούν... θα αχρηστεύσουν τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agglos Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Καλυτερα να πας σε ενα Sony Ericsson Center. Αν το προσπαθήσεις και κατι παει στραβα ........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Τελικα παραλαμβάνω πίσω το κινητό σήμερα μετά που το έδωσα για service. Από ότι μου είπαν στο τηλ. κανένα πρόβλημα, σε εγγύηση (και ας ήταν με custom rom). Μια χαρά. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Τελικα παραλαμβάνω πίσω το κινητό σήμερα μετά που το έδωσα για service. Από ότι μου είπαν στο τηλ. κανένα πρόβλημα, σε εγγύηση (και ας ήταν με custom rom). Μια χαρά. Πάλι καλα , το θέμα όμως είναι αν θα το χρησιμοποιήσεις ξανα τωρα που έχεις το SG2 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agglos Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 ΤΟ x10 ειναι σταθερη αξια!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts