myrsine22 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Είναι ναι. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! :) Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 (edited) Μετά απο συμβίωση 3-4 ημερών με την 2,3 έχω κάποια θεματάκια προσαρμογής και δεν εννοώ κάποιες δυσλειτουργίες ,ξεκαθαρίζω οτι το μηχάνημα είναι τούμπανο. Μέχρι στιγμής έχω , SE 2.3.3 rom , root ,xrecovery ,bravia engine , αυτο το τελευταίο προς το παρόν το έχω απενεργοποιημένο . Λοιπό το θέμα προσαρμογής που έχω αφορά τους home launcher . Πάντα είχα τον Launcher pro ο οποίος είναι άψογος πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο απο αυτόν , τώρα όμως με τον νεο launcher της SE μου δημιουργείτε το εξής κενό , δεν μπορώ να βάλω όλα αυτά τα ωραία γουιτζετάκια όπως για παράδειγμα αυτό των φωτογραφιών στο Lpro υπάρχει κάποιο κολπάκι γι αυτό η απλά να ξεχάσω τον LPro και να βολευτώ με τον Home , όχι οτι δεν μου αρέσει αλλα να, ξέρετε, αν συνηθίσει ο γέρος ένα πράγμα δύσκολα το αλλάζει:lol: Ααα και κάτι τελευταίο το νέο market πολύ πακέτο χάνεσαι δε συμφωνείται ... Edited August 3, 2011 by Sotarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 (edited) Τελικά, απ'ότι φαίνεται είναι δοκιμασμένο και πέτυχε σε πολλούς. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1196808 Εγώ θα καταφύγω σε αυτή τη λύση για το root. Ακόμα σε εμένα πάντως δεν είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση. Στην αναμονή... Edited August 3, 2011 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Τελικά, απ'ότι φαίνεται είναι δοκιμασμένο και πέτυχε σε πολλούς. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1196808 Εγώ θα καταφύγω σε αυτή τη λύση για το root. Θα το προσπαθήσω σήμερα το απόγευμα ή αύριο το πρωί και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα καθώς πρέπει πρώτα να περάσω σε 2.3.3. Το έχω δοκιμασει δουλεύει αψογα και με το βιντεακι που υπάρχει με την εγκατάσταση είναι παιχνιδάκι πλέον το ροοτ ,καλή επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 (edited) Το έχω δοκιμασει δουλεύει αψογα και με το βιντεακι που υπάρχει με την εγκατάσταση είναι παιχνιδάκι πλέον το ροοτ ,καλή επιτυχία. Δεν ξέρω τι έκανα λάθος. Το τηλέφωνο τώρα δεν ανοίγει. Έχει κολλήσει στη μαυρη οθόνη με το SE logo και δε μπορω να το ανοίξω. Πήγα να κάνω το root και μάλλον έκανα κάτι λάθος. Προσπαθώ τωρα με το Update service ξανα και ευτυχως ανοιξε..... Edited August 3, 2011 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Δεν ξέρω τι έκανα λάθος. Το τηλέφωνο τώρα δεν ανοίγει. Έχει κολλήσει στη μαυρη οθόνη με το SE logo και δε μπορω να το ανοίξω. Πήγα να κάνω το root και μάλλον έκανα κάτι λάθος. Τι κάνω τωρα? Please help.......:cry: Προσπαθώ τωρα με το Update service ξανα μήπως και μου ανοίξει και περιμένω ΒΟΗΘΕΙΑ... Μην σε πιάνει πανικός το οτι βλέπεις το λογότυπο της SE σημαίνει οτι κατι δεν έχει φορτώσει σωστά , το έχω πάθει αρκετές φόρες δεν είναι τίποτα , φυσιολογικά πράματα,κάνε ξανα την διαδικασία του root , αν και πάλι δεν σου ανοίγει φλάσαρέ το με SEUS και ξεκίνα πάλι την διαδικασία για root , αργά αργά διάβασε καλά και κοίταξε πολλές φορές το βιντεο , αν σε κάποιο σημείο δε καταλαβαίνεις κάτι πες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 (edited) Μην σε πιάνει πανικός το οτι βλέπεις το λογότυπο της SE σημαίνει οτι κατι δεν έχει φορτώσει σωστά , το έχω πάθει αρκετές φόρες δεν είναι τίποτα , φυσιολογικά πράματα,κάνε ξανα την διαδικασία του root , αν και πάλι δεν σου ανοίγει φλάσαρέ το με SEUS και ξεκίνα πάλι την διαδικασία για root , αργά αργά διάβασε καλά και κοίταξε πολλές φορές το βιντεο , αν σε κάποιο σημείο δε καταλαβαίνεις κάτι πες Τελικά με τη δεύτερη το πέτυχα το root. Αφού πήγα στον αγύριστο και.... γύρισα. Μου έβγαλε το superuser και μάλλον όλα καλά. Θα το σετάρω τώρα και θα δω. Bytheway χρησιμοποίησα τον δικό σου τρόπο με το build prop αντί να φλασάρω με τον τρόπο που έλεγαν στους xda. Thanks και γι'αυτό. Edited August 3, 2011 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Τελικά με τη δεύτερη το πέτυχα το root. Αφού πήγα στον αγύριστο και.... γύρισα. Μου έβγαλε το superuser και μάλλον όλα καλά. Θα το σετάρω τώρα και θα δω. Bytheway χρησιμοποίησα τον δικό σου τρόπο με το build prop αντί να φλασάρω με τον τρόπο που έλεγαν στους xda. Thanks και γι'αυτό. Όλα καλά λοιπόν ωραία , ο τρόπος που αναφέρεις δεν είναι δικός μου αλλα των xda , εγώ και συ ανήκουμε στην κατηγορία των ανυπόμονων, σίγουρα θα βγεί και ευκολότερος τρόπος για root αλλά ποιος περιμένει :lol: Ένα γρήγορο τεστ με το Quadrant έδειξε 1251 καθόλου άσχημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Μετά απο συμβίωση 3-4 ημερών με την 2,3 έχω κάποια θεματάκια προσαρμογής και δεν εννοώ κάποιες δυσλειτουργίες ,ξεκαθαρίζω οτι το μηχάνημα είναι τούμπανο. Μέχρι στιγμής έχω , SE 2.3.3 rom , root ,xrecovery ,bravia engine , αυτο το τελευταίο προς το παρόν το έχω απενεργοποιημένο . Λοιπό το θέμα προσαρμογής που έχω αφορά τους home launcher . Πάντα είχα τον Launcher pro ο οποίος είναι άψογος πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο απο αυτόν , τώρα όμως με τον νεο launcher της SE μου δημιουργείτε το εξής κενό , δεν μπορώ να βάλω όλα αυτά τα ωραία γουιτζετάκια όπως για παράδειγμα αυτό των φωτογραφιών στο Lpro υπάρχει κάποιο κολπάκι γι αυτό η απλά να ξεχάσω τον LPro και να βολευτώ με τον Home , όχι οτι δεν μου αρέσει αλλα να, ξέρετε, αν συνηθίσει ο γέρος ένα πράγμα δύσκολα το αλλάζει:lol: Ααα και κάτι τελευταίο το νέο market πολύ πακέτο χάνεσαι δε συμφωνείται ...Για λίγο δοκίμασα τον launcher της Se. Περιττό να πω΄ότι έφαγε ξύλωμα. LP και ξερό ψωμί! Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 (edited) Όλα καλά λοιπόν ωραία , ο τρόπος που αναφέρεις δεν είναι δικός μου αλλα των xda , εγώ και συ ανήκουμε στην κατηγορία των ανυπόμονων, σίγουρα θα βγεί και ευκολότερος τρόπος για root αλλά ποιος περιμένει :lol: Ένα γρήγορο τεστ με το Quadrant έδειξε 1251 καθόλου άσχημα Ναι απλά το διάβασα από το δικό σου post. Στο φορουμ είχα βρει έναν πιο δύσκολο για μένα τρόπο. Τι να κάνουμε η κοσμοτε δεν έχει πάρει ακόμη το update. Τέλος καλό, όλα καλά. Κάνω ένα restore των εφαρμογών τώρα και θα ήθελα αν ξέρεις να μου πεις πως μπορώ να τις μεταφέρω στην κάρτα μνήμης. Αν τις μεταφέρω θα είναι πιο γρήγορο το τηλ? Και αν ξέρει κάποιος τις ρυθμίσεις APN της Cosmote για mobile internet. Edited August 3, 2011 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Παιδιά λίγο τα φώτα σας! Προσπαθήσαμε πριν μέρες με τον ξάδερφο μου να κάνουμε root ένα χ10. Καταφέραμε και του περάσαμε μια άλλη ρομ. Το θέμα είναι οτι τώρα δεν ανοίγει καθόλου, ούτε φορτίζει. πατάμε το κουμπί να ανοίξει κάνει την δόνηση αλλά μετά τίποτα! τι μπορούμε να κάνουμε; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 (edited) Ναι απλά το διάβασα από το δικό σου post. Στο φορουμ είχα βρει έναν πιο δύσκολο για μένα τρόπο. Τι να κάνουμε η κοσμοτε δεν έχει πάρει ακόμη το update. Τέλος καλό, όλα καλά. Κάνω ένα restore των εφαρμογών τώρα και θα ήθελα αν ξέρεις να μου πεις πως μπορώ να τις μεταφέρω στην κάρτα μνήμης. Αν τις μεταφέρω θα είναι πιο γρήγορο το τηλ? Και αν ξέρει κάποιος τις ρυθμίσεις APN της Cosmote για mobile internet. Ok !! Με το Titanium Backup πατάς παρατεταμένα την εφαρμογή που θέλεις να μετακινήσεις και στο μενού που θα βγεί πατάς μετακίνηση στην SD Η με την εφαρμογή που θα βρείς στο market App 2 SD. Παιδιά λίγο τα φώτα σας! Προσπαθήσαμε πριν μέρες με τον ξάδερφο μου να κάνουμε root ένα χ10. Καταφέραμε και του περάσαμε μια άλλη ρομ. Το θέμα είναι οτι τώρα δεν ανοίγει καθόλου, ούτε φορτίζει. πατάμε το κουμπί να ανοίξει κάνει την δόνηση αλλά μετά τίποτα! τι μπορούμε να κάνουμε; Προφανώς κάτι δε πήγε καλά , φλασάρης ξανά με SEUS και θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση ;) Edited August 3, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Προφανώς κάτι δε πήγε καλά , φλασάρης ξανά με SEUS και θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση ;) αυτό που μου φαίνεται παράξενο, είναι οτι λειτούργησε βέβαια αλλά ξαφνικά το έπιασε να τα παίξει! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 καλησπερα. εχει ενας φιλος μου αυτο το κινητο και μου ζητησε να κανω μια ερωτηση στο φορουμ μιας και δεν εχει ο ιδιος λογαριασμο προσπαθει να μπει σε μια σελιδα που εχει flash και τον παραπεμπει στο flash player 10.1 για 2.2 αλλα πουθενα δεν του εμφανιζει επιλογη για να το κατεβασει. Του ειπα να ψαξει στο μαρκετ αλλα ουτε εκει το εμφανιζει. Του βρηκα ενα αρχειο εγω στο google και οταν παει να το ανοιξει του βγαζει σφαλμα αναλυσης. Καμια βοηθεια; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 καλησπερα. εχει ενας φιλος μου αυτο το κινητο και μου ζητησε να κανω μια ερωτηση στο φορουμ μιας και δεν εχει ο ιδιος λογαριασμο προσπαθει να μπει σε μια σελιδα που εχει flash και τον παραπεμπει στο flash player 10.1 για 2.2 αλλα πουθενα δεν του εμφανιζει επιλογη για να το κατεβασει. Του ειπα να ψαξει στο μαρκετ αλλα ουτε εκει το εμφανιζει. Του βρηκα ενα αρχειο εγω στο google και οταν παει να το ανοιξει του βγαζει σφαλμα αναλυσης. Καμια βοηθεια; Να βάλει την τελευταία έκδοση στο τηλέφωνο 2,3,3 και μετά να κατεβάσει απο το market την 10,3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Επίσης θέλω να περάσω αυτό... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1194266 Ξέρω ότι το xrecovery θα το περάσω από εδω... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1196808 Σε xrecovery mode πως μπαίνεις? Και αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί ακριβώς κάνω όταν λεει "Flash as a custom zip with xrecovery" Είναι λίγο χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το xrecovery. Είναι επικίνδυνο να ασχοληθώ εγώ που δεν ξέρω με αυτά? Θα κάνω καμιά πατάτα δηλαδή ή δεν υπάρχει πρόβλημα αν πάει κάτι στραβά? Thanks Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Να βάλει την τελευταία έκδοση στο τηλέφωνο 2,3,3 και μετά να κατεβάσει απο το market την 10,3 τον ρωτησα ποια εχει και εχει την 2.1. Αν μου το λεγε νωριτερα.... Εχει εναν γνωστο και ειπε θα παει αυριο να του το κανει γιατι αυτος δεν πολυ ασχολειται με τετοια Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 (edited) τον ρωτησα ποια εχει και εχει την 2.1. Αν μου το λεγε νωριτερα.... Εχει εναν γνωστο και ειπε θα παει αυριο να του το κανει γιατι αυτος δεν πολυ ασχολειται με τετοια Η έκδοση που έχει δεν υποστηρίζει flash player Επίσης θέλω να περάσω αυτό... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1194266 Ξέρω ότι το xrecovery θα το περάσω από εδω... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1196808 Σε xrecovery mode πως μπαίνεις? Και αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί ακριβώς κάνω όταν λεει "Flash as a custom zip with xrecovery" Είναι λίγο χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το xrecovery. Είναι επικίνδυνο να ασχοληθώ εγώ που δεν ξέρω με αυτά? Θα κάνω καμιά πατάτα δηλαδή ή δεν υπάρχει πρόβλημα αν πάει κάτι στραβά? Thanks Το xrecovery είναι δυνατό εργαλείο και πολύ εύχρηστο . Η εγκατάσταση είναι αρκετά πιό απλή απο αυτή του root. Για να μπείς σε xrecovery mode κατα την επανεκίνηση της συσκευής και μόλις εμφανιστεί το γνωστο λογότυπο της SE πατάς πολλλλλλέέέές φορές το δεξί πλήκτρο έως να εμφανισθεί το menu του xrec αυτό ηταν. Τώρα για να εγκαταστήσεις το παραπάνω παίρνεις το zip αρχείο απο το pc και το αντιγράφεις σε καποιο φάκελο στην SD , μπαίνεις σε xrecovery mode με τον τροπο που είπαμε παραπάνω βρίσκεις στο menu to "Install custom zip" το επιλέγεις ενα κλικ παρακάτω επιλέγεις "Choose custom zip from sdcard μετα πηγαίνεις στον φάκελο που έχεις βάλει το zip αρχείο το επιλέγεις και αυτο ήταν όλο γίνετε η εγκατάσταση πας πισω και reboot phone. H μετακίνηση γίνετε με το πλήκτρο αυξομείωσης ήχου και menu . Εντάξι φαίνονται κάπως όταν τα διαβάζεις αλλα όταν αν μπεία στο xrecovery θα δείς πως είναι πανεύκολο. Edited August 3, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Το xrecovery είναι δυνατό εργαλείο και πολύ εύχρηστο . Η εγκατάσταση είναι αρκετά πιό απλή απο αυτή του root. Για να μπείς σε xrecovery mode κατα την επανεκίνηση της συσκευής και μόλις εμφανιστεί το γνωστο λογότυπο της SE πατάς πολλλλλλέέέές φορές το δεξί πλήκτρο έως να εμφανισθεί το menu του xrec αυτό ηταν. Τώρα για να εγκαταστήσεις το παραπάνω παίρνεις το zip αρχείο απο το pc και το αντιγράφεις σε καποιο φάκελο στην SD , μπαίνεις σε xrecovery mode με τον τροπο που είπαμε παραπάνω βρίσκεις στο menu to "Install custom zip" το επιλέγεις ενα κλικ παρακάτω επιλέγεις "Choose custom zip from sdcard μετα πηγαίνεις στον φάκελο που έχεις βάλει το zip αρχείο το επιλέγεις και αυτο ήταν όλο γίνετε η εγκατάσταση πας πισω και reboot phone. H μετακίνηση γίνετε με το πλήκτρο αυξομείωσης ήχου και menu . Εντάξι φαίνονται κάπως όταν τα διαβάζεις αλλα όταν αν μπεία στο xrecovery θα δείς πως είναι πανεύκολο. Σ'ευχαριστώ. Αύριο θα το εγκαταστήσω και θα δούμε. Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 @Sotarts: Απ' ότι κατάλαβα θέλεις τα βολικά widgets του Launcher Pro , σε συνδυασμό με τα widgets που μπορείς να έχεις μόνο με τον launcher της Sony Ericsson, ε? Αν ισχύει αυτό , κράτα τον launcher της Sony Ericsson και δοκίμασε την εφαρμογή Colorize Widget. Παρέχει 4-5 scrollable widgets εφάμιλλα με αυτά του launcher pro (ίσως όχι τόσο καλοφτιαγμένα βέβαια) που θα σου κάνουν την δουλειά σου στο άψε σβήσε! Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος!!! Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Λοιπόν έχω την 2.3.3 και έχω το εξής θέμα. Όταν πατάω μία φορά το κουμπί στο bluetooth handsfree μου (Sony Ericsson V110) εμφανίζεται ξαφνικά αναζήτηση φωνητικής εντολής για να καλέσει κάποιον από την λίστα μου και πολλές φορές μετά αρχίζει και καλεί κάποιον τυχαία. Κόντεψα να πάθω ζημιά, γιατί καμιά φορά πατιέται καταλάθως μέσα στην τσέπη που έχω και αρχίζει και καλεί άτομα που δεν θα ήθελα! Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω αυτήν την λειτουργία; Ψάχνω στο μενού εκεί που λέει για φωνητική είσοδο/έξοδο αλλά αυτό είναι το google search και δεν βλέπω πουθενά απενεργοποίηση. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Αν είσαι root μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια από τις εφαρμογές που κάνουν disable ότι δεν χρειάζεσαι. Πχ. με το AntTek App Manager μπορείς να κάνεις freeze (ή ακόμα και uninstall) όποια εφαρμογή δεν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 @Sotarts: Απ' ότι κατάλαβα θέλεις τα βολικά widgets του Launcher Pro , σε συνδυασμό με τα widgets που μπορείς να έχεις μόνο με τον launcher της Sony Ericsson, ε? Αν ισχύει αυτό , κράτα τον launcher της Sony Ericsson και δοκίμασε την εφαρμογή Colorize Widget. Παρέχει 4-5 scrollable widgets εφάμιλλα με αυτά του launcher pro (ίσως όχι τόσο καλοφτιαγμένα βέβαια) που θα σου κάνουν την δουλειά σου στο άψε σβήσε! Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος!!! Κάπως έτσι αλλα το αντίθετο θα έλεγα :) Θέλω να έχω τον LP με τα widgets της SE ειδικά αυτό με της φωτο και την μουσική προς το παρόν έχω και τους δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) Λοιπόν εγώ εχω θέμα με κάποιες εφαρμογές. Το spare parts κλεινει γιατι λέει δεν υποστηρίζεται η ''ιστορία της μπαταρίας'' σε αυτη τη συσκευή. Το tapatalk όσο και να προσπαθώ στο search δε μου βγάζει κανένα αποτελεσμα. Και το appbrain δε μου εμφανίζει τις ενημερώσεις πάνω πάνω. Φαίνεται σα να είναι όλες οι εφαρμογές ενημερωμένες ενώ δεν ειναι. Μήπως να τις κάνω καθαρή εγκατάσταση και όχι επαναφορά ? Και γιατι το πληκτρολόγιο δε γυρνάει σε landscape όταν γράφω όπως τωρα μέσω browser? Και για το χθεσινό με το xrecovery, πριν ξεκινήσω... Αν μετά ας πούμε δε μ'αρέσει και θέλω να το βγάλω (αυτό ή οποιοδήπτε άλλο τέτοιο zip) πως επαναφερω το τηλ στην προηγούμενη κατάσταση? Edited August 4, 2011 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Λοιπόν εγώ εχω θέμα με κάποιες εφαρμογές. Το spare parts κλεινει γιατι λέει δεν υποστηρίζεται η ''ιστορία της μπαταρίας'' σε αυτη τη συσκευή. Το tapatalk όσο και να προσπαθώ στο search δε μου βγάζει κανένα αποτελεσμα. Και το appbrain δε μου εμφανίζει τις ενημερώσεις πάνω πάνω. Φαίνεται σα να είναι όλες οι εφαρμογές ενημερωμένες ενώ δεν ειναι. Μήπως να τις κάνω καθαρή εγκατάσταση και όχι επαναφορά ? Και γιατι το πληκτρολόγιο δε γυρνάει σε landscape όταν γράφω όπως τωρα μέσω browser? Και για το χθεσινό με το xrecovery, πριν ξεκινήσω... Αν μετά ας πούμε δε μ'αρέσει και θέλω να το βγάλω (αυτό ή οποιοδήπτε άλλο τέτοιο zip) πως επαναφερω το τηλ στην προηγούμενη κατάσταση? Οι εφαρμογές που δε σου δουλεύουν είναι απο επαναφορά του TiB η "φρέσκες" κατεβασμένες απο το merket . Για το spare parts δε γνωρίζω δεν το έχω εγκατεστημένο και νομίζω οτι δε το χρειάζεται το τηλεφωνό σου . Γενικά στις εφαρμογές που καταλαβαίνεις οτι κατι δεν πάει καλά πρέπει να κάνεις μια εκκαθάριση δεδομένων η να της εγκαταστήσεις ξανά . Για το πληκτρολόγιο δε μου έχει τύχει κατι παρόμοιο , χρησιμοποιώ το Smart keyboard pro . Όσο αφορά το xrecovery , οτι κάνεις εγκατάσταση με αυτό "καρφώνετε" στο τηλέφωνο , εντάξει υπάρχει τρόπος αλλά μένουν υπολείμματα , ο καλύτερος τρόπος επαναφοράς είναι η Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων η φλασάρης ξανα με SEUS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts