jsg101 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ.ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ BACKUP,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΜΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΩ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited November 12, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 έχουμε τέτοιο θέμα με τις φώτο ?? δε διορθώνεται ? Κάτι έχουν αλλάξει στην 2,1 αυτοί οι μ%#^$%& τις SE και έγιναν μαντάρα οι επαφες ,εχω δοκιμάσει όλους τους γνωστούς τρόπους αλλα δεν έχω βρεί καποια λύση :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Δεν αντεχω αλλη αναμονη,εχω γινει ψυχακιας,καθε μιση ωρα "ενημερωση λογισμικου" παταω! Ενω στο blog τους λενε οτι βγηκε χθες το update (Germany customized)εμενα τιποτα ακομα,ουτε απο SEUS! Δε μπορω αλλοοοοοοο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) ***Επίλυση θέματος με pixelated φωτογραφίες κατά την κλήση.*** Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει όλοι οι νέοι κάτοχοι XPERIA με 2.1 μετά την αναβάθμιση , λόγω κάποιου προγραμματιστικού λάθους των developers της SE (εσκεμμένο ή κατά λάθος - πιστεύω το πρώτο) οι φωτογραφίες των επαφών εμφανίζονται pixelated κατά την κλήση ακόμα και αν η αντιστοίχηση (φωτογραφίας - επαφής) έχει γίνει από high-resolution photo. Δυστυχώς δεν υπάρχει επίσημη λύση ούτε από την SE (και σιγά μην υπήρχε :lol: ) , ούτε από τους xda-developers. Υπάρχει ωστόσο ένα workaround αλλά θα πρέπει να είστε διατεθημένοι να ξοδέψετε πιθανώς κάποια λεφτά ... ή να επισκεφτείτε τα γνωστά μας "μαγαζάκια". Και επεξηγώ: Η αρχική σκέψη για να διορθωθεί το πρόβλημα είναι πως πρέπει να βρεθεί μια εφαρμογή που να μπορεί να επεμβαίνει στο Phonebook μας και να αντιστοιχίζει φωτογραφίες σε επαφές , χωρίς όμως να μειώνει την ποιότητά τους. Αν δεν σας ήρθε ήδη από την περιγραφή , ναι , μιλάω για την εφαρμογή Full Screen Caller ID στην επί-πληρωμή έκδοσή της (καλώς ή κακώς). Μας επιτρέπει να αντιστοιχήσουμε φωτογραφίες στις επαφές μας για να τις χρησιμοποιεί η ίδια η εφαρμογή (αρχικά) , παρόλαυτα μέσα στις επιλογές στο μενού "Διάφορα" υπάρχει μια Ρύθμιση που λέει "Παράκαμψη εικόνων από Android" , αν την επιλέξετε κάθε εικόνα που αντιστοιχίζετε στο Full Screen Caller ID , θα γίνεται και εικόνα επαφής στο Android phonebook. Και αυτό είναι όλο! .::.Για το workaround special thanks to Lillifee[/member]!!!.::. :respect: Edited November 12, 2010 by mr_element Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Εγω παντως εκανα ξανα εγκατασταση την 2.1 απο την αρχη. Θα το αφησω μια μερα χωρις το root να δω πως θα παει η μπαταρια του και μετα βλεπουμε. Δεν αντεξα.. Ολοι να τα βλεπετε τελεια και εγω να μη μπορω να το βλεπω. Επιπλεον εφυγε και η εφαρμογη απο το market που ηθελε να εγκατασταθει με το ζορι. Cross my fingers... όπως η kooky έτσι κι εγώ σας είχαμε ενημερώσει για ένα πρόβλημα με το μάρκετ που αντιμετωπίζαμε... σήμερα μόλις κατάφερα να το λύσω και θα ήθελα να το μοιραστώ μήπως βοηθήσω κάποιον που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. εγώ προσωπικά είχα κολλημένη στο εγκατάσταση την εφαρμογή twitter και την appbrain. έψαξα σε κάποια γνωστά μαγαζάκια και βρήκα τα αρχεία .apk των δύο εφαρμογών, τα πέρασα στο κινητό μου και τα έτρεξα από εκεί κάνοντάς τα εγκατάσταση με αυτόν τον τρόπο. Μόλις εγκαταστάθηκαν, εξαφανίστηκαν και οι κολλημένες εφαρμογές...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 όπως η kooky έτσι κι εγώ σας είχαμε ενημερώσει για ένα πρόβλημα με το μάρκετ που αντιμετωπίζαμε... σήμερα μόλις κατάφερα να το λύσω και θα ήθελα να το μοιραστώ μήπως βοηθήσω κάποιον που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. εγώ προσωπικά είχα κολλημένη στο εγκατάσταση την εφαρμογή twitter και την appbrain. έψαξα σε κάποια γνωστά μαγαζάκια και βρήκα τα αρχεία .apk των δύο εφαρμογών, τα πέρασα στο κινητό μου και τα έτρεξα από εκεί κάνοντάς τα εγκατάσταση με αυτόν τον τρόπο. Μόλις εγκαταστάθηκαν, εξαφανίστηκαν και οι κολλημένες εφαρμογές...:D Μπραβο ρε "brother" :cool: scorpio. Ηταν το μονο που δε σκεφτηκα να δοκιμασω. Οποτε τωρα δε θα τρεμω καθε φορα που μια εφαρμογη θα κανει ενημερωση... :) Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Δεν αντεχω αλλη αναμονη,εχω γινει ψυχακιας,καθε μιση ωρα "ενημερωση λογισμικου" παταω! Ενω στο blog τους λενε οτι βγηκε χθες το update (Germany customized)εμενα τιποτα ακομα,ουτε απο SEUS! Δε μπορω αλλοοοοοοο! Στους XDA έχει βγει μια λύση για αναβάθμιση του κινητού μέσω του SEUS. Απαιτεί rooted κινητό, υπολογιστή με το PC Companion εγκατεστημένο και χρήση ενός εκ των κωδικών που δηλώνουν σε ποιό πακέτο χώρας ανήκει η συσκευή μας... Εγώ το έκανα χθες και πλέον έχω την 2.1 σε Cosmote (όχι όμως με Branded έκδοση)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 παιδιά να ρωτήσω κάτι??? H εφαρμογή nιmbuzz σας δουλεύει???? (την κατέβασα από το μάρκετ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Η 2.1 ομως μετα ειναι rooted η οχι? Εγω θελω τα timescape, mediascape, θεμα, και λοιπα καλουδια της sony ericsson.. Τοση υπομονη εκανα,θα περιμενω μπας και σωσει κι απο βδομαδα βλεπουμε.. Αλλωστε εχω mac κι ειναι λιγο διαδικασια για μενα και τη βαρεμαρα μου να κανουμε ολ'αυτα. SEUS φαντασου κανω στη δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) Η 2.1 ομως μετα ειναι rooted η οχι? Εγω θελω τα timescape, mediascape, θεμα, και λοιπα καλουδια της sony ericsson.. Τοση υπομονη εκανα,θα περιμενω μπας και σωσει κι απο βδομαδα βλεπουμε.. Αλλωστε εχω mac κι ειναι λιγο διαδικασια για μενα και τη βαρεμαρα μου να κανουμε ολ'αυτα. SEUS φαντασου κανω στη δουλεια. Εννοείται πως την κάνεις κανονικά root με την εφαρμογή z4root... Η έκδοση που πέρασα είναι όπως καταλαβαίνεις η επίσημη και περιλαμβάνει timescape, mediascape κλπ κλπ... και το κινητό είναι δηλωμένο ελληνικό (αν και αγορασμένο από Γαλλία).. :happy: Επέλεξα κωδικό Cosmote unbranded όπως είπα γιατί χρησιμοποιώ Cosmote για κύρια σύνδεση (στην αναβάθμιση σου δίνει ρυθμίσεις για Cosmote και το επίσημο ringtone της Cosmote). Edited November 12, 2010 by Reignman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalitsas Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) Δεν αντεχω αλλη αναμονη,εχω γινει ψυχακιας,καθε μιση ωρα "ενημερωση λογισμικου" παταω! Ενω στο blog τους λενε οτι βγηκε χθες το update (Germany customized)εμενα τιποτα ακομα,ουτε απο SEUS! Δε μπορω αλλοοοοοοο! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΑΥΤΟ ...ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ z4root... ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ROOT TO ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ...ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ...ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΠΗΓΑ ΜΕΣΩ SEUS NA KANO UPDATE TO ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ!!!ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ¨( :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited November 12, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) Να ξεκαθαρίσω κάτι πρώτα... Δεν είμαι υπεύθυνος για ότι στραβό θα μπορούσε να συμβεί αν και το βλέπω απίθανο να πάει κάτι στραβά... Στο προκείμενο τώρα... Κατεβάζεις το Root Explorer στο κινητό σου, ο οποίος είναι ένας file manager που σου δίνει πρόσβαση σε επίπεδο ανάγνωσης/εγγραφής (η εγγραφή είναι αυτή που μας ενδιαφέρει) και τον εγκαθιστάς... Με το που τελειώσει η εγκατάσταση πηγαίνεις μέσω της εφαρμογής στο φάκελο system ο οποίος περιέχει το αρχείο default.prop . Πρέπει (αφότου ενεργοποιήσουμε το Mount R/W) να πατήσουμε παρατεταμένα το συγκεκριμένο αρχείο μέχρι να δούμε τις επιλογές που έχουμε. Μια από αυτές είναι να ανοίξουμε το αρχείο ως κείμενο για τροποποίηση και να βρούμε τις γραμμές ro.semc.version.cust=XXXX-XXXX ro.product.name=X10_XXXX-XXXX όπου στα ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ θα βρούμε κάποιους αριθμούς από τις τρέχουσες εγκαταστάσεις μας. Εκεί πρέπει να επιλέξουμε κάποιον από τους παρακάτω αριθμούς που αντιστοιχούν στη συσκευή μας. X10i COSMO-GR GENERIC 1234-7536 1234-2560 Cosmote GR/Sensuous black, 1234-2561 Cosmote GR/Luster white ή X10i VFE-GR VFE 1234-4581 1234-2558 Vodafone GR/Sensuous black, 1234-2559 Vodafone GR/Luster white Σε κάθε μια από τις δύο περιπτώσεις ο πρώτος αριθμός είναι η γενική έκδοση του κινητού. Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον 1234-7536 ο οποίος είναι για την unbranded γενική έκδοση της cosmote και μπόρεσα να προχωρήσω σε αναβάθμιση... Με το που κάνουμε τις αντικαταστάσεις των αριθμών αποθηκεύουμε το αρχείο και το κλείνουμε. Για το επόμενο βήμα πηγαίνουμε στο PC μας στο οποίο πρέπει να έχουμε εγκατεστημένο το Companion της Sony Ericsson και να πατήσουμε Start και να πληκτρολογήσουμε Run αν έχουμε Vista ή 7. Εκεί πληκτρολογούμε το %programdata%\Sony Ericsson\Update Engine\db\ και εκεί θα βρούμε έναν φάκελο με μερικούς αριθμούς. Τον διαγράφουμε μια και εκεί ουσιαστικά είναι αποθηκευμένη η πληροφορία για το ποιά έκδοση της 1.6 έχουμε για να κάνουμε αναβάθμιση στην 2.1. Τέλος κάνουμε επανεκκίνηση του κινητού μας και κάνουμε αναβάθμιση μέσω του SEUS και αν όλα πάνε καλά (όπως σε μενα) έχουμε πλέον την 2.1 έκδοση στο κινητό μας.... :) Edited November 12, 2010 by Reignman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Ορίστε και μια γεύση από το theme πάνω στο οποίο δουλεύω αυτό τον καιρό! Έχει πραγματάκια να φτιαχτούν για να είναι πλήρες προς το παρόν είναι ημιτελές. Όταν το ολοκληρώσω θα το ανεβάσω σε ξεχωριστό thread με τα απαραίτητα links για όσους τυχόν το θελήσουν. Τα ειδικά ευχαριστώ (special thanks) δίνονται εκ των προτέρων στους: *Lillifee[/member]: Για την πολύτιμη καθοδήγηση και βοήθεια της σε όλους τους τομείς και ειδικά όσον αφορά στο mod του εικονιδίου της μπαταρίας και το Wallpaper. *DarK_DoG[/member]: Για τον υπέροχο custom dialer που δημιούργησε αποκλειστικά για το theme αυτό . *kooky[/member]: Για κάποια εικονίδια τα οποία ανακάλυψε και μου έστειλε σε pm και θα χρησιμοποιηθούν αργότερα σε καίρια σημεία του theme. *Τους Chewitt (για τις εικόνες τύπου .9.png που πήρα από τα δικά του theme) και shukla (για την ιδέα του συνδιασμού χρωμάτων και την αρχική έμπνευση από τους xda-developers. Όνομα: Element Dark-Orange Theme Έκδοση Android: 2.1 Διεύθυνση Λήψης: Μη διαθέσιμη (προς το παρόν) Screenshots: [ATTACH]17593[/ATTACH] [ATTACH]17594[/ATTACH] [ATTACH]17595[/ATTACH] [ATTACH]17596[/ATTACH] [ATTACH]17597[/ATTACH] Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 mr_element μπορείς να το ανεβάσεις και εδώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalitsas Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) Να ξεκαθαρίσω κάτι πρώτα... Δεν είμαι υπεύθυνος για ότι στραβό θα μπορούσε να συμβεί αν και το βλέπω απίθανο να πάει κάτι στραβά... Στο προκείμενο τώρα... Κατεβάζεις το Root Explorer στο κινητό σου, ο οποίος είναι ένας file manager που σου δίνει πρόσβαση σε επίπεδο ανάγνωσης/εγγραφής (η εγγραφή είναι αυτή που μας ενδιαφέρει) και τον εγκαθιστάς... Με το που τελειώσει η εγκατάσταση πηγαίνεις μέσω της εφαρμογής στο φάκελο system ο οποίος περιέχει το αρχείο default.prop . Πρέπει (αφότου ενεργοποιήσουμε το Mount R/W) να πατήσουμε παρατεταμένα το συγκεκριμένο αρχείο μέχρι να δούμε τις επιλογές που έχουμε. Μια από αυτές είναι να ανοίξουμε το αρχείο ως κείμενο για τροποποίηση και να βρούμε τις γραμμές ro.semc.version.cust=XXXX-XXXX ro.product.name=X10_XXXX-XXXX όπου στα ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ θα βρούμε κάποιους αριθμούς από τις τρέχουσες εγκαταστάσεις μας. Εκεί πρέπει να επιλέξουμε κάποιον από τους παρακάτω αριθμούς που αντιστοιχούν στη συσκευή μας. X10i COSMO-GR GENERIC 1234-7536 1234-2560 Cosmote GR/Sensuous black, 1234-2561 Cosmote GR/Luster white ή X10i VFE-GR VFE 1234-4581 1234-2558 Vodafone GR/Sensuous black, 1234-2559 Vodafone GR/Luster white Σε κάθε μια από τις δύο περιπτώσεις ο πρώτος αριθμός είναι η γενική έκδοση του κινητού. Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον 1234-7536 ο οποίος είναι για την unbranded γενική έκδοση της cosmote και μπόρεσα να προχωρήσω σε αναβάθμιση... Με το που κάνουμε τις αντικαταστάσεις των αριθμών αποθηκεύουμε το αρχείο και το κλείνουμε. Για το επόμενο βήμα πηγαίνουμε στο PC μας στο οποίο πρέπει να έχουμε εγκατεστημένο το Companion της Sony Ericsson και να πατήσουμε Start και να πληκτρολογήσουμε Run αν έχουμε Vista ή 7. Εκεί πληκτρολογούμε το %programdata%\Sony Ericsson\Update Engine\db\ και εκεί θα βρούμε έναν φάκελο με μερικούς αριθμούς. Τον διαγράφουμε μια και εκεί ουσιαστικά είναι αποθηκευμένη η πληροφορία για το ποιά έκδοση της 1.6 έχουμε για να κάνουμε αναβάθμιση στην 2.1. Τέλος κάνουμε επανεκκίνηση του κινητού μας και κάνουμε αναβάθμιση μέσω του SEUS και αν όλα πάνε καλά (όπως σε μενα) έχουμε πλέον την 2.1 έκδοση στο κινητό μας.... :) ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΘ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ LATEST VERSION !!!ΔΛΔ ΤΗΝ 26!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ 2.1 :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited November 13, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Έκδοση Android: 2.1 Διεύθυνση Λήψης: Μη διαθέσιμη (προς το παρόν) Screenshots: [ATTACH]17593[/ATTACH] [ATTACH]17594[/ATTACH] [ATTACH]17595[/ATTACH] [ATTACH]17596[/ATTACH] [ATTACH]17597[/ATTACH] Φίλε, ποιο είναι το widget στη δεύτερη φωτό που δείχνει στοιχεία μπαταρίας κλπ? Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Φίλε, ποιο είναι το widget στη δεύτερη φωτό που δείχνει στοιχεία μπαταρίας κλπ? System Info Widget Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daysleeper Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Μπορεί να μου στείλει κάποιος ένα pm για το τι ειναι και που βρισκουμε τα <<μαγαζακια>>????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Ορίστε και μια γεύση από το theme πάνω στο οποίο δουλεύω αυτό τον καιρό! Έχει πραγματάκια να φτιαχτούν για να είναι πλήρες προς το παρόν είναι ημιτελές. Όταν το ολοκληρώσω θα το ανεβάσω σε ξεχωριστό thread με τα απαραίτητα links για όσους τυχόν το θελήσουν. Τα ειδικά ευχαριστώ (special thanks) δίνονται εκ των προτέρων στους: *Lillifee[/member]: Για την πολύτιμη καθοδήγηση και βοήθεια της σε όλους τους τομείς και ειδικά όσον αφορά στο mod του εικονιδίου της μπαταρίας και το Wallpaper. *DarK_DoG[/member]: Για τον υπέροχο custom dialer που δημιούργησε αποκλειστικά για το theme αυτό . *kooky[/member]: Για κάποια εικονίδια τα οποία ανακάλυψε και μου έστειλε σε pm και θα χρησιμοποιηθούν αργότερα σε καίρια σημεία του theme. *Τους Chewitt (για τις εικόνες τύπου .9.png που πήρα από τα δικά του theme) και shukla (για την ιδέα του συνδιασμού χρωμάτων και την αρχική έμπνευση από τους xda-developers. Όνομα: Element Dark-Orange Theme Έκδοση Android: 2.1 Διεύθυνση Λήψης: Μη διαθέσιμη (προς το παρόν) Screenshots: [ATTACH]17593[/ATTACH] [ATTACH]17594[/ATTACH] [ATTACH]17595[/ATTACH] [ATTACH]17596[/ATTACH] [ATTACH]17597[/ATTACH] Έχουμε πει οτι είναι γ*μ@το, δεν έχουμε πεί?! :D:drool: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΘ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ LATEST VERSION !!!ΔΛΔ ΤΗΝ 26!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ 2.1 Είσαι σίγουρος ότι στο default.prop σώθηκαν οι αλλαγές που έκανες; Σε ρωτάω γιατί τις πρώτες φορές όλο και κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Την πρώτη δεν είχα κάνει το σύστημα R/W οπότε δεν με άφηνε να γράψω καθόλου, τη δεύτερη ενώ έγραφα αυτό που έπρεπε ξεχνούσα να πατήσω το Enter μετά τις αλλαγές, με αποτέλεσμα με το που άλλαζα γραμμή δεν είχε αλλάξει τίποτα και έσωζα μια από τα ίδια. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να διαγραφεί ο φάκελος στο PC σου. Υ.Γ. Μια μικρή ερώτηση ακόμα, ποιόν κωδικό έβαλες, γιατί εγώ δεν δοκίμασα κανέναν άλλο πλην αυτού που προανέφερα και ξεκίνησε η αναβάθμιση. Ίσως οι άλλοι να είναι πιο κάτω στη λίστα της επίσημης αναβάθμισης, οι οποία σύμφωνα με κάποια δημοσίευση που διάβασα δίνει την Ελλάδα για επίσημα στις 28 του μηνός. Edited November 13, 2010 by Reignman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 ***Επίλυση θέματος με pixelated φωτογραφίες κατά την κλήση.*** Το προγραμματάκι είναι πολλη καλο αν και είχα κάποια κολλήματα στην αρχη με μερικες φωτο που είχα επεξεργαστεί κάνει δουλειά ,αλλα ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ αυτοί εκει στη SE πανε να διορθώσουν το ένα και χαλάν το άλλο ,τι να πω δε ξέρω. Ορίστε και μια γεύση από το theme πάνω στο οποίο δουλεύω αυτό τον καιρό! Όνομα: Element Dark-Orange Theme Έκδοση Android: 2.1 Διεύθυνση Λήψης: Μη διαθέσιμη (προς το παρόν) Screenshots: [ATTACH]17593[/ATTACH] [ATTACH]17594[/ATTACH] [ATTACH]17595[/ATTACH] [ATTACH]17596[/ATTACH] [ATTACH]17597[/ATTACH] Τα λόγια είναι περιττά mr_element και όλους όσους βοήθησαν ενα μεγάλο :respect::respect::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastoria1981 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) ημερομηνίες των ενημερώσεων για τις ακολουθώντας τις χώρες: Γερμανία 17.11.10 Γαλλία 18.11.10 Ισπανία 19.11.10 Uk 16.11.10 Αυστρία 18.11.10 Ιταλία 22.11.10 ΕΛΛΑΔΑ 28.11.10 Μέχρι τώρα στην Ευ Υπόλοιπος κόσμος, θα περιμένει πιθανώς περισσότερο χρόνο!!! παντα τελευταιοι εμεις..... Edited November 13, 2010 by kastoria1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 καλημερα παιδια εχω ενα προβληματακι..οταν ανοιγω τον brower για ιντερνετ πατωναντας μετα το αριστερο κουμπι για να μου βγαλει την επιλογη να τον κλησω αυτη η επιλογη στην 2.1 δεν ειναι πουθενα με αποτελεσμα να μενει συνεχομενα ανοιχτος και να μου καταναλωνει την μπαταρια..καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 ημερομηνίες των ενημερώσεων για τις ακολουθώντας τις χώρες: Γερμανία 17.11.10 Γαλλία 18.11.10 Ισπανία 19.11.10 Uk 16.11.10 Αυστρία 18.11.10 Ιταλία 22.11.10 ΕΛΛΑΔΑ 28.11.10 Μέχρι τώρα στην Ευ Υπόλοιπος κόσμος, θα περιμένει πιθανώς περισσότερο χρόνο!!! παντα τελευταιοι εμεις..... Η SE έδωσε τις ημερομηνίες; :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 καλημερα παιδια εχω ενα προβληματακι..οταν ανοιγω τον brower για ιντερνετ πατωναντας μετα το αριστερο κουμπι για να μου βγαλει την επιλογη να τον κλησω αυτη η επιλογη στην 2.1 δεν ειναι πουθενα με αποτελεσμα να μενει συνεχομενα ανοιχτος και να μου καταναλωνει την μπαταρια..καμια ιδεα? Το ίδιο με παραξένεψε κι εμένα αλλά μάλλον κλείνει αυτόματα η εφαρμογή και δεν καταναλώνει μπαταρία Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts