Lillifee Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 εγω το πηρα σημερα απο το πλαισιο με την προσφορα που λες:D:D. ΘΕλω να μου πειτε αν πρεπει να κατεβασω καποιον brower γιατι οτνα παταω να μπω στο ιντερνετ δεν μου εμφανηζει κανονηκα τις σελιδες. μπορητε να με βοηθησετε?? Γεια σου και καλορίζικο! :) Εναλλακτικοί browser υπάρχουν πολλοί και ο καλύτερος, για μένα, είναι ο Dolphin Browser. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "δε μου εμφανίζει κανονικά τις σελίδες". Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; ;) Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Γεια σου και καλορίζικο! :) Εναλλακτικοί browser υπάρχουν πολλοί και ο καλύτερος, για μένα, είναι ο Dolphin Browser. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "δε μου εμφανίζει κανονικά τις σελίδες". Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; ;) σε ευχαρηστω:D. εννοω οτι μου εμφανηζει μισες τις σελιδες και δεν μποω να συνδεθω στο gmail μου μου βγαζει συνεχεια το μυνημα : Δεν ειναι δυνατη η σημιουργια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων σε αυτον τον διακομιστη. ΜΠορεις να με βοηθησεις:confused:? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 σε ευχαρηστω:D. εννοω οτι μου εμφανηζει μισες τις σελιδες και δεν μποω να συνδεθω στο gmail μου μου βγαζει συνεχεια το μυνημα : Δεν ειναι δυνατη η σημιουργια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων σε αυτον τον διακομιστη. ΜΠορεις να με βοηθησεις:confused:? Συνδέεσαι με WiFi ή από το δίκτυο κινητής; Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 απο δίκτυο κινητής και εχω κανονηκα ιντερνετ στην συνδεση μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 απο δίκτυο κινητής και εχω κανονηκα ιντερνετ στην συνδεση μου Σε ρώτησα γιατί το πρόβλημα δεν είναι του browser, αλλά του διακομιστή (server) που δε μπορεί να συνδεθεί μέσω αξιόπιστης σύνδεσης (https). Άρα είναι θέμα δικτύου. Δοκίμασε και με WiFi! Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Σε ρώτησα γιατί το πρόβλημα δεν είναι του browser, αλλά του διακομιστή (server) που δε μπορεί να συνδεθεί μέσω αξιόπιστης σύνδεσης (https). Άρα είναι θέμα δικτύου. Δοκίμασε και με WiFi! οκ σε ευχαρηστω! εσυ με wifi μπενεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 οκ σε ευχαρηστω! εσυ με wifi μπενεις? Εγώ μπαίνω είτε με WiFi είτε μέσω Cosmote Internet (έχω σύνδεση). Πήγαινε στις Ρυθμίσεις>Στοιχεία ελέγχου ασύρματου>Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας>Ονόματα σημείου πρόσβασης και πες μου τι επιλογές σου δίνει. ;) Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Εγώ μπαίνω είτε με WiFi είτε μέσω Cosmote Internet (έχω σύνδεση). Πήγαινε στις Ρυθμίσεις>Στοιχεία ελέγχου ασύρματου>Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας>Ονόματα σημείου πρόσβασης και πες μου τι επιλογές σου δίνει. ;) πατησα και ενεργοποιησα κατι που λεει εντοπισμος θεσης η καπως ετσι και τωρα μπηκε κανονηκα στο g mail!!!! εχεις να μου προτηνεις καποιο αλλο προγραμματακι π.χ για τον καιρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 πατησα και ενεργοποιησα κατι που λεει εντοπισμος θεσης η καπως ετσι και τωρα μπηκε κανονηκα στο g mail!!!! εχεις να μου προτηνεις καποιο αλλο προγραμματακι π.χ για τον καιρο? Κάπου αλλού πήγες, αλλά αφού διορθώθηκε, OK! :) Πήγαινε στο Market γράψε Weather στην μπάρα αναζήτησης και δες τα διαθέσιμα δωρεάν προγράμματα και διάλεξε! ;) Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Κάπου αλλού πήγες, αλλά αφού διορθώθηκε, OK! :) Πήγαινε στο Market γράψε Weather στην μπάρα αναζήτησης και δες τα διαθέσιμα δωρεάν προγράμματα και διάλεξε! ;) οκ σε ευχαρηστω και παλι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 (edited) και παλι εχω το ιδιο προβλημα:(.εχτες μου εμφανησε διπλα απο το σημα του 3G ενα δορυφορο και αρχισε να μπενει κανονηκα στο market στους χαρτες κτλ. μετα κατι πατησα και βγηκε αυτο το σηματακι του δορυφορου και παλι δεν μπενει πουθενα ενω εχω κανονηκα ιντερνετ στην συνδεση μου. Σας εχει τυχει κατι παρομοιο? Edited June 18, 2010 by toympas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 @toympas Εφόσον έχεις internet στη σύνδεσή σου, κάλεσε την εταιρεία τηλεφωνίας σου και ζήτα να σου στείλουν τις ρυθμίσεις σύνδεσης στο internet με sms. To δορυφορικό σηματάκι δίπλα στο 3G αφορά το gps και δεν έχει σχέση με τη διαδικτυακή σου σύνδεση. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 και παλι εχω το ιδιο προβλημα¨(.εχτες μου εμφανησε διπλα απο το σημα του 3G ενα δορυφορο και αρχισε να μπενει κανονηκα στο market στους χαρτες κτλ. μετα κατι πατησα και βγηκε αυτο το σηματακι του δορυφορου και παλι δεν μπενει πουθενα ενω εχω κανονηκα ιντερνετ στην συνδεση μου. Σας εχει τυχει κατι παρομοιο? Καλορίζικο και από μένα! Λοιπόν, το σηματάκι με το δορυφόρο που λες (σαν δορυφορικό πιάτο σε 45 μοίρες γωνία) είναι το εικονίδιο του GPS και το χρειάζεσαι για πλοήγηση (χάρτες του google, navigation programs & weather programs, ect.) ενώ δεν έχει σχέση με το εάν μπορείς να μπεις ή όχι στο market. Αντίθετα το 3g το χρειάζεσαι εάν θες να μπεις μέσω provider στο internet (market κτλ) ενώ δεν είναι αναγκαίο εάν θες να μπεις μέσω wifi. Στις "Ρυθμίσεις" για "Δίκτυα κτλ" έχεις επιλέξει μόνο GSM ή κάποια άλλη επιλογή? Το ότι όπως λες έχεις internet κανονικά αλλά δεν μπαίνεις πουθενά πως το ξέρεις? Ανοίγει δηλαδή κάποια σελίδα και δεν μπαίνει απλά στο market? Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Καλορίζικο και από μένα! Λοιπόν, το σηματάκι με το δορυφόρο που λες (σαν δορυφορικό πιάτο σε 45 μοίρες γωνία) είναι το εικονίδιο του GPS και το χρειάζεσαι για πλοήγηση (χάρτες του google, navigation programs & weather programs, ect.) ενώ δεν έχει σχέση με το εάν μπορείς να μπεις ή όχι στο market. Αντίθετα το 3g το χρειάζεσαι εάν θες να μπεις μέσω provider στο internet (market κτλ) ενώ δεν είναι αναγκαίο εάν θες να μπεις μέσω wifi. Στις "Ρυθμίσεις" για "Δίκτυα κτλ" έχεις επιλέξει μόνο GSM ή κάποια άλλη επιλογή? Το ότι όπως λες έχεις internet κανονικά αλλά δεν μπαίνεις πουθενά πως το ξέρεις? Ανοίγει δηλαδή κάποια σελίδα και δεν μπαίνει απλά στο market? καταρχας σε ευχαρηστω για την βοηθηα. οταν παταω να ανοιξω καποια σελιδα απλα μου διχνει μια ασπρη οθονη και δεν μου ανοιγει καμια σελιδα ενω στο συματακι πανω στην οθονη μου διχνει οτι γινεται ανταλαγη δεδομενων και ουτε μπενει στο μαρκετ με εξερεση εχτες που μπηκε για λιγο. Εβγαλα την σιμ και την εβαλα σε αλλο κινητο με ιντερεντ για να δω μηπως φτεει η σιμ αλλα δεν φτεει η σιμ απο το αλλο κινητο εμπενα κανονηκα ιντερνετ. Εχω επιλεξει GSM/WCDMA. κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 καταρχας σε ευχαρηστω για την βοηθηα. οταν παταω να ανοιξω καποια σελιδα απλα μου διχνει μια ασπρη οθονη και δεν μου ανοιγει καμια σελιδα ενω στο συματακι πανω στην οθονη μου διχνει οτι γινεται ανταλαγη δεδομενων και ουτε μπενει στο μαρκετ με εξερεση εχτες που μπηκε για λιγο. Εβγαλα την σιμ και την εβαλα σε αλλο κινητο με ιντερεντ για να δω μηπως φτεει η σιμ αλλα δεν φτεει η σιμ απο το αλλο κινητο εμπενα κανονηκα ιντερνετ. Εχω επιλεξει GSM/WCDMA. κανω κατι λαθος? To σηματακι ανταλλαγης δεδομενων μαλλον εμφανιζεται γιατι το κινητο επιχειρει να συνδεθει με τον διακομιστη σου. Τσεκαρε τις ρυθμισεις σου γιατι παιζει στην αλλη συσκευη που εβαλες την σιμ σου να ειναι σωστα σεταρισμενες ενω στην νεα οχι. Επικοινωνησε με την εξηπ.πελατων της εταιριας σου να σου στειλουν τις σωστες. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 To σηματακι ανταλλαγης δεδομενων μαλλον εμφανιζεται γιατι το κινητο επιχειρει να συνδεθει με τον διακομιστη σου. Τσεκαρε τις ρυθμισεις σου γιατι παιζει στην αλλη συσκευη που εβαλες την σιμ σου να ειναι σωστα σεταρισμενες ενω στην νεα οχι. Επικοινωνησε με την εξηπ.πελατων της εταιριας σου να σου στειλουν τις σωστες. μαλλον αυτο ειναι προσπαθει να δυνδεθει. οταν λες να μου στηλουν τις ρυθμησεις εννοης οτι θα περαστουν αυτοματα η θα χρηαστει να τις περασω εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 μαλλον αυτο ειναι προσπαθει να δυνδεθει. οταν λες να μου στηλουν τις ρυθμησεις εννοης οτι θα περαστουν αυτοματα η θα χρηαστει να τις περασω εγω? Σου στελνουν ενα "μηνυμα διαμορφωσης" και ανοιγοντας το κανει αυτοματη αποθηκευση των απαιτουμενων ρυθμισεων. Τουλαχιστον ετσι ηταν σε ολες τις μεχρι τωρα συσκευες μου οποτε πιστευω μια απο τα ιδια θα ισχυει. Μπορεις κι απο την σελιδα της εταιριας σου και να το κανεις αυτο. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 καταρχας σε ευχαρηστω για την βοηθηα. οταν παταω να ανοιξω καποια σελιδα απλα μου διχνει μια ασπρη οθονη και δεν μου ανοιγει καμια σελιδα ενω στο συματακι πανω στην οθονη μου διχνει οτι γινεται ανταλαγη δεδομενων και ουτε μπενει στο μαρκετ με εξερεση εχτες που μπηκε για λιγο. Εβγαλα την σιμ και την εβαλα σε αλλο κινητο με ιντερεντ για να δω μηπως φτεει η σιμ αλλα δεν φτεει η σιμ απο το αλλο κινητο εμπενα κανονηκα ιντερνετ. Εχω επιλεξει GSM/WCDMA. κανω κατι λαθος? Όταν λες ανταλλαγή δεδομένων εννοείς με το 3g ή με το wifi? (Τα 2 βελάκια πάνω κάτω ή τα παράλληλα τοξοειδή τμήματα (σύνδεση wifi)) Δοκίμασε με μόνο το GSM ενεργοποιημένο, εάν χρησιμοποιείς μόνο το 3g, μήπως και στην περιοχή σου δεν έχεις την άλλη κάλυψη και υπάρχει καθυστέρηση εναλλαγής με αποτέλεσμα να σου βγάζει μήνυμα σφάλματος σύνδεσης και πες μας. μαλλον αυτο ειναι προσπαθει να δυνδεθει. οταν λες να μου στηλουν τις ρυθμησεις εννοης οτι θα περαστουν αυτοματα η θα χρηαστει να τις περασω εγω? Σου στελνουν ενα "μηνυμα διαμορφωσης" και ανοιγοντας το κανει αυτοματη αποθηκευση των απαιτουμενων ρυθμισεων. Τουλαχιστον ετσι ηταν σε ολες τις μεχρι τωρα συσκευες μου οποτε πιστευω μια απο τα ιδια θα ισχυει. Μπορεις κι απο την σελιδα της εταιριας σου και να το κανεις αυτο. Όντως γίνεται αυτόματα κατά την 1η είσοδο της sim στο κινητό. Αλλά υπάρχει και επιλογή να ξαναζητηθούν από το δίκτυο οι ρυθμίσεις. Δυστυχώς δεν το έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή για να σου πω που ακριβώς είναι, θα το δω μετά όταν πάω σπίτι και θα σου πω. Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Σου στελνουν ενα "μηνυμα διαμορφωσης" και ανοιγοντας το κανει αυτοματη αποθηκευση των απαιτουμενων ρυθμισεων. Τουλαχιστον ετσι ηταν σε ολες τις μεχρι τωρα συσκευες μου οποτε πιστευω μια απο τα ιδια θα ισχυει. Μπορεις κι απο την σελιδα της εταιριας σου και να το κανεις αυτο.στην σελιδα της εταιριας δεν εχει να επιλεξω σαν μοντελο το Χ10:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 στην σελιδα της εταιριας δεν εχει να επιλεξω σαν μοντελο το Χ10:wacko: Για ριξε μια ματια κι εδω: http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/phonesetupwap/xperiax10?cc=gr&lc=el Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 toympas, για δοκίμασε κάτι...στην άσπρη σελίδα που σου βγαίνει πάτα το αριστερό πλήκτρο->Μετάβαση και δώσε μια διεύθυνση π.χ. http://www.in.gr. Και εγώ έτσι την είχα πατήσει στην αρχή. Προσπαθούσε να συνδεθεί σε ένα site που μάλλον δεν υπήρχε... Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 στην σελιδα της εταιριας δεν εχει να επιλεξω σαν μοντελο το Χ10:wacko: Όπως σου είχα πει, πήγαινε στις Ρυθμίσεις>Στοιχεία ελέγχου ασύρματου>Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας>Ονόματα σημείου πρόσβασης. Εκεί πρέπει να είναι επιλεγμένο το INTERNET και όχι το WAP. Πχ: Cosmote Internet. Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicole220109 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Εγώ δε θέλω τίποτα άλλο... Δεν έχεις ακούσει τα χειρότερα για το multitouch, απλά δεν έχει multitouch. Δηλαδή δεν αναγνωρίζει 2 ταυτόχρονα πατήματα στην οθόνη. Κι αφού δεν ξέρεις καν τι είναι, γιατί δε ρωτάς πρώτα να μάθεις και μετά να πανικοβληθείς; Για την κάμερά του έχουμε αναφερθεί εκτενώς και με δείγματα. Βλέπεις και κρίνεις. Εσύ θες κάτι άλλο; ΥΓ: Να είσαι πιο ευγενική και τότε μπορεί να παίρνεις και απαντήσεις. ;) το μονο σιγουρο ειναι οτι ημουν πιο ευγενικη απο εσενα.δεν μπορεις να κρινεις απο καποιον ο οποιος γραφει και οχιμιλαει τον τονο του για να καταλαβεις αν ειναι αγενης η ειρωνικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papeipa Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 ειμαστε ο τελευταιος τροχος της αμαξας: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=401327 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 το μονο σιγουρο ειναι οτι ημουν πιο ευγενικη απο εσενα.δεν μπορεις να κρινεις απο καποιον ο οποιος γραφει και οχιμιλαει τον τονο του για να καταλαβεις αν ειναι αγενης η ειρωνικος. Ό,τι πεις. :) ειμαστε ο τελευταιος τροχος της αμαξας: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=401327 Τουλάχιστον όμως: "Με την επερχόμενη Froyo 2.2 του Andoid, η Google αναμένεται να κατεβάσει τον ρυθμό ανάπτυξης του Android σε πιο χαλαρούς ρυθμούς." Άρα αν πάρουμε τη 2.2 μέσα στο 2011, τουλάχιστον οι υπόλοιπες συσκεύες δε θα έχουν την 2.9. :lol: :lol: Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts