Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω το αγορασα απο ελληνικο μαγαζι, με κανονικα εγγυηση 2 χρονων (ευτυχως δεν χρειαστηκε). Να σου πω αν ειναι αυτο το προβλημα σου, μην το σκεφτεσαι, γιατι και Νοκια να αγορασεις, που επισημα υποστηριζεται, αν παθει κατι το κινητο σου, δεν θα το παρεις πισω σε λιγοτερο απο 2 μηνες. Σ αυτα τα θεματα φιλε, ειναι αυτο που λεμε, μην σου τυχει. Οπως και να χει, αν διαβασεις το φορουμ εδω μεσα, οσο θυμαμαι τουλαχιστον, δεν υπαρχει καποιο προβλημα στο Milestone, δεν εχω ακουσει καποιον να χει παθει κατι. Μην μασας, το κινητο τα σπαει....
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

2.δεν το κρυβω ειναι το vnp vpn καπως ετσι

το qwertz πληκτρολογιο δεν ειναι λαθος ουτε κοροιδια απο αυτον που το πουλαει μιας και στο λεει

απλα εμενα δεν με βολεψε σε αλλη συσκευη το °qwertz

3.δεν ξερω τι γινεται σε περιπτωση σερβις ισως στο αλλαζουν ισως κανουν την παπια ισως το στελνουν εξω (με ποιανου τα εξοδα ομως?)

6. εννοω οτι η πλακετα που εχει τον cortex a8 πανω εχει και ραδιο απλα απο επιλογη της η μοτο δεν το ενεργοποιησε δεν θυμαμαι το ονομα του επομενου μοτελου αλλα ειχε πει πως στο μελλον θα εβαζε και ραδιο

Αυτό, με το ότι υπαρχει δυνατότητα ραδιοφώνου, αλλά είναι κλειδωμένο, δεν το έχω καταλάβει.

Δηλαδή αν έχει κάποιος γνωσεις, μπορεί να μπεί στο λειτουργικό του και να το ξεκλειδώσει? Πρεπει να κατεβάσει κάποια εφαρμογή ή είναι ματαιο γενικότερα? Αν ισχύει το τελευταίο, τότε ποιός ο λόγος που το βάζει η moto?

μαλλον με τη λογικη οτι αστους να παρουν τα κοροιδα το milestone και σε κανα χρονο βγαζουμε νεο μοντελο με ραδιο + 1-2 ακομα βελτιωσεις ωστε να τσιμπησουν και να το αγορασουν....

λοιπον παιδια διαβαζω εδω κ 3 μερες το ολο θεματακι αλλα αυτο π uελω να μαθω πρεπει να το ρωτισω απο μονος μ....

θα αγορασω το milestone, παρολα αυτα θα μ το φερουν απο γερμανια....

κ επιδει θα το παρω απο γερμανικη αλισιδα, (αναγκαστικα), δν ξερς απο ποιο να το παρω κ αν θα εχω προβλημα με την ελλινικη καρτα....

υπαρχει Ο2, vodafone, t-mobile ktl....

ξερει κανεις αν θα εχω προβλημα (πχ στο να συνδεθω στο ιντερνετ) αν το παρω απο ενα τετοιο γερμανικο καταστημα? :(

Πρέπει να ρωτήσεις αν ειναι κλειδωμένο στο δίκτυο τους (locked).Αν είναι,δε θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εδώ.

Καλώς ήρθες!Απαγορεύεται η γραφή sms (κομμένες λέξεις),προσπάθησε να γράφεις ολόκληρες τις λέξεις.

λοιπον παιδια διαβαζω εδω κ 3 μερες το ολο θεματακι αλλα αυτο π uελω να μαθω πρεπει να το ρωτισω απο μονος μ....

θα αγορασω το milestone, παρολα αυτα θα μ το φερουν απο γερμανια....

κ επιδει θα το παρω απο γερμανικη αλισιδα, (αναγκαστικα), δν ξερς απο ποιο να το παρω κ αν θα εχω προβλημα με την ελλινικη καρτα....

υπαρχει Ο2, vodafone, t-mobile ktl....

ξερει κανεις αν θα εχω προβλημα (πχ στο να συνδεθω στο ιντερνετ) αν το παρω απο ενα τετοιο γερμανικο καταστημα? :(

αυτο μπορει να στο απαντησει μονο το μαγαζι που θα αγορασεις

δλδ θα ζητησεις ξεκλειδωτο για ολα τα δικτυα,σιγουρα εχουν βγει συσκευες κλειδωμενες και σιγουρα δεν ξεκλειδωνουν

ζητα καλου κακου να παρεις και μια τοπικη °t-mobile καρτα για καλου κακου

μα τι να την κανω την t-mobile καρτα αν εχω ελλινικh καρτα (wind, cosmote i vodafone)? :s

να το ενεργοποιησεις αν ειναι κλειδωμενο ισως? :blink:

Έχει κανείς καταφέρει να κάνει τα live wallpapers να δουλέψουν με τα αρχεία απο εδώ?

http://alldroid.org/threads/15307-FLAC-support-%28OpenCore%29-scroll-fix

Οποτε προσπαθώ να επιλέξω κάποιο κρασάρει η εφαρμογή...

Άκυρο, είχα ξεχάσει να περάσω και το αλλαγμένο framework.jar.

Δουλεύουν μια χαρά τα live wallpapers αλλα το κινητό ζεσταίνεται πολύ...

Edited by bomber21
Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Με το πειραγμένο framework.jar που κυκλοφορεί πάντως σίγουρα ζεσταινόταν, μετρημένο και με τον αισθητήρα του 'stone, περίπου 10-12 βαθμούς πάνω απ' το φυσιολογικό (θερμοκρασία δωματίου).

να σας ρωτισω ακομα κατι? :/

(υπενθυμιζω οτι το κινιτο θα το αγορασω απο γερμανια κ θα το φερω ελλαδα)

το update μου (2.0.1) πωσ θα το κανω?

εχει καμια σχεση με την καρτα π θα εχω?

η το οτι θα ειμαι ελλαδα?

γτ κατι φιλοι μ απο γερμανια π εχουν το κινιτο εκαναν ειδι update (2.0.1)....

ο ενασ στην O2 κ ο αλλοσ στην vodafone...

εγω πως θα το κανω?

Edited by soufis

ρε παιδια ξέρει κανείς πότε θα βγει το Flash για browsing?

Μέχρι το τέλος του 1ου εξαμήνου του 2010 έχει πει η Adobe. Αυτό σημαίνει μέχρι τέλη Ιουνίου. Υπομονή και μένα έχει αρχίζει να με εκνευρίζει αυτό γιατί είναι έτοιμο αφού υπάρχει στο HTC Desire (το οποίο θα κυκλοφορήσει 1η Απριλίου), αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βγάζουν στο market.

Mάλλον θα έχει κάνει καμιά συμφωνία η HTC με την Adobe και θα περιμένουν να είναι το Desire κανα 3μηνο στην κυκλοφορία και μετά θα το δώσει και στους υπόλοιπους η Adobe...

Διάβασε εδώ...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μέχρι το τέλος του 1ου εξαμήνου του 2010 έχει πει η Adobe. Αυτό σημαίνει μέχρι τέλη Ιουνίου. Υπομονή και μένα έχει αρχίζει να με εκνευρίζει αυτό γιατί είναι έτοιμο αφού υπάρχει στο HTC Desire (το οποίο θα κυκλοφορήσει 1η Απριλίου), αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βγάζουν στο market.

Mάλλον θα έχει κάνει καμιά συμφωνία η HTC με την Adobe και θα περιμένουν να είναι το Desire κανα 3μηνο στην κυκλοφορία και μετά θα το δώσει και στους υπόλοιπους η Adobe...

Διάβασε εδώ...

flash η htc εχει απο εποχες magic και hero με δικια της συμφωνια οπως ειπες

το θεμα ειναι τωρα να γινει και native στα android

flash η htc εχει απο εποχες magic και hero με δικια της συμφωνια οπως ειπες

το θεμα ειναι τωρα να γινει και native στα android

To ξέρω γιατί έχω και το Hero. Δείτε αυτό να ανέβουμε λίγο... δείχνει το Milestone να παίζει flash....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

να σας ρωτισω ακομα κατι? :/

(υπενθυμιζω οτι το κινιτο θα το αγορασω απο γερμανια κ θα το φερω ελλαδα)

το update μου (2.0.1) πωσ θα το κανω?

εχει καμια σχεση με την καρτα π θα εχω?

η το οτι θα ειμαι ελλαδα?

γτ κατι φιλοι μ απο γερμανια π εχουν το κινιτο εκαναν ειδι update (2.0.1)....

ο ενασ στην O2 κ ο αλλοσ στην vodafone...

εγω πως θα το κανω?

λοιπόν μην αγχώνεσαι ή θα πας http://and-developers.com/motorola_milestone:sbf και θα το κάνεις μόνος σου ή θα το κάνει μονοτου μονο του αν πας στα settings /about phone/system updates και το βάλεις να ψάξει.

Γιώργος

Δεν εχω καταφέρει ακόμα να εγκαταστήσω το busybox. Μπορεί κάποιος να δώσει τα ακριβή βήματα που απαιτούνται πριν αρχίσουμε να τρέχουμε τις εντολές εγκατάστασης?

Έχω εγκαταστήσει τους Motorola USB drivers 4.2. Έχω ενεργοποιήσει το usb debugging mode στις ρυθμισεις του κινητου και συνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή. Οταν όμως ανοιγω το cmd, πηγαίνω στο φακελο sdk/tools οπου εχω και το busybox, και δίνω την εντολή: adb push busybox /data/local μου γράφει "error: device not found"

Σε τι usb mode πρέπει να βάλω τη σύνδεση? Motorola Phone Tools, Memory Card Management ή None? Συνήθως το έχω στο Memory card management.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Δεν εχω καταφέρει ακόμα να εγκαταστήσω το busybox. Μπορεί κάποιος να δώσει τα ακριβή βήματα που απαιτούνται πριν αρχίσουμε να τρέχουμε τις εντολές εγκατάστασης?

Έχω εγκαταστήσει τους Motorola USB drivers 4.2. Έχω ενεργοποιήσει το usb debugging mode στις ρυθμισεις του κινητου και συνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή. Οταν όμως ανοιγω το cmd, πηγαίνω στο φακελο sdk/tools οπου εχω και το busybox, και δίνω την εντολή: adb push busybox /data/local μου γράφει "error: device not found"

Σε τι usb mode πρέπει να βάλω τη σύνδεση? Motorola Phone Tools, Memory Card Management ή None? Συνήθως το έχω στο Memory card management.

στο none πρέπει να είναι...

Και μετά γράψε αυτά

adb push busybox /data/local

adb shell

$ su

# mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock6 /system

# mkdir /system/xbin

# cat /data/local/busybox > /system/xbin/busybox# chmod 755 /system/xbin/busybox

# busybox --install /system/xbin

# mount -o ro,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock6 /system

# sync

# reboot

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν έχει σημασία αν ειναι στο memory card management ή στο none, το adb του λέει 'device not found' οπότε κάτι εχει γίνει με την εγκατατάσταση των drivers...

Κι εγω ειχα προβλημα με τους drivers. Ακολουθα τα βηματα που θα βρεις ΕΔΩ (How To: Set Up ADB/USB Drivers for Android Devices) και θα σου δουλεψει πιστευω!

Πιστεύω πως το προβλημα είναι τα Windows 7. Στο παραπανω link δινει ενα δευτερο link (ωραια συνταξη!) το οποιο λεει πως να συνδεσεις το Hero με windows 7 αλλα οι οδηγίες αφορούν σε τροποποίηση των drivers του hero αποκλειστικα οποτε μαλλον δεν εχουν κατι χρησιμο. Απο εμάς εδώ τους εχει περασει κανεις με επιτυχια σε windows 7 x32 ?

Α, και κατι αλλο προς takkaros: Τελικά καταφερες να συνδεσεις το κινητο μεσω ad-hoc με το pc? Το ιδιο εψαχνα και εγω προχτες αλλα διαβασα οτι εχει κανει μ*****α η Google και δεν επιτρεπει τη συνδεση σε adhoc δικτυα εκτος και εχεις rooted συσκευη οποτε υπαρχει μια διαδικασια που το ξεκλειδωνει.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Πιστεύω πως το προβλημα είναι τα Windows 7. Στο παραπανω link δινει ενα δευτερο link (ωραια συνταξη!) το οποιο λεει πως να συνδεσεις το Hero με windows 7 αλλα οι οδηγίες αφορούν σε τροποποίηση των drivers του hero αποκλειστικα οποτε μαλλον δεν εχουν κατι χρησιμο. Απο εμάς εδώ τους εχει περασει κανεις με επιτυχια σε windows 7 x32 ?

Α, και κατι αλλο προς takkaros: Τελικά καταφερες να συνδεσεις το κινητο μεσω ad-hoc με το pc? Το ιδιο εψαχνα και εγω προχτες αλλα διαβασα οτι εχει κανει μ*****α η Google και δεν επιτρεπει τη συνδεση σε adhoc δικτυα εκτος και εχεις rooted συσκευη οποτε υπαρχει μια διαδικασια που το ξεκλειδωνει.

Αυτο που σε ενδιαφερει πιο πολυ, ειναι το USBdeview. Απλα αντι για HTC διεγραψε οτι βλεπεις με Motorola, βγαλε το κινητο και ξαναενωσε το για να εγκατασταθουν οι καινουριοι Drivers (εγω τρεχω Windows 7 x64 και δεν εχω προβλημα).. δες την διαδικασια και απο Youtube

Οσο για το ADHOC network, μπορει να γινει μαλλον, αν και δεν το χω καταφερει ακομα.. ουτε και πολλοι απ'οτι βλεπω απο τα διαφορα forums.

Το κινητο μου βρισκει το δικτυο, βαζω κωδικο, δειχνει ενωμενο αλλα δεν εχει Internet... οι ρυθμισεις που εχω τωρα ειναι οι εξης:

-------------------------------------

##### wpa_supplicant configuration file template #####

update_config=1

ctrl_interface=tiwlan0

eapol_version=1

ap_scan=2

fast_reauth=1

network={

ssid="SSID"

scan_ssid=1

mode=1

proto=WPA

key_mgmt=WPA-PSK

pairwise=ΝΟΝΕ (Σε αυτο το κομματι καπου εχω λαθος)

group=TKIP

psk="password"

}

-------------------------------------

Ισως δουλεψει με ανοικτο δικτυο..Aν κανεις ενα search στο Google για "wpa_supplicant" θα βρεις πολυ πραμα επειδη το ιδιο αρχειο χρησιμοποιειται και στα Linux

Zήτησα από Motorola να μου στείλουν drivers για windows 7 και μου στείλαν έκδοση 4.5 και για 64 bit και για 32 bit. Δεν υπάρχει όμως ακόμα στο site τους. προσπάθησα να τα ανεβάσω εδώ αλλά 'Το μέγεθος του αρχείο που μεταφέρατε είναι 3,71 MB bytes και είναι μεγαλύτερο από το επιτρεπτό όριο (512,0 KB) για το συγκεκριμένο τύπο αρχείου. '