geovass Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 απιστευτος και o browser με υποστηριξη flash10!!! kai multitouch. δειτε πως φαινεται το myphone http://img405.imageshack.us/img405/453/80059630.th.jpg:D μου αναβεις φωτιες Πανο... εσυ που ειχες και το hero, για πες...:(:(:( ειναι ανωτερο απο το hero? πιο γρηγορο ? τριζει το πληκτορλογιο ? απο μπαταρια πως το βλεπεις?:cry::cry: το navi του εχει και Ελλαδα μεσα? τι αλλους χαρτες εχεις ? Εχει τα contacts με FB integration ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Μεγαλη μαγκια και το προγραμμα moto phone portal. Βλεπεις μεσω usb η wifi ολα τα media περιεχομενα της συσκευης στο pc. Μεγαλο βημα η μοτορολα. Μπραβο της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Και εγώ ζηλεύω, για πρώτη φορά ίσως τόσο πολύ συσκευή (σε σημείο σκευωρίας :O :cool: ) Άντε καλορίζικο :):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 μου αναβεις φωτιες Πανο... εσυ που ειχες και το hero, για πες...:(:(:( ειναι ανωτερο απο το hero? πιο γρηγορο ? τριζει το πληκτορλογιο ? απο μπαταρια πως το βλεπεις?:cry::cry: το navi του εχει και Ελλαδα μεσα? τι αλλους χαρτες εχεις ? Εχει τα contacts με FB integration ? Γιωργο, μεχρι προχθες για μενα η καλυτερη συσκευη για το 2009 ηταν το Hero. (και ξερεις οτι τα εχω πιασει ολα στα χερια μου, hd2, omnia II, i7500, acer s200 κλπ.) ανωτερο απο hero λογω ποιοτητας δεν τριζει τιποτα, οθοναρας, ταχυτερου επεξεργαστη, ανωτερη ακουστικη κατα πολυ θα ελεγα) απο μπαταρια πρεπει ειναι λιγο καλυτερο απο hero, αλλα δεν εχει φαει πληρη αποφορτιση ακομα οποτε δεν το λεω σιγουρα.το motonav (iGO) δεν εχει ελλαδα στην καρτα μνημης, αλλα αυτο κανω τωρα βαζω τα lang greek pappoulis κλπ se gro μορφη, και το χαρτη της ελλαδας. κατα τα αλλα παιζει αψογα και το sygic mobile maps το τελευταιο.fb integration γινεται με το δικο του προγραμμα facebook 1.10 αλλα πρεπει οι επαφες να ειναι το ιδιο γραμμενες και στο facebook και στα contacts του τηλεφωνου. softwarika δεν εχει το αψογο στησιμο του hero (απο sense μεχρι fb integration που λες) αλλα πλεον υπαρχουν προγραμματα για τα παντα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Και στο Expansys εγινε η συσκευη με τις γρηγοροτερες πωλησεις στα 11 χρονια λειτουργιας του site. Ξεπερασε και το Iphone. Για φαντασου.... PS: Οσο το δουλευω τοσο περισσοτερο μου αρεσει. Μπραβο Motorola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 πραγματικα αξιζει η αγορα του, αν σκεφτεστε τωρα να αγορασετε συσκευη an droid. :D εγω παλι θα περιμενα την keyboardless εκδοχη του με camera 8MP και HDMI ,μεσα στο Q1 ;) http://www.mobilewhack.com/motorola-sholes-tablet-appears-from-china/ Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 εγω παλι θα περιμενα την keyboardless εκδοχη του με camera 8MP και HDMI ,μεσα στο Q1 ;) http://www.mobilewhack.com/motorola-sholes-tablet-appears-from-china/ καλα, κι εγω θα προτιμουσα το htc bravo, αλλα μεχρι τοτε, το μοτορολα ειναι super. και πλεον κανει το πιο απλο πραγμα που κανενα android μεχρι τωρα εν εκανε. Λαμβανει και στε3λνει αρχεια μεσω bt! τερμα πια το bluex στο systemapps, και η ταλαιπωρια στελνει δε στελνει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 καλα, κι εγω θα προτιμουσα το htc bravo, αλλα μεχρι τοτε, το μοτορολα ειναι super. και πλεον κανει το πιο απλο πραγμα που κανενα android μεχρι τωρα εν εκανε. Λαμβανει και στε3λνει αρχεια μεσω bt! τερμα πια το bluex στο systemapps, και η ταλαιπωρια στελνει δε στελνει:) αυτο γινεται με ολες τις συσκευες που θα εχουν λειτουργικο 2.0:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Για πες μας Πανο απο μπαταρια τελικα πως το βλεπεις??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 με φωτεινοτητα στο maximum, γυρω στα 40 λεπτα τηλεφωνα, διαχειριση pim, και κανα δεκαλεπτο gps, και κανα 15αλεπτο wifi στο σπιτι, το βραδυ ειναι 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Κατι που με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Φιλε παναρε , μπορεις να βγαλεις καμμια special φωτογραφια... σημερα που εχει και λιγη συννεφια? Εχω renoir και καταλαβαινεις... Κολλημα στην φωτογραφικη. Φτιαξε ρυθμισεις , κανε τα παντα! προσπαθισε να βγαλεις μια αριστη! Tnx!:D Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Και ποτε λες να το δωσεις Πανο????:):D Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Πανο εχεις δοκιμασει να περασεις κανα widget απο το hero; Γενικοτερα το sense υπαρχει περιπτωση να παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Πανο εχεις δοκιμασει να περασεις κανα widget απο το hero; Γενικοτερα το sense υπαρχει περιπτωση να παιζει; για την ωρα οχι. Το HTC Sence παιζει μονο μεχρι την εκδοση 1.6 του Android. Οταν βγει η rom για το Hero, τοτε ισως να μπορει κατι να γινει... αν και βεβαια το Motorola εχει Android 2.0 ενω η eclair του Hero θα ειναι 2.0.1:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 για τον φιλο παραπανω που ζητησε φωτογραφια, sorry αλλα δεν ειμαι 'ειδικος' σε φωτογραφησεις (οπως θα διαπιστωσατε και απο τα screenshots που εβαλα πιο πριν)-δεν ασχολουμαι με το αθλημα:) για το περιβοητο sense που ρωτατε, πλεον υπαρχουν στο market ολα τα widget τυπου Hero (weather widgets 3.2, pure calendar, pure grid, pure messenger, twidrod, και αλλα πολλα) τα οποια μπαινουν σε οποιαδηποτε συσκευη android. Η μαγκια του hero ειναι το ολο στησιμο της συσκευης (fb contacts integration, smartdialing, ενεργη lock screen(αναπαντητες, υπενθυμισεις ημερολογιου, μηνυματα) τα οποια σε συνδυασμο με το sense εκαναν το hero σημειο αναφορας (software wise). το να κανεις port το sense σε αλλη συσκευη για μενα ειναι αδυνατο μιας και υπαρχουν πολλες εφαρμογες που αλληλεπιδρουν η μια με την αλλη, και εκτος απο ολα τα apk's και ta odex, υπαρχουν και ενα σωρο xml's. οποτε χλωμο το κοβω να γινει... τωρα για τ0 2.01- το droid, η αμερικανικη εκδοση μοτορολα, εχει ηδη παει στο 2.01, και πλεον ο Paul (για οποιον τον παρακολουθει στο twitter, και οχι μονο στο modaco) περιμενει την ευρωπαικη 2.01 για να αρχισει και το rootαρισμα:D by the way, to milestone μαζι με GDE ειναι ολα τα λεφτα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Α, ειμαστε πολυ μπροστα! Γεια σου ρε motorola. Ρε παιδια, μια φωτογραφια με 2 ρυθμισεις ζητω/αμε. Και μια να δουμε το flash σε νυχτερινη ληψη....:rolleyes: Αντε, αντε περιμενω νεακια.... :happy: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Υποστηριζει Multitouch? γιατι απο οτι ειδα σε καποια βιντεακια λεγανε οτι δεν υποστηριζει.... Υ.Γ ****το εχω μπερδευτει ...αυτο ή το HD 2...το μονο που με χαλαει ειναι το keyboard....και το hd2 εχει πιο γρηγορο επεξεργαστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Υποστηριζει Multitouch? γιατι απο οτι ειδα σε καποια βιντεακια λεγανε οτι δεν υποστηριζει.... Υ.Γ ****το εχω μπερδευτει ...αυτο ή το HD 2...το μονο που με χαλαει ειναι το keyboard....και το hd2 εχει πιο γρηγορο επεξεργαστη ναι, αλλα εχει πιο "αργο" λειτουργικο!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 πιο αργο? μονο? WinMo ρε φιλε? με τιποτα....! Καλυτερα παρε iDon't παρα κινητο με WinMo Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 πιο αργο? μονο? WinMo ρε φιλε? με τιποτα....! Καλυτερα παρε iDon't παρα κινητο με WinMo Δεν διαβασες σωστα μου φαινεται! Τα winmo κραζω!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 15, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Υποστηριζει Multitouch? γιατι απο οτι ειδα σε καποια βιντεακια λεγανε οτι δεν υποστηριζει.... Υ.Γ ****το εχω μπερδευτει ...αυτο ή το HD 2...το μονο που με χαλαει ειναι το keyboard....και το hd2 εχει πιο γρηγορο επεξεργαστη Υποστηρίζει!Το DROID δεν υποστηρίζει,το Milestone ναι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Μια παρενθεση. Πρωτα βγηκε το droid στην κινα/αμερικη, και υστερα μας φερανε το τουμπανακι το milestone? Ιδια κινητα ειναι με λιγα λογια... Προσεξανε τι φερανε ευρωπη περισσοτερο? :worry: προς κατόχους: Η οθόνη αφής, σε τι επίπεδα κυμαίνεται, αγγίζει iphone? :O Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 πωπωπω ρε Πανο τι μου εχεις κανει... Ψηνομαι να το χτυπισω... Εxω βεβαια το HERO και παιζω με 2.0.1 ROM αλλα το αλλο ειναι αλλη φαση! Οθοναρα, επεξεργασταρα (!), πωπωπω... τι να κανωωω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 15, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 πωπωπω ρε Πανο τι μου εχεις κανει... Ψηνομαι να το χτυπισω... Εxω βεβαια το HERO και παιζω με 2.0.1 ROM αλλα το αλλο ειναι αλλη φαση! Οθοναρα, επεξεργασταρα (!), πωπωπω... τι να κανωωω?? Πάρτο,πηγαίνει και με το BMW! :D Λογικά,θα το πάρω και εγώ ως το τέλος του έτους. Παρακαλώ,ας συνεχίσουμε στο θέμα όμως και ας αφήσουμε το off topic! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 πωπωπω ρε Πανο τι μου εχεις κανει... Ψηνομαι να το χτυπισω... Εxω βεβαια το HERO και παιζω με 2.0.1 ROM αλλα το αλλο ειναι αλλη φαση! Οθοναρα, επεξεργασταρα (!), πωπωπω... τι να κανωωω?? Γιωργο και εγω εχω ενα Hero (παραλληλη σχεση:lol:), αλλα οτι AOSP να του βαλεις για να εχεις 2.01 τα μισα δε δουλευουν σωστα, υπαρχουν bugs και το μονο που σου μενει τελικα ειναι ενα γυμνο hero που απλα παει γρηγορα. Εδω υπαρχει το μαμισιο 2, θα βγει το 2.01, αλλα συνολικα και σαν συσκευη οπως εχεις καταλαβει ειναι αψογη hardwarika (με τα μεχρι στιγμης δεδομενα). go for it:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts