Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προς το παρόν μόνο για το Drod απ'ότι διαβάζω....

komos πιστεύω ότι άμα περάσουμε το Γαλλικό και δεν γίνεται root, θα μπορούμε να ξαναπεράσουμε το Κινέζικο... αλλά από την άλλη ψιλοφοβάμαι να το κάνω... Δεν ξέρω άμα αλλάζει ο bootloader και μετά με το κινέζικο δεν ξαναεπανερχεται ώστε να μπορούμε να κάνουμε root... Μάλλον εγώ δεν το διακινδυνεύω...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κοιτα εγω εχω ενα πειραματοζωο το οποιο ειμαι διατεθημενος να θυσιασω για χαρη της επιστημης....

απλα θελω να βρω πρωτα το nandroid για λογους ασφαλειας...

αν περασουμε την γαλικη ναι πιθανοτατα φαγαμε πορτα μετα

αλλα αφου αρχισαν οι customιες δεν ανυσηχω

Λοιπόν βρήκα το παρακάτω για όσους θέλουν να παίξουν λίγο με την ποιότητα βίντεο...

Παίρνουμε το αρχείο /system/build.prop και το αντιγράφουμε με τον root explorer στην sdcard. Το ανοίγουμε με τον astro (παρατεταμένο πάτημα πάνω του- open as - text) και αλλάζουμε τα παρακάτω:

ro.media.enc.hprof.codec.vid=h264 (το h264 με m4v)

ro.media.enc.hprof.vid.fps=25 (το 25 με 30)

ro.media.enc.hprof.vid.bps=3000000 (το 3000000 με 8000000)

Το δοκίμασα και τραβάει πολύ καλύτερο βίντεο. Το μόνο κακό είναι ότι πιάνει πολύ μεγαλύτερο χώρο.....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εχοντας αλλαξει το συνολο σχεδον των smartphones της αγορας, μπορω να πω αβιαστα πως ειναι αυτο που εχω ευχαριστηθει στη χρηση του οσο κανενα αλλο.

Η συγεκριμενη συσκευη ειναι αυτη που καταφερε να με κανει να ριξω μαυρη πετρα στα windows...

Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να κάνει install το busybox και να του δουλεύει σωστά το Droid Explorer?

Έχω βρει 100 διαφοτερικούς οδηγούς, έχω δοκιμάσει αρκετούς αλλά δεν μου δουλεύει σωστά το Droid explorer...

Aν έχει δοκιμάσει κανείς με επιτυχία την εγκατασταση του busybox ας μας ενημερώσει εδώ....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να κάνει install το busybox και να του δουλεύει σωστά το Droid Explorer?

Έχω βρει 100 διαφοτερικούς οδηγούς, έχω δοκιμάσει αρκετούς αλλά δεν μου δουλεύει σωστά το Droid explorer...

Aν έχει δοκιμάσει κανείς με επιτυχία την εγκατασταση του busybox ας μας ενημερώσει εδώ....

me me me !!!

διαβασε στο alldroid τα λεει αναλυτικοτατα...

@vagelis τα °wm εχουν φαει μαυρη πετρα απο εποχες diamond1

δυνατες συσκευες χαλια λειτουργικο...

αποτι καταλαβαινω ειναι η πρωτη σου android συσκευη εχει πααρα πολυ παιχνιδι το οποιο δεν μαθενεται γρηγορα εγω φαντασου εχουν περασει απο τα χερια μου 4 android και ακομα μαθαινω...

για την ιστορια το πιο καλο τηλεφωνο που επιασα στα χερια μου ηταν το tmobile g1

me me me !!!

@vagelis τα °wm εχουν φαει μαυρη πετρα απο εποχες diamond1

δυνατες συσκευες χαλια λειτουργικο...

αποτι καταλαβαινω ειναι η πρωτη σου android συσκευη εχει πααρα πολυ παιχνιδι το οποιο δεν μαθενεται γρηγορα εγω φαντασου εχουν περασει απο τα χερια μου 4 android και ακομα μαθαινω...

για την ιστορια το πιο καλο τηλεφωνο που επιασα στα χερια μου ηταν το tmobile g1

Δεν ειναι η πρωτη android συσκευη, ειχα και τα magic, hero, αλλα τα κρατησα κανα 2 μερες το καθενα. Η νεα αναλυση του milestone και το form factor (sliding keyboard, το αγαπημενο μου) με εκαναν να ασχοληθω πιο σοβαρα με την πλατφορμα... Η αμεσοτητα, ευχρηστια, σταθεροτητα του λογισμικου ειναι τα στοιχεια που με εκαναν να περασω πλεον οριστικα σε αυτη την πλατφορμα...

me me me !!!

komos από εκεί προσπάθησα αλλά μετά το πρώτο post καθένας λέει τα δικά του...

Εσύ ποα ακριβώς διαδικασία ακολούθησες? Αν μπορείς κάνε την copy paste εδώ ή έστω με pm..

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Λοιπον kalagas για να εγκατασταθεί σωστά το busybox θα ακολουθήσεις τις οδηγίες στο site του Droid Explorer μόνο που αντι για mtdblock4 θα βάζεις mtdblock6 (σ αυτό το block ειναι το system στα ευρωπαικά Milestone).

Δοκιμασε το μετα, κανονικά θα πρέπει να μπορείς να τρέχεις απο ενα terminal το busybox στο κινητό και λογικά θα σου δουλεύει και το Droid Explorer μετα ;)

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Λοιπον kalagas για να εγκατασταθεί σωστά το busybox θα ακολουθήσεις τις οδηγίες στο site του Droid Explorer μόνο που αντι για mtdblock4 θα βάζεις mtdblock6 (σ αυτό το block ειναι το system στα ευρωπαικά Milestone).

Δοκιμασε το μετα, κανονικά θα πρέπει να μπορείς να τρέχεις απο ενα terminal το busybox στο κινητό και λογικά θα σου δουλεύει και το Droid Explorer μετα ;)

Mετά την εντολή "busybox --install /system/xbin"

μου βγάζει ένα κατεβατό που δεξιά λέει σε όλα 'Invalid cross-device link"

Kαλό είναι αυτό...??? Έτσι σου έγραφε και εσένα....???

Ο Droid Explorer μου βλέπει του φακέλους κανονικά, αλλά πχ όταν πάω στον φάκελο "system/app και μου βγάζει τις εφαρμογές, κάνω δεξί κλικ πάνω σε μία εφαρμογή για να την κάνω unistall και αρχίζει να την κάνει unistall αλλά το πρόγραμμα βγάζει error και κλείνει.

Επίσης δεν μου δουλεύει ο Package Manager... δεν ανοίγει καθόλου....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Tι εννοείς?

Είχε αναφερθεί πολλάκις αν το πρόβλημα ήταν hard/soft -ware. Τελικά έφυγε η θολούρα με κάποιο fw? Αναμένουμε κάτι..?

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Οι κοκκινίλες από τις φώτο φύγανε και το κλείστρο ανοιγοκλείνει πιο γρήγορα, με αποτελέσμα να πέρνει καλύτερες φώτο.

Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα...

Σε καμιά περίπτωση βέβαια δεν φτάνει ούτε κατά διάνοια την κάμερα του nokia 6220 classic (το προηγούμενο μου τηλέφωνο) ή του nokia N82 που είναι και αυτή 5Mp.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ναι σαν καμερα θα ηταν πιο δικαιο αν την ονομαζανε 3,2...

βεβαια το κινητο δε πλασαρεται ως φωτογραφικο αλλα μια φωτογραφια την βγαζει απροβληματιστα πλεον

@kalagas εν τελει και γω πατατα εκανα και παρολιγο να brickaro το κινητο

προς το παρον θελει διαβασμα

@kalagas εν τελει και γω πατατα εκανα και παρολιγο να brickaro το κινητο

προς το παρον θελει διαβασμα

Τι εννοείς θέλει διάβασμα, το busybox? Δεν πιστεύω ότι κάνουμε κάτι λάθος... απλά μπορεί να μην είναι ακόμα πλήρως συμβατό το Droid Explorer με το Milestone μας...

ναι σαν καμερα θα ηταν πιο δικαιο αν την ονομαζανε 3,2...

βεβαια το κινητο δε πλασαρεται ως φωτογραφικο αλλα μια φωτογραφια την βγαζει απροβληματιστα πλεον

Έχω την εντύπωση ότι ούτε για 3.2 κάνει. Έχω δει φωτογραφίες από την κάμερα του iPhone (την μέρα εννοείτε) και έχουν καλύτερη ανάλυση από το δικό μας που είναι 5 Mp....

Βέβαια μην τα μηδενίζω και όλα, μια φωτογραφία ψιλοαξιοπρεπή την παίρνει. Αυτό που με νευριάζει είναι ότι βάζεις που βάζεις μια κάμερα με αισθητήρα 5 Mp πάνω, κάνε την ρε @@@στη μου να δουλεύει σωστά... Δηλαδή πως έχεις κάνει το βίντεο να δουλεύει άψογα???? Κάνε και την λήψη φωτογραφιών να γίνεται σωστά.....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δίκιο έχεις με τους ορισμούς...

Όλοι πάντως καταλάβαμε τι εννοούσαμε...

Η κάμερα έχει μάπα φακό...

Πώς αυτός ο φακός όμως τραβάει φοβερό video????

Εμένα ως υποψήφιο αγοραστή της συσκευής, θα με ενδιέφερε να ξέρω τα σχετικά με τις φωτο τι γίνεται, και το ερώτημα που θέττει ο φίλος kalagas είναι μάλλον σωστό, εκτός, αν το "φοβερό" βίντεο είναι επειδή τραβάει σε 24fps, και με έναν καλύτερο φακό θα ήταν ακόμα καλύτερο...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

O bomber21 έχει δίκιο.... δεν βγάζει κάπου η συζήτηση για την κάμερα.

Θα πω κάτι τελευταίο επειδή ανέφερες ότι είσαι υποψήφιος αγοραστής. Το βίντεο είναι φοβερό (720Χ480) αλλά υπάρχει ένα θέμα με την ποιότητα των φωτογραφιών. Δεν ξέρω αν μπορούσε να ήτανε ακόμα καλύτερο το βίντεο αλλά δεν με απασχολεί....

Αυτό που ξέρω σίγουρα, και σε συμβουλεύω είναι να μην κοιτάς σε τέτοια τηλέφωνα την κάμερα αλλά όλα τα άλλα...

Αν θες να αποθανατίσεις κάτι, θα το αποθανατίσεις... αλλά αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι οι λειτουργίες του τηλεφώνου και το Android... και κατά γενική ομολογία το Milestone αυτή τη στιγμή είναι απο τα κορυφαία Android κινητά για να μη πω το κορυφαίο και ανοίξω άλλο κύκλο διαξιφισμών.... Άντε ίσως με το Nexus One..

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δίκιο έχεις με τους ορισμούς...

Όλοι πάντως καταλάβαμε τι εννοούσαμε...

Η κάμερα έχει μάπα φακό...

Πώς αυτός ο φακός όμως τραβάει φοβερό video????

Έλα μου ντε... μήπως με περισσότερο ψάξιμο των moderators των firmware τις motorola, αλλάξει κάτι..?

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

O bomber21 έχει δίκιο.... δεν βγάζει κάπου η συζήτηση για την κάμερα.

Θα πω κάτι τελευταίο επειδή ανέφερες ότι είσαι υποψήφιος αγοραστής. Το βίντεο είναι φοβερό (720Χ480) αλλά υπάρχει ένα θέμα με την ποιότητα των φωτογραφιών. Δεν ξέρω αν μπορούσε να ήτανε ακόμα καλύτερο το βίντεο αλλά δεν με απασχολεί....

Αυτό που ξέρω σίγουρα, και σε συμβουλεύω είναι να μην κοιτάς σε τέτοια τηλέφωνα την κάμερα αλλά όλα τα άλλα...

Αν θες να αποθανατίσεις κάτι, θα το αποθανατίσεις... αλλά αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι οι λειτουργίες του τηλεφώνου και το Android... και κατά γενική ομολογία το Milestone αυτή τη στιγμή είναι απο τα κορυφαία Android κινητά για να μη πω το κορυφαίο και ανοίξω άλλο κύκλο διαξιφισμών.... Άντε ίσως με το Nexus One..

Παιδιά, με όλο το σεβασμό, διαφωνώ. Αν θέλω δλδ να συζητήσω για την κάμερα, και να μάθω πληροφορίες και νεότερα, που θα το κάνω; σε ποιό θέμα; Εδώ δεν είναι ειδικό θέμα development του milestone, αλλά γενικό θέμα, το οποίο παρακολουθώ εδώ και ημέρες εν όψει αγοράς. Πήρα ένα Ν900, είμαι ευχαριστημένος, αλλά με ενδιαφέρει και το Milestone.

Δεν επιμένω, οκ, δεν σας χαλάω το θέμα, απλά εκφράζω την άποψή μου.

Φίλε kalagas (γενικά το λέω και όχι ειδικά σ' εσένα - απλά έτυχε να αναφερθείς σε αυτό), ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ να διαβάζω σχόλια του τύπου "μην κοιτάς την κάμερα σε τέτοιες συσκευές" κλπ, κλπ.

Εδώ και 3-4 χρόνια που ασχολούμαι με PDA πάντα κοίταζα να έχω σε όλα τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές, χωρίς συμβιβασμούς. Την έκφρασή σου μου την έχουν γράψει πολλάκις... Και όμως, βλέπω πως τελικά, είχα δίκιο και τώρα πια μεγάλο μέρος των χρηστών, ασχολείται με την κάμερα, το βίντεο, γιατί η φωτογραφία έχει μπει στην καθημερινότητα με όλες αυτές τις υπηρεσίες που μας παρέχονται. Λίγο πολύ οι λειτουργίες στα PDA είναι παρόμοιες. Σε λίγο, βασικά οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Η εποχή μας πια δεν μας αφήνει ελεύθερο χρόνο, γι' αυτό προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε τα καλύτερα, π.χ. σε μια συσκευή. Θα σε συμβούλευα λοιπόν να κοιτάς σε τέτοια τηλέφωνα ΚΑΙ την κάμερα, γιατί την πληρώνεις ακριβά...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Συμφωνώ μαζί σου και για το ψάξιμο που κάνεις...

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η κάμερα του Milestone δεν έχει την απόδοση της φωτογραφίας που έχουν άλλα τηλέφωνα με κάμερα 5 Mp (βλέπε nokia με φακούς Carl Zeiss), αλλά στο video δεν παλεύεται... εγώ προσωπικά δεν έχω δει καλύτερο video σε κινητά που κυκλοφορούν τώρα. Τώρα εσύ έχεις και το Ν900 (επειδή το έχει ένας φίλος μου) και επειδή έχω συγκρίνει τα 2 τηλέφωνα στην κάμερα, το Ν900 είναι καλύτερο στις φώτο αλλά το Milestone πολύ καλύτερο στο video....

Συμφωνώ μαζί σου στο να μην κάνουμε συμβιβασμούς γιατί τα πληρώνουμε ακριβά...

Η όλη μου τοποθέτηση στο ότι ίσως δεν βγάζει πουθενά η συζήτηση αυτή ήταν επειδή καθένας μας έχει άλλα standard και απαιτήσεις...

Σου είπα να μην κοιτάς σε τέτοια τηλέφωνα την κάμερα, όχι για να κάνεις κάποιο συμβιβασμό, αλλά γιατί η κάμερα είναι αξιοπρεπής και οι υπόλοιπες δυνατότες του τηλεφώνου για μένα υπερκαλύπτουν την λίγο χαμηλότερη ποιότητα φωτογραφιών...

Για να καταλήξω, πχ για το Nexus One έχουν αναφέρει πολλοί χρήστες προβλήματα με το ηχείο (κακή ποιότητα ήχου και χαμηλή ένταση)-για κάποιον λοιπόν που δεν ακούει μουσική στο τηλέφωνο, αγοράζοντας το δεν σημαίνει ότι κάνει κάποιον συμβιβασμό, απλά δεν τον νοιάζει τόσο πολύ όσο τον νοιάζουν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του...

Πιστεύω να καταλαβαίνεις το πνέυμα μου, γιατί καμιά φορά με τον γραπτό λόγο δεν μπορεί να περιγράψει κανείς αυτό που θέλει να πει ακριβώς...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σύμφωνα με techblog.gr αυτές τις μέρες η συσκευή βρίσκεται στην Ελληνική Μoto και του παιρνάν τα Ελληνικά...μετράμε αντίστροφα δλδ για να το δούμε επίσημα και στην χώρα μας..άντε άντε..:D

Πάντως σε σχετική μου επικοινωνία με Πλαίσιο μου απάντησαν πώς έχει διακοπεί η συνεργασία τους με moto...

Εχει βαλει κανεις αλλη καρτα μνημης πιο γρηγορη στο milestone?Aν ναι,παρατηρησε καμια διαφορα?Ρωταω γιατι σκεφτομαι να παρω μια 16gb και να αλλαξω την stock που εχω τωρα που ειναι και class 2 νομιζω

Εχω βάλει εγώ μια 16άρα A-Data (απο ebay).

Ειναι Class 6, δεν παρατήρησα κάποια διαφορά να σου πω την αλήθεια.

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Εχω βάλει εγώ μια 16άρα A-Data (απο ebay).

Ειναι Class 6, δεν παρατήρησα κάποια διαφορά να σου πω την αλήθεια.

OΚ ευχαριστω και εγω αυτην εχω βαλει στο ματι.Η sandisk δεν εχει class 6 ετσι δεν ειναι?

Mαλλον το QTA update για τα τηλεφωνα απο το expansys ειναι ετοιμο να βγει.Μεχρι τωρα οταν εκανα check for updates μου ελεγε cannot connect to servers και τωρα μου βγαζει system is updated.Oποτε ανοιξαν οι servers