rebel2000 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 λέγανε για μέσα της εβδομάδας αλλά ακόμα εμένα δεν μου την έχει βγάλει... εσυ αναφέρεσαι στην επίσημη 2.2 ελληνική? Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 λέγανε για μέσα της εβδομάδας αλλά ακόμα εμένα δεν μου την έχει βγάλει... εσυ αναφέρεσαι στην επίσημη 2.2 ελληνική? Γιατί? Μέ καλώδιο εννοείται έτσι? Έχει βγεί αρκετές μέρες Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliskaladzis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 λέγανε για μέσα της εβδομάδας αλλά ακόμα εμένα δεν μου την έχει βγάλει... εσυ αναφέρεσαι στην επίσημη 2.2 ελληνική? Ναι, στην επίσημη. Πρέπει όμως να γίνει με καλώδιο μέσω internet. Μπες στο site της Motorola και πήγαινε στις ενημερώσεις λογισμικού. Θα κατεβάσεις ένα πρόγραμμα, το Motorola Software Update, και όταν το εγκαταστήσεις θα σε καθοδηγήσει ώστε να ενημερώσεις τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 εχω ενα προβλημα με την οθονη του milestone μερικες φορες τρελενετε και πατιε μονο του αν καποιος ξερει κατι πανω στο θεμα ας με βοηθηση ευχαριστο εκ τον προτερον :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 εχω ενα προβλημα με την οθονη του milestone μερικες φορες τρελενετε και πατιε μονο του αν καποιος ξερει κατι πανω στο θεμα ας με βοηθηση ευχαριστο εκ τον προτερον :worry: Μην αγχωνεσαι καθολου.Δεν ειναι προβλημα,ολοι το εχουμε ισως δεν το χουν αντιληφθει καποιοι.Εχει να κανει καθαρα με την αρχη λειτουργιας των capacitive οθονων με το κομματι της γειωσης τους και πως κραταμε το κινητο. Για παραδειγμα,εαν το χεις στην πριζα να φορτιζει και το χειριζεσαι με ενα δαχτυλο χωρις να γειωνεις με την παλαμη σου το μεταλλικο πλαισιο της συσκευης,τοτε το φαινομενο ειναι ορατο και εντονο. Αλλες φορες συμβαινει και οταν το χειριζεσαι με ενα δαχτυλο και δεν το χεις στην φορτιση,στην περιπτωση αυτη,παρατηρειται λιγοτερο συχνα. Οι περισσοτεροι λοιπον,οταν θελουν να κανουν κατι στο κινητο,το κρατουν στην παλαμη τους και δεν αντιλαμβανονται το λεγομενο shaking της οθονης. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 φίλε μου nekisia1 ευχαριστώ πολλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Καλημέρα... Από χθες το βράδυ κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό.. Είχα την 2.1 update και είπα να περάσω τη μαμά 2.2 . Μόλις τέλειωσε η επιτυχημένη αναβάθμιση έγγραφε επανεκκινήστε την συσκευή και συνδέστε την πάλι με το usb. Παρατηρώ ότι είναι σκαλωμένη στο (Μ) λογότυπο και ούτε προχωρά ούτε τίποτα. Την βγάζω, προσπαθώ να το κλείσω. ΤΙΠΟΤΑ. Βγάζω μπαταρια μετα απο κανένα μισάωρο , ξανα ανοίγω και πάλι ΤΙΠΟΤΑ... Δείχνει μόνο το logo χωρίς να αντιδρά. γ@ ΜΟΤΟ μου! Με το power - x ανοίγει αλλά δεν φορτώνει το update και δεν το βρίσκει και ο υπολογιστής για να του περάσω κάτι επιπλέον στην κάρτα μνήμης. Καμια ιδέα - Βοήθεια? ΥΓ. Δεν έχω νετ σπίτι μου(καταλαβαίνετε το δράμα μου :P) OK... KATI EKANA....:) Edited March 31, 2011 by dyannisb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Η προτελευταία μέτρηση μπαταρίας: http://i8.photobucket.com/albums/a21/babis200sx/snap20110328_134658.png Αυτήν την στιγμή που είμαι πάλι στο ίδιο επίπεδο μπαταρίας, αλλά με αρκετές περισσότερες κλήσεις, (47%) η μπαταρία είναι 1μέρα και 18 ώρες. Να υπενθυμίσω, αν και αναφέρεται στην υπογραφή μου ότι το τηλέφωνο είναι στο 1.1GHz. Πιστεύω δεν μπορούμε να ζητάμε πολύ περισσότερο από την συσκευή μας. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Η προτελευταία μέτρηση μπαταρίας: http://i8.photobucket.com/albums/a21/babis200sx/snap20110328_134658.png Αυτήν την στιγμή που είμαι πάλι στο ίδιο επίπεδο μπαταρίας, αλλά με αρκετές περισσότερες κλήσεις, (47%) η μπαταρία είναι 1μέρα και 18 ώρες. Να υπενθυμίσω, αν και αναφέρεται στην υπογραφή μου ότι το τηλέφωνο είναι στο 1.1GHz. Πιστεύω δεν μπορούμε να ζητάμε πολύ περισσότερο από την συσκευή μας. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Υποθέτω ότι χρησιμοποιείς την CyanogenMod 7 RC3 Ο launcher pro σου δουλεύει καλά? Γενικά από θέμα απόδοσης είναι καλή? Απο τη froyoMOD 2,6 δεν είμαι ευχαριστημένος. Είναι μεν γρήγορη, αλλά έχει κολληματάκια και lag και η μπαταρία δεν έιναι καλή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Η προτελευταία μέτρηση μπαταρίας: http://i8.photobucket.com/albums/a21/babis200sx/snap20110328_134658.png Αυτήν την στιγμή που είμαι πάλι στο ίδιο επίπεδο μπαταρίας, αλλά με αρκετές περισσότερες κλήσεις, (47%) η μπαταρία είναι 1μέρα και 18 ώρες. Να υπενθυμίσω, αν και αναφέρεται στην υπογραφή μου ότι το τηλέφωνο είναι στο 1.1GHz. Πιστεύω δεν μπορούμε να ζητάμε πολύ περισσότερο από την συσκευή μας. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μπάμπη πώς μπορώ να το ανεβάσω από τα 900/250 που το έχω; Τα vsel από που φαίνονται; ;Eχω προσπαθήσει μέσω της androidiani αλλά δεν τα έχω καταφέρει! Κολλάει στο logo της Moto! Και γω με την RC3 είδα μετά από καιρό τη μπαταρία να κρατάει 50 ώρες με την προβολή με 35% να είναι πρώτη στη λίστα! Τώρα σε 27 ώρες είναι στο 40%. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για καλύτερη ένδειξη της βαθμονόμησης της μπαταρίας από την κλασική του android; Γιάννη από τη δικιά μου εμπειρία ο launcher είναι πολύ καλός! Χρησιμοποιώ και το 3d στο μενού με τις εφαρμογές! Με τις ρυθμίσεις που έχουν προταθεί έχω μονίμως 50-57 mb ελεύθερα! Και γω από την 2.6 δεν είχα μείνει ευχαριστημένος! Είχα πάλι το ίδιο θέμα με την μπαταρία! Τώρα με την 2.3.3 το κινητό αναζωογονήθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Υποθέτω ότι χρησιμοποιείς την CyanogenMod 7 RC3 Ο launcher pro σου δουλεύει καλά? Γενικά από θέμα απόδοσης είναι καλή? Απο τη froyoMOD 2,6 δεν είμαι ευχαριστημένος. Είναι μεν γρήγορη, αλλά έχει κολληματάκια και lag και η μπαταρία δεν έιναι καλή. Γιάννη ναι, CM3 εδώ και καιρό χρησιμοποιώ. Ο LauncherPro δουλεύει άψογα, έχω να δω redraw κανένα 10μερο, ειδικά από τότε που έβαλα το Auto Memory Manager και τα προτεινόμενα settings του zeppelinrox. Είμαι υπερ-ευχαριστημένος με το 2.3.3 smartphone μου. Προσωπικά δεν περιμένω τίποτα παραπάνω, όλα δουλεύουν άψογα. Μόνο βαριά παιχνίδια δεν παίζουν (πχ Asphalt 6), αλλά δεν είναι θέμα ROM, αλλά της λίγης RAM του Milestone. Έβαλα και την FroyoMOD για ένα διήμερο, τίποτα ιδιαίτερο, ειδικά όταν μπορείς να έχεις 2.3.3 που δουλεύει μιας χαρά. ;) Μπάμπη πώς μπορώ να το ανεβάσω από τα 900/250 που το έχω; Τα vsel από που φαίνονται; ;Eχω προσπαθήσει μέσω της androidiani αλλά δεν τα έχω καταφέρει! Κολλάει στο logo της Moto! Και γω με την RC3 είδα μετά από καιρό τη μπαταρία να κρατάει 50 ώρες με την προβολή με 35% να είναι πρώτη στη λίστα! Τώρα σε 27 ώρες είναι στο 40%. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για καλύτερη ένδειξη της βαθμονόμησης της μπαταρίας από την κλασική του android; Γιάννη από τη δικιά μου εμπειρία ο launcher είναι πολύ καλός! Χρησιμοποιώ και το 3d στο μενού με τις εφαρμογές! Με τις ρυθμίσεις που έχουν προταθεί έχω μονίμως 50-57 mb ελεύθερα! Και γω από την 2.6 δεν είχα μείνει ευχαριστημένος! Είχα πάλι το ίδιο θέμα με την μπαταρία! Τώρα με την 2.3.3 το κινητό αναζωογονήθηκε! Μπορείς να επεξεργαστείς το 10overclock αρχείο στον φάκελο /etc/init.d/ με τον Rootexplorer και να ορίσεις max cpu και vsel. Θα τα δεις.. Αν κολλάει στο Moto logo θέλει περισσότερο vsel. Εμένα πχ με 62-64 δεν κρατάει 1.1GHz. Άλλο πρόγραμμα για ένδειξη μπαταρίας δεν χρησιμοποιώ. RAM έχω πάντα 50-65 ελεύθερα. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Γιάννη ναι, CM3 εδώ και καιρό χρησιμοποιώ. Ο LauncherPro δουλεύει άψογα, έχω να δω redraw κανένα 10μερο, ειδικά από τότε που έβαλα το Auto Memory Manager και τα προτεινόμενα settings του zeppelinrox. Είμαι υπερ-ευχαριστημένος με το 2.3.3 smartphone μου. Προσωπικά δεν περιμένω τίποτα παραπάνω, όλα δουλεύουν άψογα. Μόνο βαριά παιχνίδια δεν παίζουν (πχ Asphalt 6), αλλά δεν είναι θέμα ROM, αλλά της λίγης RAM του Milestone. Έβαλα και την FroyoMOD για ένα διήμερο, τίποτα ιδιαίτερο, ειδικά όταν μπορείς να έχεις 2.3.3 που δουλεύει μιας χαρά. ;) Μπορείς να επεξεργαστείς το 10overclock αρχείο στον φάκελο /etc/init.d/ με τον Rootexplorer και να ορίσεις max cpu και vsel. Θα τα δεις.. Αν κολλάει στο Moto logo θέλει περισσότερο vsel. Εμένα πχ με 62-64 δεν κρατάει 1.1GHz. Άλλο πρόγραμμα για ένδειξη μπαταρίας δεν χρησιμοποιώ. RAM έχω πάντα 50-65 ελεύθερα. Ευχαριστώ πολύ! Θα το ψάξω! Ρώτησα για πρόγραμμα για την μπαταρία επειδή είπες ότι η μπαταρία είναι στο 47% και το android πάει ανά 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Γιάννη ναι, CM3 εδώ και καιρό χρησιμοποιώ. Ο LauncherPro δουλεύει άψογα, έχω να δω redraw κανένα 10μερο, ειδικά από τότε που έβαλα το Auto Memory Manager και τα προτεινόμενα settings του zeppelinrox. Είμαι υπερ-ευχαριστημένος με το 2.3.3 smartphone μου. Προσωπικά δεν περιμένω τίποτα παραπάνω, όλα δουλεύουν άψογα. Μόνο βαριά παιχνίδια δεν παίζουν (πχ Asphalt 6), αλλά δεν είναι θέμα ROM, αλλά της λίγης RAM του Milestone. Έβαλα και την FroyoMOD για ένα διήμερο, τίποτα ιδιαίτερο, ειδικά όταν μπορείς να έχεις 2.3.3 που δουλεύει μιας χαρά. ;) . Τι να σου πώ... Εγώ 2 φορές που την έχω δοκιμάσει έχω σοβαρό πρόβλημα με τον Launcher. Καλά, ο εγκατεστημένος adw σέρνεται εντελώς. Ο pro τα πάει καλύτερα, αλλά όταν κάνω προεπισκόπιση των οθονών έχει πάντα (μα πάντα) lag!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Τι να σου πώ... Εγώ 2 φορές που την έχω δοκιμάσει έχω σοβαρό πρόβλημα με τον Launcher. Καλά, ο εγκατεστημένος adw σέρνεται εντελώς. Ο pro τα πάει καλύτερα, αλλά όταν κάνω προεπισκόπιση των οθονών έχει πάντα (μα πάντα) lag!!! Με πεισατε και φορεσα και γω την 2.3.3 και με τις εξτρα ρυθμισεις που προτεινει ο bannαρισμενος καναδος. O adw ειναι για πεταμα,ο ΖΕΑΜ!!! το ιδιο!,ο Helauncher σαυρα και o launcherpro καααπως την παλευει αλλα με αρκετα redraw(σχεδον σε καθε ανοιγμα). :blink: Το Old tv style κλειδωμα μετα απο 5-6 φορες εξαφανιστηκε δια μαγειας...:confused: Μετα την αλλαγη του Theme απο το theme chooser,εξαφανιζονται τα widget buttons στο notification bar Και το κινητο θελει reboot για να επανελθουν :confused: To αφης home button πιανει με την 2η-3η και καααπου-καααπου με την 1η :X Η καμερα ειναι αρκετα καλη και γρηγορη. Την φοραω εδω και κανα 5ωρο και μεχρι στιγμης αυτα εχω συμπερανει και τα οποια ειναι αρκετα... Γενικα ειναι σβελτη ρομ αλλα οπως ηρθε,ετσι και θα...:ninja: Edited March 31, 2011 by nekisia1 Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 O adw ειναι για πεταμα,ο ΖΕΑΜ!!! το ιδιο!,ο Helauncher σαυρα και o launcherpro καααπως την παλευει αλλα με αρκετα redraw(σχεδον σε καθε ανοιγμα). :blink: Βάλε ADW EX. Χρησιμοποιούσα LauncherPro Plus για μήνες και άλλαξα σε ADW EX πρόσφατα και είναι απλά κορυφαίος. Το Old tv style κλειδωμα μετα απο 5-6 φορες εξαφανιστηκε δια μαγειας...:confused: Άλλαξες το speed των Window animations σε Fast στην εφαρμογή Spare Parts. Βάλτο Normal και θα ξανάχεις το old tv style κλείδωμα. Αλλιώς σημαίνει ότι το απενεργοποίησες από Cyanogenmod Settings. Μετα την αλλαγη του Theme απο το theme chooser,εξαφανιζονται τα widget buttons στο notification bar Και το κινητο θελει reboot για να επανελθουν :confused: Απλά απενεργοποιείς και ενεργοποιείς το Notification power widget και ξαναεμφανίζονται. Αλλά έτσι κι αλλιώς πρέπει να κάνεις reboot για να εμφανιστούν όλες οι αλλαγές του θέματος. To αφης home button πιανει με την 2η-3η και καααπου-καααπου με την 1η :X Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα κι έχω την CM7 από την πρώτη έκδοση που βγήκε. Φταίει το Home softkey της συσκευής σου μάλλον. Την φοραω εδω και κανα 5ωρο και μεχρι στιγμης αυτα εχω συμπερανει και τα οποια ειναι αρκετα... Γενικα ειναι σβελτη ρομ αλλα οπως ηρθε,ετσι και θα...:ninja: Εγώ την έχω δύο μήνες περίπου και θα μείνει για πολύ ακόμα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Για το animation ειχες δικιο.To ειχα απενεργοποιημενο απο τα settings του display. Για το home soft key δεν παιζει να χει προβλημα.Πριν φορεσω cm7 λειτουργουσε αψογα. Ευχαριστω οπως και να'χει. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 μια βοηθεια, βαζω την ταχυτητα στο 1,2 παταω apply, δουλευει αψογα αλλα μετα απο καθε reboot επανερχεται στο 500mhz. Εννοειται οτι εχω ενεργοποιησει το autoload on boot. Ειναι rootaρισμενο φυσικα. Καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Με το SetCPU το κάνεις? Δοκίμασε μέσω RootExplorer ή μέσω της openRecovery. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 με το rootexplorer πως γινεται? Σορρυ ειμαι ασχετος!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 με το rootexplorer πως γινεται? Σορρυ ειμαι ασχετος!:p Διάβασε λίγο από εδώ και κάτω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10360159#post10360159 Ανοίγεις το Root Explorer, πηγαίνεις στον φάκελο /etc/init.d ,πατάς Mount R/W, και ανοίγεις το 10overclock αρχείο, επεξεργάζεσαι τις τιμές που σε ενδιαφέρουν, πατάς Αποθήκευση, Reboot και είσαι έτοιμος. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Μετά από μια μικρή γύρα στις ρόμ που κυκλοφορούν και αφού για μια ακόμη φορά επέστρεψα απογοητευμένος στην επίσημη 2.1 , πέρασα την 2.2.1 , την επίσημη εννοώ. Μετά την εγκατάσταση έκανα hard reset και στήσιμο από την αρχή. Μπορώ να πώ, μέχρι ώρας ότι είναι πολύ καλή. Μου θυμίζει την άνεση και τον αέρα της 2.1. Προβλήματα χαμηλής μνήμης δεν υπάρχουν, η διαχείρηση είναι όπως και στην 2.1, δηλαδή πολυ καλή. Θα τη χρησιμοποιήσω και όλη μέρα αύριο, αλλά νομίζω ότι, παρά την καθυστέρηση, η μοτορόλα έκανε καλή δουλειά και κακώς έχει πέσει τόσο θάψιμο...:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Welcome back man! Και ότι νόμιζα ότι μας εγκατελειψες οριστικά...! Το μόνο που έχω να κατηγορήσω την Motorola έχει να κάνει με την τραγικη καθυστερηση στην κυκλοφορια του και την επίσημη και χωρίς εξήγησή αρνηση της να ενσωματώσει usb tethering (όχι ότι το υποσχέθηκε και ποτε...). Κατά τα λοιπά πρόκειται για ένα πλήρες και με καλή αποδοση update που δέχτηκε πράγματι πολύ κριτικη-το γιατί ας μην το συζητήσουμε καλύτερά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Welcome back man! Και ότι νόμιζα ότι μας εγκατελειψες οριστικά...! Το μόνο που έχω να κατηγορήσω την Motorola έχει να κάνει με την τραγικη καθυστερηση στην κυκλοφορια του και την επίσημη και χωρίς εξήγησή αρνηση της να ενσωματώσει usb tethering (όχι ότι το υποσχέθηκε και ποτε...). Κατά τα λοιπά πρόκειται για ένα πλήρες και με καλή αποδοση update που δέχτηκε πράγματι πολύ κριτικη-το γιατί ας μην το συζητήσουμε καλύτερά... Εννοειται οτι ειμαι εδω! ναι, αυτης της αποψης ειμαι και εγω. βεβαια παιδια, η μοτορολα δεν ειναι ο χ,ψ, ζ μαγειρας που θα βγαλει μια ρομ, κι αν δεν ειναι καλη, δεν πειραζει, ειναι η πρωτη προσπαθεια και βλεπουμε. η μοτορολα ειναι υποχρεωμενη να κανει το κινητο να δουλεψει σωστα και αξιοπιστα. Εξου και η καθυστερηση. Τη 2.2 τη δουλευω χρονισμενη στα 1000 με vm στα 40. ολα μια χαρα, πολυ καλη ρομ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 (edited) Πώς γίνεται root η official froyo; Όταν την είχα βάλει δεν μπορούσα να ανοίξω την androidiani! Έβγαζε σφάλμα! Edit : Βρήκα το SuperOneClick 1.7! Edit 2 : Κάποιος ας μου δώσει τα φώτα του! Μετά από την official froyo πώς μπορώ να μπω σε recovery mod; Γράφει signature verification failed! Edit 3 : Πέρασα ξανά μόνο την vulnerable και μπήκε!!! Edited April 3, 2011 by tassosmer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Καλησπέρα,έχει κανείς πρόβλημα με το wifi?? Το ανοίγω και έχει σταματήσει να βρίσκει νέα δίκτυα,αλλά και να συνδέεται στα ήδη υπάρχοντα.. Μου το είχε ξαναπάθει,έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,έφτιαξε αλλά μετά ξαναχάλασε... Έχω τη cyanogen mod 6.1 .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts