TheSmiths Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 όχι από τον astro! Χρησιμοποίησε τον root explorer! Εννοείται ότι το κινητό είναι rooted! Υπάρχει η 2.1 και λέγεται eclair! :P για να μην σε παιδεύω, και επειδή έχω κενά :lol: θα το ψάξω λίγο μόνος μου... Γιατί δεν ξέρω καν αν είναι rooted!!! αρα να χρησιμοποιήσω το root explorer!!! Σε ευχαριστώ, και αν κολλήσω ξανά θα σε ρωτήσω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsol13 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Σκέφτομαι να αγοράσω το Motorola Milestone και για αυτό θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις: 1) Η απόκριση της οθόνης είναι καλή; 2) Από αυτονομία πως πάει; 3) Βλέπω στο youtube κάτι video με το gorilla glass. Δηλαδή δεν έχει καμμιά γρατζουνιά η οθόνη ότι και να συμβεί; Ή μήπως είναι λίγο υπερβολικά; Και γενικότερα αξίζει αυτή τη στιγμή η αγορά της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Σκέφτομαι να αγοράσω το Motorola Milestone και για αυτό θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις: 1) Η απόκριση της οθόνης είναι καλή; 2) Από αυτονομία πως πάει; 3) Βλέπω στο youtube κάτι video με το gorilla glass. Δηλαδή δεν έχει καμμιά γρατζουνιά η οθόνη ότι και να συμβεί; Ή μήπως είναι λίγο υπερβολικά; Και γενικότερα αξίζει αυτή τη στιγμή η αγορά της συσκευής; Αν και έχουν απαντηθεί πάνω από 100 φορές... 1.Εξαιρετική. 2.Σχετικό με τη χρήση που κάνεις.Έχε στο νου σου πως μιλάμε για οθονάρες που χρειάζονται ενέργεια... 3.Δεν υπάρχει υλικό που να μην γρατζουνιέται καθόλου.Το γκορίλα γκλας είναι πολύ ανθεκτικό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αρχίζεις να το γρατζουνάς με κλειδιά. Γενικότερα,εξαρτάται από την τιμή που το βρίσκεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 1GB RAM!!!!!!θα έδινα τα πάντα και θα κράταγα το κινητό το μοτορολάκι για πάρα πολύ ακόμα!!!!:D Αν γινοταν αυτο,παιζει να μην ξανααλλαζα κινητο ποτε,μεχρι να γινει το μιλε σωβρακο...(αν και με τετοια κατασκευη,ουτε σε δεκα χρονια) Ειναι απο τις πιο καλοκατασκευασμενες συσκευες ever,και με δυνατοτητες που κανουν τους κατοχους να πινουν νερο στο ονομα του,και τους πρωην κατοχους να το ξαναψαχνουν. Εχω δει παρα πολλες περιπτωσεις ατομων να ξανααγοραζουν milestone ξανα και ξανα... Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Σκέφτομαι να αγοράσω το Motorola Milestone και για αυτό θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις: 1) Η απόκριση της οθόνης είναι καλή; 2) Από αυτονομία πως πάει; 3) Βλέπω στο youtube κάτι video με το gorilla glass. Δηλαδή δεν έχει καμμιά γρατζουνιά η οθόνη ότι και να συμβεί; Ή μήπως είναι λίγο υπερβολικά; Και γενικότερα αξίζει αυτή τη στιγμή η αγορά της συσκευής; 1. Απλά εξαιρετική, όπως και η φωτεινότητά της. 2. Προσωπικά βλέπω 2 μέρες αυτονομία σχετικά άνετα με την χρήση που κάνω. Τηλέφωνα, SMS, WiFi για browsing στο Market και μερικά email. 3. Όπως σου είπε και ο bomber. Δεν το βάζουμε και σε ένα κουτί με πρόκες και το χτυπάμε, αλλά δεν θα πάθει κάτι με το παραμικρό σίγουρα. Χώρια που θα βάλεις και screen-protector οπότε είσαι ακόμα πιο καλυμμένος. Ανάλογα με την τιμή αξίζει. Καινούριο έχει 340 ευρώ: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001395, και στα χρήματα αυτά αγοράζεις μία εξαιρετική συσκευή με μοναδικά μείον: -Την μετριότατη κάμερα για φωτό/βίντεο (Ειδικά αν είχες καλή κάμερα στο προηγούμενο αρχικά θα σου κακοφανεί μάλλον) - Την RAM που δεν είναι 512ΜΒ όπως τα περισσότερα κορυφαία μοντέλα. Κατά τα άλλα παίρνεις ένα τερατάκι που φοράει ήδη (ανεπίσημα) Android 2.3, με πολύ καλό Qwerty, εξαιρετικό Hardware-Engineering, ένα "messaging monster" όπως το έχει χαρακτηρίσει και το gsmarena. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsol13 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Για φωτογραφιές/βίντεο δεν καίγομαι ιδιαίτερα. Πρακτικά τα 256 RAM σημαίνει ότι θα "κολλάει" σε μερικές εφαρμογές; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Για φωτογραφιές/βίντεο δεν καίγομαι ιδιαίτερα. Πρακτικά τα 256 RAM σημαίνει ότι θα "κολλάει" σε μερικές εφαρμογές; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όχι, δεν θα κολλήσει σε κάποια εφαρμογή. Απλά τώρα με 2.2 και 2.3 χρειάζεται καλό Memory Tuning για να βλέπεις Multitasking.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι η διαφορες με την αναβαθμιση του κινητου σε 2.2 froyo Ευχαριστω. Edited February 14, 2011 by BILLY_89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Για το τι νέο προσφέρει η έκδοση 2.2 του Android μπορείς να δεις εδώ: http://developer.android.com/sdk/android-2.2-highlights.html Και για την 2.3 (που ήδη ανεπίσημα χρησιμοποιούν αρκετά μέλη) μπορείς να δεις εδώ: http://developer.android.com/sdk/android-2.3-highlights.html ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Η 2,3 βασιζεται στα δεδομενα της 2.2 για να τρεξει ; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Δεν ξερω πως το εννοεις αυτο,εχουν το ιδιο kernel ναι,οποτε η μεταβαση απο το ενα στο αλλο ηταν υποθεση πολυ ευκολη για τους devs,σε σχεση με τη μεταβαση απο εκλερ σε φρογιο. Ακομα η 2.3 εχει καποιες λεπτομερειουλες να σενιαριστουν,αλλα αν σκεφτεις οτι πολυ λιγες συσκευες την εχουν ακομα και ανεπισημα,και οτι ο cyanogen δεν εχει βγαλει επισημη gb...ειμαστε οι καλυτεροι του χωριου... Αυτο το κινητο το φτυνω καθε μερα μη μου παθει τπτ...του εχω πεταξει τα ματια ισα με 200 φορες... Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Φρέσκα νέα από την σελίδα της ΜΟΤΟ στο facebook... :) "Motorola Europe FroYo for Milestone: Hi all, as previously announced, Motorola is preparing to upgrade the MILESTONE A853 to FroYo (Android 2.2). We are exploring some testing opportunities in advance of full release. 02 users in Germany please click this link if you're interested in getting involved. http://moto.ly/a853froyobeta *Ger...man 02 users only please at this stage*. Thanks!" Κοντεύουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Προσωπικά έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον, περισσότερο με ενδιαφέρει να το κυκλοφορήσουν ώστε να πάρει ο nadlabak τον πιο πρόσφατο signed kernel που θα δώσει η Motorola και να τον περάσει στην CM7..! Ήδη είμαστε με 2.3.3+ και οι άλλοι παλεύουν την 2.2.. :X Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Μωρε δε μας χεζ ουν λεω εγω,αυτο που ειπε ο μπαμπης,απο το στομα μου τα πηρε... Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Καλησπερα.Σκεφτομαι να παρω το milestone αλλα το μονο που βρησκω να με ενοχλει ειναι η μνημη ram.Εσεις τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Καλησπερα.Σκεφτομαι να παρω το milestone αλλα το μονο που βρησκω να με ενοχλει ειναι η μνημη ram.Εσεις τι λετε? Βασικά, με την επίσημη ρόμ δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν αρχίσεις τα πειράματα, υπάρχουν ρομ με καλή διαχείρηση της μνήμης και άλλες με κακή διαχείρηση. Εκεί θα έχεις πρόβλημα, γιατί η μνήμη δεν είναι άπλετη. Σε γενικές γραμμές, αν έδινες ένα κατοστάρικο παραπάνω θα μπορούσες να πάρεις το milestone 2 με διπλάσια ραμ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsol13 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Σήμερα έφτασε στα χέρια μου το milestone. Και έχω μερικές ερωτήσεις: α) Πως απενεργοποιείται ο συγχρονισμός γιατί μου έφαγε όλη την κάρτα. Ή μάλλον να ελέγχω εγώ πότε να γίνεται β) Είχα τις επαφές μου στην κάρτα SIM και στο milestone εμφανίζονται κάποιες με λιγότερα γράμματα, κάποιες έχουν ένα ; και κάποιες εμφανίζονται διπλά. Γίνονται να επανέλθουν στα κανονικά ή πρέπει με το χέρι να τις επεξεργαστώ; γ) Σαν πολλές δακτυλιές δεν μένουν στην οθόνη; Είχα και πριν κινητό με touchsreen αλλά δεν μου φαινόταν τόσο έντονο το φαινόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Σήμερα έφτασε στα χέρια μου το milestone. Και έχω μερικές ερωτήσεις: α) Πως απενεργοποιείται ο συγχρονισμός γιατί μου έφαγε όλη την κάρτα. Ή μάλλον να ελέγχω εγώ πότε να γίνεται β) Είχα τις επαφές μου στην κάρτα SIM και στο milestone εμφανίζονται κάποιες με λιγότερα γράμματα, κάποιες έχουν ένα ; και κάποιες εμφανίζονται διπλά. Γίνονται να επανέλθουν στα κανονικά ή πρέπει με το χέρι να τις επεξεργαστώ; γ) Σαν πολλές δακτυλιές δεν μένουν στην οθόνη; Είχα και πριν κινητό με touchsreen αλλά δεν μου φαινόταν τόσο έντονο το φαινόμενο. Καλορίζικο το Moto καταρχήν. 1) Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί και Συγχρονισμός και μπορείς να απενεργοποιήσεις. 2) Αυτό δεν το γνωρίζω, μάλλον θα πρέπει να τα φτιάξεις ένα ένα. Αλλά αν τα έχεις στον Google Λογαριασμό σου θα είναι πλέον συγχρονισμένα για κάθε android συσκευή που θα χρησιμοποιείς. 3) Δεν θα το λεγα. Εξαρτάται από το Screen protector (αν χρησιμοποιείς) Για την πρώτη μέρα μονάχα που το είχα χωρίς screen protector δεν θυμάμαι να άφηνε πολλές δαχτυλιές.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Οι επαφες απο τη στιγμη που τις βαζεις στη sim αυτο παθαινουν. Σενιαρισε τες μια μια,και μετα συγχρονισμο με το google account σου,να τις εχεις ευκαιρες παντου,η σιμ ειναι ημιμετρο και λιγο παλαιολιθικο μεσο,δε χωραει και πολλα,και αν εχεις πολλα νουμερα σε ενα ονομα στα κανει κουλουβαχατα. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Θα ηθελα να ρωτησω μερικες φορές εμφανίζει στο σήμα του παροχου το G με 2 βελη που αναβοσβηνουν. Λογικα ειναι σύνδεση με internet mobile. Επειδη όμως χρεονομαι θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω τροπο να μην συνδεεται απο μονο του υπαρχει κάτι στις ρυθμισεις ωστε να το ενεργοποιω ή να το απενεργοποιω με σκοπο να εχω ιντερνετ μονο όταν θελω εγω;; Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Θα ηθελα να ρωτησω μερικες φορές εμφανίζει στο σήμα του παροχου το G με 2 βελη που αναβοσβηνουν. Λογικα ειναι σύνδεση με internet mobile. Επειδη όμως χρεονομαι θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω τροπο να μην συνδεεται απο μονο του υπαρχει κάτι στις ρυθμισεις ωστε να το ενεργοποιω ή να το απενεργοποιω με σκοπο να εχω ιντερνετ μονο όταν θελω εγω;; Ευχαριστω εκ των προτερων Αν έχεις 2.1 Toggle Data Widget ή APN On/Off Widget. Είναι τα επικρατέστερα. Αν έχεις 2.2 ή 2.3 Ρυθμίσεις > Ασύρματο και δίκτυα > Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας > Ενεργοποίηση δεδομένων. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 πλακα κανετε εσεις στα μοτο εχετε το ψωμακι ? ( την ginger εννοω ) Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Ω ναι.. CyanogonMod RC1, και μια ROM από έναν developer βασισμένη σε AOSP. :D Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Αν έχεις 2.1 Toggle Data Widget ή APN On/Off Widget. Είναι τα επικρατέστερα. Αν έχεις 2.2 ή 2.3 Ρυθμίσεις > Ασύρματο και δίκτυα > Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας > Ενεργοποίηση δεδομένων. ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) παιδια μολις πριν μια μερα πειρα το milestone τρεχει v2.1 πως μπορω να βαλω το v2.3 και σας παρακαλώ αν κάποιος μπορεί να μου στιλει ένα link για gps ευχαριστω -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.Επίσης,διάβασε προηγούμενα ποστ,αυτά που ρωτάς έχουν απαντηθεί και σε αυτό το θέμα και στο θέμα Milestone Modding. Edited February 25, 2011 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts