Jump to content

vooda

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vooda

  1. Ναι, αποφάσισα τελικά να πάρω αυτό! Thanks φίλε μου
  2. Το παράγγειλα. Θα σας πω εντυπώσεις καμιά εβδομάδα μετά, αφού το πάρω στα χέρια μου. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας
  3. Τελικά θα πάρω το TCL 20 5G. Αν έχει κάποιος κακή εμπειρία με TCL, ας το πει. Thanks παίδες!
  4. χαχαχαχαχα που το ήξερες για τα σουβλάκια ρε φίλε; Αναπάντητες κάνω στο σουβλατζίδικο και ξέρουν τι θέλω! :lol: Παίδες ευχαριστώ για το TCL 20 5G, δεν το ήξερα καν, θα το δω! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το ότι δεν υπάρχει καν στο antutu να ανησυχώ?
  5. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Έχουν θέματα τα Xiaomi όντως? Γιατί σκεφτόμουν το Mi 10T 5G ή το Redmi Note 9 Pro 5G... Επίσης για τα Realme τι γνώμη έχετε?
  6. @CaptainChris ευχαριστώ για την απάντηση! Επειδή μάλλον είπα πολλά και σας μπέρδεψα... Τα must είναι: καλή κάμερα γρήγορo που να μην κολλάει, NFC 5G κοντά στα 400€
  7. Καλημέρα σας. Λόγο του ότι απέχω καιρό από το να παρακολουθώ την αγορά των κινητών θα ήθελα την βοήθεια σας για να βρω κάτι της προκοπής! Λοιπόν για να μην μακρηγορώ θέλω να καλύπτει τα παρακάτω: Budget κοντά στα 400€ Να είναι ταχύτατο Μέγεθος οθόνης κοντά στις 6,2''. Αγορά από Ελλάδα Θα προτιμούσα 800άρα μπάντα ή ακόμα και 5G Δεν με ενδιαφέρει να είναι DualSim, αλλά θα ήθελα NFC και καλό θα ήταν να έχει και ir Δεν με ενδιαφέρει να έχει Ελληνικό menu οπωσδήποτε. Στο θέμα του ήχου θα ήθελα να έχει μια σχετικά καλή ποιότητα και να είναι stereo (όχι απαραίτητο). Επίσης θα προτιμούσα amoled οθόνη ή μια καλή IPS (π.χ. όπως του Mi 10T Pro) Καλής ποιότητας και ανάλυσης πίσω κάμερα, με δυνατότητα καλής ποιότητας video (slow motion κτλ.) Να υποστηρίζει το Google play Εν ολίγης αυτά που με ενδιαφέρουν είναι η ταχύτητα, αξιοπιστία, κάμερα και μέτριο gaming Τώρα έχω το Samsung S6 edge
  8. Ρε παίδες πείτε please καμιά καλή και "οικονομική" πρόταση για 9000 btu... Οικονομική σχετικά ....
  9. Μετά απο 4 χρόνια σε iphone ξαναγύρισα σε Android (Samsung S6 edge), δεν βρίσκω όμως λόγο να το κάνω root ...
  10. Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω κλιματιστικό για το υπνοδωμάτιο στο οποίο κοιμάμαι που είναι 12τ.μ. Αλλάζω το ήδη υπάρχων γιατί κάνει πολύ θόρυβο με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κοιμηθώ τη νύχτα. Αυτά που σκέφτομαι να αγοράσω (με σειρά προτίμησης) είναι τα εξής: Dailkin (Δεν ξέρω μοντέλο. Έχει μαγαζί κάποιος φίλος και πελάτης μου και ντράπηκα να τον ρωτήσω ποιο μοντέλο είναι γιατί ξέρω ότι μου έχει κάνει καλή τιμή και δεν θέλω να νομίσει ότι θα κοιτάξω και αλλού για σύγκριση!. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι 9.000BTU, μου το δίνει 450,00€ και 100,00€ για να βγάλει το παλιό και να βάλει το καινούργιο). Σύνολο 550,00€ HISENSE AS-09UR4SVNNK3 (G/W), το έχω βρει εδώ, αλλά προφανώς δεν περιλαμβάνει τοποθέτηση Κάποιο μοντέλο της Gree, δεν ξέρω όμως ποιό με έχει μπερδέψει λίγο η συγκεκριμένη εταιρεία. Αυτό που θέλω προφανώς είναι όσο το δυνατόν χαμηλό θόρυβο, αλλά απ ότι είδα είναι πάνω από 30db στη low τους λειτουργία ... Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο, ή να μου πείτε κάποια γνώμη σχετικά? Thank you!
  11. Το ότι δεν έχει 4G δεν ενδιαφέρει κανέναν ???:ninja:
  12. Καλόν σας μήνα παίδες :-) Shit inside many years, that we are not became good belts :-)
  13. Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!!!. Θα το δοκιμάσω αύριο. Μετά απο αυτό αν δεν παίζει καλά πάλι το κινητό και το πάω στην αντιπροσωπία θα υπάρχουν τυχόν ίχνη ??? (Εννοείται με κενή SD card)! Είναι σε εγγύηση ακόμα ... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  14. Καλησπέρα σε όλους. Λόγω του ότι διαβάζω κάμποσες ώρες και εδώ και σε διάφορα άλλα sites και έχω μπερδευτεί εντελώς, θα ήθελα αν κάποιος απο εσάς ξέρει να με βοηθήσει. Έχω περάσει κατά καιρούς κάποιες roms στο κινητό μου και δεν είμαι με καμιά ευχαριστιμένος γιατί όλες έχουν κάποιο πρόβλημα τελικά :-( Μηπώς κάποιος μπορεί να μου πει πως θα κάνω reset στο κινητό μου ώστε να βρεθεί στην εντελώς αρχική του κατάσταση, σαν την ημέρα που το αγόρασα???? Με όσους τρόπους και αν έχω κάνει πάντα κάτι κρατάει στην μνήμη του υπολοίματα απο εγκατστημένες rom. Ευχαριστώ όποιον απαντήσει !!!
  15. Καλησπέρα σε όλους. Όταν κοιτάω την έκδοση που έχω στο κινητό μου βλέπω ότι έχω φορεμένη την έκδοση 2.1 (λειτουργικό). Όταν κάνω προσπάθεια για update ενώ απ ότι βλέπω κυκλοφορεί η 2.5 μου λέει ότι είναι ήδη ενημερωμένο . Και επίσης κατέβασα και τον τρόπο χειροκίνητης εγκατάστασης από την Motorola, αλλά και αυτή απέτυχε γιατί μου είπε ότι έχω την τελευταία έκδοση λειτουργικού :wacko: Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί συμβαίνει αυτό? :thanks:
  16. Ευχαριστώ για την απάντησή σου! Δυστυχώς ούτε format δεν την κάνει!!! Δεν την βλέπει καν! :-( Τώρα μόλις έβαλα να ζητάει κωδικό pin το τηλέφωνο και την είδε.... Υποψιάζομαι ότι χωρίς pin δεν προλαβαίνει να την φορτώσει πολλές φορές κατά το boot και την μπλοκάρει μετά ...
  17. Καλημέρα σε όλους. Έχω δύο προβλήματα με το κινητό μου και θα ήθελα να μάθω αν τα έχετε και εσείς! Το πρώτο είναι ότι συχνά κολλάει το ασύρματο δίκτυο και δεν κατεβάζει τίποτα! Αυτό λύνεται τις περισσότερες φορές με κάποιον Task Manager κόβοντας κάποιες ενεργές εφαρμογές και αν όχι έτσι με επανεκκίνηση αλλά με ανοιχτό το ασύρματο. Το δεύτερο είναι (και σημαντικότερο) ότι πάρα πολλές φορές κατά το άνοιγμα δεν μου αναγνωρίζει την SD Card! Αυτή τη στιγμή είναι η τρίτη φορά που το άνοιξα και πάλι δεν την έχει δει :-( Έχει αντιμετωπίσει κάποιος από εσάς αυτά τα προβλήματα με το κινητό του και αν ναι πως το έλυσε?
  18. Καλημέρα σε όλους. Έχω διαβάσει όλο το topic και πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω αλλά ψιλοχάθηκα ;) Αυτό που θέλω είναι ένας χάρτης πλοήγησης για το κινητό μου (Motorola Milestone) και δεν ξέρω ποιον να χρησιμοποιήσω :-( Διάβασα για αγοραστούς και "αγοραστούς" χάρτες. Μπορεί κάποιος απο εσάς please να μου προτείνει κάποιες λύσεις καλές both of them? Ευχαριστώ πολύ όποιον απαντήσει γιατί έληξε το motonav που είχα στο κινητό μου (αν και δεν μου άρεσε) και είμαι πλέον χωρίς χάρτη :-( :-( :-( Επίσης αν κάποιος μου στείλει κάνα "μαγαζάκι" με private θα είμαι ευγνώμων !!!
  19. Δυστυχώς δεν δουλεύει αυτό. Δεν το κάνει μόνο στο δικό μου router, αλλά σε όλα τα routers. Ενώ δουλεύει κανονικά όταν το ξαναπροσπαθήσω δεν παίζει! ...
  20. Καλημέρα παίδες. Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα αν το γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει. Έχω το Milestone και ενώ το Wifi του παίζει κανονικά κάποιος φορές ενώ συνδέεται στο router σταματάει να κατεβάζει και να ανοίγει σελίδες. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο πρόγραμμα απο αυτά που έχω κατεβάσει και κάνει την ζημιά, αλλά τελικά δεν είναι αυτό. Χθες ενώ είχα μια χαρά Internet σήμερα δεν παίζει, χωρίς να κάνω καμιά απολύτως αλλαγή! Ξέρει κανείς το τι παίζει με αυτό το θέμα? Thank you!
×
×
  • Create New...