TheSmiths Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 (edited) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :) Παιδια υπάρχει τρόπος να περνάτε εφαρμογές ώστε να μην κάθονται στην μνήμη του τηλεφώνου αλλά στην κάρτα μνήμης? Γιατί άπαξ και εγκαταστήσεις καμία δεκαριά εφαρμογές, πάει γέμισε:lol: Και μια δεύτερη ερώτηση, έχετε πάρει δεύτερη μπαταρία ή γενικά είναι καλό να αγορ'ασω μια καινούργια μπας και κρατά λίγο παραπάνω το κινητάκι? Γιατί δεν ξέρω αν έχει αδυνατίσει η μπαταρία, αλλά κρατά 1,5 μέρα στο πολύ ζόρι Edited January 2, 2011 by TheSmiths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Εκτός αν δεν υπάρχουν καθόλου Google Apps (GMail, Market, κλπ), οπότε πηγαίνεις εδώ: http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Latest_Version#Google_Apps Κατεβάζεις το .zip για HDPI συσκευές (όπως η δική μας), το αντιγράφεις στην SD Card στον φάκελο /OpenRecovery/Updates και μπαίνεις σε OpenRecovery και το εγκαθιστάς, με την εξής διαδικασία: Κάνεις από το μενού Wipe Dalvik, Wipe Cache, "Apply Update"για να εγκαταστήσεις τα Google Aps, και ξανά τα Wipe. Και μετά Reboot. Μόλις ξεκινάω και μπαίνω στο μενου ενώ πατάω το χ και το power και μετά το + και το κουμπι της φωτογραφικής, με βγάζει σ ένα μενού που λέει πανω πανω Android system recovery <2e> Use d-pad to highlight;center to select. reboot system now apply sdcard:update.zip wipe data/factory reset wipe cache partition και κατω με κίτρινα γράμματα E:Can't open /cache/recovery/command Το wipe dalvik πού είναι?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Μόλις ξεκινάω και μπαίνω στο μενου ενώ πατάω το χ και το power και μετά το + και το κουμπι της φωτογραφικής, με βγάζει σ ένα μενού που λέει πανω πανω Το wipe dalvik πού είναι?:p Πρώτα διαλέγεις την 2η επιλογή (apply sdcard:update.zip) , ώστε να ανοίξει η Open recovery και εκεί θα βρείς και την επιλογή που λές. Έχεις περάσει την recovery του androidianni? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) Θενκς!εεε,δεν ξέρω ποια έχει περασμένη, το πήρα μεταχειρισμένο και δεν έχω χρόνο να τα ψάξω ιδιαίτερα :( edit: ευχαριστώ πολύ παίδες,τα κατάφερα!:p ΥΓ.Για να ψάχνουμε/εντοπίζουμε/μπουκάρουμε :lol: σε wifi, ποιο app προτείνετε?? edit no.2 : Με το που βγαίνω από κάποια εφαρμογή και παω να επιστρέψω στη homescreen, κολλάει το σύμπαν,δε μου εμφανίζει κάτω τις μισες φορες τα 3 κουμπακια που εχει κανονικα,οπότε δε μπορώ να μπω και στο μενου που εχει ολες τις εφαρμογες και αργεί χαρακτηριστικά να εμφανίσει τα εικονίδια στη homescreen Φοράει froyo 2.2 με cyanogen mod.. Πώς μπορώ να το στρώσω? Edited January 4, 2011 by s2117 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Θενκς!εεε,δεν ξέρω ποια έχει περασμένη, το πήρα μεταχειρισμένο και δεν έχω χρόνο να τα ψάξω ιδιαίτερα :( edit: ευχαριστώ πολύ παίδες,τα κατάφερα!:p ΥΓ.Για να ψάχνουμε/εντοπίζουμε/μπουκάρουμε :lol: σε wifi, ποιο app προτείνετε?? edit no.2 : Με το που βγαίνω από κάποια εφαρμογή και παω να επιστρέψω στη homescreen, κολλάει το σύμπαν,δε μου εμφανίζει κάτω τις μισες φορες τα 3 κουμπακια που εχει κανονικα,οπότε δε μπορώ να μπω και στο μενου που εχει ολες τις εφαρμογες και αργεί χαρακτηριστικά να εμφανίσει τα εικονίδια στη homescreen Φοράει froyo 2.2 με cyanogen mod.. Πώς μπορώ να το στρώσω? και γω το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω... σαν να είναι πολύ βαριά η rom... κολλάει και μετά από λίγο επανέρχεται. Εν τω μεταξύ εμένα κολλάει συχνά ο launcher pro! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 και γω το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω... σαν να είναι πολύ βαριά η rom... κολλάει και μετά από λίγο επανέρχεται. Εν τω μεταξύ εμένα κολλάει συχνά ο launcher pro! Λοιπόν, οκ, και εγώ launcher pro χρησιμοποιώ. Κάνε τα εξής: Πήγαινε preferences > advance settings> memory usage setting> memory usage preset> high Μετά πήγαινε πίσω στο memory usage setting και ΞΕτσέκαρε το clear cashes on exit. Τέλος, τσέκαρε το use homescreen cashe. Τέλος, καλό θα ήταν να βγαίνεις από τα προγράμματα με το τοξάκι (να πηγαίνεις πίσω δηλαδή) παρά να πηγαίνεις κατευθείαν με το πλήκτρο σπιτάκι στην οθόνη αναμονής. Δοκίμασε και πες μου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Λοιπόν, οκ, και εγώ launcher pro χρησιμοποιώ. Κάνε τα εξής: Πήγαινε preferences > advance settings> memory usage setting> memory usage preset> high Μετά πήγαινε πίσω στο memory usage setting και ΞΕτσέκαρε το clear cashes on exit. Τέλος, τσέκαρε το use homescreen cashe. Τέλος, καλό θα ήταν να βγαίνεις από τα προγράμματα με το τοξάκι (να πηγαίνεις πίσω δηλαδή) παρά να πηγαίνεις κατευθείαν με το πλήκτρο σπιτάκι στην οθόνη αναμονής. Δοκίμασε και πες μου. Ευχαριστώ! Αντιδράει πιο γρήγορα τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ευχαριστώ! Αντιδράει πιο γρήγορα τώρα! Και καλό θα ταν να επέλεγες το keep home in memory από τις ρυθμίσεις του Launcher Pro και των Cyanogenmod Settings. Και να μεταφέρεις επίσης το .apk του LauncherPro από το data/app στο system/app μέσω Root Explorer και μετά reboot το κινητό. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Και να μεταφέρεις επίσης το .apk του LauncherPro από το data/app στο system/app μέσω Root Explorer και μετά reboot το κινητό. Αυτό δεν το ήξερα.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Αυτό δεν το ήξερα.:) Δοκιμασε και τον zeam Launcher.Πεταγε!!! Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Και καλό θα ταν να επέλεγες το keep home in memory από τις ρυθμίσεις του Launcher Pro και των Cyanogenmod Settings. Λαθος.:p Αναλογα το φορτο του τηλεφωνου κυριως με παμπολλα widgets καθως και αρκετες homescreens, η ραμ και η cache που μπορει να δεσμευσει μπορει να φτασει μεχρι και τα 30mb!!! Κοινως σε πολυ απαιτητικες εφαρμογες(π.χ sygic aura, η νεοτερα 3d games τελευταιας γενιας, τα 30 mb που δεσμευεις για να ειναι μονιμα forced on ο launcher, τρωνε πορους σε επεξεργαστικη ισχυ καθως και υπερογκα μεγαλο ποσοστο της ελευθερης ram, με αποτελεσμα να μπετωνει το τηλεφωνο. Ακα ειναι πολυ προτιμοτερο να περιμενεις 2 secs να ξαναφορτωσει ο launcher παρα να βαραινεις χωρις λογο το τηλ μιας και οταν ειναι μια απαιτητικη εφαρμογη ανοιχτη το τελευταιο πραγμα που αλληλεπιδρας ειναι ο launcher. :p Και να μεταφέρεις επίσης το .apk του LauncherPro από το data/app στο system/app μέσω Root Explorer και μετά reboot το κινητό. Το οποιο εκτος απο την αλλαγη της διαδρομης στο directory σε τι ακριβως θα βοηθησει? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ναι, έχω υπόψιν αυτό που λες για την ram, βέβαια εγώ ούτε παιχνίδια παίζω, ούτε τέτοια GPS προγράμματα χρησιμοποιώ και προτιμώ απλά να μην μου σπάει τα νεύρα το refresh όλων των widgets στις homescreens ενώ τα χρειάζομαι, και κάποιες φορές δε θέλει 2 δευτερόλεπτα αλλά και παραπάνω και καταντάει αρκετά εκνευριστικό. Κι άλλωστε το παιδί είπε ότι τον εκνευρίζει αυτό και γι αυτό του το πρότεινα. Το οποιο εκτος απο την αλλαγη της διαδρομης στο directory σε τι ακριβως θα βοηθησει? :p Στο forum του LauncherPro θυμάμαι ότι το είχε προτείνει κάποιος και πολλοί ανέφεραν ότι τους λυθήκε το πρόβλημα με το reloading. Επίσης το είδα και σε ένα topic στο XDA. Το έκανα κι εγώ και από τότε δεν μου έχει συμβεί ποτέ κανένα reloading. Μπορεί να μην είναι μια απλή αλλαγή directory αλλά και κάτι παραπάνω, μπορεί και όχι. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Λαθος.:p Αναλογα το φορτο του τηλεφωνου κυριως με παμπολλα widgets καθως και αρκετες homescreens, η ραμ και η cache που μπορει να δεσμευσει μπορει να φτασει μεχρι και τα 30mb!!! Κοινως σε πολυ απαιτητικες εφαρμογες(π.χ sygic aura, η νεοτερα 3d games τελευταιας γενιας, τα 30 mb που δεσμευεις για να ειναι μονιμα forced on ο launcher, τρωνε πορους σε επεξεργαστικη ισχυ καθως και υπερογκα μεγαλο ποσοστο της ελευθερης ram, με αποτελεσμα να μπετωνει το τηλεφωνο. Ακα ειναι πολυ προτιμοτερο να περιμενεις 2 secs να ξαναφορτωσει ο launcher παρα να βαραινεις χωρις λογο το τηλ μιας και οταν ειναι μια απαιτητικη εφαρμογη ανοιχτη το τελευταιο πραγμα που αλληλεπιδρας ειναι ο launcher. :p Διαφωνώ. Το android θα βρεί πόρους από αλλού. Ας κλείσει ότι άλλο θέλει, όχι όμως τον launcher. Είναι άσχημο αυτό να συμβαίνει. Στο forum του LauncherPro θυμάμαι ότι το είχε προτείνει κάποιος και πολλοί ανέφεραν ότι τους λυθήκε το πρόβλημα με το reloading. Επίσης το είδα και σε ένα topic στο XDA. Το έκανα κι εγώ και από τότε δεν μου έχει συμβεί ποτέ κανένα reloading. Μπορεί να μην είναι μια απλή αλλαγή directory αλλά και κάτι παραπάνω, μπορεί και όχι. Από εφαρμογή τρίτου μέρους, την κάνεις εφαρμογή του συστήματος και μάλλον το σύστημα την βλέπει πιο...σοβαρά ας το πούμε και δεν της κόβει τη ραμ. Έτσι το καταλαβαίνω. Edited January 5, 2011 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Από εφαρμογή τρίτου μέρους, την κάνεις εφαρμογή του συστήματος και μάλλον το σύστημα την βλέπει πιο...σοβαρά ας το πούμε και δεν της κόβει τη ραμ. Έτσι το καταλαβαίνω. Κι εγώ κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι και λογικά για να το χουν αναφέρει τόσοι πολλοί ότι έχουν δει διαφορά δε νομίζω να είναι λόγια αέρα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Official η froyo ποτε θα 'ρθει ; Πόσες φορές το έχουν αναβάλλει πια ; Motorola's news about upgrades . Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Αυτό ισχύει εδώ και λίγο καιρό...αρχές 1ου τριμήνου του 2011, εγώ το καταλαβαίνω -και το εύχομαι- ως τέλη Γενάρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Ήθελα να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κανείς την εργοστασιακή mSD κάρτα που είναι Class 2, με κάποια πιο γρήγορη, Class 6 ή Class 8 πχ και αν αξίζει να το κάνουμε από θέμα ταχύτητας του κινητού. Έχω μία Transcend 8GB Class 6 που συνήθως χρησιμοποιώ για τα GPS μου ώστε να έχω όλους τους χάρτες αποθηκευμένους εκεί, αλλά αν χρησιμεύει στο να είναι πιο γρήγορο το κινητό μπορώ να την βάλω στο Milestone. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Μπορεις να την βαλεις στο milestone,θα δουλεψει κανονικα χωρις προβλημα,εγω του φοραω μια sandisk 8GB class 6,χρησιμευει αρκετα αμα εχεις 2.2.1 στο milestone και εχεις περασμενες εφαρμογες και παιχνιδια στην καρτα μνημης. Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση καταρχήν. Βασικά τις εφαρμογές για GPS έχω περασμένες στην κάρτα μνήμης και τα δεδομένα αυτών (χάρτες, κλπ). Για να περάσω την καινούρια κάρτα, πρέπει να αντιγράψω όλους τους φακέλους/αρχεία που έχει η εργοστασιακή? Μήπως όταν περάσω την κάρτα περάσει τα απαραίτητα από μόνο του το κινητό? Γιατί έλεγα μήπως "καθάριζα" την SD λίγο μιας και από τις εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις εφαρμογών γίνεται λίγο χαμός από φακέλους κλπ που δεν χρησιμοποιούνται πλέον.. Αλλιώς: Ποια είναι τα απαραίτητα αρχεία στην mSD ώστε να λειτουργεί σωστά το Milestone όπως όταν το ανοίξαμε πρώτη φορά? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση καταρχήν. Βασικά τις εφαρμογές για GPS έχω περασμένες στην κάρτα μνήμης και τα δεδομένα αυτών (χάρτες, κλπ). Για να περάσω την καινούρια κάρτα, πρέπει να αντιγράψω όλους τους φακέλους/αρχεία που έχει η εργοστασιακή? Μήπως όταν περάσω την κάρτα περάσει τα απαραίτητα από μόνο του το κινητό? Γιατί έλεγα μήπως "καθάριζα" την SD λίγο μιας και από τις εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις εφαρμογών γίνεται λίγο χαμός από φακέλους κλπ που δεν χρησιμοποιούνται πλέον.. Αλλιώς: Ποια είναι τα απαραίτητα αρχεία στην mSD ώστε να λειτουργεί σωστά το Milestone όπως όταν το ανοίξαμε πρώτη φορά? Απλά βάζεις την άδεια microSD στο Milestone και δημιουργούνται από μόνοι τους οι απαραίτητοι φάκελοι. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Ευχαριστώ MaXAiRO, θα το δοκιμάσω λοιπόν το απογευματάκι και θα επανέλθω. Θα κάνω κι ένα Quadrant να δω αν θα έχει και διαφορά εκεί. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Έχω και εγώ το κινητό όπως το αγόρασα και είπα να το ¨πειράξω¨ λίγο και ξεκίνησα να κάνω αυτό που λέει στο how to Πώς θα κάνουμε root το Milestone (για Milestone με Αndroid 2.1) το πρόβλημα μου είναι ότι όταν κάνω την διαδικασία με το rsd lite σε κάποια φάση στο status λέει please manually power up this phone ενώ το κινητό είναι είδη ανοιχτό στο progress λέει 100% και στο result λέει in process… αν πατήσω για να κλείσω το πρόγραμμα μου βγάζει μήνυμα ότι είναι application is currently busy τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Εγώ όταν ανοίξει το κινητό και βάλω και το PIN το αποσυνδέω κι ας λέει ότι είναι In process. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.. Και δεν έχω δει και ποτέ να λέει "Please disconnect your phone now" ή τίποτα παρόμοιο, όση ώς κι αν το έχω αφήσει. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Έχω και εγώ το κινητό όπως το αγόρασα και είπα να το ¨πειράξω¨ λίγο και ξεκίνησα να κάνω αυτό που λέει στο how to Πώς θα κάνουμε root το Milestone (για Milestone με Αndroid 2.1) το πρόβλημα μου είναι ότι όταν κάνω την διαδικασία με το rsd lite σε κάποια φάση στο status λέει please manually power up this phone ενώ το κινητό είναι είδη ανοιχτό στο progress λέει 100% και στο result λέει in process… αν πατήσω για να κλείσω το πρόγραμμα μου βγάζει μήνυμα ότι είναι application is currently busy τι πρέπει να κάνω? Βάζεις το pin σου, κάνεις την διαδικασία με το gmail και μπαίνεις στο μενού του κινητού. Τότε όταν επανέλθεις ατο rsdlite θα δεις ότι θα σου γράφει pass! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ποια είναι η την διαδικασία με το gmail ?και εκτός από αυτό Κάνω το πρώτο βήμα που λέει να πατήσουμε στην 2 επιλογή αλλά στην συνέχεια δεν μου βγάζει την 5η.τι ακριβώς παίζει ? καμιά βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts