Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει απαντηθεί πολλές φορές σε προηγούμενα posts...

Greek IME από το Market....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγώ στο touch γράφω ελληνικά και στο πληκτρολόγιο στα αγγλικά

τη κάνουμε ?

Kαι εγω το ιδιο :blink:

Ηθελα να ρωτησω αν στο μενου καποια τα γραφει με ελληνικα κ καποια αγγλικα.. Ετσι πρεπει να ειναι με froyo ?

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι.

Edited by navi55

Με τις μπασταρδεμένες ναι... Αν και σε πολύ ελάχιστα σημεία έχει Αγγλικά...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Διευκρίνηση: Για να αναβαθμίσω την GOT OpenRecovery από την προηγούμενη έκδοση στην τελευταία 1.04a απλά:

1) αντικαθιστώ το παλιο update.zip με το καινούριο KAI

2) σβήνω εντελώς τον φάκελο Openrecovery και αντιγράφω τον καινούριο κ τέλος?

Εννοώ, μήπως χρειάζεται να κρατήσω κάποια αρχεία από τον παλιό για τυχόν ασυμβατότητες?

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

ναι,απλα αντικαθιστάς,αλλά θα σου πρότεινα σθεναρά,που λένε και οι Άγγλοι,την τελευταία recovery από androidiani,θα τη βρεις στους xda,στον τομέα για milestone,στο development,πολύ πιο σύγχρονή και δυνατή,συμβατή με got οπότε μπορείς να την αντικαταστησεις και αν.παρακολουθήσεις λίγο το θέμα εκεί,θα δεις ότι πλέον κάνουν.αίσχη στο milestone,πέφτει πολύ πείραμά και πείραγμα...

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

ναι,απλα αντικαθιστάς,αλλά θα σου πρότεινα σθεναρά,που λένε και οι Άγγλοι,την τελευταία recovery από androidiani,θα τη βρεις στους xda,στον τομέα για milestone,στο development,πολύ πιο σύγχρονή και δυνατή,συμβατή με got οπότε μπορείς να την αντικαταστησεις και αν.παρακολουθήσεις λίγο το θέμα εκεί,θα δεις ότι πλέον κάνουν.αίσχη στο milestone,πέφτει πολύ πείραμά και πείραγμα...

LINK ΕΔΩ..

"Αίσχη" :lol::lol::lol: Οκ, ευχαριστώ για το ινφο! Εξάλλου τελευταία έχω χάσει επαφή με το πείραγμα του milestone λόγω έλλειψης χρόνου και θέλησα να αναβαθμίσω την GOT επειδή πλέον, όταν κάνω nandroid backup all, στο τέλος κολλάει. Αν και νομίζω ότι το backup ολοκληρώνεται μεν και γράφει σε όλα completed, το κόκκινο φως συνεχίζει να αναβοσβήνει αιώνια.

By the way, μιλάμε σίγουρα για το ίδιο πράγμα έτσι? Αλλαγή μόνο του recovery menu που δεν απαιτεί πέρασμα νέας ROM εξαρχής?

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Ναι,δυο αρχεία,ο φάκελος open recovery και το update.zip

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Καλημέρα σας. Πρώτες ώρες με την 2.2 και όλα καλά προς το παρόν, 2 πραγματάκια μόνο:

1) Μπορούμε με κάποιον τρόπο να βάλουμε την γραμματοσειρά του original 2.1? Γιατί αυτή η "bold" γραμματοσειρά που έχει δεν μου πολυαρέσει, ενώ η προηγούμενη ήταν ιδανική.

2) Θα πρότεινα στο HOW-TO θέμα, να μπει και άλλος ένας τρόπος για το "πώς να κάνετε Root το τηλέφωνο". Ο πιο εύκολος, με το Universal Androot.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=747598

http://blog.23corner.com/tag/universalandroot/

Κυριολεκτικά 1 click. Σε κάποιον αρχικά μπορεί να μην χρειάζονται Open Recovery, κλπ.. Απλά ένα Root.

--- Sony Xperia 5 II ---

Καλημέρα σας. Πρώτες ώρες με την 2.2 και όλα καλά προς το παρόν, 2 πραγματάκια μόνο:

1) Μπορούμε με κάποιον τρόπο να βάλουμε την γραμματοσειρά του original 2.1? Γιατί αυτή η "bold" γραμματοσειρά που έχει δεν μου πολυαρέσει, ενώ η προηγούμενη ήταν ιδανική.

2) Θα πρότεινα στο HOW-TO θέμα, να μπει και άλλος ένας τρόπος για το "πώς να κάνετε Root το τηλέφωνο". Ο πιο εύκολος, με το Universal Androot.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=747598

http://blog.23corner.com/tag/universalandroot/

Κυριολεκτικά 1 click. Σε κάποιον αρχικά μπορεί να μην χρειάζονται Open Recovery, κλπ.. Απλά ένα Root.

Παρε απο ενα backup τα fonts σου και κανε οτι λεει εδώ

function cdl { cd $1; ls;}

Motorola Europe @ Facebook

Hello,

Just to notify European Milestone owners that the FroYo update is planned

for roll out at the end of this year. As we get closer to the time we will

provide further details on countries and specific timings. In the meantime we

also wanted to clarify that apps to SD card and USB tethering are planned as

part of this release.

Αυτό έλειπε να αφήνανε απ'έξω το app to SD και το tethering...

Τι froyo θα ήταν μετά; Καλά δε παίζονται στις ανακοινώσεις...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αυτό έλειπε να αφήνανε απ'έξω το app to SD και το tethering...

Τι froyo θα ήταν μετά; Καλά δε παίζονται στις ανακοινώσεις...

Tethering?

Καλά, και με το Barnacle, μια χαρά WiFi tethering έχουμε :)

(Και τσάμπα ε! :D)

Ας βάλουν ΟΛΑ τα υπόλοιπα και για USB tethering πληρώνω και το PdaNet!

Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!!

Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole

Ίσως η πιο "άχρηστη" ανακοίνωση πoυ έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό..!

Ο μόνος λόγος ύπαρξης πιστεύω ότι είναι για να κρατάνε ένθερμους τους ιδιοκτήτες της συσκευής όσο περιμένουν υπομονετικά την επίσημη κυκλοφορία του Upgrade.

--- Sony Xperia 5 II ---

Είναι σαν το θεϊκό που είχαν πει στην Ανακοίνωση της 2,1. Ότι το update της 2.1 θα είναι "FOR FREE".... χααχαχαχαχααχαχ... Δηλαδή τονίσανε την δωρεάν αναβάθμιση και όπως καταλαβαίνετε έγινε χαμός πάλι στην σελίδα τους στο facebook....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εντάξει ρε παιδιά...cool...με τόσα που έχουν δει τα μάτια μας καλό είναι να υπάρχει που και που μια τυπική αλλά επίσημη επιβεβαίωση οτι το θέμα δεν έχει ξεχαστεί και προπαντός δεν έχει γίνει κάποια ξαφνική αλλαγή ωστε να ακυρωθεί το update λόγω "Will remain on Android 2.1 for the best combined hardware and software experience". Προσωπικά είμαι happy με το post του bomber :)

Sony logo.gif

komos και amdnikos δεν χρειάζεται να γεμίζετε το θέμα με ανούσια posts.

Είναι η δεύτερη φορά που παρατηρώ κάτι τέτοιο μεταξύ σας, και θα σας παρακαλούσα να μην το συνεχίσετε!

Καλημέρα σε όλους!Θα ήθελα να σας ρωτήσω έχω ακόμα την 2,1 και έχω παρατηρήσει ένα bug στην συνομιλια μου με κάποιον άλλον (δεν με ακούει μερικές φορές)αυτό λύνεται με την εγκατάσταση μίας άλλης rom? π.χ με την επίσημη 2,2 ή με την πολύ καλη cronos froyo που διάβασα!Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει ευχαριστώ!
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Κοίτα,όπως έχουμε ξαναπεί πολλάκις,το milestone έχει το crystal talk, μια πρόσθετη λειτουργία,για να είναι η συνομιλία πιο καθαρή υποτίθεται.

Τελικά όμως,η συνoμιλια γίνεται κ@λος,γιατί το σύστημα αυτό πιανει τις αντηχήσεις,ειδικά αν είμαστε σε κλειστό χώρο,έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ,με αποτέλεσμα ο συνομιλητής να ακούει τη φωνή μας με αυξομοιώσεις. Πολλές. Και έντονες.

Καποιοι δεν το εχουν.

Πολλοι το εχουν,για αυτο κι εβγαλε και ενα update η moto,αλλα δεν εξαλειφθηκε δυστχως.

Έχω την εντύπωσή ότι στις οποίες froyo που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμη δεν το κάνει,γιατί είναι από το droid και δεν έχουν crystal talk.

Μια άλλη πιθανή λύση είναι να βουλωναμε κάπως το δευτερο μικροφωνο,το οποιο ειναι πισω απο το ακουστικο,μια μικρουλα σχισμη κατω απο την υποδοχη για τα ακουστικα.

Όχι φίλε μου δεν νομίζω. Η stock 2.1-update1 μάλλον είναι ότι καλύτερο από πλευράς συνομιλίας αυτήν την στιγμή. Φταίει το Crystal Talk.

Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα που πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα κινητά σε επίπεδο ποιότητας κλήσης που είχα ever.

--- Sony Xperia 5 II ---

Τι εννοεις η στοκ 2.1 ειναι ενταξει φταιει το κρυσταλ τοκ?

Ενα πραγμα ειναι αυτα στο μοτορολα.

Ειναι το πιο κλασσικο προβλημα στα milestone,για αυτο και εκατσαν και εβγαλαν ολοκληρο update επ'αυτου,αλλα δεν ηταν αρκετο.

Δε θυμαμαι,ποιο παιδι ηταν απο εδω που αλλαξε τεσσερα πεντε milestone μεχρι να βρει ενα να μην το κανει,και βρηκε εντελει.

Καλησπέρα,

πέρασα μέσω open recovery την cronosfroyo 1.1! Μετά το σήμα της Motorola αναβοσβήνει το cronos που έχουν στην θέση του android και μένει εκεί! Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Edit : το πρόβλημα διορθώθηκε!

Edited by tassosmer

Καλησπέρα,

πέρασα μέσω open recovery την cronosfroyo 1.1! Μετά το σήμα της Motorola αναβοσβήνει το cronos που έχουν στην θέση του android και μένει εκεί! Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Edit : το πρόβλημα διορθώθηκε!

Αν στο ξανακάνει, πέρνα την τελευταία OpenRecovery από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=796679 .

Είναι ένα bug που το διορθώσανε προχθές!

Αλλά καλύτερα να συνεχιστεί εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284626 στο thread που έχουμε για τα mods! :)

Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!!

Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole

ετοιμαζω εναν οδηγο.

πειτε μου κατι γιατι δε θυμαμαι...

περασε κανεις την τελευταια open recovery κατευθειαν σε στοκ 2.1?

δε θυμαμαι γιατι εχω βγαλει τη στοκ εξ αρχης.

την περναει κατευθειαν,η περασατε τη ρομ των got πρωτα???

Όλα τέλεια ρε παιδιά σε αυτό το τηλέφωνο αλλά αυτο τον τρόπο προβολής της ελέυθερης RAM δεν μπορώ να τον καταλάβω μέρες τώρα...για παράδειγμα στο σχετικό μενού Εφαρμογές --> Υπηρεσίες που εκτελούνται τα νούμερα που έχω με 6 εφαρμογές στη λίστα είναι:

Διαθ: 24 ΜΒ + 39ΜΒ στα 5

Άλλο: 64ΜΒ στα 5

από το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα!! Ποιο είναι το "άλλο"? Τι σημαίνει Χ ΜΒ "στα 5" ??Γιατί τα διαθέσιμα είναι άθροισμα και όχι ένα νούμερο οτι "available RAM = XX" βρε αδερφέ!

Έβαλα κι ένα προγραμματάκι από το market μπας και βγάλω καμμιά άκρη και την ίδια στιγμή μου δίνει 49ΜΒ το οποίο δεν έχει καμμία "συγγένεια" ή λογική με τα παραπάνω νούμερα...

Sorry για την...αγανάκτηση αλλά ένα τόσο απλό θέμα σε όλα τα smartphones που είχα εως τώρα, ξαφνικά μου φαίνεται κινέζικα....

Edited by dbal

Sony logo.gif