Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για τον επεξεργαστη που ειναι χρονισμενος μονο στα 600

Μπορεις να τον υπερχρονισεις ευκολα και χωρις κανενα φοβο μεχρι τα 1000.

Μαλιστα, και στα 900mhz κερδιζει στα benchmarks το νεξους και το desire.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα, δοκιμασα διαφορα που γραφονται στο ποστ για να μπορω να αποθηκευονται η εφαρμογες κ τα παιχνιδια στην καρτα μνημης κ οχι στο κινητο αλλα τιποτα ,δεν βλεπω να κανω κατι λαθος... Μπορει καποιος να δωσει τιποτα οδηγιες με απλα λογια? ευχαριστω κ συγνωμη που σας εχω κουρασει..

για τον επεξεργαστη που ειναι χρονισμενος μονο στα 600

Ναι, κ πάλι δεν ρωτάς όμως συγκεκριμένα τι σε απασχολεί...

Καταρχάς είναι χρονισμένος στα 550.

Θέλεις να μάθεις εάν επαρκεί για τη χρήση του τηλεφώνου?

Θέλεις να μάθεις εάν μπορεί να υπερχρονιστεί?

Και στα δύο παραπάνω η απάντηση είναι ναι, οπότε δεν είναι που πρέπει να σε απασχολεί (ο επεξεργαστής).

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Για να απολαύσω βίντεο στην μεγαλόπρεπη οθόνη του κινητού, τι προδιαγραφές ανάλυσης και κωδικοποίησης πρέπει να έχει?

Αν κατάλαβα καλά, δεν παίζει -χωρίς third party player- τίποτα άλλο παρά μόνο mp4. Έβαλα όμως ένα mp4 ανάλυσης 1280*720 και μου το έδειχνε σε μισή αναλογικά οθόνη, έχοντας επιλέξει μάλιστα "προβολή σε πραγματικό μέγεθος"...τα φώτα σας...

Sony logo.gif

Για να απολαύσω βίντεο στην μεγαλόπρεπη οθόνη του κινητού, τι προδιαγραφές ανάλυσης και κωδικοποίησης πρέπει να έχει?

Αν κατάλαβα καλά, δεν παίζει -χωρίς third party player- τίποτα άλλο παρά μόνο mp4. Έβαλα όμως ένα mp4 ανάλυσης 1280*720 και μου το έδειχνε σε μισή αναλογικά οθόνη, έχοντας επιλέξει μάλιστα "προβολή σε πραγματικό μέγεθος"...τα φώτα σας...

Αν επέλεγες προσαρμογή στην οθόνη?

Κοίτα, βασικά αν μπορείς να μετατρέψεις το βίντεο σε 16:9 που είναι και η οθόνη του κινητού, θα βοηθούσε ώστε να καταλαμβάνει μεγαλύτερο μέρος της οθόνης φαντάζομαι.

Το "προσαρμογή στην οθόνη" μεγαλώνει λίγο το μέγεθος αλλά και πάλι όχι σε επίπεδα full screen....το δε βίντεο είναι 16/9 ακριβώς ήδη (1280*720)...

Ψάχνοντας περισσότερο (ξημερώσαμε :) ) βρήκα οτι το πρόβλημα προκύπτει όταν μεταφέρεται βίντεο μέσω του Motorola Media Link το οποίο αλλάζει την ανάλυση ΟΛΩΝ των βίντεο που περνάει στην συσκευή σε 352*288 με Η.263 encoding. Επίσης αν είναι μη συμβατό το source file στο pc (πχ mpeg, avi, wmv) κάνει "δώρο" το σχετικό conversion αλλά πάλι σε αυτή την υποτιμητική ανάλυση....αν πάλι πετάξει κανείς ένα βίντεο 1280*720 στο κινητό με απλό copy/paste απλά δεν αναπαράγεται καθόλου ή παίζει μόνο ο ήχος μάλλον γιατί ξεφεύγουμε τελείως από τα official specs για αναπαραγωγή βίντεο ήτοι "D1 video playback (720x480 @ 30 fps - NTSC) or (720x576 @ 25 fps - PAL)".

Οπότε φαντάζομαι η απάντηση στο αρχικό ερώτημα είναι conversion@720*480 μόνο που εγώ δεν έχω σχετικό πρόγραμμα για να δοκιμάσω....

Edited by dbal

Sony logo.gif

Μπορει να βοηθησει καποιος εκανα οτι λετε στο post βρηκα κ αυτο το εκανα κ αυτο http://www.mydigitallife.info/2010/05/29/how-to-root-motorola-milestone-on-android-2-1/ αλλα κ παλι τιποτα, δεν γινεται τιποτα ολα στην μνημη του κινητου κ οχι στην καρτα μνημης :(

Με got recovery κατευθειαν 1gh.(δεν υπαρχει λογος να κανεις μισες δουλειες).:p

Ζημια εννοειτε πως οχι μιας και ο cortex A8 που εχει ως CPU ειναι επεξεργαστης rated στο1gh ασχετα που η μαμα μοτο του εκοψε τη μιση συχνοτητα.

ολα αυτα το ''κακασχημο'' milestone? :p

Επίσης έχει και σήμα, όπως κι αν το κρατάς:p

χαχαχαχαα...

Καλό...

Καλά ρε komos από το Milestone, πήγες στο Desire και μετά iPhone4???

Δεν την καταλαβαίνω την διαδρομή σου.....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ουστ μωρη λουλου.:p Το θεμα εμφανισης ειναι υποκειμενικο.(για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις ειναι κολλητος μου και με κραζει γιατι οταν πηρε το milestone και το ειδα πρωτη φορα απο κοντα του λεω: "Πω ρε μ@λ@κ@ κακασχημο ειναι":lol:

Επίσης έχει και σήμα, όπως κι αν το κρατάς:p

Αυτο ξαναπεστο.:p

χαχαχαχαα...

Καλό...

Καλά ρε komos από το Milestone, πήγες στο Desire και μετά iPhone4???

Δεν την καταλαβαίνω την διαδρομή σου.....

Λαθος σειρα.Απο milestone σε Nexus, μετα Samsung Galaxy S, και μετα IP4.

(Το σκισαμε στο offtopic για τα καλα, ποιος ακουει τον bomber):lol:

Καλησπέρα παιδιά, τι γίνεται, όλα καλά?

Έχω μια απορία εδώ και 2-3 μέρες. Κοιτούσα μέσω του Advanced Task Killer πόση free Μνήμη έχω και παρατήρησα ότι αρκετές εφαρμογές ανοίγουν από μόνες τους στο παρασκήνιο ενώ τις κλείνω από τον Task Killer. πχ Φωνητική Κλήση, Μηνύματα, MSN Talk, κ.α.

Χρησιμοποιώ και το Memory Booster Lite (από το Market) το οποίο κάνει καλή δουλειά. Εκεί που συνήθως είχα free ~45-60MB, με το Memory Booster έχει ~85ΜΒ.

Η απορία μου είναι η εξής: Μπορούμε με κάποιον τρόπο να κάνουμε τις εφαρμογές αυτές να μην ανοίγουν μόνες τους, ώστε να έχουμε max memory available? Όχι πως τελείωσε καμιά φορά η μνήμη, ακόμα και με όλες τις βαριές εφαρμογές να τρέχουν (navigation video player, κλπ) μια χαρά ήταν το κινητό, απλά για να "τρέχουν" πιο ξεκούραστα..

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

--- Sony Xperia 5 II ---

Καλησπερα, συγνωμη που σας εχω ζαλισει.. Καποιος που ξερει ας δωσει ενα χερι βοηθειας οι εφαρμογες και τα παιχνιδια να μην αποθηκευονται στην μνημη του κινητου αλλα στην καρτα μνημης.Γιατι κατεβαζω 10 εφαρμογες με καποιο ογκο κ λεει οτι δεν εχει χωρο το κινητο :(. Το εχει κανει καποιος δουλευει ? (δοκιμασα καποιε ενεργειες που διαβασα στο ποστ αλλα δεν εγινε τιποτα :( ) συγνωμη κ παλι..

Νομιζω οτι ελαχιστοι απο εδω το εχουν κανει,εχεις δοκιμασει το λεγομενο mem hack,που μεταφερει την cache στην καρτα?απελευθερωνει πολυ χωρο,ειναι λειτουργια ενσωματωμενη στη got ακομα καλυτερα στην καινουργια recovery του androidiani αν το λεω σωστα.απο εκει επισης αδειαζεις cache kai dalvik cache.

Αν δεν ξερεις τι ειναι ολα αυτα,ρωτας,το βραδακι αν προλαβω γιατι δουλευω και μετα εχω καποια σχολη,τα λεμε.

Εχω υποσχεθει εναν οδηγο βασικα,αλλα εικρινα πηζω πολυ,μονο απο το κινητο μπαινω κι αυτο εν ωρα εργασιας...

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Καλησπέρα παιδιά, τι γίνεται, όλα καλά?

Έχω μια απορία εδώ και 2-3 μέρες. Κοιτούσα μέσω του Advanced Task Killer πόση free Μνήμη έχω και παρατήρησα ότι αρκετές εφαρμογές ανοίγουν από μόνες τους στο παρασκήνιο ενώ τις κλείνω από τον Task Killer. πχ Φωνητική Κλήση, Μηνύματα, MSN Talk, κ.α.

Χρησιμοποιώ και το Memory Booster Lite (από το Market) το οποίο κάνει καλή δουλειά. Εκεί που συνήθως είχα free ~45-60MB, με το Memory Booster έχει ~85ΜΒ.

Η απορία μου είναι η εξής: Μπορούμε με κάποιον τρόπο να κάνουμε τις εφαρμογές αυτές να μην ανοίγουν μόνες τους, ώστε να έχουμε max memory available? Όχι πως τελείωσε καμιά φορά η μνήμη, ακόμα και με όλες τις βαριές εφαρμογές να τρέχουν (navigation video player, κλπ) μια χαρά ήταν το κινητό, απλά για να "τρέχουν" πιο ξεκούραστα..

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά νομίζω ότι είναι εντελώς άσκοπο (απο πρακτικής άποψης) αυτό που ψάχνεις. Ως γνωστόν το κινητό από μόνο του κάνει πολύ καλή και κυρίως ασφαλή διαχείριση μνήμης. Είναι λίγο δύσκολο για κάποιον συνηθισμένο σε windows (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου πρώτου πρώτου) να το δεχτεί αλλά έτσι είναι.

Το πιο πιθανό με εξωτερικές εφαρμογές διαχείρισης της μνήμης είναι να εμφανιστεί κάποια δυσλειτουργία όπως τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας του milestone που στους μισούς κατόχους κάτι δε δούλευε σωστά, επειδή χρησιμοποιούσαν task manager και τα γ##ούσε όλα...

Τώρα αν μιλάμε για κυνήγι αριθμών, να βλέπεις δηλαδή ότι στο δικό σου milestone έχεις την περισσότερη ελύθερη μνήμη από όλους, αυτό περισσότερο ψυχική επίδραση έχει! παρά ουσιαστική, στην απόδοση του τηλεφώνου. Ειδικά που μετά από τόσο καιρό κυκλοφορίας του ουδέποτε έχει γίνει λόγος για "ζόρισμα" του κινητού να ανταπεξέλθει σε κάποια εργασία λόγω φορτωμένης μνήμης.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Καλησπερα, συγνωμη που σας εχω ζαλισει.. Καποιος που ξερει ας δωσει ενα χερι βοηθειας οι εφαρμογες και τα παιχνιδια να μην αποθηκευονται στην μνημη του κινητου αλλα στην καρτα μνημης.Γιατι κατεβαζω 10 εφαρμογες με καποιο ογκο κ λεει οτι δεν εχει χωρο το κινητο :(. Το εχει κανει καποιος δουλευει ? (δοκιμασα καποιε ενεργειες που διαβασα στο ποστ αλλα δεν εγινε τιποτα :( ) συγνωμη κ παλι..

Και εγώ είχα αντιμετωπίσει προβλήματα όταν το είχα δοκιμάσει. Παρόλο που θεωρητικά είχα κάνει κανονικά όλα τα βήματα, οι εφαρμογές συνέχιζαν να πηγαίνουν στο κινητό. Λίγο περισσότερο που ασχολήθηκα ανακάλυψα (αν θυμάμαι κ καλά γιατί ήταν 4 μήνες πριν) ότι μόνο κάποιες ήταν συμβατές με το apps2sd και μετά το παράτησα.

Αν σκεφτείς πάντως ότι α) χρειάζεται όλη αυτή η φασαρία με τα partitions και τα ασυνήθιστα φορμαρίσματα που σε δεσμεύουν εκ των προτέρων και β) ότι με την επερχόμενη 2.2 θα είναι ενσωματωμένη αυτή η δυνατότητα, νομίζω είναι καλύτερα να περιμένεις και θα γλυτώσεις αρκετό κόπο. Φυσικά είναι πιθανό κ το να βαριέμαι περισσότερο από εσένα και να τα γράφω αυτά, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορείς να ζήσεις και χωρίς αρκετά 3D παιχνίδια που πιάνουν πολλά MB και που ίσως τα έχεις βάλει μόνο κ μόνο για να χαζέψεις τα γραφικά τους χωρίς να σε ενδιαφέρουν πραγματικά.

Γεια σου φίλε μου, και σε ευχαριστώ την απάντηση. Καμία παρεξήγηση φυσικά. :)

Δεν ψάχνω και το τελευταίο ΜΒ RAM, καθότι έχω ξεφύγει από την λογική των Windows εδώ και 2-3 χρόνια. Όπως μπορείς να δεις και στην υπογραφή μου χρησιμοποιώ Ubuntu. :D

Περισσότερο μου έκανε εντύπωση που ο κολλητός μου πήρε το Galaxy 3 κι έχει περισσότερη ελεύθρη μνήμη από μένα κι άρχισα να το ψάχνω λιγάκι..

Όπως έγραψα, ποτέ δεν με έχει "κρεμάσει" το κινητό, ότι κι αν έχω ανοίξει. (Navigon, NDrive, RockPlayer, κλπ..) Περισσότερο με απασχολεί γιατί ανοίγουν οι εφαρμογές από μόνες τους στο background. Κλείνω πχ την Φωνητική εντολή μέσω του killer, και μετά από 1 λεπτό είναι πάλι ανοικτή..

--- Sony Xperia 5 II ---

Ουστ μωρη λουλου.:p Το θεμα εμφανισης ειναι υποκειμενικο.(για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις ειναι κολλητος μου και με κραζει γιατι οταν πηρε το milestone και το ειδα πρωτη φορα απο κοντα του λεω: "Πω ρε μ@λ@κ@ κακασχημο ειναι":lol:

Αυτο ξαναπεστο.:p

Λαθος σειρα.Απο milestone σε Nexus, μετα Samsung Galaxy S, και μετα IP4.

(Το σκισαμε στο offtopic για τα καλα, ποιος ακουει τον bomber):lol:

βαλε και ενα liquid στην μεση και οτι αλλο εχω ξεχασει :X

βαλε και ενα liquid στην μεση και οτι αλλο εχω ξεχασει :X

Να δεις που πάλι στο Μilestone θα γυρίσεις.....

Βγήκε και άλλη μια Froyo για όποιον δεν το πήρε χαμπάρι.... ΕΔΩ....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Φαίνεται πολύ καλή!

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Καλησπερα , ευχαριστω παιδευτικα λιγο αλλα την περασα... Ελπιζω να δουλευει καλα:rolleyes:

http://www.flare.me/images/acq1kozh.jpg

http://www.flare.me/images/f10u2bl2.jpg

http://www.flare.me/images/9bagc897.jpg

http://www.flare.me/images/mk246d1a.jpg

Edited by iliaspot

Καλησπερα , ευχαριστω παιδευτικα λιγο αλλα την περασα... Ελπιζω να δουλευει καλα:rolleyes:

http://www.flare.me/images/acq1kozh.jpg

http://www.flare.me/images/f10u2bl2.jpg

http://www.flare.me/images/9bagc897.jpg

http://www.flare.me/images/mk246d1a.jpg

την έβαλα και εγω ,

άλλα εχω ένα θεματακι με το πληκτρολόγιο στην αλλαγή τής γλώσσας.

εσένα είναι οκ?

την έβαλα και εγω ,

άλλα εχω ένα θεματακι με το πληκτρολόγιο στην αλλαγή τής γλώσσας.

εσένα είναι οκ?

Και εγω το ιδιο ειδα.. απλα ανοιγω το πληκτρολογιο κ εγραφα απο κει .. Ακομα το ψαχνω.. Εμενα με παιδεψε λιγο για να την περασω:wacko: