Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά πέρασα την Rom τν GOT και φαίνεται η συσκευή να επανέρχεται στα νορμάλ της. Το wifi μου δεν αποσυνδέεται κάθε τρεις και λίγο. Και όντως πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Για overclocking το ξεκίνησα οπότε με ένα σμπαρο 2 τριγώνια..!

Special thanks to ddr2 and to vagelisda

Βγηκε Update για το milestone overclock η οποια κανει αυτοματα Load module μετα το reboot Και δεν χρειαζεται να ασχοληθεις περαιτερω.

Δεν γνωριζω για το update του προγραμματος μιας και το Oc το κανω μεσω got recovery.Εχουν προστεθει επιλογες για το voltage?

Παιδιά πέρασα την Rom τν GOT και φαίνεται η συσκευή να επανέρχεται στα νορμάλ της. Το wifi μου δεν αποσυνδέεται κάθε τρεις και λίγο. Και όντως πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Για overclocking το ξεκίνησα οπότε με ένα σμπαρο 2 τριγώνια..!

Special thanks to ddr2 and to vagelisda

Ευχαριστω πολυ: )

Δεν γνωριζω για το update του προγραμματος μιας και το Oc το κανω μεσω got recovery.Εχουν προστεθει επιλογες για το voltage?

Καλυτερα μην πειραζεις το voltage. Μην καψεις και τιποτα..

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλυτερα μην πειραζεις το voltage. Μην καψεις και τιποτα..

Απεναντιας, ρωτησα αν εχει μπει επιλογη για voltage μιας και τα ρευματα που εχει για τις προεπιλεγμενες συχνοτητες ειναι τραγικα ανεβασμενα.

Καλησπέρα,

προσπαθώ να κάνω backup αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ακολουθώ τις οδηγίες του kalaga στο how to... Όταν πατάω για apply sdcard:update.zip ξεκινάει αλλά βγάζει σφάλμα "installation aborted" και δεν γίνεται το backup. Ξέρεις κανείς τι φταίει; Κάνω κάτι λάθος;

Edit: Βρήκα στο ίντερνετ αυτό εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=722801

Έχει καμία σχέση με την rom του dexter;

Παιδιά το έχω ξαναπεί τα HOW TO είναι παλιά και αφορούν σε περιόδους πριν την εμφάνιση των OpenRecovery κλπ.

Η καλύτερη, γρηγορότερη και πιο σίγουρη λύση είναι, όπως λένε αρκετά παιδιά 2-3 σελίδες τώρα, να περάσετε το .sbf των Got την 2.36EU δηλαδή και μετά το OpenRecovery των Got και μετά όλα είναι εύκολα και γρήγορα.

Οδηγίες για το πως περνάμε την 2.36EU σε μορφή .sbf αλλά και στην συνέχεια πως περνάμε το OpenRecovery, υπάρχουν και εδώ μέσα αν ψάξετε αλλά και σε όλο το διαδίκτυο...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Απεναντιας, ρωτησα αν εχει μπει επιλογη για voltage μιας και τα ρευματα που εχει για τις προεπιλεγμενες συχνοτητες ειναι τραγικα ανεβασμενα.

Πάντα υπήρχε η επιλογή,κάπου στις ρυθμίσεις αν θυμάμαι καλά,λέει κάτι για custom ρύθμισή,βάζεις την ταχύτητά και το voltage που θες,και μετά εκεί που λέει load module και κουνας τον κέρσορα,τον πας τέρμα δεξιά,που είναι η custom ρύθμισή.

Kalagas,επειδή οι rom που φτιάχνεις θέλουν κόπο και χρόνο,μήπως να περίμενες τη froyo?πιστεύω ότι οι got θα βγάλουν leak μέσα στο επόμενο δίμηνο...

βρήκες άκρη με τη διαφορετικη ένδειξή μπαταρίας που ψαχνοσουν?αυτή με τα ποσοστά και τα χρώματά?

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Ρε παιδιά γιατι δεν έχω πολυκαταλάβει..Δεν ασχολούμαι πολύ... Αν περάσω ττην 2.36 μεσω ρσδ λιτε θα ειναι το τηλ σαν καινουριο? Σαν να βγηκε απο κουτι...?

Ρε παιδιά γιατι δεν έχω πολυκαταλάβει..Δεν ασχολούμαι πολύ... Αν περάσω ττην 2.36 μεσω ρσδ λιτε θα ειναι το τηλ σαν καινουριο? Σαν να βγηκε απο κουτι...?

Ναι(10 χαρακτηρες)

Αυτο ειναι το μπλογκ των γκοτ . http://groupoften.wordpress.com/

Εκει θα βρεις την τελευται επισημη ρομ που εβγαλε η μοτορολα για το κινητο μας.τη 2.36. Απλα η ομαδα αυτη (g.o.t.) εζει ενσωματωσει μεσα τη recovery η οποια χρειαζεται,για να διαβαζει μετα οποια αλλη recovery θες.

Ξερω οτι τα γραφω λιγο οτι να'ναι,αλλα εχω ενα θεμα με τη μεταδοτικοτητα.

Η ουσια ειναι αυτη:

Πας στο σαιτ των γκοτ.

Κατεβαζεις τη ρομ 2.36 για κεντρικη ευρωπη,και την got recovery 1.04.

H πρωτη ειναι σε μορφη sbf,η δευτερη σε ζιπ.

Περνας τη ρομ στο κινητο σου,μεσω του rsd lite.

Αν δεν ξερεις πως,δες και τα tutorial του kalagas,σε καποια σημεια λεει και για αυτο.δεν ειναι τπτ δυσκολο.

Μετα περνεις το ζιπ το ξεζιπαρεις,εχει αν θυμαμαι ενα φακελο update.zip και εναν open recovery.

Συνδεεις το κινητο και πετας αυτους τους φακελους χυμα στην καρτα .

Μετα σβηνεις συσκευη,και μπαινεις recovery (power + x) και πατας apply zip.

Και Voila!

Σου ανοιγει η recovery των goτ η οποια απο εδω και περα κανει παπαδες χωρις υπολογιστη.

Εχει επιλογες για:

Να κανεις ρουτ τη συσκευη (ετσι απλα,με ενα τσακ)

Να κανεις οσο οβερκλοκ τραβαει η ψυχη σου (επισης ετσι απλα,χωρις αλλη εφαρμογη.

Φυσικα nandroid back up.

Το μεμορυ χακ και ενα σωρο πραγματα τελος παντων,θα τα δεις.

Οτι θες,μας λες.

Βαγγέλη ευχαριστώ για τον αναλυτικότατο μίνι-"Οδηγό"..!

Λοιπόν, μπήκα στο site των GOT.

1) Κατέβασα την τελευταία έκδοση 1.04a του OpenRecovery

2) Για την 2.36 ROM πρέπει να κατεβάσω από εδώ, αυτό που λέει Central Europe (Retail), ή κάποια από εδώ?

Και κάτι άλλο: Ποιον φορτιστή αυτοκινήτου προτείνετε? Θέλω κάποιον με ισχυρή έξοδο, ώστε όταν έχω ανοικτή Πλοήγηση και μιλάμε και λίγο στο τηλέφωνο να μην αποφορτίζεται αργά, αλλά τουλάχιστον να μένει στα ίδια επίπεδα η μπαταρία ή αν είναι δυνατόν να φορτίζει κιόλας.

Edited by babis200sx
--- Sony Xperia 5 II ---

Το πρωτο λινκ που εδωσες,κεντρικη ευρωπη.

Για φορτιστη,μονο συγκριτικα θα το δεις.οποιοςδηποτε που να δεχεται καλωδιο usb,η να καταληγει σε micro usb που εχουμε εμεις.

To ποσο γρηγορα φορτιζει,εξαρταται απο τα mAh που βγαζει.το γραφουν ολοι αυτο,διπλα απο το ποσα V (volt,συνηθως γυρω στα 5).οσο πιο πολλα mAh,τοσο πιο γρηγορα φορτιζει,και τοσο πιο γργορα ψοφαει η μπαταρια,αν και ετσι κι αλλιως τρωει κακομεταχειριση με τοσο λιγο που κραταει.

Και ειναι και παμφθηνη.

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΥΣ!ΕΙΜΑ ΙΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΣΤΟ MILSTONE!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΚΑΝΑ ROOT ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ UNIVERSAL UNDROOT ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΧ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΤΛ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ?ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ROM ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?(ΚΑΝΟΝΤΑΣ ROOT ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΛΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΧΩ ΜΟΝΟ 20 ΜΒ FREE ROM ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Edited by aris_volos
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Kalagas,επειδή οι rom που φτιάχνεις θέλουν κόπο και χρόνο,μήπως να περίμενες τη froyo?πιστεύω ότι οι got θα βγάλουν leak μέσα στο επόμενο δίμηνο...

βρήκες άκρη με τη διαφορετικη ένδειξή μπαταρίας που ψαχνοσουν?αυτή με τα ποσοστά και τα χρώματά?

Την φτιάχνω λίγο λίγο κάθε μέρα τώρα και κανά μήνα. Πλάκα πλάκα εχω αλλάξει σχεδόν όλα τα εικονίδια των μενού σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές, από την 1η Mixed Rom.

Κοίταξε το δύσκολο είναι να φτιάξεις τα εικονίδια οπότε όταν βγει η 2.2 θα τα αντικαταστήσω. Γιατί από ότι έχω δει μερικές 2.2, από αλλά τηλέφωνα,τα ονόματα των εικονιδίων είναι πάνω κάτω τα ίδια. Οπότε δεν έχει νόημα να περιμένω την 2.2.

Με την περίπτωση της μπαταρίας για να δείχνει κάθε 1% την στάθμη της μπαταρίας δεν έβγαλα άκρη και μάλλον δεν γίνεται στην 2.1.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παίδες Ελλήνων.....

Η Μixed_ROM v.2 είναι έτοιμη και μπορείτε να την κατεβάσετε από ΕΔΩ....

Ανοίξτε όλα τα screenshots και προσπαθήστε στο κινητό σας να ανοίξετε αυτό που βλέπετε στα screenshots, για να καταλάβετε που και πόσες διαφορές υπάρχουν με την ROM που έχετε τώρα....

Edit: Μπήκε και άλλο ένα screenshot με πολλά εικονίδια της μπάρας ειδοποιήσεων...

Όποιος την δοκιμάσει.... θέλω εντυπώσεις...

Καλή Διασκέδαση....!!!

Edit 2: Δεν μπόρεσα να βρώ τρόπο να κάνω την μπαταρία να φαίνεται η στάθμη της κατά 1%, αλλά μπόρεσα να βρώ και έκανα να φαίνεται κατά 10% όπως δείχνει και το παρακάτω screenshot:

http://img843.imageshack.us/img843/4177/batteriew.jpg

Η στάθμη δηλαδή πάει: 0, 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100 και όχι 0, 10, 20, 40, 60, 80, 100 που πήγαινε κανονικά....

Όλες οι πληροφορίες για να βάλετε το Battery Hack περιγράφονται στο τέλος του post με την Μixed_Rom_v.2

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Οπου να ναι κυκλοφορεί και το Milestone 2, διέρρευσε ενα σποτάκι στο Youtube:

http://www.engadget.com/2010/08/31/motorola-milestone-2-makes-official-albeit-unintentional-debut/

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Το μονο που θα με εκανε να αποχωριστω το δικο μου.

Παίδες Ελλήνων.....

Ανοίξτε όλα τα screenshots και προσπαθήστε στο κινητό σας να ανοίξετε αυτό που βλέπετε στα screenshots, για να καταλάβετε που και πόσες διαφορές υπάρχουν με την ROM που έχετε τώρα....

Edit: Μπήκε και άλλο ένα screenshot με πολλά εικονίδια της μπάρας ειδοποιήσεων...

Καλή Διασκέδαση....!!!

Edit 2: Δεν μπόρεσα να βρώ τρόπο να κάνω την μπαταρία να φαίνεται η στάθμη της κατά 1%, αλλά μπόρεσα να βρώ και έκανα να φαίνεται κατά 10% όπως δείχνει και το παρακάτω screenshot:

Η στάθμη δηλαδή πάει: 0, 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100 και όχι 0, 10, 20, 40, 60, 80, 100 που πήγαινε κανονικά....

Όλες οι πληροφορίες για να βάλετε το Battery Hack περιγράφονται στο τέλος του post με την Μixed_Rom_v.2

Η ρομ είναι πολύ καλή,και με ωραία χρώματά,αυτή τη φορά πέτυχες διανα νομίζω.τα Φοντς έχουν πολύ Πλάκα που είναι παντού,ακόμα και στο Tapatalk.το boot logo gaμει.its a keeper.εύγε καλαγα.

Και μπάρα πολύ σούπερ.

Η ρομ είναι πολύ καλή,και με ωραία χρώματά,αυτή τη φορά πέτυχες διανα νομίζω.τα Φοντς έχουν πολύ Πλάκα που είναι παντού,ακόμα και στο Tapatalk.το boot logo gaμει.its a keeper.εύγε καλαγα.

Και μπάρα πολύ σούπερ.

Χαίρομαι που σου αρέσει....

Αυτό με τα fonts που λες, όποια και να βάλεις θα φαίνονται παντού. Έτσι λειτουργεί το Android, όποια fonts έχει στο /system/fonts με αυτά απεικονίζει τα πάντα...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδιά χτές πέρασα την ρόμ του ντέξτερ και πραγματικά έχω μείνει άναυδος... Χωρίς οβερκλοκ οι ταχύτητες απόκρισης πλησιάζουν αυτές της ορίτζιναλ ρομ με Ο/Κ στα 1000... Το φλασ είναι τρομερό... Και για να μην πολυλογώ... Ανυπομονώ για παγωμένο γιαούρτι...

Ρε παιδιά χτές πέρασα την ρόμ του ντέξτερ και πραγματικά έχω μείνει άναυδος... Χωρίς οβερκλοκ οι ταχύτητες απόκρισης πλησιάζουν αυτές της ορίτζιναλ ρομ με Ο/Κ στα 1000... Το φλασ είναι τρομερό... Και για να μην πολυλογώ... Ανυπομονώ για παγωμένο γιαούρτι...

Για δοκίμασε να δεις αν μπορείς να επαναφέρεις προηγούμενο Nandroid Backup...

Ρωτάω για να ξέρει κάποιος αν την δοκιμάσει και δεν την θέλει μετά, αν μπορεί απλά με Nandroid Restore να επαναφέρει το τηλέφωνο του όπως ήταν πριν την MotoFrenze Rom του Dexter....

Είναι σημαντικό αυτό, να μπορείς δηλαδή με το OpenRecovery να περάσεις την MotoFrenze Rom του Dexter, αλλά αν δεν σ' αρέσει να γυρίσεις πάλι πίσω στην 2.1 απλά με κάποιο Νandroid Backup που είχες πάρει πριν.....

Δοκίμασε και πες μας....

Επίσης μόνο η κάμερα δεν δουλεύει σωστά??? Όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά??? Wifi??? GPS??? GPRS???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παίδες Ελλήνων.....

Καλή Διασκέδαση....!!!

η καμερα δουλευει????

Μου ήρθε και εμένα το κινητό πριν λίγες μέρες και ακόμα πειραματίζομαι. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι η wifi σύνδεση με το router μου, που ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα από σήμερα αποφάσισε να μην συνδεθεί. Πάντως στο δίκτυο το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να είναι αυτό χωρίς να βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα αν φταίει η motorola, το λογισμικό ή οι routers.

Έχει κανείς αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα;

η καμερα δουλευει????

Βέβαια δουλεύει. Εμένα δεν είναι η 2.2.

Γράφω πάνω πάνω στην περιγραφή: "for GOT 2.36".

Διαβάζετε καλά τα post για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μου ήρθε και εμένα το κινητό πριν λίγες μέρες και ακόμα πειραματίζομαι. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι η wifi σύνδεση με το router μου, που ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα από σήμερα αποφάσισε να μην συνδεθεί. Πάντως στο δίκτυο το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να είναι αυτό χωρίς να βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα αν φταίει η motorola, το λογισμικό ή οι routers.

Έχει κανείς αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα;

Έχω αναφέρει κι εγώ το κομφούζιο με το wifi. Μοιάζει να αποσυνχρονίζεται επηρεαζόμενο από αλλαγές του wifi αλλά και της data σύνδεσης. Με φουλ reset (moto&router) ξανασυνδέεται και κάποιες φορές μου φάνηκε να θέλει data ON για να συνδεθεί. Το σπαστικότερο είναι ότι δεν μπορείς να βρεις ποιο είναι το conflict.

Με το ζόρι κρατιέμαι να το rootάρω, μήπως και λυθεί το πρόβλημα. Λέω να περιμένω τη froyo και αν δεν... Reset to factory και αν δεν... Root.

Εσείς με ποια σειρά προτείνετε και γιατί;