Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα διαθεσιμα ~22mb.Πηγα να κανω εγκατασταση του navigon η οποια απετυχε λογο χωρου.Εντωμεταξυ εμφανιστηκε και το εικονιδιο για low disk space.Βλεπω διαθεσιμα μονο 3mb!Κανω ρεσταρτ μπας και επανελθει στο αρχικο 22mb(μιας και η εγκατασταση απετυχε)αλλα πλεον μου εμφανιζει μονο 16mb διαθεσιμα.Εψαξα με rootexplorer,βρηκα 2 φακελους που αφορουσαν το navigon αλλα ηταν κενοι...τι στον κορακα μπορει να συμβαινει? Edited by nekisia1

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειχα διαθεσιμα ~22mb.Πηγα να κανω εγκατασταση του navigon η οποια απετυχε λογο χωρου.Εντωμεταξυ εμφανιστηκε και το εικονιδιο για low disk space.Βλεπω διαθεσιμα μονο 3mb!Κανω ρεσταρτ μπας και επανελθει στο αρχικο 22mb(μιας και η εγκατασταση απετυχε)αλλα πλεον μου εμφανιζει μονο 16mb διαθεσιμα.Εψαξα με rootexplorer,βρηκα 2 φακελους που αφορουσαν το navigon αλλα ηταν κενοι...τι στον κορακα μπορει να συμβαινει?

Το κασε του ιντερνετ το εχεις σβησει??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το κασε του ιντερνετ το εχεις σβησει??

Το .apk το'χα backup.Αρα νομιζω οτι δεν ειναι απαραιτητο να κανω αυτο που λες....ασχετα που δεν μπορω να το βρω...:confused:

edit:εκανα Uninstall μια τυχαια εφαρμογη και μαζι με το μεγεθος που απελευθερωθηκε απο αυτην,επανηλθαν και τα χαμενα mb απο το navigon.

Edited by nekisia1

Το .apk το'χα backup.Αρα νομιζω οτι δεν ειναι απαραιτητο να κανω αυτο που λες....ασχετα που δεν μπορω να το βρω...:confused:

edit:εκανα Uninstall μια τυχαια εφαρμογη και μαζι με το μεγεθος που απελευθερωθηκε απο αυτην,επανηλθαν και τα χαμενα mb απο το navigon.

Πηγαινε ρυθμισεις>διαχειρηση εφαρμογων> βαλε να εμφανιζονται ολες οι εφαρμογες. Βρες την εφαρμογη ιντερνετ και διεγραψε την προσωρινη μνημη. Αυτο πρεπει να το κανεις αρκετα συχνα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καιρός να κάνω και εγώ μια αρχάρια ερώτηση...Εδώ και καιρό,όταν προσθέτω μια επαφή στον κατάλογο,την αποθηκεύει κανονικά αλλά δε την εμφανίζει όταν πλοηγούμαι στις επαφές...

Αν κάνω "Εύρεση" τις βρίσκει,βέβαια...

*Είμαι σίγουρος ότι η απάντηση είναι πολύ εύκολη. :P

Καιρός να κάνω και εγώ μια αρχάρια ερώτηση...Εδώ και καιρό,όταν προσθέτω μια επαφή στον κατάλογο,την αποθηκεύει κανονικά αλλά δε την εμφανίζει όταν πλοηγούμαι στις επαφές...

Αν και δε νομίζω να έκανες κάποια ερώτηση, πιστεύω πως μάλλον έχεις ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό με τις επαφές στο Gmail και από το Gmail δεν τις έχεις τσεκάρει. Το πάθαινα κι εγώ αυτό και το έφτιαξα έτσι.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Άμα πας επαφές - μενού - επιλογές προβολής και πατήσεις το βελάκι δίλα από το λογαριασμό gmail θα σου εμφανίσει μια λίστα. Κάτω κάτω τσέκαρε το "όλες οι επαφές".... και τις "επαφές google" που είναι στην αρχή.... Μάλλον οι επαφές που έχεις δεν τις είχες περάσει σαν google επαφές (μέσω gmail) και επειδή όποιες καινούργιες περνάς τις βάζει σαν "google επαφές" και μάλλον δεν έχεις τσεκάρει το "επαφές google" από κει που σου είπα παραπάνω, δεν στις δείχνει.....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πριν απο μερικες μερες,εκανα το παρακατω ποστ.

Εκανα επιτελους ρουτ το κινητο μεσω Androot.Το πρωτο που δοκιμασα ηταν το wifi tether.Με laptop,desktop και tv δουλευει αψογα.Δοκιμασα να συνδεσω το Milestone ενος φιλου αλλα δεν τα καταφερα.Δεν το βλεπε καν στη λιστα με τα wifi δυκτια.Τι λετε να πηγε στραβα?Ειχε κανεις σας αντιστοιχη εμπειρια για να μου δωσει τα φωτα του?

Το ολο προβλημα,εγγυται στην αδυμναμια συνδεσης του κινητου μας σε adhoc δικτυα.Βρηκα εναν οδηγο για το πως νβα καταφερεις την παραπανω συνδεση.Ειναι για το Hero και κατ'επεκταση για android με μια γρηγορη ματια.Αν βρεθεις καποιος και θελησει να τον δοιμασει,ας μας ενημερωσει.

Παιδιά μια ερώτηση: Επαναφορά εργοστασιακών Ρυθμίσεων πώς κάνουμε??

Κοίταξα στις Ρυθμίσεις αλλά δεν είδα κάτι. Μάλλον μου διαφεύγει..

Ευχαριστώ.

--- Sony Xperia 5 II ---

Παιδιά μια ερώτηση: Επαναφορά εργοστασιακών Ρυθμίσεων πώς κάνουμε??

Κοίταξα στις Ρυθμίσεις αλλά δεν είδα κάτι. Μάλλον μου διαφεύγει..

Ευχαριστώ.

πηγαίνεις στις ρυθμίσεις, απόρρητο και επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

Μόνο εγώ άραγε έχω πρόβλημα με το wifi ;

Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο με τη λύση στο bug ή πάω για το service;

Δοκίμασα τα πάντα

δεν το έχω root.

Φίλε μου δοκίμασε μία Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων, μήπως και. Αλλιώς κοίταξε για service.

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το WiFi, ίσα ίσα που μου φαίνεται και πολύ δυνατός ο δέκτης του.

--- Sony Xperia 5 II ---

Ποιο bug?

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Ποιο bug?

Έχω διαβάσει ένα σωρό αναφορές προβλημάτων με το wifi στο forum της Motorola, λίγες όμως λύσεις. Για μένα δεν έπιασε κανένα κόλπο. Δυο μήνες το έχω και στο σπίτι κάνω συνέχεια reset router και κινητό με 70% επιτυχία αλλά σε Δημόσιο hotspot πώς να τους πω να κάνουν reset, μόνο για μένα;;

Το σπάσιμο είναι ότι την ίδια στιγμή με το iPhone (ευτυχώς δεν το έδωσα ακόμα) συνδεομαι με τη μια. Δικαιολογείται με ένα σούπερ κινητό (Moto) να κουβαλας 2η «παντόφλα» για να μπεις σε free wifi;

Τα νεύρα μου!!!

Είμαι σε διακοπές και πρέπει να φορτιζω 2 «πεινάλες» με μόνη προοπτική reset to factory settings, εγκατάσταση όλων των εφαρμογών, εξατομίκευση UI απ´ την αρχή.

Έλεος...

Έχω διαβάσει ένα σωρό αναφορές προβλημάτων με το wifi στο forum της Motorola, λίγες όμως λύσεις. Για μένα δεν έπιασε κανένα κόλπο. Δυο μήνες το έχω και στο σπίτι κάνω συνέχεια reset router και κινητό με 70% επιτυχία αλλά σε Δημόσιο hotspot πώς να τους πω να κάνουν reset, μόνο για μένα;;

Το σπάσιμο είναι ότι την ίδια στιγμή με το iPhone (ευτυχώς δεν το έδωσα ακόμα) συνδεομαι με τη μια. Δικαιολογείται με ένα σούπερ κινητό (Moto) να κουβαλας 2η «παντόφλα» για να μπεις σε free wifi;

Τα νεύρα μου!!!

Είμαι σε διακοπές και πρέπει να φορτιζω 2 «πεινάλες» με μόνη προοπτική reset to factory settings, εγκατάσταση όλων των εφαρμογών, εξατομίκευση UI απ´ την αρχή.

Έλεος...

Στο Linux υπάρχουν τρόποι να το απομονωσεις και να το διορθώσεις.

Το κινητό μοιάζει να ταιριάζει απίστευτα με desktop Linux. Δεν υπάρχει κάποιος τέτοιος (προχωρημενος) να βοηθήσει;

...please?

...παρακαλώ;

Τι να σου πω,δε μου το εχει κανει ποτε...

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Παιδες τα αμερικανακια πηραν froyo και πανε και για flash 10.1!!!

Εχουμε κανενα νεο για το ανδρο'ι'δές μας και τα παραπανω???

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

έχουν ανακοινώσει ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα την δώσουν και σε μας την αναβάθμιση!

Τι εννοείς πάνε και flash 10.1??

Αφού froyo και flash 10.1 πάνε έτσι και αλλιώς παρέα....

Αυτό που έχουν να κάνουν είναι αν δεν το έβαλε η Motorola στο froyo που έφτιαξε, να μπούνε στο market και να το κατεβάσουν....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επισημα στο τελος του χρονου θα εχουμε την 2.2

https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades

Οσο για το flash το κατεβαζεις απο το market...

function cdl { cd $1; ls;}

Αν κανατε τον ελαχιστο κοπο να κοιταξετε καποια λιγα ποστ πιο πισω,θα βλεπατε οτι το εχουμε πει ισα με εικοσι φορες.

Καθε δευτερο-τριτο ποστ ερχεται και ενας και ειτε ρωταει,ειτε μας πληροφορει για τη froyo.υπαρχει μια καλη βαση δεδομενων εδω,και παιδια που πληροφορουνται απο ολα τα σχετικα σαιτ παγκοσμιως,οποτε απλα καντε μια αναζητηση η παρακολουθητε το φορουμ,αμα λεμε συνεχεια τα ιδια,δεν εχει πλακα...

Τώρα που το λέμε για την froyo και το flash , τι έγινε με το site της Motorola που είχε αφαιρέσει το χαρακτηριστικό αυτό ; Πρίν κανα μήνα είχε γίνει σάλος και πως η Motorola για να αφαιρεί το flash player απο την επίσημη σελίδα του θα συνεπάγει και το οτι η froyo δεν θα ανακοινωθεί για το milestone.

Μάλλον το διορθώσανε μετα από τόσες επιπλήξεις και επαναστάσεις ... ;)

edit : Μπα...

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Αν κανατε τον ελαχιστο κοπο να κοιταξετε καποια λιγα ποστ πιο πισω,θα βλεπατε οτι το εχουμε πει ισα με εικοσι φορες.

Καθε δευτερο-τριτο ποστ ερχεται και ενας και ειτε ρωταει,ειτε μας πληροφορει για τη froyo.υπαρχει μια καλη βαση δεδομενων εδω,και παιδια που πληροφορουνται απο ολα τα σχετικα σαιτ παγκοσμιως,οποτε απλα καντε μια αναζητηση η παρακολουθητε το φορουμ,αμα λεμε συνεχεια τα ιδια,δεν εχει πλακα...

Το topic το διαβαζω καθημερινα. Απο εδω ενημερωνομαι και ενημερωνω οταν εχω κατι να προτεινω ή να μοιραστω. Επειδη οι εξελιξεις στον κοσμο των κινητων τρεχουν με απιστευτους ρυθμους, απλα ρωτησα για την froyo επειδη ειχε μερες να συζητηθει. Εξαλλου θεωρω οτι αυτος ειναι ο σκοπος ενος forum.

Συγγνωμη για το off topic.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.