vagelisda Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Κοιτα,επειδη ειμαι γενικα πολυ νευρικος,και τα παιρνω ασυστολα οταν δε βρισκω το δικιο μου σε νιωθω απολυτα. Ακου αν θες μια φιλικη ομως συμβουλη... Δωσε τοπο στην οργη,βρες μια παλιοσυσκευη να κανεις δουλεια σου οσο θα ειναι στο σερβις το μοτο,και μετα με πιο ψυχραιμια,αφου το εχεις στα χερια σου φτιαγμενο και σωστο,τοτε αποφασισε αν θα το δωσεις. Επειδη το εψαχνα κατι μηνες,τετοια συσκευη,με τετοια οθονη,τετοια αναλυση,και αυτες τις επιδοσεις,και ειδικα σε αυτα τα λεφτα,δεν ξαναβρισκεις.με τπτ ομως. Ακομα και το desire ισως δεν ειναι τοσο καλο σε οθονη,και το λετζεντ δεν ειναι καλυτερο σε συνολικη αποδοση. Αν δεις το wildfire απο κοντα θα ξενερωσεις,αστα τα εριξον επισης,ολα αυτα ειναι κινητα για καποιον που δεν ξαναειχε αντροιντ,ειναι πολυ πολυ κατωτερα σε επιδοσεις,η οθονη ειναι μονο ενα απο τα μεγαλα μειον τους. Μην το αλλαξεις πριν συγκρινεις,και θα με θυμηθεις. Το ξερω οτι δε σε παει με την καμια,αλλα μακαρι να ειναι τετοια μονο τα προβληματα στη ζωη. Και αν δεν εχεις μια ανεση στην τσεπη,ειναι δυσκολα τα πραγματα,δεν ειναι καιρος για τετοιους παρορμητισμους αυτη την εποχη. Εγω πληρωσα την παρορμητικοτητα μου,με γειωση διακοπων, Γιατι νομιζα πως τα λεφτα που εδωσα για κινητο οτι θα τα ξαναεβγαζα μπαμ μπαμ... Οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ομως...ερχεται η κριση χαχαχα Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 (edited) Παιδιά το θέμα είναι ότι ο φίλος έχει ξενερώσει (όχι άδικα) χωρίς όμως αυτά που παθαίνει να συμβαίνουν γενικά... Δηλαδή διαβάζω σε πάρα πολλά φορουμ και πουθενά δεν διάβασα για παρεμβολές κατά την κλήση σε 2G ή σε μη καλή απόκρυση της οθόνης και σε θορύβους όταν την πατάς, σαν να έχει κενά.... Από όλα αυτά βγάζω το εξής συμπέρασμα: 1ο) Το αρχικό κινητό του φίλου ήταν προβληματικό, και όταν το πήγε για service απλά εκεί στην Motorola του άλλαξαν μάλλον όλα οσα ΔΕΝ ευθυνόταν για τα προβλήματα που είχε και δεν άλλαξαν αυτά που έπρεπε... 2ο) Μετά που το πήγε και του το αντικαταστήσανε κατά την γνώμη μου του δώσανε κάποιο άλλο μεταχειρισμένο (και ας ήταν όπως λεεί με τα αυτοκόλλητα κλπ) και μάλιστα με μεγάλη πιθανότητα να έχει φάει 1-2 πολύ καλές σούπες-πεσίματα, εξού και τα κενά στην οθόνη κατά το πάτημα κλπ.... Θέλω δηλαδή να πω ότι είναι τελείως άτυχος, όσο αφορά στο πρώτο κινητό, και ότι τον κοροϊδέψανε μάλλον όσο αφορά στο δεύτερο κινητό... Για αυτά λοιπόν εγώ θα διάλεγα μια από τις παρακάτω 2 λύσεις: 1) θα πήγαινα στα γραφεία της Μοτορολα, θα το παρέδιδα ο ίδιος, και θα τους έλεγα όταν μου το φτιάξουν να με πάρουν τηλέφωνο να ξαναπεράσω να το πάρω. Να πάει δηλαδή ο ίδιος να το παραλάβει και να το δοκιμάσει μπροστά τους. Να κάνει τις κλήσεις του, και ότι άλλο του δημιουργούσε προβλήματα και αν δεν μείνει ικανοποιημένος να μην φύγει από εκεί αν δεν του το ξαναφτιάξουν ή να του το αλλάξουν.... Πάντως εγώ μόνο και μόνο για να μην με κοροιδεύουν θα ανέβαινα Αθήνα και θα περνούσα πολλές ώρες στο service της Motorola μέχρι να δω ότι όλα δουλεύουν καλά... έτσι για να τους κάνω σπάσιμο... 2) Να πάει από κεί που του δώσανε το δεύτερο τηλέφωνο και να τα κάνει π@@τάνα... και να μην φύγει αν δεν του δώσουν τηλέφωνο πραγματικά καινούργιο.... Εν ανάγκη να πάει μαζί με κάποιο δικηγόρο... Άντε γιατί πολλά γίνονται τελευταία με πολλές μεγάλες υποτίθεται εταιρείες, και δεν τους μιλάει κανείς... Άκου το είδε ο τεχνικός (χωρίς εξουσιοδότηση) και είπε ότι δεν έχει τίποτα.. (έχω κολλήσει άσχημα με αυτή την απάντηση όταν το είχε πάει πρώτη φορά)... Υ.Γ Φίλε DJDB σου προτείνω να συντάξεις ένα email, με όλο το ιστορικό και με τα 2 τηλεφωνα και να λες μέσα τα πάντα με λεπτομέρειες (συνομιλίες και με την Μotorola Hellas και με το e-shop, απαντήσεις, έγγραφα και ότι αποδεικτικά έχεις για τα λεγόμενα σου) και ημερομηνίες και να το στείλεις στα κεντρικά της Μotorola Εurope και να τους το στείλεις και στη σελίδα τους στο facebook ώστε να το διαβάσουν πολλοί και να αναγκαστούν να επιληφθούν του θέματος από τα κεντρικά... και να ψάξουν και το τι συμβαίνει στο service στην Ελλάδα (αν κάνουν καλά την δουλειά τους) και το τι συμβαίνει με τους πωλητές του Milestone στην Ελλάδα (με πιο δικαίωμα δηλαδή ελέγχουν τηλέφωνα χωρίς εξουσιοδότηση και βγάζουν και πορίσματα μόνο και μόνο για να περάσει το DOA κλπ)... Edited August 2, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyanous Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Aν δεν κάνω λάθος η εξυπηρέτηση πελατών της Motorola είναι στο ίδιο μέρος (κάπου στην Αγγλία) συμπεριλαμβανομένου της ελληνικής. Το λέω αυτό γιατί όταν πήρα μια φορά που χρειάστηκε να πάρω στην Motorola UK για να στείλω το Milestone για επισκευή απάντησε Έλληνας και μου το είπε. Οπότε όπου και να στείλει e-mail στο ίδιο team θα πάει. Δεν είναι θέμα εξυπηρέτησης πελατών. Βέβαια αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να στείλεις e-mail και λογικά θα το προωθήσουν στα κεντρικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Aν δεν κάνω λάθος η εξυπηρέτηση πελατών της Motorola είναι στο ίδιο μέρος (κάπου στην Αγγλία) συμπεριλαμβανομένου της ελληνικής. Το λέω αυτό γιατί όταν πήρα μια φορά που χρειάστηκε να πάρω στην Motorola UK για να στείλω το Milestone για επισκευή απάντησε Έλληνας και μου το είπε. Οπότε όπου και να στείλει e-mail στο ίδιο team θα πάει. Δεν είναι θέμα εξυπηρέτησης πελατών. Βέβαια αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να στείλεις e-mail και λογικά θα το προωθήσουν στα κεντρικά. Εσύ πάλι, γιατί το είχες στείλει για επισκευή? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyanous Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Εσύ πάλι, γιατί το είχες στείλει για επισκευή? Κατάφερα και του ράγισα την οθόνη :lol: Και ευτυχώς που είναι εταιρικό και έχουμε έξτρα εγγύηση γιατί αλλιώς θα έσκαγα 100 λίρες a.k.a. 120 περίπου euro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Κατάφερα και του ράγισα την οθόνη :lol: Και ευτυχώς που είναι εταιρικό και έχουμε έξτρα εγγύηση γιατί αλλιώς θα έσκαγα 100 λίρες a.k.a. 120 περίπου euro. Αυτό πρέπει να είναι όντως κατόρθωμα:rolleyes: Τυχερός ήσουν πάντως.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joker00 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 http://www.engadget.com/2010/07/30/motorola-droid-getting-android-2-2-next-week/ Άντε να δούμε πότε και στο milestone!!!!!!!!!!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 http://www.engadget.com/2010/07/30/motorola-droid-getting-android-2-2-next-week/ Άντε να δούμε πότε και στο milestone!!!!!!!!!!:ninja: Παλιά νέα.!` Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joker00 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Παλιά νέα.!` Έλειπα τρεις εβδομαδες διακοπές και έχω χάσει επεισόδια!!!!!!!!Απλώς ματα το droid ελπίζω και για milestone!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Στο e-shop τα έκανα μια φορά της.. εκδιδόμενης και μάλλον κατέληξα με χειρότερο από αυτό που είχα. Είμαι σίγουρος πως έπεσα στην περίπτωση, ήμουν γκαντέμης και το πρώτο που πήρα ήταν ελαττωματικό (συμβαίνουν αυτά). Γιατί να δώσουν μεταχειρισμένο/ελαττωματικό όμως στην δεύτερη; Δεν πιστεύω πως είμαι τόσο γκαντέμης, οπότε πιθανολογώ πως γνώριζαν πως το κινητό έχει πρόβλημα και για να με ξεφορτωθούν, μου το έδωσαν. Ετυχε να είναι πιο προβληματικό από όσο νόμιζαν. Δυστυχώς, τα προβλήματα του δεν ήταν τόσο καραμπινάτα και έπρεπε να περάσουν μερικές μέρες για να τα προσέξω. Τσέκαρα στην αρχή το κουτί, την οθόνη μην έχει γρατζουνιές κτλ και μου φάνηκαν εντάξει. Τώρα πια, μπορούν ν μου πουν και πάλι (όπως και την άλλη φορά) πως πέρασαν τόσες μέρες, όταν μου το έδωσαν ήταν εντάξει και τώρα το χάλασα εγώ. Μα τον Θεό, αν ακούσω κάτι τέτοιο πάλι, θα χρησιμοποιήσω την γροθιά μου.... Να'σαι σίγουρος πάντως kalagas πως με αυτό που έγινε, έχασαν λεφτά και μερικούς καλούς πελάτες, ακόμη και εταιρικούς (όχι για το πρώτο κινητό, αλλά για την συμπεριφορά και για το δεύτερο). Να'σαι σίγουρος επίσης πως, επειδή ζούμε σε περίεργες οικονομικές περιόδους, το κάθε μαγαζί παίρνει αυτό που του αξίζει. Απ'ότι έχω δει, δεν είμαι ο μόνος που έχει παράπονα από το συγκεκριμένο κατάστημα. Όπως έχω ξαναπεί, ούτε για τους απλούς εργαζόμενους δεν θα στενοχωρηθώ (παρότι είναι κατά της ιδεολογίας μου. Ήταν οι πρώτοι όμως που προσπάθησαν να με κοροϊδέψουν in my face. Αν για 700-800 μισθό ευρώ έχουν τέτοια συμπεριφορά, καλά να πάθουν/πάθουμε). Θα το στείλω όμως σε καμιά 10αριά μέρες που θα γυρίσω. Εντελώς τυπικά και για όσο καιρό ψάχνω να δω τι θα πάρω. Θα τους αναφέρω την υπόθεση αλλά δε νομίζω να ιδρώσει το αυτί τους. Θα το ελέγξουν, θα βάλουν/βγάλουν ότι χρειάζεται και θα μου το στείλουν πίσω. Πιστεύω πως και rooted να το στείλω, δεν θα ενδιαφερθούν. Κάποια στιγμή όμως, όπως αναφέρεις και εσύ kalagas και όπως έχω αναφέρει και στο βλογ μου, οι εταιρείες πρέπει να δουν πως διακινούνται τα προϊόντα τους. Αν εγώ ήμουν η Motorola, θα τσαντιζόμουν πάρα πολύ που μια αλυσίδα καταστημάτων ξεφτιλίζει με τέτοιο τρόπο την φίρμα μου και κάνει τον κάθε djdb να λέει στα forum πως "άθλιο κινητό, δεν θα ξαναπάρω ποτέ Motorola". Εκτός φυσικά αν υπάρχουν άλλα deal (που είναι και το πιθανότερο, δεν τους έχω για χαζούς). Όλοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει κάποια στιγμή όμως και η Motorola πριν το Milestone δεν πέρναγε καλά... ΥΓ: Για τι παρεμβολές, έχω βρει με πολύ ψάξιμο μόνο 3 σχετικές αναφορές σε όλο το web. Μια στο forum της Motorola για το Droid (όπου η απάντηση ήταν απλώς "άλλαξε το"), μια σε ένα άλλο Ανδροιδ forum και άλλη μια στα groups του Google (για άλλα Android κινητά, όχι Milestone). ΥΓ2: Ποιος μου λέει ότι αφού μπορούν να κάνουν αλλαγή με μεταχειρισμένο που να δείχνει καινούργιο, δεν μπορούν να πουλήσουν από την αρχή το μεταχειρισμένο/ελαττωματικό; Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Έλειπα τρεις εβδομαδες διακοπές και έχω χάσει επεισόδια!!!!!!!!Απλώς ματα το droid ελπίζω και για milestone!:D Έχω νέα. Έστειλα στην Motorola, οτι πλεον το droid πήρε τελικά την 2.2 και τι θα γινει με το milestone. Η απάντησή της : Hi Tasos, currently there is no decision on whether Milestone will receive a 2.2 upgrade. As soon as we know more, we will share it with the community. Τους παίρνει ή δεν τους παίρνει ο διάολος; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ε είναι ότι είπε και ο Υπεύθυνος της Μotorola Europe.... Δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ΑΝ θα δώσουν την 2.2 στο Milestone.... Έπρεπε να ρωτήσεις και γιατί το διαφήμιζαν σαν "flash 10 ready"... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ε είναι ότι είπε και ο Υπεύθυνος της Μotorola Europe.... Δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ΑΝ θα δώσουν την 2.2 στο Milestone.... Έπρεπε να ρωτήσεις και γιατί το διαφήμιζαν σαν "flash 10 ready"... Εννοείται πως το ανέφερα. :p Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Και ούτε που το σχολιάσανε??? Καλό τμήμα marketing.... Μπράβο Moto... Hello Μοto... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Εννοείται πως το ανέφερα. :p Ρε συ, που το έστειλες το μέιλ? Δώσε τη διευθυνση, να τους στείλω και εγώ, ειδικά για το flash ready Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satpanos Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Γιαννη πρεπει να δοκιμασεις εστω και για πλακα την motoincred του dexter....Δεν δουλευουν bluetooth,camera,app2sd,gps,apn αλλα ειναι ταχυτατη πανεμορφη και το flash 10.1 κανει τη διαφορα...Παιζει σε οσα σαιτς δοκιμασα και γρηγορα...(με overclocking 1000mz) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Γιαννη πρεπει να δοκιμασεις εστω και για πλακα την motoincred του dexter....Δεν δουλευουν bluetooth,camera,app2sd,gps,apn αλλα ειναι ταχυτατη πανεμορφη και το flash 10.1 κανει τη διαφορα...Παιζει σε οσα σαιτς δοκιμασα και γρηγορα...(με overclocking 1000mz) Έχεις δίκιο,αλλά....βαριέμαι...:lol::lol: Όλο πειρά(γ)ματα που είστε:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Βγηκε πλεον η motofrenzy v0.4. Δουλευει και η καμερα αλλα μονο για φωτο και οχι για video. Λενε πως εχει βελτιωθει αρκετα η καταναλωση και γενικοτερα η συμπεριφορα. Αν μου αφησει καθολου χρονο η κβαντομηχανικη και δε γινει το μυαλο μου πουρες, θα τη δοκιμασω και θα σας μεταφερω εντυπωσεις... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Γιαννη πρεπει να δοκιμασεις εστω και για πλακα την motoincred του dexter....Δεν δουλευουν bluetooth,camera,app2sd,gps,apn αλλα ειναι ταχυτατη πανεμορφη και το flash 10.1 κανει τη διαφορα...Παιζει σε οσα σαιτς δοκιμασα και γρηγορα...(με overclocking 1000mz) E δεν είναι και για να την έχεις μόνιμα, με τόσα προβλήματα... Είπαμε να έχουμε flash στον browser, αλλά να μην θυσιάσουμε βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου για το flash... Καλή η προσπάθεια, πολύ καλή θα έλεγα, αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία ακόμα... γιατί για μένα δεν έχει νόημα να δοκιμάσω κάτι που εκ των πρωτέρον ξέρω ότι θα το βγάλω και θα γυρίσω πίσω στην 2.1... Και αυτό γιατί θέλω το τηλέφωνο μου πλήρως λειτουργικό... Kαι ξαναλέω, χωρίς τον kernel του froyo, δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο μπορεί να έχουμε μια λειτουργική 2.2 rom. Kαι όταν λέω λειτουργική εννοώ να δουλεύουν όλα.... Το G.O.T έγραψε στο blog του ότι θα αρχίσει να ασχολείται με το froyo... Άντε να δούμε τι μπορούν να κάνουν και αυτοί.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 E δεν είναι και για να την έχεις μόνιμα, με τόσα προβλήματα... Είπαμε να έχουμε flash στον browser, αλλά να μην θυσιάσουμε βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου για το flash... Καλή η προσπάθεια, πολύ καλή θα έλεγα, αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία ακόμα... γιατί για μένα δεν έχει νόημα να δοκιμάσω κάτι που εκ των πρωτέρον ξέρω ότι θα το βγάλω και θα γυρίσω πίσω στην 2.1... Και αυτό γιατί θέλω το τηλέφωνο μου πλήρως λειτουργικό... Kαι ξαναλέω, χωρίς τον kernel του froyo, δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο μπορεί να έχουμε μια λειτουργική 2.2 rom. Kαι όταν λέω λειτουργική εννοώ να δουλεύουν όλα.... Το G.O.T έγραψε στο blog του ότι θα αρχίσει να ασχολείται με το froyo... Άντε να δούμε τι μπορούν να κάνουν και αυτοί.... Ε, γι αυτό βαριέμαι να την βάζω και να την βγάζω... Προσωπικά, δεν μου καίγεται καρφί για το φλάς. Αυτό που με ενδιαφέρει στη 2.2 είναι η δαιμονισμένη ταχύτητα που λένε. Μόνο αυτό. Αν ασχοληθούν και οι got αυτό είναι θετικό. Προσωπικά πιστεύω ότι το Σεπτέμβριο θα υπάρχει λειτουργική λύση για μόνιμη χρήση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ε, γι αυτό βαριέμαι να την βάζω και να την βγάζω... Προσωπικά, δεν μου καίγεται καρφί για το φλάς. Αυτό που με ενδιαφέρει στη 2.2 είναι η δαιμονισμένη ταχύτητα που λένε. Μόνο αυτό. Αν ασχοληθούν και οι got αυτό είναι θετικό. Προσωπικά πιστεύω ότι το Σεπτέμβριο θα υπάρχει λειτουργική λύση για μόνιμη χρήση. Κοίταξε πιστεύω ότι τα βασικά πλεονεκτήματα του froyo είναι 3: 1) το flash 2) η ταχύτητα (ενσωματωμένος jit compiler) 3) η εγκατάσταση εφαρμογών στην κάρτα μνήμης (χωρίς όμως να κάνεις partition στην κάρτα) Προς το παρόν μόνο το 1) έχουν καταφέρει και για χάρη αυτού υπάρχουν πολλά άλλα προβλήματα βασικά. Τα άλλα 2 πιστεύω ότι χωρίς τον kernel του froyo πολύ δύσκολα να καταφέρουν να τα κάνουν να λειτουργούν χωρίς άλλες θυσίες ή προβλήματα... Για αυτό πιστεύω ότι είναι επιτακτική η Froyo... Mόνο μην αποφασίσει η Motorola να την δώσει τελικά και βάλει μέσα κανένα eFuse και δεν μπορούμε να ξανά αγκίξουμε το κινητό... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satpanos Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Κοίταξε πιστεύω ότι τα βασικά πλεονεκτήματα του froyo είναι 3: 1) το flash 2) η ταχύτητα (ενσωματωμένος jit compiler) 3) η εγκατάσταση εφαρμογών στην κάρτα μνήμης (χωρίς όμως να κάνεις partition στην κάρτα) Προς το παρόν μόνο το 1) έχουν καταφέρει και για χάρη αυτού υπάρχουν πολλά άλλα προβλήματα βασικά. Τα άλλα 2 πιστεύω ότι χωρίς τον kernel του froyo πολύ δύσκολα να καταφέρουν να τα κάνουν να λειτουργούν χωρίς άλλες θυσίες ή προβλήματα... Για αυτό πιστεύω ότι είναι επιτακτική η Froyo... Mόνο μην αποφασίσει η Motorola να την δώσει τελικά και βάλει μέσα κανένα eFuse και δεν μπορούμε να ξανά αγκίξουμε το κινητό... Το flash και η ταχυτητα ειναι δεδομενα και τωρα με το Motofrenzy 0.4....Τωρα το app2sd ακομη και σε αυτες τις συσκευες με froyo 2.2 ειναι σχεδον αχρηστο αυτη τη στιγμη,γιατι οι περισσοτερες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες...Τα φορουμ ειναι γεματα παραπονα γι αυτο το θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ρε παιδιά SOS! Αλλάζοντας την γραμματοσειρά από ένα zip αρχείο που κατέβασα από ξένο site αντικατέστησα όλα τα αυθεντικά αρχεία (7-8?) και τώρα δεν έχω καθόλου ελληνικούς χαρακτήρες. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τους αυθεντικούς.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Αλλάζω λίγο θέμα συζήτησης για να επανάλθω στον φίλο που έλεγε για υπερθέρμανση κατά τη διάρκεια των κλήσεων κλπ κλπ. Εγώ συνήθως μιλάω με bt και δεν είχα φυσικά παρατηρήσει κάτι. Όποτε όμως δεν χρησιμοποιώ bt και μιλάω απευθείας από το κινητό, πράγματι το ηχείο καίει. Πιστεύω ότι το μεταλλικό πλαίσιο ενισχύει αυτό το φαινόμενο. Πριν λίγοέκανα μια μεγάλη κλήση, πάνω από 15 λεπτά , με το bt. Περίπου στο 10λεπτο, και ενώ μιλούσα μέσω bt , βάζω στο άλλο αυτί το κινητό για να δω αν είναι ζεστό. Το κινητό ήταν εντελώς κρύο!!!! Άρα, η θερμοκρασία που ανεβάζει το κινητό, κατά τη διάρκεια των κλήσεων, όταν αυτές γίνονται απευθείας από το κινητό, δεν οφείλετε στον δέκτη, αλλά στο ηχείο. Το ηχείο βράζει! Όταν το ηχείο δεν χρησιμοποιείται (συνομιλία μέσω bt) η θερμοκρασία του είναι κανονική, ακόμα και αν η κλήση διαρκέσει πολύ ώρα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Επιστρέφοντας στο θεμα της αναβάθμισης σε Froyo, πώς εξηγείται το ότι στη Motorola λένε ότι δεν ξέρουν αν και πότε θα πάρει το Milestone την έκδοση 2.2 ενώ η γερμανική O2 μιλάει για αναβάθμιση σε 2.2 μέσα στον Αύγουστο; Περίεργα πράγματα... Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts