Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι rom μου το έχουν έτοιμο (το γράφω στην περιγραφή). Αλλιώς το G.O.T Open Recovery το έχει στο μενού του για να το κάνεις από κει....

δηλαδη απο οτι καταλαβα ειναι μια απο τις ενεργειες που κανουμε κατα την διαδικασια open recovery????:confused: μπορουμε να εκτελεσουμε μονο αυτη..απο το open recovery.....σωστα ??

LG G4

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δηλαδη απο οτι καταλαβα ειναι μια απο τις ενεργειες που κανουμε κατα την διαδικασια open recovery????:confused: μπορουμε να εκτελεσουμε μονο αυτη..απο το open recovery.....σωστα ??

Αφου έχεις κάνει rooted το τηλέφωνο, μπορεις να κάνεις και τα υπόλοιπα απο το μενού του OpenRecovery σαν ξεχωριστές ενέργειες. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια γιατί εμένα οι rom που χρησιμοποιώ είναι όλες με το τρικ της Dalvik-cache...

Καλησπερα στην παρεα μια βοηθεια τηνGOT πως θα την περασω/?δεν μοιαζει με τις αλλες που βαζω στο nandroid κλπ

Sent from my Milestone using Tapatalk

Η Rom των G.O.T η SHOLS_U2_36.0 είναι σε μορφή .sbf οπότε την περνάς με το RSDLite. Δεν την περνάς με Nandroid Restore...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αφου έχεις κάνει rooted το τηλέφωνο, μπορεις να κάνεις και τα υπόλοιπα απο το μενού του OpenRecovery σαν ξεχωριστές ενέργειες. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια γιατί εμένα οι rom που χρησιμοποιώ είναι όλες με το τρικ της Dalvik-cache...

και εγω rooted το εχω με την τελευταια δικια σου μπλε ρομ....το εχει μεσα σαν εφαρμογη (δεν την βλεπω) ή μηπως τρεχει αυτοματα ???

LG G4

και εγω rooted το εχω με την τελευταια δικια σου μπλε ρομ....το εχει μεσα σαν εφαρμογη (δεν την βλεπω) ή μηπως τρεχει αυτοματα ???

Αν έχεις την δικιά μου και όταν την έβαλες πήγαινες settings-Sd card & phone storage και είχες περίπου 194 MB ελεύθερα, σημαίνει ότι είσαι OK με το κολπάκι....

Για να το τσεκάρεις πήγαινε με τον root explorer /cache και αν υπάρχει μέσα ένας φάκελος με όνομα dalvik-cache είσαι OK και δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα...

Aν δεν υπάρχει ο φάκελος dalvik-cache μέσα στο /cache πες μου...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αν έχεις την δικιά μου και όταν την έβαλες πήγαινες settings-Sd card & phone storage και είχες περίπου 194 MB ελεύθερα, σημαίνει ότι είσαι OK με το κολπάκι....

Για να το τσεκάρεις πήγαινε με τον root explorer /cache και αν υπάρχει μέσα ένας φάκελος με όνομα dalvik-cache είσαι OK και δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα...

Aν δεν υπάρχει ο φάκελος dalvik-cache μέσα στο /cache πες μου...

ΝΑΙ το προσεξα ηταν 194 ΜΒ...ΝΑΙ υπαρχει κανονικα και ο φακελος:D...!!!

LG G4

Υπάρχει κάποια εναλλακτική για διαχείριση/αντιγραφή/εγκατάσταση εφαρμογών κατευθείαν απο το pc χωρίς να περνάς σε SD card mode αντί για τον DroidExplorer? Ειναι πολυ βολικος μεν αλλα ορισμενες φορες κολλάει ή δεν δουλεύουν όλες οι λειτουργίες του.

Αν όχι, θέλω να ρωτήσω το εξής: Πέρασα το busybox οχι με τον κλασσικο τροπο μεσω ADB αλλά απο το μενου της GOT Openrecovery. Απο τις 3 επιλογες τοποθεσίας διάλεξα την "data/busybox". Απ'οτι ειδα ομως εκ των υστερων, η προτεινομενη διαδικασια (για να δουλεψει στη συνεχεια ο droidexplorer) ειναι να εγκαταστησεις το busybox στο system/xbin κ ρωτώ:

Εαν εγκαταστήσω εκ νεου το busybox στο system/xbin θα επηρεάσει καποια λειτουργία? Τo nandroid backup που πηρα θα μπορει να επαναχρησιμοποιηθεί ή θα πρεπει να κανω νεο?

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Υπάρχει κάποια εναλλακτική για διαχείριση/αντιγραφή/εγκατάσταση εφαρμογών κατευθείαν απο το pc χωρίς να περνάς σε SD card mode αντί για τον DroidExplorer? Ειναι πολυ βολικος μεν αλλα ορισμενες φορες κολλάει ή δεν δουλεύουν όλες οι λειτουργίες του.

Αν όχι, θέλω να ρωτήσω το εξής: Πέρασα το busybox οχι με τον κλασσικο τροπο μεσω ADB αλλά απο το μενου της GOT Openrecovery. Απο τις 3 επιλογες τοποθεσίας διάλεξα την "data/busybox". Απ'οτι ειδα ομως εκ των υστερων, η προτεινομενη διαδικασια (για να δουλεψει στη συνεχεια ο droidexplorer) ειναι να εγκαταστησεις το busybox στο system/xbin κ ρωτώ:

Εαν εγκαταστήσω εκ νεου το busybox στο system/xbin θα επηρεάσει καποια λειτουργία? Τo nandroid backup που πηρα θα μπορει να επαναχρησιμοποιηθεί ή θα πρεπει να κανω νεο?

To nandroid backup (το full) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή με την προυπόθεση ότι πρέπει να έχεις το ίδιο recovery και bootloader με την στιγμή που το δημιούργησες. Aν παρατηρήσεις όταν κάνει restore γράφει "Erasing system...", "Erasing data..." κλπ, πράγμα που σημαίνει ότι σβήνει τα πάντα και περνάει αυτά που είχες κάνει backup.

Οπότε μπορείς να κάνεις restore ένα backup που είχες πρίν κάνεις εγκατάσταση το busybox και μετά να το ξανακάεις install από το μενού του G.O.T Open Recovery εκεί που θέλεις...

Δεν ξέρω αν επηρεάσει την λειτουργία του κινητού αν ξανά κανεις αλλού install το busybox αλλά φαντάσου να έχεις 2 σκληρούς δίσκους στο PC και να κάνεις ένα πρόγραμμα install και στον C: και στον D:. Για μένα καλύτερα να το κάνεις istall σε μια θέση το busybox. Επαναλαμβάνω ότι δεν γνωρίζω αν επηρέαζεται η λειτουργία αν είναι εγκατεστημένο και στο system/xbin και στο data/busybox γιατί δεν το έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. Η λογική μου και μόνο μου λέει ότι πρέπει να είναι σε ένα μέρος...

Υ.Γ. Τελικά έχει βάλει κανείς την G.O.T η SHOLS_U2_36.0 για να βγάλει το CameraMoto.apk να το δώ??? Ευχαριστώ....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Την έβαλα εγώ αλλά για την ωρα δεν μπορω να κάνω με τιποτα το droidexplorer να δουλέψει ωστε να βγαλω το cameramoto.

Απο τη στιγμη που εχω την GOT (και recovery και SHOLS) , χρειάζεται να εγκαταστήσω το busybox με τον παλιο τρόπο (adb shell) για να δουλέψει ο droidexplorer ή αρκει που το κανω μεσω recovery? Δεν εχω καταλάβει.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Την έβαλα εγώ αλλά για την ωρα δεν μπορω να κάνω με τιποτα το droidexplorer να δουλέψει ωστε να βγαλω το cameramoto.

Απο τη στιγμη που εχω την GOT (και recovery και SHOLS) , χρειάζεται να εγκαταστήσω το busybox με τον παλιο τρόπο (adb shell) για να δουλέψει ο droidexplorer ή αρκει που το κανω μεσω recovery? Δεν εχω καταλάβει.

Ο droid explorer δεν μου δουλεψε ποτέ ολοκληρωμένα μόνο κάτι βασικά... Μην ασχολήσε νομίζω ότι είναι πιο πολύ για τα HTC. με τον root explorer κάνε την copy-paste στην κάρτα και ανέβασε την αν μπορείς...

Είδες καθόλου διαφορά με την ποιότητα των φωταγρφιών???

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν εχω προλαβει να την τσεκαρω, χθες μολις το περασα. Οριστε το link ομως, παρε και πες μας τα συμπερασματα σου:

http://www.mediafire.com/download.php?idhny3mr2kl

ρε παιδια προσπαθω να κανω το κινητο root,και το back up εχει κρατηση κανα 25 λεπτο,ειναι φυσιολογικο? Edited by georgepao113
MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6

παω να κατεβασω την rom τοu kalaga και μου βγαζει το εξης μυνημα στο rapidshare:

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.]

υπαρχει καποιος αλλος τροπος να την βρω?

MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6

Πιστεύω ότι μέσω adb θα μπορείς να κάνεις ένα symlink του εκτελέσιμου binary στην τοποθεσία που θες...το copy paste είναι πολύ MS Windows λογική, και εδώ έχουμε να κάνουμε με Linux... (πιστεύω ότι symlinks γίνονται στο Android...το παράξενο θα είναι να μη γίνεται...).

Γενικά ακόμα δεν έχω βρει κ εγώ χρόνο να ψάξω τα shell features, μέσω adb...ο kalagas λογικά θα το γνωρίζει να μας πει αν γίνεται...(για να πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει καθόλου τα "εσώψυχα" του

Ανδροειδούς...ακόμα!).

Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!!

Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole

Καλησπέρα,

προσπαθώ, ανεπιτυχώς, να περάσω το igo myway στο κινητό! Δοκίμασα και το motonav, την ολόκληρη έκδοση. Βγάζει το μήνυμα ότι το πρόγραμμα δεν είναι εγκατεστημένο. Το κινητό είναι rooted και έχω βγάλει το Motonav τη δοκιμαστική έκδοση και με τον root explorer έσβησα ότι υπόλοιπα βρήκα! Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και δεν το περνάει; Είναι το μονοαδικό πρόγραμμα που δεν περνάει!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Δεν μπορω να μπω σε διαφορα wifi hot-spot. δοκιμασα και με ενος φιλου το μιλεστον και ουτε και αυτο μπαινει.στο σπιτι μπαινει κανονικα.τι λετε να φταιει;

Νομιζω ότι η εγκατάσταση του busybox απο GOT Openrecovery εχει πρόβλημα.Δοκίμασα και τις 3 επιλογές που έχει αλλά με το check που έκανα με root explorer αλλά και με titanium backup το busybox δεν είχε εγκατασταθεί.

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Όντως η εγκατάσταση του busybox απο GOT εχει προβλημα. Χρειαζεται ο παραδοσιακος τροπος μεσω adb με το κλασσικο, δοκιμασμενο scriptακι. Αυτή τη στιγμή πάντως, μετα απο αρκετές προσπάθειες ο Droidexplorer μου δουλέυει κανονικά και είναι ένα πολυ χρήσιμο εργαλείο για διαχείριση του τηλ. απο τον υπολογιστη (εγκαταστάσεις εφαμρογών απο pc, προσβαση σε καρτα κ μνημη τηλ χωρις να μπαινεις σε sd mode και το τηλ. να δουλευει κανονικα κτλ. κτλ.)

Υπαρχει διαφορά στην ποιότητα φωτογραφίας;

Ανεβάστε στο imageturbohost να τις δούμε σε μεγιστη ανάλυση.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Καλημέρα σε όλους. Αναβάθμιση σε 2.2 προβλέπεται ή έληξε η ιστορία?
Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

Καλημέρα σε όλους. Αναβάθμιση σε 2.2 προβλέπεται ή έληξε η ιστορία?

Το milestone θα παρει την froyo 2.2 αυτο είναι σίγουρο. Το πότε ειναι που μας ανησυχεί....

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Διορθώθηκε το link με την τελευταία ROM..... Την ξανά ανέβασα...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μη βιαζεστε.. μπορει να την παρουμε και Αυγουστο..

Aύγουστο καλά θα είναι.

Μην την πάρουμε Νοέμβριο είναι το θέμα....

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Aύγουστο καλά θα είναι.

Μην την πάρουμε Νοέμβριο είναι το θέμα....

Καλυτερα να την παρουμε λιγο αργοπορημενα και bugs-free, παρα να την παρουμε βιαστικα και να εχουμε ενα σωρο προβληματα, οπως ειχαμε με το alarm, και τη μουσικη που ξεκιναει οταν βγαλεις τα ακουστικα. Προτιμαω παντως περισσοτερο να δω ενα unlocked bootloader παρα την 2.2.. γιατι στην περιπτωση που θα ειναι αυτη η τελευταια εκδοση που θα αναβαθμιστουμε, μετα θα ειναι δυσκολο το να εξελιξουμε αλλο τη συσκευη μας..