kalagas Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Εβαλα τωρα την gold rom ν5 του kalaga και εχω το εξης προβλημα.Μου βγαζει το εξης μυνημα the application htc-ime mod (process jonasl.ime) has stopped unexpextedly.Please try again.Το κανω φυσικα force close και συνεχιζει να το κανει μεχρι να το απενεργοποιησω απο τα settings.Κανεις καμια ιδεα τι να φταιει? Το έχω ξαναπεί σε προηγούμενες σελίδες.. κατεβάστε από εδώ το original, με τον root explorer αντικαταστήστε το HTC_IME_hi.apk στο /system/app και δώστε του permissions rw-r--r και κάντε restart. Μετά κατεβάστε από εδώ το δικό μου, με τον root explorer αντικαταστήστε το original HTC_IME_hi.apk που βάλατε στο /system/app και δώστε του permissions rw-r--r και κάντε restart. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saerdnas Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι ακόμα, έχουμε σημαντικά νέα !! Overclocking στο milestone αλά Droid. NAI είναι δυνατόν !!!! http://code.google.com/p/milestone-overclock/ Σωστά, τεχνικά, αλλά το εξειδικεύω γιατί κάποιος θα μπορούσε να εστιάσει σε αυτό και μόνο. Κρίμα πάντως γιατί δεν έχω αγοράσει ακόμα την συσκευή, και το θέμα της ταχύτητας για τώρα και για το μέλλον είναι το μόνο που με προβληματίζει απέναντι πχ στο htc desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Ας κανει ενας να μας πει εντυπωσεις! :D Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 !!!!!!!!!! δειτε αυτο τα λεει ολα.... α και μια ερωτηση τα milestone εχουν ελληνικα????? με κερδισε αυτο το android.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι ακόμα, έχουμε σημαντικά νέα !! Overclocking στο milestone αλά Droid. NAI είναι δυνατόν !!!! http://code.google.com/p/milestone-overclock/ Το δοκίμασα με άφησε μέχρι τα 1000MΗz να το βάλω... Tώρα από θέμα μπαταρίας θα πρέπει να το έχω 1-2 μέρες στα 1000MΗz να δω διαφορές. Το κακό είναι ότι όταν κάνεις reboot το κινητό επανέρχεται στα 550ΜΗz και πρέπει κάθε φορά να το ξαναβάζεις εκεί που θες... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Το δοκίμασα με άφησε μέχρι τα 1000MΗz να το βάλω... Tώρα από θέμα μπαταρίας θα πρέπει να το έχω 1-2 μέρες στα 1000MΗz να δω διαφορές. Το κακό είναι ότι όταν κάνεις reboot το κινητό επανέρχεται στα 550ΜΗz και πρέπει κάθε φορά να το ξαναβάζεις εκεί που θες... Καλά η μπαταρία. Βλέπεις μεγάλες διαφορές στην απόδοση?? Ή αν δεν το ξέρεις δεν το καταλαβαίνεις? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Καλά η μπαταρία. Βλέπεις μεγάλες διαφορές στην απόδοση?? Ή αν δεν το ξέρεις δεν το καταλαβαίνεις? Εγω παντως τη βλεπω μια χαρα τη διαφορα.Ειδικα οταν ανοιγω τον καιρο απο beautiful widget.Θα ελεγα αισθητη διαφορα. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) Καλά η μπαταρία. Βλέπεις μεγάλες διαφορές στην απόδοση?? Ή αν δεν το ξέρεις δεν το καταλαβαίνεις? Μια διαφορά την καταλαβαίνω. Αλλά πιστεύω ότι η πολύ εμφανής διαφορά θα είναι σε παιχνίδια και σε απαιτητικές εφαρμογές. Και εγώ παιχνίδια δεν παίζω... Σπαστικό προγραμματάκι... Δεν μπορώ κάθε φορά που ανοίγω το κινητό να ρυθμίζω την συχνότητα του επεξεργαστή. Όταν βγει κάποια rom με έτοιμες τις συχνότητες θα ασχοληθώ ξανά... Edited May 18, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Ομπομπομπομπο!!! Θα σκαει δηλαδη ο μαηλστονας κωλοφτιαγμενος με νιτρα κ ιστοριες? On a more serious note διαβαζα στο moto fb page οτι δε θα βγαλουν την 2.2 για milestone? Παιζει κστι τετοιο ή απλα κανουν τρομοκρατια οι butthurt με τον kernel? Γιατι λενε οτι ο flash θα παιζει μονο στην 2.2 και εγω εχω ηδη βαλει στοιχηματα με iphoneακηδες! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 ΜΠορει καποιος φιλος να μας πει στα ελληνικα πως γινεται γιατι τα αγγλικα μας δεν ειναι καλα?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 ΜΠορει καποιος φιλος να μας πει στα ελληνικα πως γινεται γιατι τα αγγλικα μας δεν ειναι καλα?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Βασικη προυπόθεση να έχεις root το κινητό.Μετά εγκαθιστάς το προγραμματάκι,το ανοιγεις και βάζεις τη μέγιστη ταχύτητα που θέλεις. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Βασικη προυπόθεση να έχεις root το κινητό.Μετά εγκαθιστάς το προγραμματάκι,το ανοιγεις και βάζεις τη μέγιστη ταχύτητα που θέλεις. αυτο που λεει ---->>milestone-overclock-module-1.0.tar.gz<-------- ?? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) Εδώ http://code.google.com/p/milestone-overclock/downloads/detail?name=MilestoneOverclock10.apk Edited May 18, 2010 by grigoris_a Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Ρε παιδια, δεν δινεται και ενα link για how to root 2.1 ???? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) Ρε παιδια, δεν δινεται και ενα link για how to root 2.1 ???? post 1719 ...... page 115 αλλα και http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268909 Edited May 18, 2010 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 παιζει φλας στο ιντερνετ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) 1) ΤΙς roms του kalagas τις περναμε με την Διαδικασία Νandroid Restore αφου εχουμε κανει root τη συσκευη ?? 2) την επισημη rom για εμας που το εχουμε αγορασει απο Ελλαδα που μπορουμε να την βρουμε ?? και φυσικα την περναμε με RSDLite στο [HOW-TO] Motorola Milestone ??? Edited May 18, 2010 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvsidis Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Χαιρετε μετα απο την φωρτιση του κινητου δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο σε τι δυκτιο ειναι 2g 3g ή Η και και επισης δεν μπαινει στο ιντερνετ Εψαξα στις ρυθμισεις αλλα τπτ εχει μονο την επιλογη για να κλειδωνει σε 2g ή 3g. Εχετε καμια ιδεα τι παιζει. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Χαιρετε μετα απο την φωρτιση του κινητου δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο σε τι δυκτιο ειναι 2g 3g ή Η και και επισης δεν μπαινει στο ιντερνετ Εψαξα στις ρυθμισεις αλλα τπτ εχει μονο την επιλογη για να κλειδωνει σε 2g ή 3g. Εχετε καμια ιδεα τι παιζει. ευχαριστω ισως βοηθουσε μια επαναφορα ρυθμισεων εφοσον εχεις αποθηκευσει οτι χρησιμο...??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Χαιρετε μετα απο την φωρτιση του κινητου δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο σε τι δυκτιο ειναι 2g 3g ή Η και και επισης δεν μπαινει στο ιντερνετ Εψαξα στις ρυθμισεις αλλα τπτ εχει μονο την επιλογη για να κλειδωνει σε 2g ή 3g. Εχετε καμια ιδεα τι παιζει. ευχαριστω Δηλαδη πριν ειχεις ιντερνετ? Κοιτα και τις ρυθμισεις APN. Εκει που λέει σημεια προσβασης Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 παιζει φλας στο ιντερνετ??? μιλαω καινουριο οπως το αγοραζουμε χωρις να βαλουμε καποια αλλη ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 παιζει φλας στο ιντερνετ??? μιλαω καινουριο οπως το αγοραζουμε χωρις να βαλουμε καποια αλλη ρομ... Οχι. Με την 2.2 θα εχουμε flash αλλα ειναι ακομα αμφιλεγομενο αν θα μπει στο Milestone η 2.2 Παντως με το παραπανω overclock βλεπω μεγαλη διαφοραααααα!! Να δουμε η μπαταρια τι θα αντεξει.... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Παιδια αν και μπορει να ειμαι offtopic αλλα επειδη μιλαμε για overclock αν θελετε να δειτε τρελη διαφορα στην ταχυτητα που αλλαζουν τα homescreen δοκιμαστε ενα νεο launcher ton launcherpro beta απο το market.Το μονο που ζηλευα στο μηλοφωνο ηταν ποσο smooth και γρηγορο ηταν οταν αλλαζες οθονες στο home.Τωρα με το launcherpro εχω παθει πλακα.Μπορει να μην εχει πολλες επιλογες ακομα αλλα πιστευω οτι ειναι πολυ υποσχομενος launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 @gvsidis Μου το κανει και μενα περιοδικα αυτο με το net και σημερα μαλιστα ελεγα να το ρωτησω. Δεν εχω εντοπισει τι ακριβως το προκαλει. Συνηθως ενω το εχω κλειστο το apn με το apndroid, καποιες φορες οταν το ενεργοποιησω δε μπαινει νετ (ενω "φτιαχνει" το ονομα του apn). Το φτιαχνω εν τελει με ενα reboot του τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Πάντως παιδιά, επειδή εγώ δεν σκαμπάζω από αυτά και δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να κάνω root το κινητό (εντάξει, το παραδέχομαι....:O) , όποιος Αθηναίος θέλει να βοηθήσει, κερνάω καφεδάκι το Σάββατο:O:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts