dream_master Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 λοιπον εβρηκα για οσους δεν ξερουν φτιαξτε ενα λογαριασμο google στο market που εχει στο κινητο και εκει μεσα γινεται ο χαμός απο εφαρμογες παιχνιδια απορω πως μας τα δινουνε δωρεαν γιατι ετσι γραφει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 ρε παιδια κατεβασα ενα παιχνιδι το εβαλα μεσα στην μνημη αλλα δεν μπορω να το βρω πως το εγκαθηστο? Και τις εφαρμογες πως και που τις βαζω? από το quickoffice μπαίνεις στην memory card και από εκεί το κάνεις εγκατάσταση πατώντας πάνω του αλλά(αμα θες κατέβασε και το astro file manager από το μάρκετ, είναι αρκετά καλός) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Λοιπον εχω ενα θεμα απο την πρωτη μερα που πηρα το κινητο. Κρατωντας το τηλεφωνο ορθιο κ κλειστο, με το δεξι χερι, οταν παταω το πληκτρο αφης back, πιεζεται και το σωμα της οθονης στο αριστερο τμημα του. Σαν να βρισκεται στον αερα δηλαδη και να πιεζεται προς τα κατω. Δεν ξερω αν ειναι η εντυπωση μου οτι τελευταια εχει γινει πιο αισθητο γιαυτο θελω να μαθω αν κ αλλοι κατοχοι του τηλ το εχουν παρατηρησει. Ειναι κατι αρκετα ενοχλητικο και αρχιζω να σκεφτομαι την δυνατοτητα αντικαταστασης της συσκευης. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Λοιπον εχω ενα θεμα απο την πρωτη μερα που πηρα το κινητο. Κρατωντας το τηλεφωνο ορθιο κ κλειστο, με το δεξι χερι, οταν παταω το πληκτρο αφης back, πιεζεται και το σωμα της οθονης στο αριστερο τμημα του. Σαν να βρισκεται στον αερα δηλαδη και να πιεζεται προς τα κατω. Δεν ξερω αν ειναι η εντυπωση μου οτι τελευταια εχει γινει πιο αισθητο γιαυτο θελω να μαθω αν κ αλλοι κατοχοι του τηλ το εχουν παρατηρησει. Ειναι κατι αρκετα ενοχλητικο και αρχιζω να σκεφτομαι την δυνατοτητα αντικαταστασης της συσκευης. Έτσι όπως κρατάς το τηλέφωνο όντως υπάρχει ένα μικρό κενο σε όλη την αριστερή μεριά, μεταξύ πληκτρολογίου και οθόνης με αποτέλεσμα όταν πατάς το back όλη η οθόνη να πιέζετε προς τα κάτω... αλλά μιλάμε χιλιοστά έτσι... δεν είναι ενοχλητικό για μένα... επαναλαμβάνω μιλάω για χιλιοστά κενού για να μην πω για χιλιοστό... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Έτσι όπως κρατάς το τηλέφωνο όντως υπάρχει ένα μικρό κενο σε όλη την αριστερή μεριά, μεταξύ πληκτρολογίου και οθόνης με αποτέλεσμα όταν πατάς το back όλη η οθόνη να πιέζετε προς τα κάτω... αλλά μιλάμε χιλιοστά έτσι... δεν είναι ενοχλητικό για μένα... επαναλαμβάνω μιλάω για χιλιοστά κενού για να μην πω για χιλιοστό... Ναι αυτο ακριβως λεω. Ειναι καποιες φορες που δεν το προσεχω αλλα καποιες αλλες μου δινει την αισθηση οτι το εχω κοπανησει κ χαλαρωσε, πραγμα που δεν ισχυει βεβαια. Αφου το εχεις κ εσυ υποθετω θα πρεπει απλα να ζησουμε με αυτο. ΥΓ. Εχουν γραφτει πολλα περι της γλωσσας αλλα μηπως μπορεις να μου θυμισεις πως γινεται στο φορουμ οπως τωρα, να γραφω ελληνικα με τονους απο το hardware keyboard? Εννοω αυτοματα, οπως γραφω τη λεξη να βγαζει την ιδια τονισμενη οπως το κανει σε αλλες εφαρμογες πχ. Σημειωματαριο που γραφω (με το πληκτρολογιο αφης ομως!) Ελληνικες λεξεις και τις τονιζει αυτοματα. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Ναι αυτο ακριβως λεω. Ειναι καποιες φορες που δεν το προσεχω αλλα καποιες αλλες μου δινει την αισθηση οτι το εχω κοπανησει κ χαλαρωσε, πραγμα που δεν ισχυει βεβαια. Αφου το εχεις κ εσυ υποθετω θα πρεπει απλα να ζησουμε με αυτο. ΥΓ. Εχουν γραφτει πολλα περι της γλωσσας αλλα μηπως μπορεις να μου θυμισεις πως γινεται στο φορουμ οπως τωρα, να γραφω ελληνικα με τονους απο το hardware keyboard? Εννοω αυτοματα, οπως γραφω τη λεξη να βγαζει την ιδια τονισμενη οπως το κανει σε αλλες εφαρμογες πχ. Σημειωματαριο που γραφω (με το πληκτρολογιο αφης ομως!) Ελληνικες λεξεις και τις τονιζει αυτοματα. Αυτόματα δεν μπορείς. Δεν λειτουργεί δηλαδή το Τ9 με το hardware πληκρολόγιο. Τόνο βάζεις μόνο χειροκίνητα πατώντας πρίν το γράμμα που θες να τονίσεις, το πλήκτρο Q. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Αυτόματα δεν μπορείς. Δεν λειτουργεί δηλαδή το Τ9 με το hardware πληκρολόγιο. Λογικό δεν είναι?? Εγώ έχω παρατηρήσει κάτι άλλο. Πολλές φορές μου χάνει τον ήχο κλήσης. Έχει γίνει 2-3 φορές. Μήπως κάνω κάτι εγώ λάθος? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Αυτόματα δεν μπορείς. Δεν λειτουργεί δηλαδή το Τ9 με το hardware πληκρολόγιο. Τόνο βάζεις μόνο χειροκίνητα πατώντας πρίν το γράμμα που θες να τονίσεις, το πλήκτρο Q. Αυτο ακριβως εννοουσα, αν γινεται να δουλευει το τ9 στο hard keyb γιατι το Q το ηξερα κ εγω αλλα βαριεμαι να το κανω!! Θενξ παντως... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 εχουν καποια διαφορα τη ελληνικα milestone;εχουν π.χ. ελληνικα στο φυσικο πληκτρολογιο; Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Λογικό δεν είναι?? Εγώ έχω παρατηρήσει κάτι άλλο. Πολλές φορές μου χάνει τον ήχο κλήσης. Έχει γίνει 2-3 φορές. Μήπως κάνω κάτι εγώ λάθος? Μήπως ο ήχος κλήσης είναι στην κάρτα μνήμης και το παθαίνεις αυτό όταν το έχεις συνδεδεμένο στον υπολογιστή και έχεις κάνει και mount την κάρτα μνήμης; Γιατί μόνο τότε δεν χτυπάει ο ήχος... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 τελικά θα υποστηρίζει milestone την 2.2?Γνωρίζει κανείς? https://supportforums.motorola.com/message/152501;jsessionid=C4C19DDA6FB10A7A4617EBAAA44F0538.node0 διαφορα... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Το τηλέφωνο λοιπόν δεν μου έχει επιστραφεί ακόμη από το e-shop. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το service τους μου λέει ότι η συσκευή δεν ζεσταίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ, καθώς δοκίμασαν με δεκάλεπτες κλήσεις και το κινητό δεν ζεσταινόταν ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ. Θα μου το επιστρέψουν λοιπόν λέει όπως είναι. Εγώ λοιπόν και άλλα δύο άτομα που δοκίμασαν την συσκευή, είμαστε τρελοί. Και όχι μόνο τρελοί, αλλά και σχιζοφρενείς. Μάλιστα. Για να μην πω ότι μας έχουν βάλει ή είμαστε ψεύτες. Επικοινώνησα όμως και με το service της Motorola, από όπου και μου είπαν πως δεν είναι καθόλου φυσιολογικό να ζεσταίνεται το ακουστικό και το πάνω μέρος της οθόνης και να ΕΠΙΒΑΛΛΩ να γίνει αντικατάσταση. Αφού τους είπα ότι δεν μου το αλλάζουν, μου είπαν όταν το πάρω πίσω (σε 1-2 μέρες) να το πάω και σε αυτούς για να το ελέγξουν. Τρίτη επικοινωνία με το e-shop, όπου οι κύριοι παραμένουν ανένδοτοι, παρότι τους ενημέρωσα για το τι μου είπαν από την Motorola. Δοκίμασαν το κινητό, δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα, θα μου το φέρουν πίσω αύριο-μεθαύριο. Τι να πω. Καταρχάς, ότι δεν θα ξανααγοράσω τίποτα από το συγκεκριμένο κατάστημα, παρότι είμαι πελάτης εδώ και αρκετά χρόνια (και με μεγάλες αγορές). Κατά δεύτερον, ότι δεν θέλω να το πάω σε κανένα service της Motorola, γιατί από εκεί και πρόβλημα να βρουν θα κάτσουν να το φτιάξουν. Δεν θα το αντικαταστήσουν. ΑΠΑΙΤΩ καινούργιο όμως. Δεν θέλω να μου φτιάξουν κινητό 5 ημερών. Δυστυχώς, έχω την εντύπωση (δεν ρώτησα, έτσι νομίζω), πως το επίσημο service δεν κάνει αλλαγές. Κατά τρίτον, αν μου το φέρουν αύριο και έχει πάλι το ίδιο πρόβλημα (που θα το έχει, 100%), θα επιστρέψω στο κατάστημα και θα ζητήσω τα χρήματα μου. Τουλάχιστον ας μου έλεγαν ότι δοκίμασαν με κλήσεις 3-4 λεπτών και δεν ζεσταίνεται καθόλου, όχι με δεκάλεπτες που έτσι κι αλλιώς μπορεί να ανεβάσει θερμοκρασία το κάθε κινητό.. Και να μου λένε ότι σε 10λεπτες δεν θερμαίνεται καθόλου.. Πραγματικά απογοητευμένος. Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 ...Τι να πω. Καταρχάς, ότι δεν θα ξανααγοράσω τίποτα από το συγκεκριμένο κατάστημα...Κατά τρίτον, αν μου το φέρουν αύριο και έχει πάλι το ίδιο πρόβλημα (που θα το έχει, 100%), θα επιστρέψω στο κατάστημα και θα ζητήσω τα χρήματα μου... Τωρα με το milestone περιμενεις να βγαλεις τετοιο συμπερασμα?Ξεχασαν που το 04' μας καναν τεμεναδες οταν περναμε τηλεφωνο για παραγγελια...;) Οσον αφορα τα χρηματα...ΞΕΧΑΣΕΤΟ...Αν δεν σε πειθω εγω,θα σε πεισουν οι ιδιοι. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Τωρα με το milestone περιμενεις να βγαλεις τετοιο συμπερασμα?Ξεχασαν που το 04' μας καναν τεμεναδες οταν περναμε τηλεφωνο για παραγγελια...;) Οσον αφορα τα χρηματα...ΞΕΧΑΣΕΤΟ...Αν δεν σε πειθω εγω,θα σε πεισουν οι ιδιοι. Όχι, δεν περιμένω να δω φράγκο. Ούτε και αυτοί θα ξαναδούν από εμένα. Δεν ξέρω αν τους έκανα την μούρη κρέας με αυτό, αλλά ένας-ένας που φεύγει και εμπιστεύεται μόνο καταστήματα του εξωτερικού για τις αγορές του, θα τους φαληρίσει και μετά θα κλαίγονται. Και κρίμα για τους εργαζόμενους εκεί. Η ακόμη μεγαλύτερη κοροϊδία είναι ότι το κινητό μου το πήραν σαν DOA, ότι πάει για αντικατάσταση και έρχεται καινούργιο. Αν ήταν να το ελέγχει ο κάθε τεχνικός και να παίζει μαζί του, το κράταγα σπίτι και το πήγαινα στην Motorola. Θα τους το αφήσω 5 μέρες για να παίξουν μαζί του και να μου το φέρουν πίσω, ενώ πήγαινε για DOA?.. Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Καλό απόγευμα σε όλους τους Milestone-αδες. Νταξ, το κινητό είναι πιπίνι...αλλά αυτό το ξέρετε ήδη. Θέλω να μοιραστώ τον τρόπο που βρήκα για να μην μου εμφανίζονται τα icons και ότι άλλες φωτό (πχ φωτό του Garmin που χρησιμοποιούνται για favourites κτλ) δεν θέλω να φαίνονται στην 3D Gallery (η 3D gallery υπάρχει σε όλες τις pseudo-rom του φίλου Kalagas). Με έναν file manager όπως ο Astro κάνουμε μετονομασία όποιο φάκελλο έχει μέσα τις φωτό αυτές. Ότι όνομα έχει ο φάκελλος εμείς προσθέτουμε μια τελεία μπροστά από το όνομα του. Αν δηλαδή ο φάκελλος ονομαζόταν icons εμείς πρέπει να το κάνουμε .icons και έτσι δεν τον βλέπουμε μέσα στην gallery :ninja::ninja::ninja:. Το δοκίμασα με το Sygic Mobile Maps 10 που έχει πολλά icons και παίζει απροβλημάτιστα. Try it...it works ;) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Μήπως ο ήχος κλήσης είναι στην κάρτα μνήμης και το παθαίνεις αυτό όταν το έχεις συνδεδεμένο στον υπολογιστή και έχεις κάνει και mount την κάρτα μνήμης; Γιατί μόνο τότε δεν χτυπάει ο ήχος... Στην κάρτα είναι, αλλά δεν το κάνει μόνο όταν είναι συνδεδεμένο με το pc. (τότε είναι λογικό να το κάνει). Μου το κάνει στο άσχετο.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Στην κάρτα είναι, αλλά δεν το κάνει μόνο όταν είναι συνδεδεμένο με το pc. (τότε είναι λογικό να το κάνει). Μου το κάνει στο άσχετο.... Προφανως θα ειναι ενα ακομη bug στα ηδη αρκετα.Το αντιμετωπιζω και γω.Στο ασχετο οπως ακριβως εγραψες. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) Νομιζεις φιλε μου.Αυτοι ετοιμαζουν εδαφος,οπως κανανε και κανουν ολες οι μεγαλες επιχειρησεις,για να πουλησουν την αλυσιδα σε κεφαλαια του εξωτερικου.Τα κεφαλαια δεν βλεπουν αν ειανι ευχαριστημενοι ο καλαγκας,ο ντιντιαρ2,ο ντιτζειεμτζει κ.ο.κ.Πελατολογια ελεγχουν.Δεν το συνεχιζω...ειναι η ηδη καραοφτοπικ αλλα για να το σωσω λιγο... ...Οσον αφορα τον ηχο,εχω την εντυπωση οτι μου το παρουσιαζε και οταν ειχα επελεγμενο εναν ηχο απο την μνημη τηλεφωνου(με μια μικρη επιφυλαξη το τελευταιο) Aυτό είπα και εγώ και για αυτό είπα ότι θα την πληρώσουν οι εργαζόμενοι γιατί αυτοί τα έχουν μαγκώσει και είτε πουληθούν είτε πέσει η δουλειά από δυσαρεστημένους πελάτες, οι εργαζόμενοι θα είναι οι χαμένοι.. Για να το σώσω και γω, μου φαίνεται τρομερά παράξενο αυτό που λες με τον ήχο. Έχω διαβάσει όλα ή σχεδόν όλα τα forum για το Milestone και κανείς δεν έχει παραπονεθεί ότι δεν του παίζει ο ήχος κλήσης... Έχεις root την συσκευή??? Καλό απόγευμα σε όλους τους Milestone-αδες. Νταξ, το κινητό είναι πιπίνι...αλλά αυτό το ξέρετε ήδη. Θέλω να μοιραστώ τον τρόπο που βρήκα για να μην μου εμφανίζονται τα icons και ότι άλλες φωτό (πχ φωτό του Garmin που χρησιμοποιούνται για favourites κτλ) δεν θέλω να φαίνονται στην 3D Gallery (η 3D gallery υπάρχει σε όλες τις pseudo-rom του φίλου Kalagas). Με έναν file manager όπως ο Astro κάνουμε μετονομασία όποιο φάκελλο έχει μέσα τις φωτό αυτές. Ότι όνομα έχει ο φάκελλος εμείς προσθέτουμε μια τελεία μπροστά από το όνομα του. Αν δηλαδή ο φάκελλος ονομαζόταν icons εμείς πρέπει να το κάνουμε .icons και έτσι δεν τον βλέπουμε μέσα στην gallery :ninja::ninja::ninja:. Το δοκίμασα με το Sygic Mobile Maps 10 που έχει πολλά icons και παίζει απροβλημάτιστα. Try it...it works ;) Όταν το έκανες αυτό το Sygic δούλευε κανονικά??? Δηλαδή όταν άνοιγες το Sygic έβλεπες κανονικά τα icons κατά την πλοήγηση??? Edited May 11, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Έχεις root την συσκευή? Οχι,μαμα ειναι και περιμενω με αγωνια νεα εκδοση rom γιατι η 2.31 που φοραω ειναι λιγο απογοητευτικη.Συγκεκριμενα ειναι λιγοτερο τηλεφωνο,δηλαδη τα bugs της αφορουν την δυνατοτητα τηλεφωνου.Που θα παει ομως...δεν θα μας αφησει ετσι η ΜΟΤΟ.Και επειδη βλεπω να αργει η 2.2(αν αναλογιστω τα λινκ που παρεθεσα σε προηγουμενη σελιδα)καλα ειναι να βελτιωσουν την παρουσα. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 παιδια εχω εγκαταστηση 5 εφαρμογες απλα θελω να ρωτησο τους κατοχους μιλεστονε αν μετα τις 20 εφαρμογες πχ αρχιζει να κολαει το κινητο σας εχει παρουσιασει τιποτα τετια εσας? οχι οτι με κολαι εμενα απλα να ξερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Οχι,μαμα ειναι και περιμενω με αγωνια νεα εκδοση rom γιατι η 2.31 που φοραω ειναι λιγο απογοητευτικη.Συγκεκριμενα ειναι λιγοτερο τηλεφωνο,δηλαδη τα bugs της αφορουν την δυνατοτητα τηλεφωνου.Που θα παει ομως...δεν θα μας αφησει ετσι η ΜΟΤΟ.Και επειδη βλεπω να αργει η 2.2(αν αναλογιστω τα λινκ που παρεθεσα σε προηγουμενη σελιδα)καλα ειναι να βελτιωσουν την παρουσα. Ποια bugs δηλαδή έχεις που αφορούν την δυνατότητα του τηλεφώνου? Μπορείς να τα αριθμίσεις γιατί εγώ νομίζω πως δεν έχω κανένα, εκτός το echo κατα τη διάρκεια κλήσεων και αυτό μόνο αν βάλω τέρμα την ένταση... παιδια εχω εγκαταστηση 5 εφαρμογες απλα θελω να ρωτησο τους κατοχους μιλεστονε αν μετα τις 20 εφαρμογες πχ αρχιζει να κολαει το κινητο σας εχει παρουσιασει τιποτα τετια εσας? οχι οτι με κολαι εμενα απλα να ξερο Εγώ έχω καμιά 30αριά και δεν μου κολάει... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) παιδια εχω εγκαταστηση 5 εφαρμογες απλα θελω να ρωτησο τους κατοχους μιλεστονε αν μετα τις 20 εφαρμογες πχ αρχιζει να κολαει το κινητο σας εχει παρουσιασει τιποτα τετια εσας? οχι οτι με κολαι εμενα απλα να ξερο Όχι, δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό. Μόνο, κοίτα μη μηδενίσεις την μνήμη του τηλεφώνου, γιατί πολλές εφαρμογές αποθηκεύουν εκεί προσωρινά δεδομένα τους και επομένως πρέπει να έχεις αρκετή μνήμη ελεύθερη για αυτό το σκοπό. Μην το πας δηλαδή κάτω από 20 mb. εγώ νομίζω πως δεν έχω κανένα, εκτός το echo κατα τη διάρκεια κλήσεων και αυτό μόνο αν βάλω τέρμα την ένταση... Εμένα πάλι θα με τρελάνετε!!!!!:wacko: Ποτέ δεν μου παραπονέθηκε κανείς. Έχω δοκιμάσει να πάρω από το σπίτι μου στο κινητό και κρατάω και τα 2 τηλέφωνα μαζι μιλώντας από το σπίτι στο κινητό και δεν διαπίστωσα τίποτα. Τις προάλλες μιλούσα με έναν φίλο με Nokia E52. Εκεί κατάλαβα τι σημαίνει noise cancelation. Η ένταση της φωνής του ανεβοκατέβενε συνέχεια. Ένα άλλο πρόβλημα που είχα παρατηρήσει και είχα γράψει μερικές σελίδες πιο πίσω ήταν ότι άκουγα το συνομιλητή μου με διακοπές (εγώ τον άκουγα έτσι, όχι εκείνος εμένα). Τελικά διαπίστωσα ότι έφταιγε το bt ακουστικό που χρησιμοποιούσα. Χωρίς ακουστικό ή με άλλο ακουστικό bt δεν υπάρχουν καθόλου διακοπές στη συνομιλία. Όλα μια χαρά.:) ...Οσον αφορα τον ηχο,εχω την εντυπωση οτι μου το παρουσιαζε και οταν ειχα επελεγμενο εναν ηχο απο την μνημη τηλεφωνου(με μια μικρη επιφυλαξη το τελευταιο) Όλοι οι ήχοι που κατα καιρούς έχω βάλει είναι στην κάρτα αποθηκευμένοι. Για να βάλω έναν ήχο σαν ήχο κλήσης χρησιμοποιώ τον astro. Μήπως το πρόβλημα είναι σε αυτό το πρόγραμμα? Υπάρχει άλλος τρόπος για να ορίσεις ένα τραγούδι σαν ήχο κλήσης? (πχ μεταφέροντας το αρχείο σε κάποιο φάκελο, ώστε μετά να εμφανίζεται ο ήχος στη λίστα που υπάρχει στις ρυθμίσεις> ήχος και εικόνα>ήχος κλήσης τηλεφώνου) EDIT: Το βρήκα. Φτιάχνεις ένα φάκελο με το όνομα ringtones στην κάρτα μνήμης και βάζεις εκεί τους ήχους που θέλεις. Μετά εμφανίζονται και στις ρυθμίσεις για να τους ορίσεις σαν ήχους κλήσης. Ίσως έτσι δεν ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα με το χάσιμο της ρύθμισης. Edited May 11, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Μολις το αποκτησα και εγω!!! Με γεια μου!!!! Η πρωτη εντυπωση ειναι θετικοτατη. θα επανελθω με αποριες και εντυπωσεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Καλησπέρα. Το πήρα και εγώ πριν 2 εβδομάδες από την wind δωρεάν στο πρόγραμμα large. Είναι σε προσφορά και αν δεν κάνω λάθος είναι και ο μόνος αντιπρόσωπος που το φέρνει κανονικά στην Ελλάδα. Το κινητό είναι εξαιρετικό. Πολύ καλό desing και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. το slide πολύ καλό χωρίς κανένα τρίξημο. Η οθόνη καταπληκτικής ποιότητας έχει εξαιρετική απόκριση. Η αυτονομία του είναι καλή σε σχέση πάντα με την κατηγορία του. Το πιο εντυπωσιακό όμως στο κινητό είναι ο επεξεργαστής του. τρομερά γρήγορος, δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι σήμερα όσο και να ζόρισα το κινητό και το ζόρισα αρκετά για να πω την αλήθεια. το gps κλειδώνει γρήγορα και χωρίς κανένα πρόβλημα. το android με ενθουσίασε πραγματικά γιατί είναι κάτι ξεχωριστό σε σχέση με το symbian και w.mobile. το μοναδικό μειονέκτημα του κατά την γνώμη μου είναι το μέγεθος του πληκτρολογίου του. Γενικά σαν μέγεθος το κινητό είναι καλό. Το κινητό θεωρώ ότι ξεπέρασε το I phone σε πωλήσεις στην Αμερική, γιατί απλά είναι καλύτερο και δεν έχει τους περιορισμούς που έχει η apple. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Ποια bugs δηλαδή έχεις που αφορούν την δυνατότητα του τηλεφώνου? Μπορείς να τα αριθμίσεις γιατί εγώ νομίζω πως δεν έχω κανένα, εκτός το echo κατα τη διάρκεια κλήσεων και αυτό μόνο αν βάλω τέρμα την ένταση... Flight mode(εχει αναφερθει πολλακις) phone->call log(πατωντας την 1η επαφη,πατιεται η 5η-6η και γινετε κληση.Δεν παταει αλλη το χερι μου και δεν ειναι και συχνο.) echo Ηχος εισερχομενης και κατι ασχετο αλλα μερικες φορες κολλαει το Κinetic scrolling(επαφες,μενου) και τρεμοπαιζει η οθονη(οσο εχεις το δαχτυλο σου πανω στην οθονη) πανω κατω χωρις να μπορεις να κεντραρεις. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts