kalagas Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Το δοκίμασες??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Το δοκίμασες??? ακομα κατεβαζω το Igo, εχω Sygic προς το παρων επειδη δεν ηθελα να μου παιρνει τη μιση οθονη μονο.. λογικα θα κανει. Αμα το δοκιμασω πρωτος θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 ακομα κατεβαζω το Igo, εχω Sygic προς το παρων επειδη δεν ηθελα να μου παιρνει τη μιση οθονη μονο.. λογικα θα κανει. Αμα το δοκιμασω πρωτος θα σου πω Eμένα πάντως τζίφος. Μετά τα push δεν ανοίγει καθόλου το iGO.... Δοκίμασε το και συ και βλέπουμε... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Eμένα πάντως τζίφος. Μετά τα push δεν ανοίγει καθόλου το iGO.... Δοκίμασε το και συ και βλέπουμε... Αμα εχεις demonoid το βρηκα ΕΔΩ Μπορει να φταιει η εκδοση σου. Ποια εχεις.. ;; ---------- Applications : Android : English iGOMyWay_8.4.2.124036 europa for android. Multi,radars,pois,3d.... Easy install. In HTC tattoo don`t works full screem. FOR FULL SCREEM, MOTOROLA DROID Y MOTOROLA MILESTONE Unzip the contents inside the folder where you may have the Android SDK http://www.megaupload.com/?d=Q9D9CX9A GRACIAS a mimomnio Run the following commands: adb push sys.txt data/data/com.navngo.igo.javaclient/sys.txt adb push data.gro data/data/com.navngo.igo.javaclient/data.gro adb push FrutigerNextCom-Regular.ttf data/data/com.navngo.igo.javaclient/FrutigerNextCom-Regular.ttf adb push FrutigerOTS.ttf data/data/com.navngo.igo.javaclient/FrutigerOTS.ttf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Άσχετο: κάτι περίεργο που παρατήρησα... Όταν ειναι συνδεδεμένο το κινητό στο PC και σε debugging mode στο SMS application οταν γράφεις γρήγορα 'χάνει' keystrokes... Που να οφείλεται άραγε αυτό; Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 με τι ρομ εισαι φιλε μου? προφανως ειναι bug που δεν επρεπε να το κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Με την 2.0.1 1.14 SHOLS είμαι... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Είναι και για μας μεγάλε.... Όλα κάνουν στο τηλεφωνάκι μας... ε ρε καρντασι μου, μονο για rooted ειναι. Εμεις οι απλοι θνητοι τι να κανουμε? Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 ε ρε καρντασι μου, μονο για rooted ειναι. Εμεις οι απλοι θνητοι τι να κανουμε? root :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 (edited) Ωραίο το ποστ:) Δοκιμασα να τρεξω το iGOMyWay 8.4.2.124036 σε πλήρη οθόνη, δοκιμαζοντας αυτα που ειχα προαναφερει σε προηγουμενο μου post, αλλά το μονο που γινεται ειναι να κανει load και μετα κλεινει η εφαρμογη.. παντως το loading γινεται σε πληρη οθονη. Δεν ξερω τι μπορει να λείπει.. Ακυρο, δουλευει ΡΟΛΟΙ! δεν ειχα κανει push το τελευταιο αρχειο που λεει στη βιασυνη μου να το δοκιμασω!Αυτο που κατεβασα απο demonoid ειναι Trial Edited February 24, 2010 by takkaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Ωραίο το ποστ:) Δοκιμασα να τρεξω το iGOMyWay 8.4.2.124036 σε πλήρη οθόνη, δοκιμαζοντας αυτα που ειχα προαναφερει σε προηγουμενο μου post, αλλά το μονο που γινεται ειναι να κανει load και μετα κλεινει η εφαρμογη.. παντως το loading γινεται σε πληρη οθονη. Δεν ξερω τι μπορει να λείπει.. Ακυρο, δουλευει ΡΟΛΟΙ! δεν ειχα κανει push το τελευταιο αρχειο που λεει στη βιασυνη μου να το δοκιμασω!Αυτο που κατεβασα απο demonoid ειναι Trial Πως ειναι απο θεμα ταχυτητας σε πλοηγηση στο μενου, περιστροφη χαρτη, επανυπολογισμος διαδρομης κλπ? Γρηγορο, αργο, πως παει? Ρωταω κυριως γιατι ειναι σε java και σκεφτομουν μηπως σερνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 ρε παιδια πειτε με αρρωστο τωρα με το νεξους επανεφερα το μοτο σε 201 στοκ ουτε καν ρουτ(εχω το γουγλοφωνο για παιχνιδι) και πεταει λεμε τελικα το update του pulsar ηταν πολυ βαρυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 ρε παιδια πειτε με αρρωστο τωρα με το νεξους επανεφερα το μοτο σε 201 στοκ ουτε καν ρουτ(εχω το γουγλοφωνο για παιχνιδι) και πεταει λεμε τελικα το update του pulsar ηταν πολυ βαρυ... Eφώ δεν έχω δοκιμάσει την Pulsar καθόλου, αλλά η Tello μου φαίνεται αρκετά ποιο γρήγορη από την stock... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 ρε παιδια πειτε με αρρωστο τωρα με το νεξους επανεφερα το μοτο σε 201 στοκ ουτε καν ρουτ(εχω το γουγλοφωνο για παιχνιδι) και πεταει λεμε τελικα το update του pulsar ηταν πολυ βαρυ... Και γω αυτό ειδα κα ξαναγύρησα στη μαμά ρομ δεν μας ειπες τιποτα για το nexus,εγω το έδωσα σε μια μέρα .Και μια που τα λεμε ,ξερει κανεις ρε παιδια αυτο το bug του browser πως διορθώνεται. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 ρε παιδια πειτε με αρρωστο τωρα με το νεξους επανεφερα το μοτο σε 201 στοκ ουτε καν ρουτ(εχω το γουγλοφωνο για παιχνιδι) και πεταει λεμε τελικα το update του pulsar ηταν πολυ βαρυ... και πως ειπαμε γινεται αυτο???????:confused::confused::confused: Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 ME σβηστη συσκευη πατας απο το συρωμενο πληκτρολογιο το πανω και το κουμπι on σε βγαζει σε μια μαυρη οθονη που λεει °boot loader googlareis για να βρεις το rsd lite και πας μερικες σελιδες πισω να βρεις το λινκ για την ρομ (.sbf) εχεις εγκαταστησει drivers και μολις το προγραμμα δει την συσκευη σου πατας start και περιμενεις μεχρι να αναψει το κινητο σου και να ζητησει pin της μανας μου δεν τα λεω γιατι με περναει για τρελο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 (edited) Καλησπέρα παίδες! Ααααλος ένας υποψήφιος αγοραστής, μόλις τελείωσα το διάβασμα ολόκληρου του θέματος (4 μέρες μου πήρε το άτιμο :lol:) και παρόλαυτα θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις μιας και με Android έχω μηδενική εμπειρία. 1) Με root και custom ROMs τελικά χάνεται η εγγύηση ή όχι; Δηλαδή αν κάποιος κάνει root ή βάλει μια άλλη ROM, του παρουσιαστεί το οτιδήποτε και ξαναβάλει την αρχική και το γυρίσει στην Motorola θα το καταλάβουν; Θα του αρχίσουν το ποιηματάκι οτι έληξε αυτομάτως η εγγύηση κτλπ ή όχι; 2) Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα στην αναπαραγωγή βιντεο; Γιατί κάτι πήρε το μάτι μου στο youtube και ιδιαίτερα για τα .wmv. 3) Echo στο μικρόφωνο έχουν τελικά οι περισσότεροι; 4) Επειδή διάβασα αρκετές φορές για την σύγκριση με το Droid και επειδή συγγενικό μου πρόσωπο θα είναι στις ΗΠΑ αυτές τις μέρες, μήπως να προτιμήσω να μου φέρει από εκεί το Droid (βέβαια μπορεί να μου φέρει και το Nexus One με 380€ απευθείας από την Google....; Από οτι διαβάζω εδώ, είναι καλύτερα τα πράγματα οσον αφορά roms κτλπ Η μόνη διαφορά που ξέρω με το Milestone είναι οτι το Droid δεν είχε αρχικά multitouch. Ισχύει ακόμη; 5) Από παιχνίδια τι λέει το τηλέφωνο και γενικότερα το Android; Υπάρχει κανένα αξιόλογο; Εχει γραφικά και απόδοση ισάξια του iphone; 6) από θέμα μουσικής πως τα πάει το κινητό; Παίζει καλά το ηχείο; Τα ακουστικά του; Αν δεν βγαίνω εντελώς offtopic να ρωτήσω 2-3 πιο γενικά πραγματάκια (κυρίως για το Android): 7) oι προηγούμενες εκδόσεις θα μπορούν να αναβαθμιστούν στην 2.1; Δηλαδή ένα Hero πχ, θα πάρει και αυτό την 2.1 ή θα μείνει αναγκαστικά με 1.6; 8) (αν και αυτή ίσως είναι και λίγο υποκειμενική) κατά πόσο χάνει το λειτουργικό σαν εμπειρία και χρηστικότητα αν δεν υπάρχει διαρκής σύνδεση στο ιντερνετ; Εγώ πχ δεν έχω κάποιο πακέτο data και μπαίνω μόνο μέσω wi-fi είτε από το σπίτι μου είτε από καφετέριες κτλπ. Θα έχω κάποιες "απώλειες"; 9) επειδή και το θέμα της εγγύησης είναι σημαντικό, ισχύει πανευρωπαική εγγύηση στην Motorola; Δηλαδή αν το αγοράσει κάποιος από οπουδήποτε (πχ ebay) θα έχει εγγύηση από την Motorola ή να προτιμηθεί κάποιο έμπιστο site όπως πχ το expansys; Ευχαριστώ και ελπίζω σύντομα να μπω και εγώ στην παρέα σας :) ΥΓ: γραφίδα έχει μέσα η συσκευασία; Edited February 26, 2010 by verve77 Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 (edited) Πως ειναι απο θεμα ταχυτητας σε πλοηγηση στο μενου, περιστροφη χαρτη, επανυπολογισμος διαδρομης κλπ? Γρηγορο, αργο, πως παει? Ρωταω κυριως γιατι ειναι σε java και σκεφτομουν μηπως σερνεται... Δυστυχως δε μπορω να απαντησω σε ολα τα ερωτηματα, επειδη απλα προς το παρων δε μπορω να το δοκιμασω οδηγώντας.. :) φοιτητης ειμαι καπου στα 2000 kmh μακρια απο το σπιτακι μου ( και το αμαξακι μου:( ). Σε γενικες γραμμες δε μου φαινεται αργο παντως.. κλειδωνει και γρηγορα το GPS.. Οταν βαζω τα αρχεια για να εμφανιζεται σε πληρη οθονη παντως κατι γινεται με το license.. Μου βγαζει "Unable to activate the product with your licenses"..αυτο ακομα το ψαχνω.. Edited February 26, 2010 by takkaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Μην πάρεις το αμερικάνικο (US) Droid!! Δεν είναι GSM κινητό αλλά CDMA2000 οπότε δεν πρόκειται να σου δουλέψει ποτέ στα ελληνικά και στα ευρωπαϊκά δίκτυα! Ούτε και η North American έκδοση του Milestone (κυκλοφορεί στον Καναδά) θα σου λειτουργήσει σωστά αφού είναι μεν quad-band GSM αλλά το 3G δίκτυο το ψάχνει στα 850/1900 MHz και όχι στα 2100 MHz που χρησιμοποιούμε εδώ. Για τα παραπάνω κοίτα εδώ. Συνεπώς: ΟΧΙ, μην το πάρεις από ΗΠΑ/Καναδά ή οπουδήποτε αλλού εκτός Ευρώπης επειδή θα αγοράσεις κάτι που δε θα λειτουργεί εδώ. Προτίμησε τα μαγαζιά που αναφέρουν οι συμφορουμίτες σε αυτό το νήμα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ή περίμενε μήπως το κυκλοφορήσει κάποια ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας (κάτι αναφέρθηκε για Wind σε κάποιο post). Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Δεν υπαρχει καμια αναγκη για γραφιδα, ολο το interface ειναι φτιαγμενο για δαχτυλα, αλλα επιπλεον οι capacitive οθονες δεν αναγνωριζουν το touch της γραφιδας. Τουλαχιστον στο milestone που το χω δοκιμασει, δεν το πιανει. Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 (edited) Δεν υπαρχει καμια αναγκη για γραφιδα, ολο το interface ειναι φτιαγμενο για δαχτυλα, αλλα επιπλεον οι capacitive οθονες δεν αναγνωριζουν το touch της γραφιδας. Τουλαχιστον στο milestone που το χω δοκιμασει, δεν το πιανει. Δεν το πιανει επειδη, απ'οτι γνωριζω (χωρις ερευνα στο google), οι capacitive οθονες δουλευουν με στατικο ηλεκτρισμο του σωματος. Δεν δουλευουν με πιεση. Aν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος :) Edited February 26, 2010 by takkaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 φίλε verve 77 δεν υπάρχει στην κατηγορία του αλλο κινητο με τετοια ποιοτητα στη μουσική(Ήχο) ουτε iphone ουτε nexous,φοβερή παραμετροποιηση του τηλεφωνου η ποιοτητα κατασκευής παρα πολυ καλη,πολυ γρηγορο,απο παιχνίδια τίποτα το συγκλονιστικο ακομα ,απο εφαρμογες παρα πολλές ,τις ταινείες που εβλεπα στο iphone τις βλέπω αψογα και στο milestone,(για μετρο συγκρισης).Το echo στο μικροφωνο τι να πω δεν το ειχα πριν παω στην 2.01,τωρα σα να εχω θα το ψαξω παντως λιγο παραπανω,παντως ειναι μια πολυ καλη αγορα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 καλησπερα.......δεν εχω καταφερει ακομη να κανω να λειτουργεισουν τα mms.....ενω εχω περασει τις ρυθμισεις της wind....οπως μου τις εδωσε η wind.....καμμια βοηθεια......thanks....... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 φίλε verve 77 δεν υπάρχει στην κατηγορία του αλλο κινητο με τετοια ποιοτητα στη μουσική(Ήχο) ουτε iphone ουτε nexous,φοβερή παραμετροποιηση του τηλεφωνου η ποιοτητα κατασκευής παρα πολυ καλη,πολυ γρηγορο,απο παιχνίδια τίποτα το συγκλονιστικο ακομα ,απο εφαρμογες παρα πολλές ,τις ταινείες που εβλεπα στο iphone τις βλέπω αψογα και στο milestone,(για μετρο συγκρισης).Το echo στο μικροφωνο τι να πω δεν το ειχα πριν παω στην 2.01,τωρα σα να εχω θα το ψαξω παντως λιγο παραπανω,παντως ειναι μια πολυ καλη αγορα. Τι ταινιες βλεπεις? .mp4, .3gp? Οχι .Avi να φανταστω ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Αν ψαξεις πιο πισω στο φορουμ θα βρεις τις ρυθμισεις για wind mms...τις εχω γραψει και δουλευουν τελεια...;) Name:Wind Gr MMS APN:mnet.b-online.gr MMSC:http://192.168.200.95/servlets/mms MMS proxy:192.168.200.11 MMS port:9401 MCC:202 MNC:10 APN type:mms Τις ποστάρω και πάλι (credits to stispan). Δυστυχως για κάποιο λόγο ενώ στην αρχή είχαν πάιξει οκ, πλέον δε δουλεύουν για κάποιο λόγο ούτε σε μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts