Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ααα..Έχουμε πολύ ακόμα όμως..Ελπίζω να μην είναι μόνο αυτά...έχει ένα σορό bugs η τελευταία έκδοση..

Τα symbian είναι εντελώς τραγικά.

- - - -

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,η σονυ ερικσσον θα μας κάνει την τιμή μέχρι της 27 νοέμβριου και θα βγάλει ακόμα μια αναβαθμίσει,τα χαρακτηριστικά της νέας αναβαθμίσεις.15%αύξηση στην ζωή της μπαταρίας,3 νέα θέματα,HD VIDEO,αύξηση φωτεινότητας κατά μια φορά..

που το διαβασες αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα,η σονυ ερικσσον θα μας κάνει την τιμή μέχρι της 27 νοέμβριου και θα βγάλει ακόμα μια αναβαθμίσει,τα χαρακτηριστικά της νέας αναβαθμίσεις.15%αύξηση στην ζωή της μπαταρίας,3 νέα θέματα,HD VIDEO,αύξηση φωτεινότητας κατά μια φορά..

Πλάκα κάνετε; Εγώ κάνω πάρτυ αν συμβούνε αυτά!! :D:D

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

Πλάκα κάνετε; Εγώ κάνω πάρτυ αν συμβούνε αυτά!! :D:D

εγω αν δεν δω δεν τα πιστευω αυτα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αδερφή μου δουλευει στο τμήμα software ths sony ericsson,πρέπει να κάνουν κάποια μετατροπή,,και θα το βγάλουν,,αλλά ότι χακαρισενη συσκευη υπαρχει.,με κάποιο τρόπο θα της περνάει έναν κωδικό μέσα,και θα χάνει την εγγύηση..όσω για τον φίλο λίγο ποιο πάνω,δεν είναι όλα τα συμπιαν κινητα ετσι.η sony ericsson τα έκανε μανταρά με τα πείραγματα που έκανε.

Η αδερφή μου δουλευει στο τμήμα software ths sony ericsson,πρέπει να κάνουν κάποια μετατροπή,,και θα το βγάλουν,,αλλά ότι χακαρισενη συσκευη υπαρχει.,με κάποιο τρόπο θα της περνάει έναν κωδικό μέσα,και θα χάνει την εγγύηση..όσω για τον φίλο λίγο ποιο πάνω,δεν είναι όλα τα συμπιαν κινητα ετσι.η sony ericsson τα έκανε μανταρά με τα πείραγματα που έκανε.

αυτο με το χακαρισμενο τι ενοεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωρίζετε κάποιον τρόπο να αφαιρέσω ή να μπλοκάρω την λειτουργία του screen answer?

Ανοίγει πολλές φορές χωρίς να θέλω να απαντήσω την κλήση και πρίν δω ποιος καλεί.

Ειδικά όταν είναι σε τσέπη...

Εγω ξέρω πώς είναι μια πατάτα το satio..Ήμαρτον με τόσα προβλήματα..

Και όσα κινητά έχωδει με αυτό το λειτουργικό,δεν την πολυπαλεύουν γενικότερα..:lol:

- - - -

Ξερει κανεις πως μπορω να γυρισω στην προηγουμενη εκδοση firmware?

http://www.se-satio.co.uk/viewtopic.php?f=15&t=324

Γνωρίζετε κάποιον τρόπο να αφαιρέσω ή να μπλοκάρω την λειτουργία του screen answer?

Ανοίγει πολλές φορές χωρίς να θέλω να απαντήσω την κλήση και πρίν δω ποιος καλεί.

Ειδικά όταν είναι σε τσέπη...

Σπαστικό αυτό, κανείς καμιά ιδέα?

Everybody_Lies...

Ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο ομως που μου εδωσες για debranding δεν ειναι?

προσφατα εβαλα το ndrive,[δουλευει μια χαρα].αν κ οταν βγει καινουργια αναβαθμιση οταν την περασω υπαρχει περιπτωση να το χασω?.[το κινητο δεν ειναι χακαρισμενο]

προσφατα εβαλα το ndrive,[δουλευει μια χαρα].αν κ οταν βγει καινουργια αναβαθμιση οταν την περασω υπαρχει περιπτωση να το χασω?.[το κινητο δεν ειναι χακαρισμενο]

Σε προηγούμενη αναβάθμιση που έκανα,δεν χάθηκε.

Δεν νομίζω να συμβεί ούτε σε εσένα.

αμα το εχεις κανεις εγκατασταση στην καρτα μνημης δεν εχεις προβλημα!!!και ααααααμα βγει εχει ο θεος!!!!ιατι ετσι οπως το κοβω με το ''αν'' θα μεινουμε :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε προηγούμενη αναβάθμιση που έκανα,δεν χάθηκε.

Δεν νομίζω να συμβεί ούτε σε εσένα.

αμα το εχεις κανεις εγκατασταση στην καρτα μνημης δεν εχεις προβλημα!!!και ααααααμα βγει εχει ο θεος!!!!ιατι ετσι οπως το κοβω με το ''αν'' θα μεινουμε

οκ,ευχαριστω

Ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο ομως που μου εδωσες για debranding δεν ειναι?

δεν υπάρχει άλλος τρόπος από όσο ξέρω, εκτός αν έχεις κανένα γνωστό στην SE

Everybody_Lies...

Ξερει κανεις πως μπορω να γυρισω στην προηγουμενη εκδοση firmware?

μηπως ειναι αυτο?

http://www.se-satio.co.uk/viewtopic.php?f=15&t=1994

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια SOS. Εχθες πηγα για πρωτη φορα απο τοτε που πηρα το κινητο να βαλω αφυπνιση... Πατουσα λοιπον για να αλλαξω την ωρα κ δεν μου ανοιγε τον κειμενογραφο για να κανω την αλλαγη!!! Το αντιμετωπιζει κ κανεις αλλος αυτο? Ή ειμαι ο μοναδικος???:cry:

Παιδια SOS. Εχθες πηγα για πρωτη φορα απο τοτε που πηρα το κινητο να βαλω αφυπνιση... Πατουσα λοιπον για να αλλαξω την ωρα κ δεν μου ανοιγε τον κειμενογραφο για να κανω την αλλαγη!!! Το αντιμετωπιζει κ κανεις αλλος αυτο? Ή ειμαι ο μοναδικος???:cry:

Ηρέμησε :p

Ένα ρεσταρτ λογικά θα το λύσει το πρόβλημα

Everybody_Lies...

Ηρέμησε :p

Ένα ρεσταρτ λογικά θα το λύσει το πρόβλημα

Σωτηηηηηηηηηηηηηηηηρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!:)

Σωτηηηηηηηηηηηηηηηηρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!:)

Γενικά να έχετε στα υπ'όψιν ότι τα restart μπορεί να διορθώσουν πολλά από τέτοιου είδους "κολλήματα" της στιγμής. Γιαυτό αν δείτε κανένα πρόγραμμα να κάνει τρέλες...μην μασήσετε με τη μία;);)

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

παιδια καλημερα,μπορει καποιος να μου πει πιο navigator μπορω να βαλω στο satio?

εγω εχω το sygic πανω. πολυ καλο προγραμμα ειναι και το garmin.

• The title was changed to Sony Ericsson Satio