xtrmsnpr Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Ααα..Έχουμε πολύ ακόμα όμως..Ελπίζω να μην είναι μόνο αυτά...έχει ένα σορό bugs η τελευταία έκδοση.. Τα symbian είναι εντελώς τραγικά. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Καλημέρα,η σονυ ερικσσον θα μας κάνει την τιμή μέχρι της 27 νοέμβριου και θα βγάλει ακόμα μια αναβαθμίσει,τα χαρακτηριστικά της νέας αναβαθμίσεις.15%αύξηση στην ζωή της μπαταρίας,3 νέα θέματα,HD VIDEO,αύξηση φωτεινότητας κατά μια φορά.. που το διαβασες αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Μακαρι να ειναι αληθεια τα λεγομενα του φιλου. Καλη ειδηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Καλημέρα,η σονυ ερικσσον θα μας κάνει την τιμή μέχρι της 27 νοέμβριου και θα βγάλει ακόμα μια αναβαθμίσει,τα χαρακτηριστικά της νέας αναβαθμίσεις.15%αύξηση στην ζωή της μπαταρίας,3 νέα θέματα,HD VIDEO,αύξηση φωτεινότητας κατά μια φορά.. Πλάκα κάνετε; Εγώ κάνω πάρτυ αν συμβούνε αυτά!! :D:D Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Πλάκα κάνετε; Εγώ κάνω πάρτυ αν συμβούνε αυτά!! :D:D εγω αν δεν δω δεν τα πιστευω αυτα!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Η αδερφή μου δουλευει στο τμήμα software ths sony ericsson,πρέπει να κάνουν κάποια μετατροπή,,και θα το βγάλουν,,αλλά ότι χακαρισενη συσκευη υπαρχει.,με κάποιο τρόπο θα της περνάει έναν κωδικό μέσα,και θα χάνει την εγγύηση..όσω για τον φίλο λίγο ποιο πάνω,δεν είναι όλα τα συμπιαν κινητα ετσι.η sony ericsson τα έκανε μανταρά με τα πείραγματα που έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Η αδερφή μου δουλευει στο τμήμα software ths sony ericsson,πρέπει να κάνουν κάποια μετατροπή,,και θα το βγάλουν,,αλλά ότι χακαρισενη συσκευη υπαρχει.,με κάποιο τρόπο θα της περνάει έναν κωδικό μέσα,και θα χάνει την εγγύηση..όσω για τον φίλο λίγο ποιο πάνω,δεν είναι όλα τα συμπιαν κινητα ετσι.η sony ericsson τα έκανε μανταρά με τα πείραγματα που έκανε. αυτο με το χακαρισμενο τι ενοεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carver Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Γνωρίζετε κάποιον τρόπο να αφαιρέσω ή να μπλοκάρω την λειτουργία του screen answer? Ανοίγει πολλές φορές χωρίς να θέλω να απαντήσω την κλήση και πρίν δω ποιος καλεί. Ειδικά όταν είναι σε τσέπη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Η αδερφή μου δουλευει στο τμήμα software ths sony ericsson,πρέπει να κάνουν κάποια μετατροπή,,και θα το βγάλουν,,αλλά ότι χακαρισενη συσκευη υπαρχει.,με κάποιο τρόπο θα της περνάει έναν κωδικό μέσα,και θα χάνει την εγγύηση..όσω για τον φίλο λίγο ποιο πάνω,δεν είναι όλα τα συμπιαν κινητα ετσι.η sony ericsson τα έκανε μανταρά με τα πείραγματα που έκανε. Εγω ξέρω πώς είναι μια πατάτα το satio..Ήμαρτον με τόσα προβλήματα.. Και όσα κινητά έχωδει με αυτό το λειτουργικό,δεν την πολυπαλεύουν γενικότερα..:lol: Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ξερει κανεις πως μπορω να γυρισω στην προηγουμενη εκδοση firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ξερει κανεις πως μπορω να γυρισω στην προηγουμενη εκδοση firmware? http://www.se-satio.co.uk/viewtopic.php?f=15&t=324 Γνωρίζετε κάποιον τρόπο να αφαιρέσω ή να μπλοκάρω την λειτουργία του screen answer? Ανοίγει πολλές φορές χωρίς να θέλω να απαντήσω την κλήση και πρίν δω ποιος καλεί. Ειδικά όταν είναι σε τσέπη... Σπαστικό αυτό, κανείς καμιά ιδέα? Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 http://www.se-satio.co.uk/viewtopic.php?f=15&t=324 Ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο ομως που μου εδωσες για debranding δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 προσφατα εβαλα το ndrive,[δουλευει μια χαρα].αν κ οταν βγει καινουργια αναβαθμιση οταν την περασω υπαρχει περιπτωση να το χασω?.[το κινητο δεν ειναι χακαρισμενο] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carver Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 προσφατα εβαλα το ndrive,[δουλευει μια χαρα].αν κ οταν βγει καινουργια αναβαθμιση οταν την περασω υπαρχει περιπτωση να το χασω?.[το κινητο δεν ειναι χακαρισμενο] Σε προηγούμενη αναβάθμιση που έκανα,δεν χάθηκε. Δεν νομίζω να συμβεί ούτε σε εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 προσφατα εβαλα το ndrive,[δουλευει μια χαρα].αν κ οταν βγει καινουργια αναβαθμιση οταν την περασω υπαρχει περιπτωση να το χασω?.[το κινητο δεν ειναι χακαρισμενο] αμα το εχεις κανεις εγκατασταση στην καρτα μνημης δεν εχεις προβλημα!!!και ααααααμα βγει εχει ο θεος!!!!ιατι ετσι οπως το κοβω με το ''αν'' θα μεινουμε :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Σε προηγούμενη αναβάθμιση που έκανα,δεν χάθηκε. Δεν νομίζω να συμβεί ούτε σε εσένα. αμα το εχεις κανεις εγκατασταση στην καρτα μνημης δεν εχεις προβλημα!!!και ααααααμα βγει εχει ο θεος!!!!ιατι ετσι οπως το κοβω με το ''αν'' θα μεινουμε οκ,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο ομως που μου εδωσες για debranding δεν ειναι? δεν υπάρχει άλλος τρόπος από όσο ξέρω, εκτός αν έχεις κανένα γνωστό στην SE Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ξερει κανεις πως μπορω να γυρισω στην προηγουμενη εκδοση firmware? μηπως ειναι αυτο? http://www.se-satio.co.uk/viewtopic.php?f=15&t=1994 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Παιδια SOS. Εχθες πηγα για πρωτη φορα απο τοτε που πηρα το κινητο να βαλω αφυπνιση... Πατουσα λοιπον για να αλλαξω την ωρα κ δεν μου ανοιγε τον κειμενογραφο για να κανω την αλλαγη!!! Το αντιμετωπιζει κ κανεις αλλος αυτο? Ή ειμαι ο μοναδικος???:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Παιδια SOS. Εχθες πηγα για πρωτη φορα απο τοτε που πηρα το κινητο να βαλω αφυπνιση... Πατουσα λοιπον για να αλλαξω την ωρα κ δεν μου ανοιγε τον κειμενογραφο για να κανω την αλλαγη!!! Το αντιμετωπιζει κ κανεις αλλος αυτο? Ή ειμαι ο μοναδικος???:cry: Ηρέμησε :p Ένα ρεσταρτ λογικά θα το λύσει το πρόβλημα Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ηρέμησε :p Ένα ρεσταρτ λογικά θα το λύσει το πρόβλημα Σωτηηηηηηηηηηηηηηηηρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Σωτηηηηηηηηηηηηηηηηρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!:) Γενικά να έχετε στα υπ'όψιν ότι τα restart μπορεί να διορθώσουν πολλά από τέτοιου είδους "κολλήματα" της στιγμής. Γιαυτό αν δείτε κανένα πρόγραμμα να κάνει τρέλες...μην μασήσετε με τη μία;);) Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisape Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 παιδια καλημερα,μπορει καποιος να μου πει πιο navigator μπορω να βαλω στο satio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 παιδια καλημερα,μπορει καποιος να μου πει πιο navigator μπορω να βαλω στο satio? εγω εχω το sygic πανω. πολυ καλο προγραμμα ειναι και το garmin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carver Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 παιδια καλημερα,μπορει καποιος να μου πει πιο navigator μπορω να βαλω στο satio? Το NDRIVE είναι πολύ καλό και γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts